80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy çok güzel Bir duygu tam kac aylik oldu ilk kipirtilar çok güzel doya doya yasa canım

Gerçekten Kilo Vermek İstiyor Musunuz?

Uzun süredir kilo probleminiz varsa ve mazeretleri bırakıp bir türlü zayıflama programına başlayamıyorsanız,
ya da zayıflama programına başlıyor; ancak en ufak bir engele takıldığınızda hemen demorilize olup vazgeçiyorsanız bilinçaltınız GERÇEKTEN KİLO VERMEK İSTEMİYOR olabilir.
Hiç düşündünüz mü neden kilo verip, forma girmek istiyorsunuz? Bunu başarmak için GÜÇLÜ ve sizi MOTİVE eden bir sebebiniz var mı? Mutlaka kilo vermek size pek çok avantaj getirecektir; ancak sizi kamçılayan ya da düşündüğünüzde deli gibi heyecanlandıran bir sebebiniz var mı?
Bazılarınız “Saçma, ben gerçekten kilo vermek istiyorum, güçlü ve motive eden sebeplerim de var ama olmuyor” diyebilir. Haklısınız, siz kilo vermek isteyebilirsiniz; ama bilinçaltınız vermek istemiyor olabilir. Bu yüzden başlasanız bile hep yoldan geri dönersiniz.
Şimdi, “ben gerçekten kilo vermek istiyorum” diyenlerin kendilerini doğrulamaları için küçük bir test yapalım. Lütfen, bu egzersizi iş yerinde yapmayın
Ayağa kalkın, tek ayağınızın üzerinde durun ve “benim adım …..” diyerek bağırın. Bunu yaparken, sesinizin tonuna, duruştaki dengenize, sesinizin boğazınızdan mı, göğsünüzden mi geldiğine dikkat edin.
Şimdi, tekrar tek ayağınızın üzerinde durun ve “ben gerçekten zayıflamak istiyorum” diye bağırın. Denge durumunuzu, sesinizin tonunu, sesinizin boğazınızdan mı, göğsünüzden mi geldiğini tanımlayın. İsminizi bağırırkenki durumunuzla kıyaslayın. Aynı bedensel dengede ve titreşimde miydiniz yoksa farklı mı?
Net anlayamadıysanız egzersizi birkaç kez tekrarlayın. İkisi arasında hiçbir fark yoksa kilo verme programına başlamaya hazırsınızdır. Zihninizi diğer adımlarda desteklemelisiniz. Eğer adınızı bağırarak söylediğiniz zamanki denge ve titreşimi yakalayamadıysanız, bilinçaltınızda da istek yaratmalı ve kendiniz için gerçekten güçlü bir motivasyon kaynağı bulmalısınız.
Hemen bir kâğıt kalem alıp neden kilo vermek istiyorsunuz, detaylarıyla tek tek yazın. Acele etmeyin, en az ON sebep yazın ve sonra bunlardan hangisi bugün hayatınızda olmuş olsa sizi en çok heyecanlandırırdı onu tespit edin. Bu arada, kilo sorununuz var ve bu testi yapmayı aklınızdan bile geçirmediyseniz emin olun ki bilinçaltınızda kuvvetli bir direnç var.
Başarıyı elde etmenin anahtarlarından biri hedefin arzulanır olmasıdır. Gerçekten arzu etmediğiniz, heyecan duymadığınız bir şey için yol almazsınız. Herkesin farklı sebepleri, farklı motivasyonları olabilir. Ancak herkesin ortak bir sebebi de vardır. “Kendine değer vermek”. Bedenlerimize, sağlığımıza sahip çıkmak, kendimize verdiğimiz değeri artırdığımızın göstergesidir. Sağlıklı ve kaliteli yaşamak, herkesin hakkı ve bu hakkı sadece kişi kendine verebilir. Siz bunu hak ediyorsunuz.

Arzu Bıyıklıoğlu
NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın canım, önceden kakara kikiri olurdu hep topikte şimdilerde ise eşler arası itişmeler, küslükler ve hastalıkları konuşur oldıuk topikçek ... anaaaaaaaaaaaaammm noluyor bize yaww.... bu arada ne toplantısı canım bu? merak ettim :44:
estğ. canım ne kusuru aşkolsun, aramızda böyle şeylerin lafı bile olmaz maaşallah canım sen bayağı bir yol kat ettin , baksana 70 e ner kaldı ki , tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım inş.
ortada sağlam bir neden yok..hepimizde oluyor işte..ben küs kalamıyorum ama dün kalbimi çok kırdı..resti çektim bende..tabiki mutlu değilim..zaman diyelim...
tatalım ya kendine bu mutsuzluğu razı görme, boşver sen kır şeytanın bacağını ,çocuklarınızda aranızdaki bu tatsız durumdan etkilenmesin he3m, kendini en azından şimdi olduğundan daha çok iyi hissedeceksin,sen barış sevapları sen kap
canım çok geçmiş olsun, kız sen bu hamilelikte ne hasta oldun be yawru, ALLAH acil şifalar versin ( amin) ayyyyyy ne güzel bi duygudur şimdi , küçücük her şeyi, Yaradan RABBİME nihayetsiz şükürler olsun
ay sorma ya çok dertliyim..
o şiir alıntı ama bende çok güzel şiir yazarım..eşimle yazıştığımız mektuplar şiirler saklı hala...
çok öfkeliyim eşime çoookkk...

ahh be canım okudum şiiri ve bende tramva oluşturan sözleri var bu şiiirin, okuma şöyle şyleri, acıtma canını yawwww

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,1
bu hafta : 86,6
giden : yok
gelen : 0,5
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok

regl dönemimde olduğum için almış gözüküyorum maalesef ama önümüzdeki ay inş takıldığım 86 rakamını aşıp hedefe yaklaşıcam bu arada kızlar ben çok ödem topluyorum yaa ne yapıcam bilemiyorum da , gerçi arada maydanoz suları içiyorum ama sürekli devam ettiğim bi kür uygulamam yok , tavsiyelerinize açığım

ayy çok özendim sana şimdi,ne güzel bi duygu ,allah herkese tattırsın işallah

sağol canım inşallah sende biran önce istediğin kiloya kavuşursun

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
labne
şekersiz çilek marmeladı
3 zeytin
Ara
1 elma
Öğle
yarım tabak bulgur pilavı
2 haşlanmış kuzu gerdan
salata
Ara
yarım yufkadan patatesli gözleme
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
Ara
4 kayısı

kız geçen çarşamba kaptan herkesi toplamaya çalıştı ya topikte. kim ne durumda gidişat nasıl gidiyor sorun var mı fala. konuşmak istedi ama kimse gelmedi.5 6 kişi geldik sadece.

tebrikler canım..çabalarının karşılığını alıyorsun

Çok tsk ederim canım Sagol bu ise bütün elimi kolumu duygumu yorgunluğumu mutlulugumu koydum artık inanirmisin çok mutlu herkesten mutlu uyanıyorum bugün bütün çamaşırlarmi çöp posetine doldurdum hepsi üstüme çuval gibi oluyor artık allah herkese bu mutluluğu yaşatsin rabbim(amin)

Sabah.yarım simit dom.salatalık peynir çay
Öğle.canım kısır istedi bol yeşillikli yağsız tussuz limonlu yaptım 2tabak yedim yaninda çay
Ara.biraz fındık 2kuru kaysi
Akşam.aynı 3 kaşık kısır
2.5litre su
Ben bugünde yürüdüm kızlar 1saat

sağol canım inşallah sende biran önce istediğin kiloya kavuşursun
amiiin canım , benim istediğim kiloya daha çoooooookk var bi 80 lerden kurtulsam yüzüm daha da gülcek ama takıldım 86 ya inemedim bir türlü ama bu hafta inş. halledicem bu durumu bakalım artık
kız geçen çarşamba kaptan herkesi toplamaya çalıştı ya topikte. kim ne durumda gidişat nasıl gidiyor sorun var mı fala. konuşmak istedi ama kimse gelmedi.5 6 kişi geldik sadece.

anaaamm ben o arayı kaçırmışım yaaa çok üzüldüm şimdi ben tüühhh :44: ben yoksa biterdim hemen üzüldüm şimdi, bu da bana akıl olsun ama senin nazarında kendi adıma çok özür diliyorum kaptanımdan :26:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eileen1990 [/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Kaptanım ellerine yüreğine sağlık
Ayy kızlar çok mutluyum insan emeğinin karşılığını alınca çok seviniyor veren arkadaşlarımı kutluyorum veremeyenlerede inşallah birdahaki haftaya benim yerimde gormek dileğiyle hepinize ii geceler

kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum , kendime ise çantayı kafama geçirtiyorum gerçi benimki tamamen adetten dolayı ödem ama olsun yine de artımı durum evet :)) artık önümüzdeki haftalara yüzüm güler inş.

canım kaptanım geçtiğimiz çarşamba topik toplantısı olmuş ama ben bu haberi kaçırmışım , okumamışım o yüzden gelemedim,nasıl kaçırmışım kendime çok kızdım mahçup hissettim kendimi , özrümü beyan ediyorum kabul edersen :26:

ellerine sağlık keşke hastalandıktan sonra yapaydım bildirimimi bu gün itibarı ile 82 gösteriyomda azıcık yav hem yatıp hem kilo verince insanın ne hoşuna gidiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…