80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar fenerin maçını izleyen varmı. nasıl kaçırdılar o penaltıyı yaw. ama ben söledim atamayacak dedim. hatta tutarmı bilmiyom ama sanki ilk golü onlar atacak gibi geliyo. güzel oynuyolar ama

benimki kurtlar vadisini izliyor.isterse dünya dursun bu diziden vazgeçmiyor.tersine bende hiç hoşlanmıyorum bu tarz dizilerden

bebişimiz nasıl,hamilelik nasıl gidiyor

yarın bildirim günü,çok heyacanlıyım,bu hafta çok dikkat ettim,umarım güzel rakam görürüm.bugün evde büyük temizlik vardı,camlar,kapılar,koltuklar vs.silindi.çok yoruldum.menü biraz şaştı ama çok yoruldum.

bugünkü menü
sabah:2 dilim çavdar,azpeynir,1 dilim kaşar,salatalık,1 haş.yumurta,çay,salatalık
ara yok
öğle:1,5 lahmacun,bol salata,1 ayran
ara:4 k.erik,çay
akşam:1 kase yayla çorbası,salatalık

menüm
sabah
yağda 1 yumurta 2 dlm ekmk
öglen
5 kşk sebze yemegi 1 kase yogurt 2 dlm ekmk
ara kahve
ara
1 galeta
akşam
6 kşk kıymalı patlıcan 2 dlm ekmk 1 kaes yoğurt
gece
avuçkuruerik
4 lt su

başlangıç: 89
bu hafta: 79
geçen hafta: 79,1
giden: 0,1
toplam giden: 10
hedef: 60
spor: 2 saat fitness, 1 saat pilates, 5 saat açık havada yürüyüş
bu hafta hiç veremedim 100 gramı da zorla gitti sanki inşallah haftaya daha çok veririm

günaydın kızlar. umarım bol eksili bildirimlerin yapıldığı bir gün olur

benimki kurtlar vadisini izliyor.isterse dünya dursun bu diziden vazgeçmiyor.tersine bende hiç hoşlanmıyorum bu tarz dizilerden

bebişimiz nasıl,hamilelik nasıl gidiyor

bebişin keyfi yerinde sanırım. sadece çok üşüyorum. bulantı arada sırada oluyor. eeee okadarlık çekmeye razıyım geçen haftaki gibi olsa mahvolurdum herhalde.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.2
bu hafta: 82.5
gelen: 300 gr
toplam giden: 3000 gr
spor: yok

sanırım biraz ödemim var. gerçi o kadar da erik yiyom ama eeee tuza basıp yersem ödem attırmaz toplatır dimi çantamı vurim kendime de sonra zoruma gitmesin kaptanımın vurduğu

Son düzenleme:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Umarım herkes bugün eksilerde bildirimler yapar
Bende küçük cimcimemle uyandım ve kahvaltı yapmadan bildirimimi yapayım istedim

Evettttttt gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 97 kg
Bu hafta; 96.4 kg
Giden; - 0.600 kg
Toplam giden; 23.6 kg
Boy; 1.54
Beden; 48
Hedef; 65 kg
Spor; 90 dakika ( dışarda yürüdüğümü saymadım hususi spor için cıkmadığım için )

Aslında fena sayılmaz ama işte daha iyi bir sonuç bekliyordum. Daha detoksun son günündeyim belki yarın daha iyi bir rakam görürüm hayırlıs

herkese merhaba
ben kendimi çok mutsuz hissediyorum bugün, sabah yine takım elbisenin içine zor girdim. tam 80 kiloyum ama sanırım her geçen gün artıyor kilolarım ve ben mutsuz oldukça daha çok yiyorum. aslında 2 yıl önce tam da bu zamanlar diyete başlayıp bir yıl içinde 20 kilo vermiştim. ama yaklaşık 10 kilosunu geri aldım. tekrar kendimde o gücü bulamıyorum. desteğe ihtiyacım var ve onun için burdayım. benimle aynı şeyleri hissetme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşabilmek biraz olsun bana destek olur umarım.

Aramıza hoşgeldin
Emin ol buradaki arkadaşların desteği motivasyonunu yine yükseltecektir ve bu sefer kalıcı bir şekilde kilolardan kurtulacağız

bildirimbildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.6
bu hafta.77.4
giden.200 gr
toplam giden.8.6
hedef.70
spor yok

Aramıza hoşgeldin
Emin ol buradaki arkadaşların desteği motivasyonunu yine yükseltecektir ve bu sefer kalıcı bir şekilde kilolardan kurtulacağız

inşallah ümitsizlik beni daha çok yıpratıyor bir kısır döngü sanki dolandıkça dolanıyor kurtulmak zorlaşıyor hayırlısı bakalım

Bu odem sokturucu nasıl bisey bende birara yaptimda yesil elma tarçın zencefil falanmi valla ben besibiryerde yeşil cay içiyorum ama değişiklik olsun istedim bilemedim ne yapsam sanada tsk ler canim

Bu odem sokturucu nasıl bisey bende birara yaptimda yesil elma tarçın zencefil falanmi valla ben besibiryerde yeşil cay içiyorum ama değişiklik olsun istedim bilemedim ne yapsam sanada tsk ler canim

Benim yaptığım ödem sökücü kür belki aynısıdır ama yinede yazayım

3 elma
3 parmak kadar taze zencefil
1 YK top karabiber
1 YK karanfil
1 çubuk tarcın
1 limon

3 litre kaynayan suda 5 dakika kaynatıp cam şişeye süzüp koyuyorum Sabah öğlen akşam 1er bardak içilmesi gerekiyor aç veya tok karnına fark etmiyor ama ben genelde sabah ve akşam 500 ml büyük bardaklardan içiyorum 1er bardak
Tabi bol bol da su tüketiyorum

Bir dene istersen aynısıda olsa dediğin gibi değişiklik olur

canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim.bir kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum,ama buraya fazla yazamıyorum ilk mesajımda yazmıştım izmirde misafirim yarın evime memlekete dönüyorum eve tekrardan net bağlattığımız zaman daha aktif olurum inşallah.

Kızlarr yarın ilk bildirimimi kapıcam çok heyecanlıym :) geçen hafta en son cumrtesi tartılmıştım ondan her cumrtesi bildirim yapmaya karar verdim :) bu sırada dünkü menümü yazayım,

sabah:
1 ince dilim ıslak kek
yarım bardak şeftali suyu

ögle:
250 gr. yogurt
1 salatalık

ara:
muz

akşam:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 zeytin
2 dilim kepekli tost ekmeği

ama akşam yemegini yine 9 gibi yedim buna bi çare bulmak lazım. işten çıkıp eve gitmem anca 7 oluyor normalde ama dün daha da geç gittim ondan arada böyle geç yemek zorunda kalıyorum. Ayrıca sözde spora yazıldım ama üzerimde bir tembellik anlatamam, para boşuna gidio ona bile yanmıyorum kızlar acil hareketlenmek lazımmmmm!!
umarım sizin de bildirimlerinizle gaza gelirim de hareketlenirimmmm :) haydi bakalımmmm

Sabah: Çeyrek ekmek tost, peynir, zeytin, salatalık, domates, iki lokma reçel
ara: türk kahvesi, 2-3 lokma k.flakes
Öğle: 1 parça tavuk, 1 kase çorba, yoğurt, taze fasülye
ara: yok
Akşam: 2 biber dolma, 1 domates dolma, 1 kase cacık
ara: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…