80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zalimi hosgeldiniz
kilo bildirimi yapicakmisiniz?
:) yenisiniz burda, not ettim sizi, listeye alicam
hg

bebeqcim regl olmuşsun canım ii biraz rahatlar vücudun ama düğün telaşında biraz yorar seni. canım artına üzülme haftaya gider fazlalıklar tamammı:1hug:

nidam bence aylin haklı ikiye bölüncek :)

aylın bende ıyıyım canım kılo mu daha fazla verdıĞımı beklıyordum ama bunada ŞÜkÜr senıde ÖĞlen gÖrÜcez bakalım ınŞ tahmın ettıĞın kadar almamıŞsındır canım

aylİn bende İyİyİm canım kİlo mu daha fazla verdİĞİmİ beklİyordum ama bunada ŞÜkÜr senİde ÖĞlen gÖrÜcez bakalım İnŞ tahmİn ettİĞİn kadar almamıŞsındır canım

ay insallaaah ama dün manti yedimm gece 22.30 da 2 elmali kurabiye yedim zikkimin kökünü yeseydin emiii mafoldumben

hadi hanimlarrr KILO BILDIRIMIIII

kagit kalemim önümde hazirrr hadi yazayimmm... 12.30 kadar baya kisiler bildirse bariiii. Gece anca girebilcemm 21 gibi. dogum günü partisine gitcem, ordada kacirmasam bari dicem kesin olcak ööööööffffff

5 günde 500 gr verebildim ya ama dün gece dondurma yemiştim tartı öncesi hiç iyi olmadı bunada şükür artık
senin bugünmü yolculuğun nereye gidiyorsun bakalım

hımm canım yanlış hatırlamıyorsam 2 günde 300 gr vermiştin CADIARZU
kayınvalidemlere canım foçaya

cokbilmis, zalimi huhuuuu ordamisinizzz, hadi bekliyorum

oo aylin sen tam dayaklıksın klava:klava:klava:kötükedihüso sadece ince bir dilim pasta bir kurabiye fazlası yok inşallah salata tarzı şeyler vardır kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…