80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar kızlar..
dün tahlil sonuçlarımı aldım troid yine yüksek..hem troid hem pko.ikiside kilo etkeni hormon bozukluğu...hamdolsun..
Rabbim dermansız dert vermesin...

ilk bildrim benden
başlangıç.86
geçen hahta.76.4
bu hafta.75.5
giden. 900gr
toplam giden.10.5
hedef.70.
spor.. koşturmaca

başlangıç: 89
bu hafta: 76,4
geçen hafta: 76,9
giden: 0,5
toplam giden: 12,6
hedef: 60
spor: 2 saat yürüyüş, 3 saat fitness, 1 saat pilates

Dünkü menüm
Sabah .1dilimekmek çavdar yumurta dom.salatalık zeytin peynir çay
Öğle.meyve porsiyonu muz,kayısı.yenidunya
Akşam.8adet zeytinyağlı sarma yaninda çoban salata
2.5litre su

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.4
bu hafta: 82.5
gelen: 100 gr
toplam giden: 3000 gr
spor: yok
hedef: yok

eh buna şükür be

nerelerdesin şekerim yaa?
yokoldun gittin

[/COLOR]

elmam şekerim hoş geldin özlettin kendini. nerelerdeydin merak ettik seniiyimisin canım ciğerim kız seni yerim

hoş buldum kızlarrrrrrrr azcık özleteyim kendimi dedim :) valla grip oldum yatıyorum , siz nasılsınız nasıl gidiyor ben yokken kilo verebildiniz mi ben daha bi şişdim

herkeze hayırlı cumalar kızlar ....
benim bildirm yarına ama bu hafta ümitli değilim kendimden ,ufak kaçamklarım oldu ama başlıca sebebim ise regl dönemimdeyim ve nerdeye 3 sabahtır yüzüm gözüm her yerim şiş kalkıyorum ... hayırlısı bakalım artık yarına :18:

hoş buldum kızlarrrrrrrr azcık özleteyim kendimi dedim :) valla grip oldum yatıyorum , siz nasılsınız nasıl gidiyor ben yokken kilo verebildiniz mi ben daha bi şişdim

hoşgeldin özledik seni hiç gelmiyosun buralara merak ettik geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin

düşük tehlikem vardı epey bi süre progesteron kullandım. şimdi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ortaya şimdi onu atlatmaya çalışıyorum.
aaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun yaaaaa allah yardımcın olsun şifanı versin bebişini sana bağışlasın kuzum

eeee havalar da güzelleşti kesin sizin misafirler bitmiyordur. tabi bu durumda gelsin pastalar gitsin börekler.

aynen öyle vallaaaaaa her hafta sonu misafir biz gitsek bir gün onlar gelse 3 gün pasta börek :)

canım hoşgeldin, uzun zamandır gözükmüyodun ama neyseki geri döndün :)) geçmiş olsun , bu ara mevsimlerde dikkatli olmak lazım hemen güneşe sıcağa aldanmamak lazım ...
eeee geri döndüğüne görer artık gitsin kilolar diyip işe bi yerden başlamak gerekiyo şekerim yoksaa gideceği yok bu meret yağların vücüttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…