slm kızlar fenerin maçını izleyen varmı. nasıl kaçırdılar o penaltıyı yaw. ama ben söledim atamayacak dedim. hatta tutarmı bilmiyom ama sanki ilk golü onlar atacak gibi geliyo. güzel oynuyolar ama
benimki kurtlar vadisini izliyor.isterse dünya dursun bu diziden vazgeçmiyor.tersine bende hiç hoşlanmıyorum bu tarz dizilerden
bebişimiz nasıl,hamilelik nasıl gidiyor
herkese merhaba
ben kendimi çok mutsuz hissediyorum bugün, sabah yine takım elbisenin içine zor girdim. tam 80 kiloyum ama sanırım her geçen gün artıyor kilolarım ve ben mutsuz oldukça daha çok yiyorum. aslında 2 yıl önce tam da bu zamanlar diyete başlayıp bir yıl içinde 20 kilo vermiştim. ama yaklaşık 10 kilosunu geri aldım. tekrar kendimde o gücü bulamıyorum. desteğe ihtiyacım var ve onun için burdayım. benimle aynı şeyleri hissetme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşabilmek biraz olsun bana destek olur umarım.
Aramıza hoşgeldin
Emin ol buradaki arkadaşların desteği motivasyonunu yine yükseltecektir ve bu sefer kalıcı bir şekilde kilolardan kurtulacağız
Canım banada Ayşe ( Xay ) 1 paket hediye etmişti yanılmıyorsam garden life dı markası
Beslenmeye dikkat edip az da olsa spor yapınca baya iyi geliyor gibime geldiOnu kullanmaya başlamadan evvel kilom durmuştu ama onu kullandığımda ufak ufakta olsa fark hissettim
Daha yeni bitti hatta bende ay başında kendime yenisini almayı istiyorum hatta Ayşeye soracaktım nereden alabilirim diye ama hep arada kaynıyor unutuyorum
Birde bu ara Ayşenin bana önerdiği ödem sökücü kürüde yaptığım için hepsi birden ağır gelir diye ay başına bıraktım
Bu odem sokturucu nasıl bisey bende birara yaptimda yesil elma tarçın zencefil falanmi valla ben besibiryerde yeşil cay içiyorum ama değişiklik olsun istedim bilemedim ne yapsam sanada tsk ler canim
canım hg ben kamile 1 kıım var 2 yaşında kendini bırakma en önemlisi karar vermek emin ol bizimle beraber verirsin bizimde bazen karalılığımız azlıyr bıkıp usanıp deli gibi yediğimiz çokn oluyo ama en önemlisi bi yerde dur deyip devam etmek verirsin emin ol ve bizden ayrılma hergün yediklerimizi yazıyrz buraya ve cumaları kilo bildiirimi var spor ve diyetle verecez ve bizde çıtır olcez bi gün merak etme bencede banunun dediği gibi çok kilon yok bende 80 lerden indim geldim ama dayadım 72 -71 rasına devam etmiyo ama ben yenecem elbet ve bu sınırı aşıp 60 ları göreceğim bir gün sende yaparsın elbet
merhaba filizcim kilon çok ideal bence biz o rakamları görmek için valla çok uğraşıyoruz bizim aramızdan ayrılma biz birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtuluyoruz sende önce iste ben tam 90kiloya dayanmistim ve kimselere aldirmiyordum bi baktım vaziyet kötüye gidiyor kendim karar verdim yani önce ben istedim kendim için istedim şubat.18başladım bu vakte kadar 10kilo verdim inşallah sende ıstediğin kiloya düşersin canim şimdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?