- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
elmaşekerimmm dilarammm yardımcı kaptanımmmm elim jkolum bacağım kalbim hoşgeldinnnn
nerelerdesin şekerim yaa?kuzummmmmmmmmm biricik kaptNIM BENİMMMMMMMM canım birtanemmmm hoş buldummmmm
kuzummmmmmmmmm biricik kaptNIM BENİMMMMMMMM canım birtanemmmm hoş buldummmmm
nerelerdesin şekerim yaa?
yokoldun gittin
[/COLOR]
elmam şekerim hoş geldin özlettin kendini.nerelerdeydin merak ettik seni iyimisin canım ciğerim kız seni yerim
dilara senmisin yoksa hayal mi görüyom kız. hoş geldin
benim benimmmmm :))) hb canım nasılsınnnn
amaaan ne olsun yatıp duruyom. sancılar ilaçlar biri geliyo biri gidiyo işte. geçmiş olsun sen nasıl oldun.
hoş buldum kızlarrrrrrrr azcık özleteyim kendimi dedim :) valla grip oldum yatıyorum , siz nasılsınız nasıl gidiyor ben yokken kilo verebildiniz mi ben daha bi şişdim
hoşgeldin özledik seni hiç gelmiyosun buralara merak ettik geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin
ne ilacı kızzzzzzz bilmediğim bir hastalık mı var
teşekkür ederim canım allah razı olsunnn baktım yapamıyorum diyetimi iyisi mi bir ara vereyim dedim ama kopuncada tamamen salıyorsun
aaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun yaaaaa allah yardımcın olsun şifanı versin bebişini sana bağışlasın kuzumdüşük tehlikem vardı epey bi süre progesteron kullandım. şimdi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ortaya şimdi onu atlatmaya çalışıyorum.
eeee havalar da güzelleşti kesin sizin misafirler bitmiyordur. tabi bu durumda gelsin pastalar gitsin börekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?