80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla kahvaltimi henüz yapmadım hala hergunku acligimi hissedemiyorum birdaha asla gözleme görmek istemiyorum offff

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yarım saat evvel ancak uyandım ve hala kendime gelemedim
Ya hamileliğimde rahat edeyim diye ortopedik yatak almıştık ve bir kaç ay öncesine kadar gayette rahat uyuyordum ama
nedense şimdi her gece uykumuda alamıyorum, sabahlarıda bel ağrısı ile uyanıyorum nedense
Galiba böyle devam ederse yine değişitirmek zorunda kalacağım ama daha 2.5 yıl oldu yaaaa birde yataklar maşallah servet
değerinde

Bugün inanılmaz çok işim var öğlene kadar sonrada yine Spor salonuna atacağım kendimi
Eşim sağ olsun bayılır bana emrivaki yapmaya ve cumartesi için iş arkadaşı eşiyle oturmaya geliceklermiş
Offfffffff bıktım şu sil süpürlerden

Canım benimkide daha iki hafta öncesine kadar hemen yan apartmanımdaydı ve inan 3 ay görmesin torunlarım nasıl diye aramazdı :26: Eşimle birlikte giderdik ve mecbur kalmadığım sürece konuşmazdım. Geçmişte yaşadıklarımız yüzünden bu 5 senedir böyle ve Anne kelimesini bile kullanmıyorum ( hiç analığını görmediğim için ve hala fırsatını bulsa bizi boşatma derdinde olduğu için )
Normalde ben konuşmasam bile oraya gittiğimde her işi ben yaparım ona yaptırmam ama dur bende şunu yapayım diye bir şansım yok. Zaten dün buzdolabını açtım hani varsa bari çocuklara birşeyler hazırlayayım diye inan buzdolabında bir tane bile birşey yoktu Ufak kızım hatta bir ara kapaklı bir dolabı açıp orada bulduğu çikolatalardan almış ( kvnin kendi çikolarıymış ) kadın çocuğa bir fırça attı sakın bir daha benim dolaplarımı karıştırma diye Kadın sırf çocukları ben doğurdum diye gram sevmez ikisinide ama onlarında umuru değil zaten
Sonradan gelen misafirin yanında gel babannem bir öpeyim seni dedi ama kız hemen geldi arkama saklandı tabi Kvde uyuz oldu Kadın dışardan alıp yiyormuş hiç yemek yapmıyormuş yeni evinde o yüzden salça bile yokmuş evde düşün yani

herkeze s.a kızlar :) değişik bi girizgah oldu amma neyse :))bende topiğe ne zamandır düzenli gelemedim, bakamadımda ne olmuş ne bitmiş diye, pc sayfayı geç açıyo sinir oluyorum bende kapatıp çıkıyorum... durumlar nasıldır derseniz ehh işte olacak cevabım :44: en son tartıldığımda 86,5 çıktım ama c.tesi ne olur bilemiyorum açıkcası ben belki pazar günü bildirim yapabilirim çünkü haftasonu evimde olmayacam eee ancakta pğazar günü gelirim geldiğimde de bildirim yaparım inş.
hepinizi çok öpüyorum

inş. verdiklerini geri almazsın canım, hepimizde var bi yoğunluk bu ara ama inş. bu bizim kilolara yansımaz

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 kaşık labne
1 kaşık şekersiz çilek marmeladı
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
salatalık
Ara
1 elma
Öğle
1 yumurtadan menemen
3 dilim ekmek
3-4 yaprak sarması
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık çekirdekli siyah üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kase şehriye çorbası
yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
Ara
1 elma
2 parça bitter çikolata
1 şekersiz türk kahvesi
Bugün aldığım kalori 1614

Bugünku menüm
Sabah.yumurta.zeytin. peynir.dom.salatalık çay 2dilim çavdar ekmeği

Öğle.çocuklardan kalan 2lokma tavuk göğsü

Akşam.1tabaka ç oban salata.1dilim ekmek
5buçukta komşu çağırdı 1küçük kase
patates salata 1kucuk milfoy

2.5litre su

hatunlar herkes ayrı bir alemde...yaza yaklaşırken iç ve dış işler çoğalıyor tabi..
benim menüler berbat..yazamıyorum bile sporda yok..
regl yine gecikti sanırım hormonal denge yine altüst..
yazın gelmesi güzel..kilocuklar gidecektir..hareket daha da arttığı için..
bol güneşler..bol gülüşler..
HAYIRLI GECELEERR....

Kızlar uzun zaman sonra basküle çıktım ve 89 KİLO olduğumu gördüm.. Üç hafta içinde 10 kilo verebilmem lazım.. Ve sonrasında 65/70 kiloya ulaşmam lazım.. Diyet uygulayan başarılı olabilen varsan benimle paylaşabilir mi? Gerçekten tamamen moral açısından çömüş vaziyetteyim Ayrıca üniversite öğrencisiyim ve boyum 1.69

Ben hergirdigimde kimseyle sohbet edemiyorum ne sanssizim ya iyiozaman çıkayım bari hepiniz için yarın en güzel kiloları vermenizi temenni ediyorum ii geceler

sorma canımbenimde gecikti.ağrı var ama gelen yok.tabiki sıkıntısı çok.inşallah bu yaz hafiflerizde mutlu mutlu gezeriz

Ben hergirdigimde kimseyle sohbet edemiyorum ne sanssizim ya iyiozaman çıkayım bari hepiniz için yarın en güzel kiloları vermenizi temenni ediyorum ii geceler

valla canım bende senin gibi düşünüyorum,geliyom ama kimseyi göremiyorum.bütün aktiveler sanki bu aya toplanmış.ctesi büyük oğlumun doğum günü partisi var,bakalım nefsime nasıl hakim olacağım

ah ah kayınvalıdelerınızın kıymetını bılmıyosunuz vallahı:)keşke benımkıse öyle olsa 3 gelını var encoka bızde kalmaya meyıllı,memleketten kısları 5 aylıgına bır gelıyorlar kayınpeder ve 32 yasında bekar olan kaynımla enaz 2 ay falan bende kalıyokayınpederın zoruyla memlekete dönüyolar ona kalsa hiç anlayış yok hep bızımle kalmak ıstıyo elı ayagı saglam derdı sırf kendını bıze baktırsın kocasınıda bıze baktırsın kendısı es dost akraba gezsın sinir oluyorum.kayın valıde 55 yasında ama kayınpeder 85 yarın bigün ölse yandık kaynana ve kaynım komple basımızdakeşke aramayan sormayan bır kaynanam olsa sızler gıbı .bütün kıs beraberız bıde yazları ben cocuklarla gıdıp 1 ay 2 ay orda kalcakmısım tam gıcık offffffffff ne dertlıymısım be:)

hoş geldin canım.üçhaftada 10 kilo zor görünüyor bence.yaşın çok genç,yediklerine dikkat ederek ve akşamları az yiyerek kilo verebilirsin.şok diyetlere itibar etme.bol hareket ve düzenli beslenmeyle sağlıklı kilona gelebilirsin canım...

off işin çok zormuş canım.valla benim kayınvalidem aramaz sormaz gelmez ve ben bu durumdan çok memnunumseninkiçok gençmiş neden gelinleri potansiyel hizmetçi gibi görüyorlar anlamıyorum.herşey karşılıklı,ne ekersen onu biçersin.heriki tarafta özveride bulunmalı,hep bana olmaz.Allah sana sabır versin,umarım korktuğun başına gelmez.diğer oğullarıda ilgilenmeli,sadece senin başına bırakmamalılar canım..

HAYIRLI SABAHLAR HERKESE..
Ya bu ayarları nasıl düzeliyor???renk ve simge kullanamıyorum..
hayırlı cumalar kızlaaaarrr...

tartılsam mı acaba diye düşünüyorum..regl olmadım..düzenli beslenmiyorum bu aralar..neyse tartılayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…