80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menum
Sabah.1simit yanında salata,domates ,salatalık,peynir,zeytin,çay
Ara.3kayısı
Öğle.1dilim çavdar ekmeği 3kaşık yoğurt bir küçücük dilim kızarmış ciğer
Akşam.canım istemedi 1dilimekmek 2kasik yoğurt yedim
2.5litre su

ortada sağlam bir neden yok..hepimizde oluyor işte..ben küs kalamıyorum ama dün kalbimi çok kırdı..resti çektim bende..tabiki mutlu değilim..zaman diyelim...

Erkeklerin bazen o erkek grurlari depresir canım sen fazla uzama bence kırgınlık olmadık evlilik olmaz yumuşatmaya Bak sinirle söylemiştir Sonra oda pişmanlık duyar emin ol

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 yemek kaşığı kadar labne
1 tatlı kaşığı kadar şekersiz çilek marmeladı
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
1 dilim pekmez ve tahinle yapılmış şekersiz ve yağsız kek
yarım elma
Öğle
1 haşlanmış hindi boynu
1 büyük kase nohut salatası
Ara
1 kase yoğurt
3-4 çilek
1 çay kaşığı bal
1 kandil simidi
yeşil çay
Akşam
1 kase yarmalı yoğurt çorbası
Ara
4 kayısı
acıktıkça salatalık (size de tavsiye ederim doktorum önermişti bana acıktıkça salatalık ye diye bu ara demir ilacı yüzünden iştahım çok açık habire salatalık yiyip duruyorum)
bugün aldığım kalori 1530

teşekkür ederim canım allah razı olsunnn baktım yapamıyorum diyetimi iyisi mi bir ara vereyim dedim ama kopuncada tamamen salıyorsun

sallandığın yeter diyorsun yani :)))) tamam kızzzz sallanmıyorum100. kez yeniden başlıyorum :)

evet canım ya başladığım yerdeyim ((( olsun inşallah yine veririm tamam birtanem bırakmayacağım bir daha :)

ŞEKERİM DURMAK YOK YOLA DEVAM..pes etme sakın..ayça kaya bişey demişti ben onu uyguluyorum.her gün yeniden başlayın,akşam fazla yedim diye ertesi gün diyeti bozmayın sabah dünü unutup ,diyetimize yeniden başlayın pazartesiyi beklemeyin..her gün yeni bir başlangıç her gün sabah yeniden başlayın....ben bu tavsiyeye 4.aydır uyuyorum ve faydasını gördüm...yoksa diyeti bozdum nasılsa diye yerdimde yerdim .ama bu taktik işime yaradı .akşam öğlen ne yersem yiyim ama sabah uyuyorum diyetime

menüm
sabah
1 dlm pynr.5 zeytin.2 dlm ekmk.domates .bider.salatalık
ara
kahve
öğlen
1 dlm su böreği.domates
ara
3 hurma
akşam
1 kpçe çorba.3 ,etli dolma.2 dlm ekmk
4 lt su

ayyyy gazino kapatan adamlar gibi. bende topiği kapattım sanki. ne bu yaaaaa canım sıkıldı niye kimse yok

nerdesiiiniizzz bak teftiş etti dizi.kimse yok.hepimiz sınıfta kalcaz devamsızlıkdan:18::18::18::18::18:

kız sıyırmışın kafayı. hakkaten yalnız başına kalınca insan sıkılıyo. ve kaçma gereksinimi duyuyo canım ya.

canım sıkma canını bazen eşlerle sürekli bir arada durmak sıkıyor sanırım. hani monotonluk diyolar ya öyle oluyo. bu seferde sıkıntılar başlıyo. en ufak bişeyden kavgalar başlıyo. iki sene önce ben öyle oldum. en son yazın memlekete gidiyordum ben senden sıkıldım biraz ayrı kalalım dedim. yaklaşık bir ay kadar sanırım görüşmedik. tabi bu arada çok özledik birbirimizi ve muhabbee kaldığımız yerden devam ettik. eğer fırsatınız varsa biraz uzaklaşın birbirinizden. ama yatağını ayırma ne olursa olsun. çünkü barışmalar genelde yatakta olur. hani biraz edepsiz bi laf gibi geliyor ama yanlış anlama konuşma ortamı çocuklardan ayrı kendinize ayırabileceğiniz bir zaman olduğu için barışma gerçekleşebiliyor. ne dedim ben:44::44: biraz karışık yazdım galiba ben bile anlamadım. neyse. sıkma canını tatlım.

Selam kizlar bayadir girmiyordum , ama haberrsizde birakmak istemiyorum , inanlar sonra savasimizi biraktik sanmasinlar dimi :13: masallah 100 leri bitrdim,90 lari bitirdim , 80leri bitirdim, simdi 70li grublara katilicam , umarim herkeste istedigi gibi kaybediyor ve mucadelesini birakmiyordur , cok cok basarilar diliyorum tum kilo savasinda olanlara herkese sevgiler ..iyi aksamlar

Erkeklerin bazen o erkek grurlari depresir canım sen fazla uzama bence kırgınlık olmadık evlilik olmaz yumuşatmaya Bak sinirle söylemiştir Sonra oda pişmanlık duyar emin ol
bak şimdi yarın yola çıkacak..hala konuşmuyoruz..bilmiyorum yaa..annesiyle atıştı bu akşam..k.valide her olayı bana bağlar..son zamanlarda benim oğullarım böyle değildi ne oldu bilmiyorum diyor..saygı çerçevesinde sinirle,anne ne varmış senin çocuklarında..dedim..sonra sözü değiştiriyor..bugünkü olayıda bana bağlamıştır..yarın birde onun kaprisiyle uğraşacağım..k.baba hastaneye yatacak..bize gelirsin dedim yok gelmem diyor..ben iki çocukla toplanıp onun evinemi gidecem yaa...
bu aralar çok gerginim kilo aldığımında farkındayım sporda yapmıyorum..şu haftasonunu hayırlısıyla atlatayım başlayacam inş.
ay çok yazdım çünkü çok gerginim

günaydın kızlar. anam öldüm bu gece. kullandığım ilaçlar yan etki yaptı afedersiniz çok kötü ishal oldum. gece boyu hem sancı hem uykusuzluk. bakim daha geçmezse dr gidecem. ilaçları içmek zorundayım. eşim öğlene muz deposu yapacakmış evi öyle diyo

eeee sizler napıyonuz. haftasonu ya herkes ailesiyle vakit geçiriyo galiba.

hadi yaaa geldi mi de üst üste geliyor işde geçmiş olsun canım leblebide iyi geliyor canım aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…