80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen yine ipin ucundan tutmuş ve eksileri görmüşsün bana ne olduysa artı duruma geçtim ve şoklardayım , kendimdeki bu değişimi anlamış değilim ve moral bozukluğumda cabası ....

erkek milleti değilmi ö..z lükleri tutuyo ve bilinçli olarak ağızlarından kırıcı laflar çıkartıp sonrasında da "ben sinirlilikle söyledim ..." gibi laf ebelikleriyle kendilerini z.yağı gibi üste çıkartıp kadınların merhamet duygularını kullanıyorlar, amaaaaaaannn be canım, takmamak gerekiyor bazen gerçekten, erkeklerin kendilerini ikili ilişkilerde yıprattığını gören oldumu hiç, olduysada ben hiç görmedim.... sen sabret canım yuvan için, eminim ceconun taktiği çok uygun olacaktır senin yaşadıklarına

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,7
bu hafta : 87,7
giden : yok
gelen : 1kg
toplam giden : 3,3
spor : yok

pes etmiycem düzen bozukluğundan oldu bütün bu anlaşılmaz kilo alımları, kendime geri döneceğim en kısa zamanda , sadece bu tabloya üzgünüm o kadar hemde çok üzgün ...

canım sıkma canını bende bi ara 1.5 kiloya kadar çıktım artı ama veriliyo birazcık kararlı olmak yeterli ben bu sabah cumaya göre tam 800 g eksideyim darısı senin başına vazgeçmek yok akşam yemeklerine çeki düzen vererek birazda porsiyon aaltarak bence en kısa zamanda eksileri göreceksin inanıyorum ben sana

menğüm
sabah:2 dilim kepek ekmek menemen maydonoz zeytin 2b tk şk çay

ara:yarım dilim kek kızımdan kalan 1 yk yağ koydmştm sadece

öğle:1 balık ve bol salata 1 dilim ekmek 2b tk şk çay

akşam:1 tabak salata ve 3 dilim ekmek 2b tk şk çay

ara:1 elma yerim

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
1 salatalık
Ara
1 bardak sade nescafe
1 avuç leblebi
Ara-2
yarım avuçtan biraz fazla çekirdekli siyah üzüm
Öğle
1 büyük peynirli ızgara sebzeli kepekli sandviç
1 ayran
Ara
1 ayçöreği
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı taze fasulye kavurması
2 kaşık yoğurt
1 salatalık
sınav sayesinde bugün ki menüm baya bi sapıttı ve aldığım kalori 1800

iyi akşamlar
menüm
sabah
biraz patatesli yumurta
4 zeytin
2 dlm ekmk
ara
salatalık
öglen
2 galeta

ara
kuruyemiş
akşam
1 tabak yapraksarma
bir kase çorba
2 dlm ekmk
4ltsu

ayy ne güzel darısı başıma tez zamanda canım ya, bu hafta inş. dikkat ederk vermeye çalışıcam aldıklarımı, hareketsizliğimde büyük etken bu duruma bence,akşam yemeğimi 5 e kalmadan bitircem ve bu hafta yürüyüşlerimi aksatmıycam ALLAH'ın izniyle ...

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] yediveren35:71 [/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 97.4 [/TD] [TD] 97.8 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 22.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 130 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 87.7 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 3.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

tüm kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum eeee artık inş. diğer haftalara benim başıma diyerek ilk çantayı kendime ben atıyorum

tüm kilo verenleri ve özellikle beyazcanı kutluyorum tabi kendimi de 2 haftadır düzgün veremiyodum sonunda hiç değilse 500 gram verebildim
alanlar hadi canlanın silkelenin arkadaşlar yaz geliyo bu yaz olmasada kışa sağlıklı ve zayıf girelim inşallah

Kızlar bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve inanın enzor işlerden birtanesini beceriyoruz yanimizdaki komşu güzel kokan yemekler yapıyor neguzelde kokuyor dışarda karsimizdan gelen birisi çikolata yerken biz gözüne bakıyoruz hepinizin benimle aynı duyguları paylastini biliyorum ve kutluyorum büyük bir azimle devamını diliyorum veremeyenlerde üzülmesinler haftaya inşallah allah sabırlar versin

Bugünkü menum
Sabah.2dilim çavdar.e.yumurta dom.salatalik zeytin çay
Öğle.Yok
Akşam. 4te yedim 2tabak kısır çay
Daha Sonra yemedim şu içtiğim için yiyemedim
Bugünde.60dk yürüdüm
2.5litre su

canım varmısın bu hafta akşam yemeklerine bi ayar çekip suyu bol içip haftasonuna kadar ne kadar su içip spor yaptığımız ve tabiki akşam yemeği saatlerimizi hergün yazıp haftasıonuna kadar yarışmaya yarışma bahane verdiklerimiz yanımıza kar kalsın ok
ellerine sağlık kaptancım bu hafta çantayı yedim ama haftaya liderliğe talibim
canım gerçekten işimiz zor ama zor işler hep güçlü insanların harcıdır bizde güçlüyüz ve gali,p gelicez inş Rabbimin izniyle

79 kiloyum bende katılabilir miyim
80 değilsin ama sayılırsın gel canım aramıza birlikten güç doğar inş en kısa zamanda verir kurtuluruz berabberce

hadi kızlar ben yatar yarın hastaneye gitcem benim b12 yine yerlerde sürekli uyuyorum halsiz bitkin yorgunum inş iğneleri yiyince kilo almam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün bütün gün hiç uğramaya fırsatım olmadı Malum pazar olunca insan biraz daha tatil modunda oluyor ve eşlerde evde olunca daha beter oluyor
Biraz geç kahvaltı ettik sonrada biraz evle ilgilenip öğleden sonra kız kardeşimle bize yakın bir yerde piknik yapmaya gittik
Havanında güzel olması inanılmaz iyi geldi hepimize
Çimlere yatıp dakikalarca bulutları seyrettik bir ara sonrada karşılıklı yan yatıp bol bol sohbet ettik
Çocuklar hemen dibimizdeki çocuk parkında koşturup durdular
Allahtan eşlerimiz daha fazla uğraştılarda biz abla kardeş tam tatil modundaydık

Çok şükür fazla kaçırmadım ve sadece 1 dilim kadar ekmek yedim
Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonuda eşimin amcası, halaları ve kuzenleriyle minibüse doluşup ( amcası ayarlayacakmış ) ma aile Çatalcaya pikniğe gidecekmişiz tabi daha kesin değil ama amcası kafaya koyduysa kesin olma ihtimali yüksek

Bugün inanılmaz enerji attım hatta bir ara yalın ayak cimlerde dolaştım çok iyi geldi
Akşam 10dan sonra eve geldik ve hemen sırayla duşa girdik Şu anda küçük kuzu nasıl yorulduysa gece uykusuna yattı bile
Abla kardeş nasıl hızımızı alamadıysak yarın sabahta bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz

Yaz geldi ya artık ayağı yanmış kedi moduna gireriz Anamıza çekmişiz
Umarım herkesin haftasonu çok çok güzel geçmiştir

Bu arada Ayşeciğim ( xay ) dün ve bugün sınava girecekti inşallah herkesin sınavı çok çok güzel geçmiştir Aslında arayacaktım sonrasında ama cebimi evde unutmuşum neyse yarın gelir inşallah olmadı arayıp sorarım nasılsa

Canım ne olursa olsun sabır et
Tamam haklısın insanlar çekememezlikten laf çıkarabilir ama sen eşini eşinde seni biliyor Niye o tip insanlara fırsat veresiniz ki Bizimde 5 - 6 sene o dönem boşanma lafı geçti hatta geçmekle kalmadı ben resmen eşimi karşıma alıp ertesi gün resmi tatildi 30 ağustos ki seneler sonra kızım o gün doğdu bir gün sonrasında gidip anlaşmalı boşanmayı istedim
Bizimki nasıl bir denyoluksa o dönem her gün kedi köpek gibi bir birimizi yerken bir tek boşanma konusunda hayatta görebileceğin bu kadar mükemmel anlaşan bir cifttik
Ben ne desem eşim kabul ediyor ve boşandıktan sonrada hayatlarımızı bile planlıyorduk hani o zaman tek kızımız etkilenmesin hesabı kahveden çıkmayan adam her haftasonu birlikte gezdiririz çocuğu ki dengesi bozulmasın diyince benim şalterler atmıştı len geri benim zaten istediğim o ille boşanmak mı lazım diye bağırmıştım ona o zaman
Sonra sağ olsun karşı komşum araya girdi ve bizimle günlerce konuştu ve şükür eşimin aklını başına getirdi
İnan o günden sonra biz kavga etmeyi beceremez olduk ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim yarım saat sonra kesin eşim gönlümü almaya çalışır ben surat asmak istesem bile dayanamam gülerim ve anında herşey yine süt liman olur

Herkes evlilikte bu tip dönemler geçiriyordur emin ol seneler sonra oturup karı koca o günleri yad ettikce güleceksinizdir
Sen ona tepki verme ama çok fazlada surat asma bırak herşey bir şekilde yolunu bulur
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın ve sizleri nazardan korusun ....Aminnnnnnn

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Birinci gelen arkadaşları içtenlikle kutluyorum
Harikasınız kızlar inşallah hepimiz her hafta az da olsa eksilerde bildirimler yaparız aminnnnnnnnn

Bu arada bende buraya başladığımdan beri ilk çantamı yedim inşallah son olur

79 kiloyum bende katılabilir miyim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Şu an bile senin kilonda olabilmeyi çok isterdim ama azimliyim eninde sonunda olacağımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…