HERKESE GÜNAYDINN
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
keşke oruç tutsaydım dün gecede fener alayı vardı unuttum :26:,bilmem oralardada varmı bu adet konyada 3 aylar girince yani kandil günü çocuklara şivlilik dağıtılır.şivlilik şeker gofret lolipop dağıtılır ,akşama kadar kapı çalar .5 dakka oturamayız ama olsun çocukların çok hoşuna gider,bide bu gün pişi yapılır ,oda mayalı hamuru küçük küçük açıp yağda kızartır mahallede dağıtılır.sanırım başka yerlerde yok bu adet .kız kardeşin antalyada geçen senelerde şivlilik de burdalardı çocukları bayıldı çok sevindiler nerdeyse 1 yıllık abur cubur topladılar
.dün gecede kandili karşılamak için dışarda ateş yakılır çocuklar geçler eylenirkağıttan renk renk fenerlerle dışarda gezerler dün çıkan olmuştur muhakkak ama ben unuttum bakmayı,,tabi eskiden daha güzrl olurdu şu yazıyı yazıncaya kadar 5 kez kapı çaldı.:44:hava ısınsında benim kızın elinden tutp 1 .2 komşu kapısıda biz çalalım tabi çocullar gurup gurup geziyor ama ben bırakamıyorum zaman kötü ne olur ne olmaz
AYYÜZLÜÜÜ uyuuuu uuyyuuuuuuuuuuuu ister uyu ister uyumaaa
buyur gel beklerim canımay ne güzel çok özendim valla size, misafirliğe gelesim var size doğrusu unutmuşum kandil olduğunu ama sizin orda unutulmazda
ramazana da az kaldı ben çok severim ramazanı artık eskisi gibi olmuyo ramazanlar ama olsun
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN SAYIN TOPİK SAKİNLERİ. ay sabah hastaneye gittim kontrol ettirim kendimi dedim. yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı. sancıların nedeni belli oldu. yine bir sürü ilaç içecem. miğdem delinecek yakında hap yutmaktan
anam ne fesatsınız kız. ben gayet masum bi şekilde gittim yattım. zaten yasaklıyım. nereye fesatlık düşünim.olsa iyiydi ama neyse.
kız pişi yaparsan banada versene canım çekti. bir kere yedim küçüktüm. ama tadı damağımda yani. çok sevmiştim.
hoş geldin canım.üçhaftada 10 kilo zor görünüyor bence.yaşın çok genç,yediklerine dikkat ederek ve akşamları az yiyerek kilo verebilirsin.şok diyetlere itibar etme.bol hareket ve düzenli beslenmeyle sağlıklı kilona gelebilirsin canım...
buyur gel beklerim canım
sende buyur gel canım gelde yapıyım pişi size .bu günü unutamaz konya çünkü 1 hafta evvelinden marketlerde şivlilikler ve kağıtfenerler gelir satılmaya başlar,unutursan vay haline ,çocuklar kapıyı aşındırır sana hatırlatır.ben yapamadım bu gün pişi .öğlene kadar şivlilik dağıttım sonra hastaneye gittim .giderken otobüsde dolmuşta bi çok kişi şeker gofret kraker verdi benim küçük kıza oda özenmişti toplayanla iyi oldu sevindi çocuk.hastane bile boştu kşmseler yok hiç böyle görmemiştim herkesin işi var olunca sadece çok darda olanlar gelmiş .eve 6 da gelebildim karnım aç ,sağolsun komşu pişi vermiş çayla onu yedim.aslında çok kolay yapması belki herkes yapıyordurda adı değişikdir..neyse bu gün kv leri göremedim bi çikıyımda elini öpüyüm kandilini mübarekleyim ..
pişiyi annem biz küçükken sık sık yapardı ben çok severim hele arasına da peynir çok güzel olur biz ekmek hamurundan yaparız sizinki de öylemi
kendi kendimin canını çektirdim ya ama yapamam bir tanesi 106 kaloriymiş şimdi durduk yere diyetimi yemiyim
benimde canım çekti baktım nasıl yapılıyo diye bir sürü tarif var hangisi güzel bilemedim. yoksa anneme yaptıracaktım. kalorisine gelince de allah büyük diyecektim.
kızlar aöf sonuçları açıklanmış. ilk gün girdiğim sınavlar kötü diyodum ama fena gelmedi sonuç. umarım sınava girenlerin notları iyi gelir
benimki de iyi sayılır 2 dersim kötü gelmiş 6 sı iyidir
ay çok sevindim umarım finalde daha iyi gelir sonuçlarımız
bizde ekmek hamurunu bezelere bölüp çok ince olmayacak şekilde açıp bol yağda iki tarafını kızartıyoruz ince olunca cips gibi oluyo biraz kalın olacak ki yumuşak olsun başka nasıl yapılır bilmiyorum
pişiyi annem biz küçükken sık sık yapardı ben çok severim hele arasına da peynir çok güzel olur biz ekmek hamurundan yaparız sizinki de öylemi
kendi kendimin canını çektirdim ya ama yapamam bir tanesi 106 kaloriymiş şimdi durduk yere diyetimi yemiyim
gene kimsecikler yok ya..neyse bende gidip yatayim bari..ha bu arada unutmadan diim : yarin bizim herif ve kabilesi türkiyeden geliyor..yarin büyük ihtimalle nete giremem...haftasonuda hep cenaze evinde oluruz...yani pazartesiye kadar benden haber alamazsaniz merak etmeyin cenaze evinde bulasik yikiyor sofra kuruyor millete cay dagitiyor olacagim...hepinize simdiden iyi hafta sonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?