tamam kaptancım gelelim yapalım toplantımızı topikç.e kararlar alıp devam edelim yolumuza bu topik çok saldıAyyy topik bugün hareketşi çok sevindim çarşamba günü akşam saat 10 gibi yada 8 de bi toplantı yapalım istiyorum size uygun saati yazın çoğunluğun istedipi saate göre bi toplantı yapalım bu bize ii gelecek emin olun yorumları ızı bekliyorum
değilsindir inş canım ya bence sen bu ay baya stresli bi dönem geçirdin ya onunla ilgilidir bence sıkma kendini yinede yap testini için rahat etsinkızlaaar hala regl olmadım..hamileliğe hazır değilim..:..(
büyük konuşmak istemiyorum yakınlarda eczane yok..yarın test alıp yapacağım inş..
o kadar sitres bir durum ki anlatamam çook gerginimm..
inşallah senide göreklim bitanem ya benim ablamda şeker çıkmış 8 aylık hamile diyet verm,işler o bile verdigünaydın sevgili hatunlar hafta sonu pek sakindi buralar. kaptanım ellerine sağlık. kilo veren herkesi kutluyorum. veremeyenler ben hariç haftaya eksilerde görecez inşallah
anamm rezalet, liste sonuna mı girdik :)
ilk haftadan çantamı da yemiş oldum ama bu haftaki tembellik ve üşengeçliğime az bile. hava da kapalı valla tüm gün yorganın altında yatasım gelio :)
ama yeni hafta başladı artık bu hafta çanta yememeyi bırakın üst sıralara geçicem inşş.
bu arada geç oldu biraz ama anne olanların ve adayların hepsinin anneler gününü kutluyorummmmm :)
Ayyy topik bugün hareketşi çok sevindim çarşamba günü akşam saat 10 gibi yada 8 de bi toplantı yapalım istiyorum size uygun saati yazın çoğunluğun istedipi saate göre bi toplantı yapalım bu bize ii gelecek emin olun yorumları ızı bekliyorum
tamam kaptancım gelelim yapalım toplantımızı topikç.e kararlar alıp devam edelim yolumuza bu topik çok saldı
değilsindir inş canım ya bence sen bu ay baya stresli bi dönem geçirdin ya onunla ilgilidir bence sıkma kendini yinede yap testini için rahat etsin
inşallah senide göreklim bitanem ya benim ablamda şeker çıkmış 8 aylık hamile diyet verm,işler o bile verdi
kız ne yatması bugün hava güzel burda tembellik yok kalk bakiyim az yürü sobnra tyatıp yatıp isyan ediyoz bu kilolar nerden geldi diye
1 saat yürüyüş yapıp geldim alttaki linkteki karın hareketlerini yaptım bu hafta hırslıyım bakalım nolcakk:)
4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube
öğlen haber geldi kız kardeşim düşmüş ayak bileğini çatlatmış. annem kudurdu sinirden. her çocuk ayrı sıkıntı bıktım diyeerkek kardeşim de eskişehirde çalışmaya başladı ev kuracak orda. burdan bir hafta sonra falan oraya gideceklerdi. şimdi işler değişti bu gün annem beni bırakıp gidecekti. bilet bulamadı. suratı beş karış. söylenip duruyo. ay bu kadının bu halleri hiç çekilmiyo allah yardımcım olsun.
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 12.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 1 saat yürüyüş 1 saat fitness [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 87.7 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 12.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.8 [/TD] [TD] 96.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 23.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] yediveren35[/TD] [TD] 90.4 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 10.6 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
çarşamba 8 diyelim o zman
Ayyy topik bugün hareketşi çok sevindim çarşamba günü akşam saat 10 gibi yada 8 de bi toplantı yapalım istiyorum size uygun saati yazın çoğunluğun istedipi saate göre bi toplantı yapalım bu bize ii gelecek emin olun yorumları ızı bekliyorum
tamam kaptancım gelelim yapalım toplantımızı topikç.e kararlar alıp devam edelim yolumuza bu topik çok saldı
değilsindir inş canım ya bence sen bu ay baya stresli bi dönem geçirdin ya onunla ilgilidir bence sıkma kendini yinede yap testini için rahat etsin
inşallah senide göreklim bitanem ya benim ablamda şeker çıkmış 8 aylık hamile diyet verm,işler o bile verdi
kız ne yatması bugün hava güzel burda tembellik yok kalk bakiyim az yürü sobnra tyatıp yatıp isyan ediyoz bu kilolar nerden geldi diye
geçmiş olsun canım..öğlen haber geldi kız kardeşim düşmüş ayak bileğini çatlatmış. annem kudurdu sinirden. her çocuk ayrı sıkıntı bıktım diyeerkek kardeşim de eskişehirde çalışmaya başladı ev kuracak orda. burdan bir hafta sonra falan oraya gideceklerdi. şimdi işler değişti bu gün annem beni bırakıp gidecekti. bilet bulamadı. suratı beş karış. söylenip duruyo. ay bu kadının bu halleri hiç çekilmiyo allah yardımcım olsun.
Tmm kaptanim uygun bence toplantimizi yapalim carsambaya Saat ne olursa olsunbana uyarAyyy topik bugün hareketşi çok sevindim çarşamba günü akşam saat 10 gibi yada 8 de bi toplantı yapalım istiyorum size uygun saati yazın çoğunluğun istedipi saate göre bi toplantı yapalım bu bize ii gelecek emin olun yorumları ızı bekliyorum
olur kaptanım da o gün hürrem günü değilmi millet diziye dalmasın sonra
ben zaten hep burdayım bence de 8 iyi hem hürremi izleyenler özet 9 a kadar sürüyo o arada toplantımızı yaparız inşallah
amin amin ağzından bal damlıyooooohadi bu hafta birincimiz sen ol kattanım böyle hırsla devam et
herkese iyi geceler .bu gün pc mizin 4 ayda 4,kez servisten gelmesini kutluyoruz ..çok şükür aalahın bu günüde varmış 20 gümdür telden girmeye çalışıyordum..oooohhh ferah ferah bi yazıyım
herkese iyi geceler .bu gün pc mizin 4 ayda 4,kez servisten gelmesini kutluyoruz ..çok şükür aalahın bu günüde varmış 20 gümdür telden girmeye çalışıyordum..oooohhh ferah ferah bi yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?