Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim
Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkkhatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar
Şükür burnum kırılmadıyoksa birde onla uğraşacaktık
offf çok acımıştır.yav bu büyük sıpalar küçüklerden daha azgınlar.benimde büyük oğlan 13 küçük 3,5 yaşında.olaysız günümüz yok yanidevamlı küçüğü kızdırıyor vallaha kafam kazan gibi oluyor bazen neyseki burnun kırılmamış canım.çok geçmiş olsun
Ayyy kızlar benim kiracı kız beni görünce şok oldu onlar çalışıyor Sabah erken gidip akşam gecgeldiklerinden ay oldu gorusemedik kız şaşırdı nasıl becerdin bunu diye bendede bir sevinç oluştu zayifladikca zayıflamak istiyorum hırsmi oldu acep kızlar
slm hatunlar. dün gelemedim. ceco tatlım geçmiş olsun. umarım şişmemiştir burnun. ayyyyyyy dün annem beni öldürdü. kadına dur diyom bi iş yapma. kadın durmuyo. tutturdu mantı yapacam. biliyom elinin ayarı yok bi başlarsa dolap dolacak dinlemedi başladı. 6 parça vardı size o kadar söylim. 11 de başladık 3 te bitti. dr oturmayacan bile diyo ben mecburen oturdu öncesinde de karşı komşum geleceği için evi süpürdüm tozlar falan öldüm. yetmedi oğlumun proje ödevi ve performans ödevleri vardı. onlar için uğraştık. işi onlar yaptı ama başlarında yol göstermesen olmuyor tabi. sonuç ne mi sabah sancıyla uyandım ve şimdi kalbim karnımda atıyo resmen zonkluyo. ve ağrıyo. bakalım yatacam bu gün tabi izin verirlerse
SElamün Aleyküm kızlarrrr
Gece gece bir mesajlıkda olsa bakayım dedim
Bugün öğlende kızkardeşime bir gittim daha yeni eve geldik
Akşam 6 buçuğa kadar kardeşimdeydim hatta birlikte pazara çıktık eksiklerimizi almaya sonrada onda oturup bol bol sohbet ettik tabi çocukların gürültüsünden duyabildiğimiz kadar
Sonra KVye geçtim çocuklarla eşimde oraya geldihatuna geleceğimizi haber verdiğimiz halde hiç umuru olmamış sadece marketten hazır döner almış bir paket eşimin halasıda yemek saatinde gelince 7 kişiye 2 porsiyonluk döneri paylaştırdı diğer halayla yengede gelince çayın yanına sigara böreği kızarttı ve ben mecbur yedim çünkü felaket acıkmıştım :26:
Offffffff offffff bugün hiçte iyi geçmedi beslenme açısındanYOk yaa ben bu gidişle ya hiç bir yere gitmeyeceğim yada yanımda yiyeceğim şeyleri götüreceğim :26:
Hayır hatun biliyor hem kalabalık olucağız hemde sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz artık. İnsan en azından bir çorba yada salata yapar sonuçta yemeğe geleceğimizi söylemiştik
Neyse gece gece beni daha fazla günaha sokmasın hatun artık
İnşallah yarından itibaren telafi ederim
Bİr kaç gün öğlen ve akşam sırf yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorumyoksa biraz zor görürüm ben eksileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?