80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 dilim ekmek
1 lokma pastırmalı yumurta
Öğle
1 büyük kase nohut salatası
Ara
1 muz
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı çekirdekli siyah üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
Ara
ne yiyeceğime karar veremedim 1600 kadar yolu var
şimdiye kadar aldığım kalori 1370

Bugünkü menum
Sabah 1 dilim beyaz ekmek 2parça sucuk biraz yumurta dom.salatalık peynir zeytin çay

Öğle.meyve yedim

Akşam: olunca işler karıştı kızlar teyzeme anneler gününu kutlamaya gittim
2adet balık kizarmisti derisini yemedim yanında salata sonrada oğlum pasta almış hatri için ince dilim yedim
Çay şekersiz

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 12.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 1 saat yürüyüş 1 saat fitness [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87.7 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.8 [/TD] [TD] 96.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 23.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] yediveren35 [/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] eileen1990 [/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 10.6 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

kaptancım ellerine ve emeğine sağlık tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve veremeyen arkadaşlarıma "ayyüzlüm" hariç ki oda hamiş olduğundan dolayı :)) önümüzdeki haftalarda hedeflerine ulaşabilmeyi diliyorum... benim bu kadar ekside çıkmamın sebebi sanırım iki gündür oruçlu olmam, nasipse yarında niyetliyim ,bakalım haftaya aynı yerde kalabilecekmiyim :44: inş. bu zamana kadar yavaş giden kilolarım birden hızlanırda artık 8 rakamından 7 lere transfer olurum en kısa zamanda ( amiiiiiiiiiiiinn )

dün ki menüm
sahur : 1 haşlanmış yumurta , tam buyday ekmeğiyle yağsız tost , 5 zeytin ve şekersiz çay, bol su
iftar : az çorba , mangalda tavuk (yağsız) , 1,5 dilim ekmek ve bol salata
ara : 2 kaşık irmik helvası ve 1 kaşık dondurma

bugün ki menüm
sahur : 2 dilim ekmeğin arasında kaşar peyniri ve bol su
iftar : 1 tabak kepekli makarna üzeri az sıvı yağda hazırladığım mantarlı sebze sos , 3 y.k bezelye tava , 1 bardak diyet m.suyu

Mrb kızlar herkese günaydın bugün güzel bir başlangıç yapıyorum inş haftasonu misdafirlik furyasınıda atlattık ama azıcık artıdayım neyse güzel bir gün olsun herkeslere

Kaptanım öncelikle ellerine yüreğine sağlık tsk.ler
Kızlar yeni birgune yeni birhaftaya başladık pozitif başlarsak öyle devam ediyor hepinize mutlu bir hafta diliyorum inşallah güzel kilo vermemiz dileğiyle:))

Selamün Aleyküm

Herkese bol enerjili az kalorili bir hafta diliyorum

İnşallah bu hafta herkes eksilerde kilolar verip hedefine bir tık daha yaklaşır Aminnnnnnnnn
Haftasonu baya bir yoğun ve düzensiz olduğundan menü paylaşımında hiç bulunmadım
İnşallah bugün itibaren yine paylaşırım

Kızlar harikasınız
İnşallah her hafta kilo verenler çoğalır

Kaptan Seninde ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizler için

anamm rezalet, liste sonuna mı girdik :)

ilk haftadan çantamı da yemiş oldum ama bu haftaki tembellik ve üşengeçliğime az bile. hava da kapalı valla tüm gün yorganın altında yatasım gelio :)

ama yeni hafta başladı artık bu hafta çanta yememeyi bırakın üst sıralara geçicem inşş.

bu arada geç oldu biraz ama anne olanların ve adayların hepsinin anneler gününü kutluyorummmmm :)

günaydın sevgili hatunlar hafta sonu pek sakindi buralar. kaptanım ellerine sağlık. kilo veren herkesi kutluyorum. veremeyenler ben hariç haftaya eksilerde görecez inşallah

Kaptancım ellerine sağlık.kilo veren tüm arkadaşlarım süpersiniz valla.ben çantayı yedim ama bu hafta inşallah eksideyim.

günaydın herkese.haftasonu çok yoruldum.c.tesi oğlumun d.günü partisini yaptık.pazar sabahtan anneciğimin mezarını ziyaret ettik.daha sonra k.valideye geçtik.hep bir koşturma.neyseki bitti.bu hafta gelen giden olmasın ya çok yorgunum

kızlaaar hala regl olmadım..hamileliğe hazır değilim..:..(
büyük konuşmak istemiyorum yakınlarda eczane yok..yarın test alıp yapacağım inş..
o kadar sitres bir durum ki anlatamam çook gerginimm..

Ayyy topik bugün hareketşi çok sevindim çarşamba günü akşam saat 10 gibi yada 8 de bi toplantı yapalım istiyorum size uygun saati yazın çoğunluğun istedipi saate göre bi toplantı yapalım bu bize ii gelecek emin olun yorumları ızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…