80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sanada geçmiş olsun, bi kurtulamadın hastalıklardan be canım kaç aydır , ALLAH beterinden saklasın cümlemizi ( amin ) ...Ne zamandır da muhabbet edemedik bi türlü, arada bakıyorum topiğe kimse yok çıkıyorum bende, özledim ya canlılığını tpiğin

sallandığın yeter diyorsun yani :)))) tamam kızzzz sallanmıyorum100. kez yeniden başlıyorum :)

sağol canım. hiç sorma. insan evlenince hastalıklar çoğalıyo galiba. eskiden böylemiydim hiç. ya kimseler uğramıyo topiğe bende bakıyom kimse yok çıkıyom. geçen çarşamba toplantı vardı orda bile 6 kişi falan anca geldi yani

sallandığın yeter diyorsun yani :)))) tamam kızzzz sallanmıyorum100. kez yeniden başlıyorum :)

astğ. canım ben hiç öle şeyler dermiyim kızzzz yarum be ne yapıyosak kendimize yapıyoruz biz, yediğine içtiğine pişman olma aman ama genciz daha çok şükür kendimizce güzeliz eee bizim neyimiz eksik :)) yaz geldi kapıda duruyo ama içeri alamıyoruz nedense :)) kır şeytanın bacağını yola devam et şekercim

kapıda duruyor içeri alamıyoruz haaa :)))))) çok hoş muş sen ne yaptın kuzum nasıl gidiyor?
kaç kg oldun kız görüşmeyeli
inan uzun zamandır tartılmıyordum sizin bildirimleri gördüm bir tartılayım dedim 82 çıktı sevindim desem yeridir :) 84 85 olmuşumdur diyordum :)

koşturmaca canım bu aralar, sene sonu geldi çattı, bundan sonrası artık genel tekrarlar, sınav stresi falan işte ne güzel 2kg cuk almışsın sadece, sen 2 haftaya kalmaz verirsin aldığını hatta fazlasını bile verirsin canım

bu arada aöf sınav sonuçları açıklandı, bilmeyenlere duyuru :)) inş. sonuçlar yüzlerinizi güldürür

yetişdiremediğim 2 ders vardı gzl geldi çalışıp çalışıp anlamadığım saçma ders kötü geldi çalıştığım 2 ders kötü geldi :))))

kızlar benim kocişle baya bir kötüyüz..doğum günümde bir girişim bekledim olmadı ilk defa es geçti..dün mübarek gecede işte şeytan vesvese veriyor kavga ettik..ben ağız dalaşına çok girmem iki laf söylesem adamın zoruna gider..yok arabayı vermezmişte..bende sinirlendim oda ağır bir laf etti..tamamdır yani..yataklarıda ayırdık konuşmayacağım..ah etmek istemiyorum..seviyorum adamı ama çok kırıldım..haftasonu samsun gezisi var okulla ona gidecek..bende gezme planlamıştım..k.baba yarın hastaneye yatıyor p.tezi anju olcak sonrası neolur bilmiyorum zaten bypasslı..şifa bulur inş.
anlayacağınız iyice daraldım..

canım üzülme , düzelir aranız en kısa zamanda inş. ama yataklarınızı ayırmasaydınız güzelim ya, o pek iyi olmamış, sonuçta düşününce kavga edilen sebepleri ne kadar da boş şeylermiş ve gereksizmiş mi diye gelir bana hep, üç günlük dünya ne olur şu erkekler biraz hatta çok kadın ruhundan anlasalar, ahhhh ahhhhh ....
geçmiş olsun k.pederinede canım ALLAH acil şifalar versin

mrb kızlar bende bi değişim yok yanı saydırıyoruz yerimizde hafta sonu evde net yok yani salıya kadar göürüşemycz kendinize iyi bakın
başlangıç:80
geçen hafta:72.7
bu hafta:72.7
giden:yok
top giden:7.3
hedef:69
spor yok

canım senden nbr? başlamışsın yine o güzel listelerini uygulamaya aman maaşalah, nazar olmasın

canım kusura bakma babam çağırdı bilgisayarı açık bırakıp gitmem gerekti cevap yazamadım
sağol canım ya ben de pek bi değişiklik olmuyo monoton bir hayatım var arada bir kaçırıyorum dayanamayıp ama kararlıyım bırakmak yok en az 70 o da 70 olsan sana yeter dedikleri için yoksa ben 60 olmaya kararlıyım allah nasip ederse

canım sıma canını düzelir bizde kaç kere öyle bozuldık bozulduk düzeldik oluyo arad eşlerle kendini yıpratma çok düşünüp üzme bence nasılsa geçer

kızzzzzzz nerelerdesin sen bide şuna bak başladığı yere geri dönmüş neden böyle yapıyon be gülüm topla kendini bak bizden uzaklaştın ne oldu sn bırakma bizi bence

bu rada kızlarmenüleri hergün yazmaya bu haftamı başladık ben salıya kadar yokum toplu yazsam olurmu

ortada sağlam bir neden yok..hepimizde oluyor işte..ben küs kalamıyorum ama dün kalbimi çok kırdı..resti çektim bende..tabiki mutlu değilim..zaman diyelim...

evet canım ya başladığım yerdeyim ((( olsun inşallah yine veririm tamam birtanem bırakmayacağım bir daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…