ortada sağlam bir neden yok..hepimizde oluyor işte..ben küs kalamıyorum ama dün kalbimi çok kırdı..resti çektim bende..tabiki mutlu değilim..zaman diyelim...
teşekkür ederim canım allah razı olsunnn baktım yapamıyorum diyetimi iyisi mi bir ara vereyim dedim ama kopuncada tamamen salıyorsun
sallandığın yeter diyorsun yani :)))) tamam kızzzz sallanmıyorum100. kez yeniden başlıyorum :)
evet canım ya başladığım yerdeyim((( olsun inşallah yine veririm tamam birtanem bırakmayacağım bir daha :)
bak şimdi yarın yola çıkacak..hala konuşmuyoruz..Erkeklerin bazen o erkek grurlari depresir canım sen fazla uzama bence kırgınlık olmadık evlilik olmaz yumuşatmaya Bak sinirle söylemiştir Sonra oda pişmanlık duyar emin ol
ayyy ciddi oluyum biraz püssküüt burda..:
nerdesiiiniizzz bak teftiş etti dizi.kimse yok.hepimiz sınıfta kalcaz devamsızlıkdan:18::18::18::18::18:
günaydın kızlar. anam öldüm bu gece. kullandığım ilaçlar yan etki yaptı afedersiniz çok kötü ishal oldum. gece boyu hem sancı hem uykusuzluk. bakim daha geçmezse dr gidecem. ilaçları içmek zorundayım. eşim öğlene muz deposu yapacakmış evi öyle diyo
eeee sizler napıyonuz. haftasonu ya herkes ailesiyle vakit geçiriyo galiba.
sağolasın canım allah razı olsun . leblebiyi de denicem dur bakalım günün geri kalanı nasıl olacak.hadi yaaa geldi mi de üst üste geliyor işde geçmiş olsun canım leblebide iyi geliyor canım aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?