80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hiç kilo verememişim ki bu hafta bayağı yoğun egzersiz yaptım ama işte diete pek uyamadım... ara öğünleri kaçırınca, ana öğünlerde doyulmak bilinmiyor... bu da bana ders olsun haftaya 2 kilo garanti gidecek şimdi va hala 82 yim... üzgünüm ne yazıkki...Çok üzgünüm çoook

herkese selam kızlar. handeryacım biliyorum listeyi güncelliyceksin, ben de bu sabah 78,3 çıktım :) öpüyorum hepinizi hihoyyyt

tam 78.0 kiloyum arkadaşlar..çoook mutluyum.hihoyyyt1.2 kilo gitmiş bu hafta.haftaya 77.0 ı görürüm inşallah.öpüyorum hepinizi..:1hug:

slm kızlar ben fazla giremiyom şu aralar sanmayın diyeti bırakdım yanlız bu hafta kilo verememişm ona üzüldüm ya 81 de kaldım niye veremedim anlamadım aslında aynı devam ediyorum ama delikafadulden

kızlarr ben 1 hafta yokum haftaya pazar aranıza tekrar döneceğim. ufak bir operasyon geçireceğim. dua edin bana.

gecmiş olsun gülçelik akşam 3parca biftek 1dilim kepek ekmek 4yemek kaşıgı pilav,brokoli salatası yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…