ayse 03 papatya arkadasım sen nerede oturuyosun bızım buralardada kermes cok var bu arada acaba yakındamı oturuyosun merak ettım ben ıstanbuldayım
valla senin kaynana bende olsa sıyırırdım herhalde.benimkide vurdumduymazdır,aramaz sormaz gelmez,çağırmaz vs.bende bu huyuna sinir oluyordum ama en iyisi böyle herhaldemesafeli olmak iyidir
sen kaynanaya gidince mutfağa girmiyormusun canım.biz kırkyılda bir gidersek salata yapmaya ve bulaşık yıkamaya mecburen giriyoruzvalla evlerimiz çok yakın ama birbirimiz kırkyılda bir görüyoruz aramızda kavga,küslükte yok,kadının huyu böyle,dört geliniz hepsine aynı şükür kızına bile böyle yani
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben pek sık giremyrm iki gündür kendi pc m bozuldu eşimde sürekli netten dizi ,izlediği ,için vermyo o yüzden evde yazamyrm çok şükür regl oldum dün gece ama nedense verdiğim 800 g ı koruyamyrm bi kaç gündür abarttığımdan oldu heralde yarın sabah inş birz daha eksi çıkarımda moralim daha fazla bozulmaz
kızlar nerelerdesiniz yafoooo geliyom gidiyom kimse yokkk
hatunlar herkes ayrı bir alemde...yaza yaklaşırken iç ve dış işler çoğalıyor tabi..
benim menüler berbat..yazamıyorum bile sporda yok..
regl yine gecikti sanırım hormonal denge yine altüst..
yazın gelmesi güzel..kilocuklar gidecektir..hareket daha da arttığı için..
bol güneşler..bol gülüşler..
HAYIRLI GECELEERR....
Ben hergirdigimde kimseyle sohbet edemiyorum ne sanssizim ya iyiozaman çıkayım bari hepiniz için yarın en güzel kiloları vermenizi temenni ediyorum ii geceler
Kızlar uzun zaman sonra basküle çıktım ve 89 KİLO olduğumu gördüm.. Üç hafta içinde 10 kilo verebilmem lazım.. Ve sonrasında 65/70 kiloya ulaşmam lazım.. Diyet uygulayan başarılı olabilen varsan benimle paylaşabilir mi? Gerçekten tamamen moral açısından çömüş vaziyetteyimAyrıca üniversite öğrencisiyim ve boyum 1.69
kızlar nerelerdesiniz yafoooo geliyom gidiyom kimse yokkk
ah ah kayınvalıdelerınızın kıymetını bılmıyosunuz vallahı:)keşke benımkıse öyle olsa 3 gelını var encoka bızde kalmaya meyıllı,memleketten kısları 5 aylıgına bır gelıyorlar kayınpeder ve 32 yasında bekar olan kaynımla enaz 2 ay falan bende kalıyokayınpederın zoruyla memlekete dönüyolar ona kalsa hiç anlayış yok hep bızımle kalmak ıstıyo elı ayagı saglam derdı sırf kendını bıze baktırsın kocasınıda bıze baktırsın kendısı es dost akraba gezsın sinir oluyorum.kayın valıde 55 yasında ama kayınpeder 85 yarın bigün ölse yandık kaynana ve kaynım komple basımızda keşke aramayan sormayan bır kaynanam olsa sızler gıbı .bütün kıs beraberız bıde yazları ben cocuklarla gıdıp 1 ay 2 ay orda kalcakmısım tam gıcık offffffffff ne dertlıymısım be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?