80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım üzme kendini inanırsan başarırsın ümitsizliğe kapılma benim kilo verceceğime kimse inanmazdı çünkü ben hiç kilolarıma aldırmazdım önce karar verdim sonrada 16 kilo verdim inşallah devamı da gelecek kararlıyım arada kaçamakta yapıyorum körü körüne diyet olmuyo zaten hayat biçimini değiştirmek lazım

kızlar ben 1 haftadır falan menü yazıyorum lıstede olmıadıgım için kılo yazmama gerek yok heralde tartılmadım sabah çünki.menüm
sabah 1 kase corba yarım dılım kepek ekmeği
öğlen 1 kase corba 3 tane tavuk nugget az yagda kızartılmıs.1 dılım kepek ekmegi
aksamada ayranlı bugday corbası yıycem ayran bol acılı yana yana yıyorum sırf metabolızmam hızlansın dıye
bıde bol bol su ve 3 fıncan yesılçay

iradelerinize hayranım
doğumda bol bol yiyerek aldığım 22 kilonun 12 kilosu üstümde kaldı malesef
göbek ve basenler sinir bozucu bende hep diyete başlamak istiyorum ama olmuyor olmuyor ekmeksiz güzel yemeklersiz yapamıyorum habire yiyorum yatana kadar pufffffffff
şuan 81 veya 82 kilodayım
akşama yapacağım güzel yemekleri düşünüp şimdiden acıkıyorum ve bir sürü abur cubur yiyorum yapamam gibime geliyor napcamı bilmiyorum off yazda geldi

canım bak hi böyle düşünme. kendine hiç bişeyi yasaklama o yemek istdiklerini gene ye ama herşeyin bi bedeli oldugunu da unutma. yani ye ama daha az ye tadımlık. bi de yemeden önce karnını tok tut su içerek hem daha az yemiş olursun. Gün içinde ne kadar su içtigini bilmiyorum ancak ben de senin gibiydimm taaki günlük kaç bardak su içtiimi not tutup farkedene kadar. artık acıktıgımı hisettiğim an acaba susadım mı acıktım mı diyi su içip kendimi gereksiz yeme çılgınlıkalrından koruyorum.

ya da yok hayır ben yine de yapamam diosan, daha fazla hareket etmeye çalış. ama biliosun ki tek başına diyet ya da spor bi işe yaramıyor.

Söylemesi kolay yapması zor biliyorum bakınız, tickerımda görünüyor :) :3

Slm klzlar.uzun zamandlr ugrayamadlm topige ama sebebim vardl.yigenim yanlmdaydl o yuzden nete oturamadlm biturlu, yrln kilo bildirimi yapamayabilirim.ama pazar sabahl ins. .bildirimimi yaparlm...bu arada telden yazlyorum ins. anlasilir olmustur.

Slm klzlar.uzun zamandlr ugrayamadlm topige ama sebebim vardl.yigenim yanlmdaydl o yuzden nete oturamadlm biturlu, yrln kilo bildirimi yapamayabilirim.ama pazar sabahl ins. .bildirimimi yaparlm...bu arada telden yazlyorum ins. anlasilir olmustur.

bu ara kimse yok zaten herkes sınava çalışıyo galiba

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 uskumru fırında
salata
2 dilim ekmek
Ara
1 ay çöreği
yeşil çay
Akşam
2 kase sebze çorbası
Ara
8 yenidünya
3 ceviz
Bugün aldığım kalori 1520

selam kizlar devamli yazamioyrum,iki ayda dört kilo verdim ,bir beden inceldimm.tabi ki spor da yaptim.benim metobalizmam cok yavas o yüzden yavas yavas gidiyo

yine çarşı fatura işleri yüzünden garip bir menü
sabah
1 yumurta 2 dlm ekmk 5 zeytim
öılem
3 dlm ekmk
akşam
1 kase .orba 2 dlm ekmk 3 çatal makarna domates
gece
bilinmiyor
3 lt su

Canım bişey merak ettim hermenunde pekmez ve yarım limon var ve bunu düzenli yiyorsun acaba ikisini karıştırarakmi yiyosun ?yoksa ayrımı

5sene önce bende senin kilondaydim ama 5senede 93 gördüm Sonra 3kilo gitti gerisi bende kaldı bende baktım olcak gibi değil ekmeksiz yapamayan ben doymam zannediyordum ama öyle değilmiş tabi akşamları hiç ekmek kullanmıyorum sabahlarida 2dilimle doyuyorum eminim sende istersen basarirsin ve 3litre şu içiyorum şu çok önemli

naber kizlar uzun Zaman görüsemedik...ev tel degisiyor Internet sorunum var..bir zamanda devam edecek gbi.umarim te hallolur..

bildirim

baslangic:80
gecen hafta:78.8
bu hafta:78.9
gelen100 gr
hedef:65

not: kizlar okadardikkat ediyorum ama banamisin demiyor..sanirim bu gutr ilaca umdugumun tersine cikti..Kilo verdirir dedim ama nerdeyse haftalik 100 gr aliyorum..3 ayda 2 Kilo kesin gelir böyle giderse

Canım bişey merak ettim hermenunde pekmez ve yarım limon var ve bunu düzenli yiyorsun acaba ikisini karıştırarakmi yiyosun ?yoksa ayrımı

bir çay bardağına limonu sıkıyorum içine de pekmezi ekliyorum bardak dolana kadar su ekliyip karıştırıp içiyorum aslında bunu greyfurtla yapacaktım ama bazı ilaçlarla etkileşime giriyomuş riske girmemek için limonla yapıyorum demirim düşmesin diye ikisini karıştırıyorum c vitamini demir alımını artırıyormuş

ist 87 şekersiz marmelatı nasıl yaptın yazarmısın

1 tane kırmızı elmayı rendeledim 15 tane kadar çileği ayıkladım birkaç parçaya böldüm küçük bir tencerede ikisini biraz suyla pişirdim birazda limon sıktım hepsi göz kararı suyu çekene kadar sonra ince tel süzgeçten geçirdim elma içinde belli olmasın ve kabuklarınıda kattığım için ağza kötü gelmesin diye ama elmaları önce bir 5 dakika filan pişirseydim daha iyi olurdu çilek çok çabuk pişiyor bunu kuru erikle de yapmıştım güzel oluyo

aman sakın dikkat etmeyi bırakma dikkat ederek 100 gram alıyosan saldığın an 100 kiloya çıkarsın mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…