bosveeeeeeeeeeeeeeeeeeeer..bizim hayinin zalimliklari istene oldu bilmiyorunm ama allah yardımcın olsun şifa versin
yeni nesil cürük oluyor valla..eskiler tas gibi..allahtan eski topragimda durumu kurtariyorumsorma zaten işim kötü tarafıda bu eskisini 8 sene kullandık tık demedi en sonunda su içirdik rahmetliye bu yeni 4 ay oldu alalı 4 kez servis 1 kezde bilgisayarcı gördü bela oldu başıma
yasak sevgilik spor yapmak bize yasak aglama n olur ayip aglamaaaaaaaaaaaaakAnam gecenin bu saatinde ne sporu. Bu saatte benim aklima gelen tek bi spor var o da bana yasak
yok gii elin hirsiziyla daha güzel oluyor...simdi mekikcekiyorsun..normalde 10 dyince tikaniyorsun ama yaninda yabanci olunca rezil olucamdiye 50cekiyorsun..yürüyüs bandina biniyorsun..normalde bahargezisitemposuyla 10dakka yürürken elin hirsizina rezil olmamak icin arkandan köpek kovaliyor hiziyla 1,5 Saat kosuyorsun yani tavsiyeederim etkili oluyor
yeni nesil cürük oluyor valla..eskiler tas gibi..allahtan eski topragimda durumu kurtariyorum
yasak sevgilik spor yapmak bize yasak aglama n olur ayip aglamaaaaaaaaaaaaak
bak buna bayildimiste...korkmana geek yok kiz onlarda senin beim gibi insan iste..fazladan silahlari bicaklari cesit csit gazspreyleri var...yai dara gelince adami kesip biciyorlr sakat birakiyorlar ama yi zararsizlar aslinda..evde yürüyüş bandı yok ama alalım ayıp olmasın hırsıza madem usul böyleymişaaa ne görgüsüz insanlar bi koşmadı bantta demesin ..:18:. hoş hırsızı görünse banda gerek kalmaz evin içinde koşarım inme inmezse bi tarafıma
Anam gecenin bu saatinde ne sporu. Bu saatte benim aklima gelen tek bi spor var o da bana yasak
Şairim benim yürü be kim tutar seni
sen aklına bile getirme ,,neme lazım aşersin maşerersin duyum spor dedi gece yapılanda benimde aşeresim tuttu dersin sen aklına başka şeyler getir mesela ekşi tatlı falan
bak buna bayildimiste...korkmana geek yok kiz onlarda senin beim gibi insan iste..fazladan silahlari bicaklari cesit csit gazspreyleri var...yai dara gelince adami kesip biciyorlr sakat birakiyorlar ama yi zararsizlar aslinda..
Benim bi arkadaşım sadece akşam 5ten sonra yemeyerek 6 ayda 30 kilo verdi sabahlarıda hayvan gibi yiyodu valla bide hergün 1 saat yürüyodu. bu yöntemle o kadar çok zayıflayan var ki anlatamam en basit ve garanti yöntemdir bu. Bende yaptım bu olayı haftada 2 3 gidiyo işte bünyeden bünyeye değişir oda tabi...[/QUOThttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/viannen39.gifE]hadi ya iyi haber haaaaaa...valla ben bnu denerim..yalniz bu aksm 5 sabaha karsi bestirinsallah biraz istahliyimda
ayy sprey dedin aklıma geldi bende biber gazı almıştım ama sakladın benim herif parfüm sanıp sıkmasın diye onu çıkarıyımda bekliyim
Sevgili kocasızlar size iyi geceler ben kaçıyom
Benim bi arkadaşım sadece akşam 5ten sonra yemeyerek 6 ayda 30 kilo verdi sabahlarıda hayvan gibi yiyodu valla bide hergün 1 saat yürüyodu. bu yöntemle o kadar çok zayıflayan var ki anlatamam en basit ve garanti yöntemdir bu. Bende yaptım bu olayı haftada 2 3 gidiyo işte bünyeden bünyeye değişir oda tabi...[/QUOThttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/viannen39.gifE]hadi ya iyi haber haaaaaa...valla ben bnu denerim..yalniz bu aksm 5 sabaha karsi bestirinsallah biraz istahliyimda
Bende öleyim kız hele akşam 5ten sonra iice iştahım artıyoama orda da düzenli uyku işe giriyo işte erken yat yemeği unut yada akşam 5ten sonra yoğurt ye meyve ye ama çok değil su iç iç iç şişir mideni
ne o kiz hirsiz randevulumu geliyor yoksa bekledigine göre
aslinda en dogrusu engeli yiyip dedigin gibi aksam5-6 dan sonra yeme 1 saatte yürü..formül kolayda gelde onu tembel totoya anlat..kalkacakta spor ayakkabi giyecekte karkis demeden yollara düsecekte..yani birebirysamasam neyse..yasadimda..her Sabah 1,5 Saat yürüdüm..ekmegi kestim..sadece kahvaltida yedim..2 ayda 8 kiloverdim..o hatunda bendim simdi totyu kaldiramayan hatunda benim..of off insanda pek degisiyorBende öleyim kız hele akşam 5ten sonra iice iştahım artıyoama orda da düzenli uyku işe giriyo işte erken yat yemeği unut yada akşam 5ten sonra yoğurt ye meyve ye ama çok değil su iç iç iç şişir mideni
yok gii bizimkiler görgüsüz cat kapi daliyorlar iceri...uykudamisin ayaktamisin pijamalimisin hic düsünmüyorlar...aaaaaaaaaaaaaa niye şaşırdınki tabi randevulu geliyor .sizin orda öyle deyilmi biz im burasının hırsızı pek meşurdur .pek methedilir tavsiye ederim randevulu çalışır hiç bekletmez .insanı strese sokmaz geldi gelicek diye tel açtıydı sabahdan gece geliyom bekle diye
Sevgili kocasızlar size iyi geceler ben kaçıyom
valla niyeti bozmuş gibisin gibi bi his geldi banasen hemen bi bardak ılık süt iç mışıl mışıl uyu burda yazılanları unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?