- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
güaydın kızlar. pazarınız iyi geçer inşallah.
sağol canım bu gün biraz daha iyi gibiyim. dün bebek bezi olsa kesin bağlardım diye düşünüyorumanam git gel wc ile arkadaş oldum. ama şimdilik yanmam yok. bakalım inşallah bebeğe zarar gelmeden atlatırım. bu arada hareketlerini hissetmeye başladım sanırm
Başlangıç.90
Gecen hafta.77.800
Bu hafta.76.700
Giden.1.100
Toplam giden.13.300
Hedef.şimdilik 70
Spor.haftada 5gün 1saat yürüyüş
kız yalnızlık şair mi yaptı seni?
haklısın canım, önceden kakara kikiri olurdu hep topikte şimdilerde ise eşler arası itişmeler, küslükler ve hastalıkları konuşur oldıuk topikçek ... anaaaaaaaaaaaaammm noluyor bize yaww.... bu arada ne toplantısı canım bu? merak ettim :44:sağol canım. hiç sorma. insan evlenince hastalıklar çoğalıyo galiba. eskiden böylemiydim hiç. ya kimseler uğramıyo topiğe bende bakıyom kimse yok çıkıyom. geçen çarşamba toplantı vardı orda bile 6 kişi falan anca geldi yani
estğ. canım ne kusuru aşkolsun, aramızda böyle şeylerin lafı bile olmazcanım kusura bakma babam çağırdı bilgisayarı açık bırakıp gitmem gerekti cevap yazamadım
sağol canım ya ben de pek bi değişiklik olmuyo monoton bir hayatım var arada bir kaçırıyorum dayanamayıp ama kararlıyım bırakmak yok en az 70 o da 70 olsan sana yeter dedikleri için yoksa ben 60 olmaya kararlıyım allah nasip ederse
tatalım ya kendine bu mutsuzluğu razı görme, boşver sen kır şeytanın bacağını ,çocuklarınızda aranızdaki bu tatsız durumdan etkilenmesin he3m, kendini en azından şimdi olduğundan daha çok iyi hissedeceksin,sen barış sevapları sen kaportada sağlam bir neden yok..hepimizde oluyor işte..ben küs kalamıyorum ama dün kalbimi çok kırdı..resti çektim bende..tabiki mutlu değilim..zaman diyelim...
canım çok geçmiş olsun, kız sen bu hamilelikte ne hasta oldun be yawru, ALLAH acil şifalar versin ( amin) ayyyyyy ne güzel bi duygudur şimdi , küçücük her şeyi, Yaradan RABBİME nihayetsiz şükürler olsungüaydın kızlar. pazarınız iyi geçer inşallah.
sağol canım bu gün biraz daha iyi gibiyim. dün bebek bezi olsa kesin bağlardım diye düşünüyorumanam git gel wc ile arkadaş oldum. ama şimdilik yanmam yok. bakalım inşallah bebeğe zarar gelmeden atlatırım. bu arada hareketlerini hissetmeye başladım sanırm
ay sorma ya çok dertliyim..
o şiir alıntı ama bende çok güzel şiir yazarım..eşimle yazıştığımız mektuplar şiirler saklı hala...
çok öfkeliyim eşime çoookkk...
güaydın kızlar. pazarınız iyi geçer inşallah.
Oh maşallah gez tabi benim yerimede. Burda hem hava berbat hem ben. Bak gördünmü gezmeye aşeriyom nolcak şimdi
estğ. canım ne kusuru aşkolsun, aramızda böyle şeylerin lafı bile olmazmaaşallah canım sen bayağı bir yol kat ettin , baksana 70 e ner kaldı ki , tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım inş.
haklısın canım, önceden kakara kikiri olurdu hep topikte şimdilerde ise eşler arası itişmeler, küslükler ve hastalıkları konuşur oldıuk topikçek ... anaaaaaaaaaaaaammm noluyor bize yaww.... bu arada ne toplantısı canım bu? merak ettim :44:
estğ. canım ne kusuru aşkolsun, aramızda böyle şeylerin lafı bile olmazmaaşallah canım sen bayağı bir yol kat ettin , baksana 70 e ner kaldı ki , tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım inş.
tatalım ya kendine bu mutsuzluğu razı görme, boşver sen kır şeytanın bacağını ,çocuklarınızda aranızdaki bu tatsız durumdan etkilenmesin he3m, kendini en azından şimdi olduğundan daha çok iyi hissedeceksin,sen barış sevapları sen kap
canım çok geçmiş olsun, kız sen bu hamilelikte ne hasta oldun be yawru, ALLAH acil şifalar versin ( amin) ayyyyyy ne güzel bi duygudur şimdi , küçücük her şeyi, Yaradan RABBİME nihayetsiz şükürler olsun
ahh be canım okudum şiiri ve bende tramva oluşturan sözleri var bu şiiirin, okuma şöyle şyleri, acıtma canını yawwww
tebrikler canım..çabalarının karşılığını alıyorsun
amiiin canım , benim istediğim kiloya daha çoooooookk varsağol canım inşallah sende biran önce istediğin kiloya kavuşursun
kız geçen çarşamba kaptan herkesi toplamaya çalıştı ya topikte. kim ne durumda gidişat nasıl gidiyor sorun var mı fala. konuşmak istedi ama kimse gelmedi.5 6 kişi geldik sadece.
Kaptanım ellerine yüreğine sağlık[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?