bak şimdi yarın yola çıkacak..hala konuşmuyoruz..bilmiyorum yaa..annesiyle atıştı bu akşam..k.valide her olayı bana bağlar..son zamanlarda benim oğullarım böyle değildi ne oldu bilmiyorum diyor..saygı çerçevesinde sinirle,anne ne varmış senin çocuklarında..dedim..sonra sözü değiştiriyor..bugünkü olayıda bana bağlamıştır..yarın birde onun kaprisiyle uğraşacağım..k.baba hastaneye yatacak..bize gelirsin dedim yok gelmem diyor..ben iki çocukla toplanıp onun evinemi gidecem yaa...
bu aralar çok gerginim kilo aldığımında farkındayım sporda yapmıyorum..şu haftasonunu hayırlısıyla atlatayım başlayacam inş.
ay çok yazdım çünkü çok gerginim
Geçmiş olsun canım muz Ye ama Bak benim bir tarifim var 1yemek kasigi türk kahvesinin içine yarım limongünaydın kızlar. anam öldüm bu gece. kullandığım ilaçlar yan etki yaptı afedersiniz çok kötü ishal oldum. gece boyu hem sancı hem uykusuzluk. bakim daha geçmezse dr gidecem. ilaçları içmek zorundayım. eşim öğlene muz deposu yapacakmış evi öyle diyo
eeee sizler napıyonuz. haftasonu ya herkes ailesiyle vakit geçiriyo galiba.
ayyyyyyyyyyyyyyy çok hoş ya tatlı şey seni :)
Canım sagolasin geceden biraz daha iyiyim ama hala bagırsaklarımdan tuhaf sesler geliyor. Reflor adinda bi ilac vardi ondan ictim biraz iyi geldi ama az once eşim muz şeftali getirdi çocukları uyutim koca bi tabak dalacam. Bakalım akşama kadar nolcamNasıl oldun iyimisin ayyy hamilelik deyince benim için büyük bir ızdırap valla Kizimda dogurasiya kadar istifra ettim
Kizlarrr merhaba:) ay telefondan yazıyorum disardayim gezmecedeyim ayıptır söylemesi:) sabah tartildim keyfim de yerinde:)
Başlangıç 99.5
Geçen hafta 88.9
Bu hafta 88.2
Giden 0.7 gram
Toplam giden 11.3
Hedef 69
Spor 2 saat fitness 1 saat yürüyüş
Iyi mutlu gunlerrrrr:)
Oh maşallah gez tabi benim yerimede. Burda hem hava berbat hem ben. Bak gördünmü gezmeye aşeriyom nolcak şimdi
kocana söyşleyeceksin şekerim :)
günaydın kızlar. anam öldüm bu gece. kullandığım ilaçlar yan etki yaptı afedersiniz çok kötü ishal oldum. gece boyu hem sancı hem uykusuzluk. bakim daha geçmezse dr gidecem. ilaçları içmek zorundayım. eşim öğlene muz deposu yapacakmış evi öyle diyo
eeee sizler napıyonuz. haftasonu ya herkes ailesiyle vakit geçiriyo galiba.
merhaba arkadaslar uzuunn zamandır yazamadım ama 75 kiloya duşmeyı sonunda başardım ve bugun hamıle oldugumu öğrendım eski arkadaslardan kım var acep calışmaya başlayınca yazamadım hıc ama ara ara takıp etım pes etmeyin arkadaslar 90 kılodan 75 geldım sızlerde ınsallah basarırsınız
ayyüzlüm geçmiş olsun sabah sana yazdımda yazdım ama çıkmamış haberimde yok şimdi bakinca gördüm .allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?