80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kaptancım gelelim yapalım toplantımızı topikç.e kararlar alıp devam edelim yolumuza bu topik çok saldı
kızlaaar hala regl olmadım..hamileliğe hazır değilim..:..(
büyük konuşmak istemiyorum yakınlarda eczane yok..yarın test alıp yapacağım inş..
o kadar sitres bir durum ki anlatamam çook gerginimm..
değilsindir inş canım ya bence sen bu ay baya stresli bi dönem geçirdin ya onunla ilgilidir bence sıkma kendini yinede yap testini için rahat etsin
günaydın sevgili hatunlar hafta sonu pek sakindi buralar. kaptanım ellerine sağlık. kilo veren herkesi kutluyorum. veremeyenler ben hariç haftaya eksilerde görecez inşallah
inşallah senide göreklim bitanem ya benim ablamda şeker çıkmış 8 aylık hamile diyet verm,işler o bile verdi

kız ne yatması bugün hava güzel burda tembellik yok kalk bakiyim az yürü sobnra tyatıp yatıp isyan ediyoz bu kilolar nerden geldi diye

olur kaptanım da o gün hürrem günü değilmi millet diziye dalmasın sonra

ay gebelik şekeri mi çıkmış çok kötü allah şifa versin inşallah.

öğlen haber geldi kız kardeşim düşmüş ayak bileğini çatlatmış. annem kudurdu sinirden. her çocuk ayrı sıkıntı bıktım diye erkek kardeşim de eskişehirde çalışmaya başladı ev kuracak orda. burdan bir hafta sonra falan oraya gideceklerdi. şimdi işler değişti bu gün annem beni bırakıp gidecekti. bilet bulamadı. suratı beş karış. söylenip duruyo. ay bu kadının bu halleri hiç çekilmiyo allah yardımcım olsun.

Canım çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin Aminnnnnnn
Allah seninde yardımcın olsun hani bazen yaşlılar için derler ya menapozu azdı yine diye arada annen öyle gibi oluyor herhalde Sen boşver kendine iyi bak önemli olan o nasılsa herşey yolunu bulur )

ay birinci olmuşum melankoli yle birlikte çok sevindim verenleri tebrik ederim veremeyenler ayyüzlüm hariç en kısa sürede verirler inşallah
hepimiz biran önce istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah
türkiyede şişman, obez, fazla kilolu kimse kalmasın inşallah amin

valla çok iyi düşünmüşsün kaptan..22:00 de olursa iyi olur..çocuklar yatmış olur

ya canım doğru diyorsun sitresten de olabilir..yoğun ve üzücü bir ay geçirdim..test yapmaya korkuyorum banada değilimdir gibi geliyor ama yarın yapayım bakalım..ya birde sıkıntıdan yiyorum bu aralar hala toparlanacam ben..

geçmiş olsun canım..
senin hamilelik ne durumda?bulantın yok sanırım

Tmm kaptanim uygun bence toplantimizi yapalim carsambaya Saat ne olursa olsunbana uyar

Bugünkü menüm
Sabah.1 dilim çavdar ekmeği zeytin,peynir,domates,çay

Öğle.1kepçe mercimek çorbası 2yemek kasigi semizotu yemeği

Sonra yürüyüşumu yaptım 1saat
Ara.2kaşık yoğurt 4form bisküvi

Akşam.4kaşık semizotu yemeği 4.5kaşık yoğurtlu eriste salata biraz ensonda eşim küçücük parça zorla helva yedirdi
2.5litre su

herkese iyi geceler .bu gün pc mizin 4 ayda 4,kez servisten gelmesini kutluyoruz ..çok şükür aalahın bu günüde varmış 20 gümdür telden girmeye çalışıyordum..oooohhh ferah ferah bi yazıyım

sabah nesfit
ara yok
öğle yarım tabak pilav üstü döner yarım dilim ekmek 1 kase çorba
ara 3 diyet büskivi
ara 1 kahve
akşam 1 kase çorba yarım dilim ekmek mantar sote
1 mini dondurma

bugün menümü yazmıycam yazsam çantayı bırakıp taş ararsınız ya nerdeyse tamamı hamur işi oldu bugün hastaneye gittim önceki günden sandviç hazırlamayı da unutunca resmen pastaneye dalış yaptım açlıktan gözüm döndü ama yarından itibaren klasik menülerime devam ediyorum

herkese iyi geceler .bu gün pc mizin 4 ayda 4,kez servisten gelmesini kutluyoruz ..çok şükür aalahın bu günüde varmış 20 gümdür telden girmeye çalışıyordum..oooohhh ferah ferah bi yazıyım

ne çektin be beyazcım bu pc den , ama napacan mecbuuurrr kafalarına çalsan iyiydi o pc yi bu ne kardeşim yaw, bi rahat rahat kullanamıyosan ne anlamı var, sanki dokununca kemikleri kırılacakmış gibbi hassasiyetle yaklaşıyosundur pc ye bozulcak diye , bir an önce sağlıklı bir pc ye kavuşman duasıyla be beyazcım

yürüyüşümü yaptım mekikler de tamam akşam olmasına rağmen tartıda güzelll benden mutlusu yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…