80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne oldu bilmiyorunm ama allah yardımcın olsun şifa versin
bosveeeeeeeeeeeeeeeeeeeer..bizim hayinin zalimliklari iste genede adami özlüyorum varmi böyle birsey yaaaaaaaaa.....son 3 gün beni hem üzüntüden hem sinirden cildirtti..öyleki kahvaltida isirdigim lokmamiyotamadim biraktim öylece...yok yok bende bir dengesizlik var kesin yani

sorma zaten işim kötü tarafıda bu eskisini 8 sene kullandık tık demedi en sonunda su içirdik rahmetliye bu yeni 4 ay oldu alalı 4 kez servis 1 kezde bilgisayarcı gördü bela oldu başıma
yeni nesil cürük oluyor valla..eskiler tas gibi..allahtan eski topragimda durumu kurtariyorum

Anam gecenin bu saatinde ne sporu. Bu saatte benim aklima gelen tek bi spor var o da bana yasak
yasak sevgilik spor yapmak bize yasak aglama n olur ayip aglamaaaaaaaaaaaaak

evde yürüyüş bandı yok ama alalım ayıp olmasın hırsıza madem usul böyleymiş aaa ne görgüsüz insanlar bi koşmadı bantta demesin ..:18:. hoş hırsızı görünse banda gerek kalmaz evin içinde koşarım inme inmezse bi tarafıma

bak buna bayildimiste...korkmana geek yok kiz onlarda senin beim gibi insan iste..fazladan silahlari bicaklari cesit csit gazspreyleri var...yai dara gelince adami kesip biciyorlr sakat birakiyorlar ama yi zararsizlar aslinda..

Benim bi arkadaşım sadece akşam 5ten sonra yemeyerek 6 ayda 30 kilo verdi sabahlarıda hayvan gibi yiyodu valla bide hergün 1 saat yürüyodu. bu yöntemle o kadar çok zayıflayan var ki anlatamam en basit ve garanti yöntemdir bu. Bende yaptım bu olayı haftada 2 3 gidiyo işte bünyeden bünyeye değişir oda tabi...

Anam gecenin bu saatinde ne sporu. Bu saatte benim aklima gelen tek bi spor var o da bana yasak

sen aklına bile getirme ,,neme lazım aşersin maşerersin duyum spor dedi gece yapılanda benimde aşeresim tuttu dersin sen aklına başka şeyler getir mesela ekşi tatlı falan

Şairim benim yürü be kim tutar seni

valla kimse tutamaz..bende bu pazilar bucüsse olduktan sonra ...ay kiz benim ufaklik naapti bu gün biliyrmusun..kolunu uzatti üst kisma eliyle bir iki vurdu..anne sende vursana dedi..bende bir an önce basimdan gitsin diye yalandan iki vurdum..gördünmü anne dedi..neyi dedim..cok Güclü olmusum degilmi ddi..bunudeken incecik kolu gözümün önündeydi ...
bu gün doktordaydik doktorda moralimi bozdu yabu konusa sagolsun..bu ne ya herif yok ama moralimi bozacak birileri ille cikiyor...acaba esimmigörevlendirdi bunlari bizim itilmise yoklugumu hissettirmeyin diye:26::26::26:

sen aklına bile getirme ,,neme lazım aşersin maşerersin duyum spor dedi gece yapılanda benimde aşeresim tuttu dersin sen aklına başka şeyler getir mesela ekşi tatlı falan

ay hic gülecegim yoktu sen cok yasa emi...asinda gülecgim vardida firsatbulup gülemedim birtürlü..yok buda olmadi..düzelteyim bei güldürdün allahta ni güldürsün..buda dilenir giboldu..su garibe bir onluk der gibi oldum ya neyse idare et artikin

bak buna bayildimiste...korkmana geek yok kiz onlarda senin beim gibi insan iste..fazladan silahlari bicaklari cesit csit gazspreyleri var...yai dara gelince adami kesip biciyorlr sakat birakiyorlar ama yi zararsizlar aslinda..

ayy sprey dedin aklıma geldi bende biber gazı almıştım ama sakladın benim herif parfüm sanıp sıkmasın diye onu çıkarıyımda bekliyim

ne o kiz hirsiz randevulumu geliyor yoksa bekledigine göre

aaaaaaaaaaaaaa niye şaşırdınki tabi randevulu geliyor .sizin orda öyle deyilmi biz im burasının hırsızı pek meşurdur .pek methedilir tavsiye ederim randevulu çalışır hiç bekletmez .insanı strese sokmaz geldi gelicek diye tel açtıydı sabahdan gece geliyom bekle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…