80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrr günaydınn :)
hemeen dünkü menümü yazıyorum,

sabah 1 dereotlu lorlu pogaca , çay

ara, 1 elma
öglen, kepekli domatesli marullu peynirli sandviç

ara, 3 kuru incir ceviz

akşam, light kaşarlı kuskus

yaa kızlar kuskus yediğime o kadar pişmanım ki acaip şiştim hala şişkinliiğini hissediyorum. biraz da çiğ olmuş mideme oturdu valla sabah dayanamadım tartıldım resmen 1 kilo almışım şişkinlikten , bugun akşam yemegi yemezsem azalır biraz die düşünüyorum. spora da gidemicem bugun arkadaşın ödevine yardım etcem.

pişmanımmmmm

offf çok acımıştır.yav bu büyük sıpalar küçüklerden daha azgınlar.benimde büyük oğlan 13 küçük 3,5 yaşında.olaysız günümüz yok yanidevamlı küçüğü kızdırıyor vallaha kafam kazan gibi oluyor bazenneyseki burnun kırılmamış canım.çok geçmiş olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bugün yine yoğun geçecek benim için Bİrazdan öğle yemeği hazırlayıp sonrada kalan işlerime girişeceğim.
Şükür şu ana kadar gayet güzel gidiyor beslenmem bol bol da su içiyorum tabiki
Öğleden sonrada Spor salonuna gidiceğim Allahın izniyle
Gidip hem biraz deşarj olayım hemde kilolarımı yakayım

Sorma canım yaa büyük sanki küçük doğduktan sonra iyice kuduzlaştı
Hem her istediği olsun istiyor hemde dediğin gibi ha bire ufaklığa sataşıyor :26: İstedikleri olunca bizden iyisi yok ama oda ancak iki üç gün sürüyor sonra yine eski kuduruk haline dönüyor İnanılmaz kıskanıyor her ne kadar itiraf etmesede. Benim ufaklıkta çok bilmiş oda ondan aşağı kalmıyor ve bazen gerçekten cıldırtıyorlar beni Allahtan iki günde bir Spor Salonuna atıyorum kendimide bir kaç saat kafamı dinliyorum

iyi akşamlar fıstıklar
2 gündür hastanede koşturuyom
menüler tuhaf o yüzden
menüm
sabah
1 döner 1 ayran
öglen
1 simit
akşam
domates
1 dlm ekmk
3 sigara börg
1 dlm kek
2 zeytin
3 lt su

Bugün yediklerimide paylaşayım

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 koca kupa ılık su limonlu

Kahvaltıda;
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 ufak domates
1 salatalık
1 bardak ayran ( sabah sabah nerden aklıma geldiyse )

ara;
1 büyük kupa yeşil çay

Öğlen;
1 koca kase Salata
1 bardak ayran

ara;
1 şekersiz sütsüz nescafe
1 bardak zencefilli kür

akşam;
1 kase çorba
1 koca kase salata
1 bardak yoğurt

gece;
Eşimin amcaoğluna çaya gidiceğiz artık orada bol bol şekersiz çay içerim
Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o

Sporumuda 80 dakika yaptım inşallah yarın da evde yapacağım

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 yemek kaşığı kadar labne
3 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
1 salatalık
Ara
1 elma
Öğle
1 tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
Ara
1 büyük kase yağsız patlamış mısır
yeşil çay
1 muz
Akşam
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 tabak karışık sebze közleme
1 salatalık
Ara
1 elma
10 fındık
bugün aldığım kalori 1460 ama canım çok tatlı istiyo ne yesem ki şöyle en fazla 100 kalorilik abartmamakta fayda var belki 1-2 parça bitter çikolata atarım ağzıma en masumu o görünüyo

Bugunku menüm
Sabah.2dilim çavdar e.dom.salatalik zeytin peynir

Öğle.1yufkayi kizarttim tostta
yağsız içine peynir koydum katladım yedim

Akşam.1kase mercimek çorbası 1dilim yanında ekmek
2.5litre su
Spor.1saat yürüyus

Ayyy kızlar benim kiracı kız beni görünce şok oldu onlar çalışıyor Sabah erken gidip akşam gecgeldiklerinden ay oldu gorusemedik kız şaşırdı nasıl becerdin bunu diye bendede bir sevinç oluştu zayifladikca zayıflamak istiyorum hırsmi oldu acep kızlar

menüm
sabah:2 dilim ekmek 3 kaşık patates kızartması maydonoz salatalık

ara:1 elma

öğle:minik bi tabak yoğurtlu ıspanak yemeği

ara:tavuk ve köfte yanında 2 dilim ekmek

akşam:2 kaşık salata yarım balık

ara:1 elma
okulda yemek verdiler aradakicozıutma ondan oldu ne yazıkki

Ne güzel yaaa darısı bizlerinde başına
Bende bazen hep diyorum az şöyle hırslı olmuş olsaydım kesinlikle şu anda kadar zayıflamıştım
Ama kesinlikle ne olursa olsun çok daha dikkatli olup okullar tatil olana kadar baya bir fark yaratmak istiyorum

slm hatunlar. dün gelemedim. ceco tatlım geçmiş olsun. umarım şişmemiştir burnun. ayyyyyyy dün annem beni öldürdü. kadına dur diyom bi iş yapma. kadın durmuyo. tutturdu mantı yapacam. biliyom elinin ayarı yok bi başlarsa dolap dolacak dinlemedi başladı. 6 parça vardı size o kadar söylim. 11 de başladık 3 te bitti. dr oturmayacan bile diyo ben mecburen oturdum. öncesinde de karşı komşum geleceği için evi süpürdüm tozlar falan öldüm. yetmedi oğlumun proje ödevi ve performans ödevleri vardı. onlar için uğraştık. işi onlar yaptı ama başlarında yol göstermesen olmuyor tabi. sonuç ne mi sabah sancıyla uyandım ve şimdi kalbim karnımda atıyo resmen zonkluyo. ve ağrıyo. bakalım yatacam bu gün tabi izin verirlerse

Kızlar ben bugün erkenciyim karnimin gurultusuna uyandım Hemen kahvaltımi yaptım hava çok güzel bugün kuran kursunun kermesi var ogleni orda geciricem hepimize kolay gelsin:))

Selamün Aleykümmmmmm

Yaa ne olucak benim şu uykucu halim gece yatmak bilmiyorum ( kızımdan dolayı ) sabah kalkmak bilmiyorum
Bundan sonra gündüz küçük cimcimeyi daha fazla yoracak faaliyetler bulmam lazım gerekirse akşamları geç saatte KKya dalmaktansa onunla oyun oynamam lazımki daha erken bitkin düşsün
Ne güzel eskiden gece 11 - 12 gibi en geç yatardım ve sabah 6da çok dinç bir şekilde uyanırdım İnşallah yine eski düzenime dönerim zaten yeni evliykende hep o şekildeydim ama sonraları eşim ay işinmi yok yat dedikce bende uykucu oluverdim şimdide iki çocuğun yorgunluğu var tabi
Yinede ümitsizliğe kapılmıyorum inşallah eski düzenime ve eski kiloma döneceğim

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorumm.

Canım çok fazla yormuşsun kendini bgün mutlaka dinlen
Çok Çok geçmiş olsun

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben pek sık giremyrm iki gündür kendi pc m bozuldu eşimde sürekli netten dizi ,izlediği ,için vermyo o yüzden evde yazamyrm çok şükür regl oldum dün gece ama nedense verdiğim 800 g ı koruyamyrm bi kaç gündür abarttığımdan oldu heralde yarın sabah inş birz daha eksi çıkarımda moralim daha fazla bozulmaz

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 minik dilim peynir
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
3 dilim ekmek
1 fırında uskumru
salata
Ara
2 dilim ekmek arasına peynirli yeşillikli sandviç
yarım elma
1 nektarin
yeşil çay
Akşam
1 kase tavuk suyuna şeyhriye çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
Ara
6-7 yenidünya
bugün aldığım kalori 1610

Bugünkü menüm
Sabah.1dilim çavdar ekmek dom.salatalık zeytin peynir

Öğle.kermeze gittim 7.8sarma 2ısırık çikolatalı kek bir küçük kase asure
Sonra.2gibi ıspanaklı gözleme ayran onu yedim ama oda beni yedi kızlar dahada bisey yiyemedim midem deli gibi şişti kafam ağrıdı
Yani akşam Yok 1salatalik bir elma 2kayısı
2.5litre şu

ayse 03 papatya arkadasım sen nerede oturuyosun bızım buralardada kermes cok var bu arada acaba yakındamı oturuyosun merak ettım ben ıstanbuldayım

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Gece gece bir mesajlıkda olsa bakayım dedim
Bugün öğlende kızkardeşime bir gittim daha yeni eve geldik
Akşam 6 buçuğa kadar kardeşimdeydim hatta birlikte pazara çıktık eksiklerimizi almaya sonrada onda oturup bol bol sohbet ettik tabi çocukların gürültüsünden duyabildiğimiz kadar
Sonra KVye geçtim çocuklarla eşimde oraya geldi hatuna geleceğimizi haber verdiğimiz halde hiç umuru olmamış sadece marketten hazır döner almış bir paket eşimin halasıda yemek saatinde gelince 7 kişiye 2 porsiyonluk döneri paylaştırdı diğer halayla yengede gelince çayın yanına sigara böreği kızarttı ve ben mecbur yedim çünkü felaket acıkmıştım :26:
Offffffff offffff bugün hiçte iyi geçmedi beslenme açısından YOk yaa ben bu gidişle ya hiç bir yere gitmeyeceğim yada yanımda yiyeceğim şeyleri götüreceğim :26:
Hayır hatun biliyor hem kalabalık olucağız hemde sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz artık. İnsan en azından bir çorba yada salata yapar sonuçta yemeğe geleceğimizi söylemiştik

Neyse gece gece beni daha fazla günaha sokmasın hatun artık
İnşallah yarından itibaren telafi ederim
Bİr kaç gün öğlen ve akşam sırf yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum yoksa biraz zor görürüm ben eksileri

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bu sıralar topiğe düzenli yazamıyorum.gelen giden,düğün,doğum günü vs.çok oluyor bu aralar.Allah eksikliğini göstermesin bu günlerin yinede.karne vakti yaklaşıyor,benim oğlan 7.sınıfta,dersane,okul,basket,derken bende on parçaya bölünüyorum

valla senin kaynana bende olsa sıyırırdım herhalde.benimkide vurdumduymazdır,aramaz sormaz gelmez,çağırmaz vs.bende bu huyuna sinir oluyordum ama en iyisi böyle herhaldemesafeli olmak iyidir
sen kaynanaya gidince mutfağa girmiyormusun canım.biz kırkyılda bir gidersek salata yapmaya ve bulaşık yıkamaya mecburen giriyoruzvalla evlerimiz çok yakın ama birbirimiz kırkyılda bir görüyoruzaramızda kavga,küslükte yok,kadının huyu böyle,dört geliniz hepsine aynı şükürkızına bile böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…