canım hoşgeldin, uzun zamandır gözükmüyodun ama neyseki geri döndün :)) geçmiş olsun , bu ara mevsimlerde dikkatli olmak lazım hemen güneşe sıcağa aldanmamak lazım ...
eeee geri döndüğüne görer artık gitsin kilolar diyip işe bi yerden başlamak gerekiyo şekerim yoksaa gideceği yok bu meret yağların vücüttan
canım sanada geçmiş olsun, bi kurtulamadın hastalıklardan be canım kaç aydır , ALLAH beterinden saklasın cümlemizi ( amin ) ...Ne zamandır da muhabbet edemedik bi türlü, arada bakıyorum topiğe kimse yok çıkıyorum bende, özledim ya canlılığını tpiğin
sallandığın yeter diyorsun yani :)))) tamam kızzzz sallanmıyorum100. kez yeniden başlıyorum :)
sallandığın yeter diyorsun yani :)))) tamam kızzzz sallanmıyorum100. kez yeniden başlıyorum :)
kapıda duruyor içeri alamıyoruz haaa :)))))) çok hoş muş sen ne yaptın kuzum nasıl gidiyor?astğ. canım ben hiç öle şeyler dermiyim kızzzzyarum be ne yapıyosak kendimize yapıyoruz biz, yediğine içtiğine pişman olma aman ama genciz daha çok şükür kendimizce güzeliz eee bizim neyimiz eksik :)) yaz geldi kapıda duruyo ama içeri alamıyoruz nedense :)) kır şeytanın bacağını yola devam et şekercim
inan uzun zamandır tartılmıyordum sizin bildirimleri gördüm bir tartılayım dedim 82 çıktı sevindim desem yeridir :) 84 85 olmuşumdur diyordum :)kaç kg oldun kız görüşmeyeli
kapıda duruyor içeri alamıyoruz haaa :)))))) çok hoş muş sen ne yaptın kuzum nasıl gidiyor?
inan uzun zamandır tartılmıyordum sizin bildirimleri gördüm bir tartılayım dedim 82 çıktı sevindim desem yeridir :) 84 85 olmuşumdur diyordum :)
koşturmaca canım bu aralar, sene sonu geldi çattı, bundan sonrası artık genel tekrarlar, sınav stresi falan iştene güzel 2kg cuk almışsın sadece, sen 2 haftaya kalmaz verirsin aldığını hatta fazlasını bile verirsin canım
bu arada aöf sınav sonuçları açıklandı, bilmeyenlere duyuru :)) inş. sonuçlar yüzlerinizi güldürür
yetişdiremediğim 2 ders vardı gzl geldi çalışıp çalışıp anlamadığım saçma ders kötü geldi çalıştığım 2 ders kötü geldi :))))
kızlar benim kocişle baya bir kötüyüz..doğum günümde bir girişim bekledim olmadıilk defa es geçti..dün mübarek gecede işte şeytan vesvese veriyor kavga ettik.. ben ağız dalaşına çok girmem iki laf söylesem adamın zoruna gider..yok arabayı vermezmişte..bende sinirlendim oda ağır bir laf etti..tamamdır yani..yataklarıda ayırdık konuşmayacağım..ah etmek istemiyorum..seviyorum adamı ama çok kırıldım..haftasonu samsun gezisi var okulla ona gidecek..bende gezme planlamıştım..k.baba yarın hastaneye yatıyor p.tezi anju olcak sonrası neolur bilmiyorum zaten bypasslı..şifa bulur inş.
anlayacağınız iyice daraldım..
canım senden nbr? başlamışsın yine o güzel listelerini uygulamayaaman maaşalah, nazar olmasın
canım sıma canını düzelir bizde kaç kere öyle bozuldık bozulduk düzeldik oluyo arad eşlerle kendini yıpratma çok düşünüp üzme bence nasılsa geçerkızlar benim kocişle baya bir kötüyüz..doğum günümde bir girişim bekledim olmadıilk defa es geçti..dün mübarek gecede işte şeytan vesvese veriyor kavga ettik.. ben ağız dalaşına çok girmem iki laf söylesem adamın zoruna gider..yok arabayı vermezmişte..bende sinirlendim oda ağır bir laf etti..tamamdır yani..yataklarıda ayırdık konuşmayacağım..ah etmek istemiyorum..seviyorum adamı ama çok kırıldım..haftasonu samsun gezisi var okulla ona gidecek..bende gezme planlamıştım..k.baba yarın hastaneye yatıyor p.tezi anju olcak sonrası neolur bilmiyorum zaten bypasslı..şifa bulur inş.
anlayacağınız iyice daraldım..
kapıda duruyor içeri alamıyoruz haaa :)))))) çok hoş muş sen ne yaptın kuzum nasıl gidiyor?
inan uzun zamandır tartılmıyordum sizin bildirimleri gördüm bir tartılayım dedim 82 çıktı sevindim desem yeridir :) 84 85 olmuşumdur diyordum :)
ortada sağlam bir neden yok..hepimizde oluyor işte..ben küs kalamıyorum ama dün kalbimi çok kırdı..resti çektim bende..tabiki mutlu değilim..canım üzülme , düzelir aranız en kısa zamanda inş. ama yataklarınızı ayırmasaydınız güzelim ya, o pek iyi olmamış, sonuçta düşününce kavga edilen sebepleri ne kadar da boş şeylermiş ve gereksizmiş mi diye gelir bana hep, üç günlük dünya ne olur şu erkekler biraz hatta çok kadın ruhundan anlasalar, ahhhh ahhhhh ....
geçmiş olsun k.pederinede canım ALLAH acil şifalar versin
canım sıma canını düzelir bizde kaç kere öyle bozuldık bozulduk düzeldik oluyo arad eşlerle kendini yıpratma çok düşünüp üzme bence nasılsa geçer
kızzzzzzz nerelerdesin sen bide şuna bak başladığı yere geri dönmüş neden böyle yapıyon be gülüm topla kendini bak bizden uzaklaştın ne oldu sn bırakma bizi bence
minik kelebeğim özelden msj attım ama mesaj kutun doluymuş gönderemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?