80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dayanabilrimiyiz dersin tartılmamaya yavaş yavaş azaltalım sadece cumaları tartılsak :) bende bu akşam tam olarak uyguladım akşam yememe modunu bir saat kadarda eşimle tempolu yürüdük birlikten kuvvet doğar hade bakalım başladık :13:

Menüm
Sabah
Zeytin
Peynir
Domates
Çavdar ek
Çay

Ara çay 2 bisküvi

Öğle karpuz peynir

Ara fındık

Akşam
Karışık ızgara
Salata

3 Lt su
1 saat tempolu yürüyüş

Eşimle dolaşırken vitrinlerde kaldı gözüm Ne kıyafetler var rengarenk ama onları giyecek vücut yok zayıf olunca insana herşey yakışıyor beden büyüdükçe model sınırlanıyor fiyat artıyor bildiğiniz gibi mağazaya girip bana göre olan var mı demek istemiyorum artık bi boğazımız tutacağız ya iradesizliğime çok sinirleniyorum
Birde eşim çok bakımlı ve iradesine çok sahip çayı 3 şekerle içen adam içmeyecek dedi ve anında kesti yüzünde iki sivilce çıktı iz kald diye lazere gitti 2 leke için 1 aydır kontrollerde diyorum oradaki kadınlar diyordur sen böylesin eşin kimbilir nasıldır oda heeee manken gibidir diyorlar dedi asabımı bozdu ama ses çıkaramadım sağolsun aynı kafada devam ediyor aklınca bana böyle gaz vermeye çalışıyor

naber kizlar umarim hersey yolundadir..benim pc bozuk oldugundan nete giremiyorum..tek yapabildigim cep telden face e göz atmak...umarim bir an önc birde gene ski sohpetlere dönebiliriz...gecte olsa bildirimimi yapayim bari

baslangic:80
gecen hfta:78.8
bu hafta:78.7
giden:100 gr
hedef:65

ya o Kadar dikkat etmeme ragnem sadece 100 gr oynamis..bu guatr hapi bana hic iyi gelmiyor bence..ama sirf sagligim söz konusu diye iciyorum..bana Kilo verdirir saiyordum daha beer cikti

günaydın kızlar hafta sonu çok yoğundum.cuma doğum günü,kına gecesi , c.tesi düğün derken çok yoruldum.havalar ısındı ya artık evde oturmak lüks olacak bizim için.gezmeyi fazla sevmiyorum,özellikle çocuklarla.onlarla uğraşmaktan perte çıkıyorum
hafta sonu menüler biraz şaşıyor ama hafta içi mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum

Kızlarrr , kilo verenleri de az da olsa alanları çok içten kutluyorummm. alanlar hiiiiiiiiç üzülmesin kış aylarından çıktk artık yerinde durmak zor.tam hareketlencek kıpır kıpır oluncak zaman :) hem insan daha da hırslanır böyle olunca ee burası motive oluncak en iyi yer zaten, bence hiiç canınızı sıkmayın kızlar. ben de listeye girmedim bu hfta henuz ama 800gr. da olsa vermenin mutlulugunu yaşıyorum geçen haftaki 300gr. dan sonra iyi geldi :)

hepinizi çoook öpüyorum kızlarr, haydi bakalım devamm :)

Son düzenleme:

tamam canım varım, böylelikle hayatımıza bi renk daha girmiş olsun :)) hadi hayırlısı ucunda rezil olmakta kendi açımdan
hadi hakkımızda hayırlısı

slm kızlar. nasılsınız bakalım bu gün. kaptanım ellerine sağlık liste süper. herkesi kutluyorum. bu gün dr a gittim. kanamam durdu ama bi kontrol etsin istedim. daha yatacan dedi. eşim de yeter yatma dedi. hafif bi yürüyüşe çıkardı. bilmiyom. yatmak mantıklı ama bizimkiler durdurmicak gibi. bakalım hayırlısı. bu gün baktım eşim gözünü etten almıyo canım sıkıldı. bana niye bakmıyon diye cırladım. bu seferde neti bıraktı gözlerini üstüme dikti. bu seferde niye bakıyon diye zırladım. bu hormonlar canımı çıkardı. bi deli gibi gülüyom beş dakka sonra deli gibi zırlıyom. annemde zavallım aramızda bi sorun var zannetti. noluyo diye endişelendi.

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
yarım yufkadan gözleme
1 bardak meyve çayı
1 salatalık
Ara
1 elma
Öğle
1 haşlanmış but
1 tabak haşlanmış kepekli makarna
salata
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 yumurtadan sebzeli yağsız omlet
Ara
1 minik elma
bişeyler daha yiyecem gibi açım şu anda kalori 1450 ama 1600 e çıkar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim

Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkk hatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar
Şükür burnum kırılmadı yoksa birde onla uğraşacaktık

Bugünkü menüm
Sabah.2dilim çavdar.e. peynir zeytin dom.salatalık çay.

Öğle.patates salata 1tabak
Form çay

Akşam. 1kase mercimek çorbası ekmeksiz Saat 5ti
Başkada bişey yemedim
2.5litre su

Son düzenleme:
can cannn kızlar naparsınızzz:))

ayy bugününm garip geçti biraz sabah evdeki köpüşe 50 gr değilde 60 gram yem vermem gerekiyodu bende 50 verdim ama hatırlayamadım koca kaç kere söledi unuttum işte onun başında kavgayla başladı günüm

sınıfta 2 öğretmen çalışıyoruz yanımdaki erkek öğretmeni alıp başka sınıfa görevlendirdiler öğleden sonra öğrencilerimden biri sara krizi geçirdi elim ayağım birbirine dolandı dudağını sıktı patlattı kanadı ayyy çok kötüydüüü

çıktıktan sonra parkta komşularımla oturdum pasta börekler ohh ohhh ama yemedim tabiiki

akşam yemeğinden sonra 40 dakika hızlı tempoda çikoyu köpeği gezdirdim geldim 2 mil keslie 4 dakika karın egzersizi yaptım ve bittimmmmm kapanışşşş

mrb kızlar nasılsınız ben bugün gittim doktora bişey çıkmadı çok şükür vitamin eksikliğim falan yokmuş ama bugün biraz kaçırdım
menüm
sabah:2 dilim ekmek menemen maydonoz zytin
ara:1 kaşarlı tost
öğle:1 dilim börek 3 sarma ve 1 dilim bisküvili pasta
akşam:2 dilim ekmek taze fasulye ve salata yoğurt
ara:1 elma ve biraz mısır

sabah 3 ısırık pizza
öğle bir tabak bulgur üstü nohut cacık
ara 2 ısırık pizza
akşam 1 tabak fasülye 4 kaşık makarna
ara bitki çayı
ara activia

GÜNAYDIN HATUNLAAR....
Ben hala yeme modundayım ve hala regl olmadım...balon gibiyim..
29 haziran düğünümüz vardı ya ve ben o zamana kadar çıtır olma çabasındaydım...kaynım kızla ayrılmak istedi anlaşamıyoruz diye..herşey hazırken bitti...eşim kazanın şokunu üzerinden atamamışken birde kardeşinin durumu canımızı sıktı neyse hayırlısı...
ben hala toparlanamadım ya yeme düzeni bakımından..top olmadan toparlansam iyi olacak..ipin ucu kaçtımı saldım çayıra mevlam kayıra..oluyor...
azminiz daim olsun kızlar..bana da bulaşsın..
not:yazım ayarlarnı düzeltemiyorum..renk,link kullanamıyorum nasıl olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…