Kızlar uzun zaman sonra basküle çıktım ve 89 KİLO olduğumu gördüm.. Üç hafta içinde 10 kilo verebilmem lazım.. Ve sonrasında 65/70 kiloya ulaşmam lazım.. Diyet uygulayan başarılı olabilen varsan benimle paylaşabilir mi? Gerçekten tamamen moral açısından çömüş vaziyetteyimAyrıca üniversite öğrencisiyim ve boyum 1.69
ah ah kayınvalıdelerınızın kıymetını bılmıyosunuz vallahı:)keşke benımkıse öyle olsa 3 gelını var encoka bızde kalmaya meyıllı,memleketten kısları 5 aylıgına bır gelıyorlar kayınpeder ve 32 yasında bekar olan kaynımla enaz 2 ay falan bende kalıyokayınpederın zoruyla memlekete dönüyolar ona kalsa hiç anlayış yok hep bızımle kalmak ıstıyo elı ayagı saglam derdı sırf kendını bıze baktırsın kocasınıda bıze baktırsın kendısı es dost akraba gezsın sinir oluyorum.kayın valıde 55 yasında ama kayınpeder 85 yarın bigün ölse yandık kaynana ve kaynım komple basımızda keşke aramayan sormayan bır kaynanam olsa sızler gıbı .bütün kıs beraberız bıde yazları ben cocuklarla gıdıp 1 ay 2 ay orda kalcakmısım tam gıcık offffffffff ne dertlıymısım be:)
valla canım bende senin gibi düşünüyorum,geliyom ama kimseyi göremiyorum.bütün aktiveler sanki bu aya toplanmış.ctesi büyük oğlumun doğum günü partisi var,bakalım nefsime nasıl hakim olacağım
Allah sağlıklı uzun omurler versin nice yıllara sen kendi nefsini kendin koreltmelisin canım oğlunun pastasından 1çatal al canım fazlası zarar Bak haaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?