- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
beyazcana benzedim kendi kendime muhabbet ediyom. kimse kalmadı buralarda. hadi hayırlı geceler. sabaha görüşürüz allah izinverirse
Merhaba arkadaşlar.
hiç sorma eşim pikniğe gidelim dedi. eee nasıl olacak ikide bir wc ye gidiyom. gittiğimiz yerde de wc ye benzeyen ama kullanmanın yürek istediği bir yer var. bide üstüne arabayı sen kullan dedi. allahım heyecan sarsıntı derken bir köy caminin wc sine zor attım kendimi dönüşe kadar da epey sıktım kendimi ve dönüş yolunda yine aynı köyde molaverdikeee hasta adamı çıkarırsan gezmeye sonuçlarına da katlanacan napacaaaaan
:))) neyse kazasız belasın atlatmışsın yinedeayyy kız bende çok özledim araba kulanmayı , çok oldu direksiyon başına geçmeyeli :44: heveslendim birden doğru diyosun napcaaaannn eee mecbuuurrr
ayyyyy saat bayağı ilerlemiş,malum sabah erken kalkıcam yatmak lazım ama öncesinde duş alıcam daha ve üşeniyrum :26: pasaklı oldum çıktımneyse kızlar hepinize hoş muhabbetler, hayırlı geceler
ya çok iyi kullanamıyom acemiyim hala. ama şehirler arası kullanabiliyom. az buçuk hatalarım var. trafik hata kabul etmiyor ama. biraz daha pişmem lazım. sen nasılsın bu konuda profesyonel mi acemi mi. bence ortası yok
canım bende de hipotroidden ödem çok oluyor..tuz alımını minimuma indirmek lazım..birde akşam karbonhidrat alımını azaltmak lazım..tabi spor vazgeçilmez olmalı..ben bir bıraktım hala toparlanamadım..en önemlisi sıkıntı ve sitreste vücutta ödem yapıyor..şekil a..yani ben..başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,1
bu hafta : 86,6
giden : yok
gelen : 0,5
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok
regl dönemimde olduğum için almış gözüküyorum maalesef ama önümüzdeki ay inş takıldığım 86 rakamını aşıp hedefe yaklaşıcambu arada kızlar ben çok ödem topluyorum yaa ne yapıcam bilemiyorum da , gerçi arada maydanoz suları içiyorum ama sürekli devam ettiğim bi kür uygulamam yok , tavsiyelerinize açığım
hiç sorma eşim pikniğe gidelim dedi. eee nasıl olacak ikide bir wc ye gidiyom. gittiğimiz yerde de wc ye benzeyen ama kullanmanın yürek istediği bir yer var. bide üstüne arabayı sen kullan dedi. allahım heyecan sarsıntı derken bir köy caminin wc sine zor attım kendimi dönüşe kadar da epey sıktım kendimi ve dönüş yolunda yine aynı köyde molaverdikeee hasta adamı çıkarırsan gezmeye sonuçlarına da katlanacan napacaaaaan
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ya araba kullanma..kasılma iyi değil canım..bende ilk kızımda 4 aylık hamileydim ilk arabamızı aldık ben hemen deneme yaptım daha sigortası yatmamıştı eşimi servise bırakacaktım eşim-dikkatli kullan daha sigortası yatmadı-dedi ve bir dk sonra kaza yaptık.. suçlu ben tabi..arabamız sağlammış ki çok sarsılmadık hamileyim birde..karşıdaki araba haşat oldu..kaza baya pahalıya mal oldu..birde o halde alkolmetre üfledim eşim kızacak sandım..moral olsun diye ogün hastaneye götürdü beni kızımın cinsiyetini o gün öğrendik..
dikkat et canım..hipotroidden iki hamileliğimin 3 ayı kanamalı geçti..pko nunda etkisi vardır..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?