80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AYYÜZLÜÜÜ uyuuuu uuyyuuuuuuuuuuuu ister uyu ister uyumaaa

bizde birlaf var essegin aklina karpuzkabugusokmak diye..yanisöz meclisten disrida kadinin aklina zorla birseyler sokmayami calisiyorsun nedir..birak iste kadin usul usul uyuyor ne demek simdi ister uyu ister uyuma..busaatte uyumaa naapcak..kalkip camasiryikayacak hali yokya

ayyy seni allah mı gönderdi .gece gece gülüyorum allh senden razı olsun

size doyum olmaz ama ben kacarim...hirsiz gelmeden birazuyuyayimda enerjimi toplayayim malum gelince bol ikram bolspor bitkin düsmeyeyim...

size doyum olmaz ama ben kacarim...hirsiz gelmeden birazuyuyayimda enerjimi toplayayim malum gelince bol ikram bolspor bitkin düsmeyeyim...

iyi uykular unutma burayı hergün gel seni bekleyen bi beyaz var unutma mümkünse rüyanda beni gör

iyi uykular unutma burayı hergün gel seni bekleyen bi beyaz var unutma mümkünse rüyanda beni gör

adami zorla günaha sokarsin kiz..ne bu cilve bu naz..rüyamda seni görürsem kapina dayanir anandan ay pardon evliydin demi kocandan isterim haberin olsun
ay bu laf uzar gider..ben mesaji gönderr göndermez kapatiyorum yoksa bu muhabbet Sabah 5 si bulur bizde 5 e Kadar yer icer gezeriz..malum 5ten sonra yemek yemeyince zayifliyormusuz

ayyy ama önce sen kapat sen kapatmayınca ben gidemiyorum hadii kapat iyi gecelerr .

GÜNAYDIN HATUNLAARR...
Benim kociş dün beni unuttu yada hatırladı kutlamadı neyseeee.......
sabah haberlerini izliyorum cinayetler..üzülüyorum..
Rabbime şükürle uyandım..nankör kullarız hiçbirşeyin değerini bilmiyoruz çabuk bıkıyor hep daha fazlasını istiyoruz..

HERKESE GÜNAYDINN
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
keşke oruç tutsaydım dün gecede fener alayı vardı unuttum :26:,bilmem oralardada varmı bu adet konyada 3 aylar girince yani kandil günü çocuklara şivlilik dağıtılır.şivlilik şeker gofret lolipop dağıtılır ,akşama kadar kapı çalar .5 dakka oturamayız ama olsun çocukların çok hoşuna gider,bide bu gün pişi yapılır ,oda mayalı hamuru küçük küçük açıp yağda kızartır mahallede dağıtılır.sanırım başka yerlerde yok bu adet .kız kardeşin antalyada geçen senelerde şivlilik de burdalardı çocukları bayıldı çok sevindiler nerdeyse 1 yıllık abur cubur topladılar
.dün gecede kandili karşılamak için dışarda ateş yakılır çocuklar geçler eylenir kağıttan renk renk fenerlerle dışarda gezerler dün çıkan olmuştur muhakkak ama ben unuttum bakmayı,,tabi eskiden daha güzrl olurdu şu yazıyı yazıncaya kadar 5 kez kapı çaldı.:44:hava ısınsında benim kızın elinden tutp 1 .2 komşu kapısıda biz çalalım tabi çocullar gurup gurup geziyor ama ben bırakamıyorum zaman kötü ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…