herkese merhaba
ben kendimi çok mutsuz hissediyorum bugün, sabah yine takım elbisenin içine zor girdim. tam 80 kiloyum ama sanırım her geçen gün artıyor kilolarım ve ben mutsuz oldukça daha çok yiyorum. aslında 2 yıl önce tam da bu zamanlar diyete başlayıp bir yıl içinde 20 kilo vermiştim. ama yaklaşık 10 kilosunu geri aldım. tekrar kendimde o gücü bulamıyorum. desteğe ihtiyacım var ve onun için burdayım. benimle aynı şeyleri hissetme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşabilmek biraz olsun bana destek olur umarım.
iradelerinize hayranım
doğumda bol bol yiyerek aldığım 22 kilonun 12 kilosu üstümde kaldı malesef
göbek ve basenler sinir bozucu bende hep diyete başlamak istiyorum ama olmuyor olmuyor ekmeksiz güzel yemeklersiz yapamıyorum habire yiyorum yatana kadar pufffffffff
şuan 81 veya 82 kilodayım
akşama yapacağım güzel yemekleri düşünüp şimdiden acıkıyorum ve bir sürü abur cubur yiyorum yapamam gibime geliyor napcamı bilmiyorum off yazda geldi
Slm klzlar.uzun zamandlr ugrayamadlm topige ama sebebim vardl.yigenim yanlmdaydl o yuzden nete oturamadlm biturlu, yrln kilo bildirimi yapamayabilirim.ama pazar sabahl ins. .bildirimimi yaparlm...bu arada telden yazlyorum ins. anlasilir olmustur.
Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 uskumru fırında
salata
2 dilim ekmek
Ara
1 ay çöreği
yeşil çay
Akşam
2 kase sebze çorbası
Ara
8 yenidünya
3 ceviz
Bugün aldığım kalori 1520
5sene önce bende senin kilondaydim ama 5senede 93 gördüm Sonra 3kilo gitti gerisi bende kaldı bende baktım olcak gibi değil ekmeksiz yapamayan ben doymam zannediyordum ama öyle değilmiş tabi akşamları hiç ekmek kullanmıyorum sabahlarida 2dilimle doyuyorum eminim sende istersen basarirsin ve 3litre şu içiyorum şu çok önemliiradelerinize hayranım
doğumda bol bol yiyerek aldığım 22 kilonun 12 kilosu üstümde kaldı malesef
göbek ve basenler sinir bozucu bende hep diyete başlamak istiyorum ama olmuyor olmuyor ekmeksiz güzel yemeklersiz yapamıyorum habire yiyorum yatana kadar pufffffffff
şuan 81 veya 82 kilodayım
akşama yapacağım güzel yemekleri düşünüp şimdiden acıkıyorum ve bir sürü abur cubur yiyorum yapamam gibime geliyor napcamı bilmiyorum off yazda geldi
Canım bişey merak ettim hermenunde pekmez ve yarım limon var ve bunu düzenli yiyorsun acaba ikisini karıştırarakmi yiyosun ?yoksa ayrımı
offf offf elmakekerim olsaydı az yemişin ara yapmamışın derdi nerde bu kız ya
ist 87 şekersiz marmelatı nasıl yaptın yazarmısın
naber kizlar uzun Zaman görüsemedik...ev tel degisiyor Internet sorunum var..bir zamanda devam edecek gbi.umarim te hallolur..
bildirim
baslangic:80
gecen hafta:78.8
bu hafta:78.9
gelen100 gr
hedef:65
not: kizlar okadardikkat ediyorum ama banamisin demiyor..sanirim bu gutr ilaca umdugumun tersine cikti..Kilo verdirir dedim ama nerdeyse haftalik 100 gr aliyorum..3 ayda 2 Kilo kesin gelir böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?