80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o kıyafet değiştirme duygusunun ne muhteşem bişe olduğunu biliyorum. ben de bir kaç ay önce yaptım o değişikliği. tek bi farkla. ben kıyafetleri atmadım sakladım. çünkü hamile kalacağımı ve yeniden kilo alacağımı biliyodum. ama umarım çok kilo almadan tamamlarım da gebelik sonrası daha hızlı bi şekilde kilo verme maratonuna katılırım aranıza. ama şunu biliyorum insan zayıfladıkça gençleşiyo.

kızlar bu gün arkadaşın kayın validesine gittik. teyze ile ve onun gelinleri ile çoktaaaaaandır görüşmüyoduk. beni görünce dediler noldu sen niye böyle zayıfladın. teyze zannettiki gebelik yüzünden bişe yiyemiyom da ondan zayıfladım böyle. yok teyze ben iyiyim bişeyim yok diyom. yazık galiba kadın benim için endişelendi. arkadaşıma diyorum ay moralim düzeldi iyiki geldim buraya diye aslında bu gazla şöyle güzel bi spora asılmak var ama neyseeeee

beyazcana benzedim kendi kendime muhabbet ediyom. kimse kalmadı buralarda. hadi hayırlı geceler. sabaha görüşürüz allah izinverirse

hiç sorma eşim pikniğe gidelim dedi. eee nasıl olacak ikide bir wc ye gidiyom. gittiğimiz yerde de wc ye benzeyen ama kullanmanın yürek istediği bir yer var. bide üstüne arabayı sen kullan dedi. allahım heyecan sarsıntı derken bir köy caminin wc sine zor attım kendimi dönüşe kadar da epey sıktım kendimi ve dönüş yolunda yine aynı köyde molaverdik eee hasta adamı çıkarırsan gezmeye sonuçlarına da katlanacan napacaaaaan

:))) neyse kazasız belasın atlatmışsın yinede ayyy kız bende çok özledim araba kulanmayı , çok oldu direksiyon başına geçmeyeli :44: heveslendim birden doğru diyosun napcaaaannn eee mecbuuurrr

:))) neyse kazasız belasın atlatmışsın yinede ayyy kız bende çok özledim araba kulanmayı , çok oldu direksiyon başına geçmeyeli :44: heveslendim birden doğru diyosun napcaaaannn eee mecbuuurrr

ya çok iyi kullanamıyom acemiyim hala. ama şehirler arası kullanabiliyom. az buçuk hatalarım var. trafik hata kabul etmiyor ama. biraz daha pişmem lazım. sen nasılsın bu konuda profesyonel mi acemi mi. bence ortası yok

ayyyyy saat bayağı ilerlemiş,malum sabah erken kalkıcam yatmak lazım ama öncesinde duş alıcam daha ve üşeniyrum :26: pasaklı oldum çıktım neyse kızlar hepinize hoş muhabbetler, hayırlı geceler

bende snein gibiyim canım aynen bende şehirler arası kullanıyorum rahat ama şehir içinde kullanmadım, geçen sen bi delilğim olmuştu kuzenimin arabasını kullanmıştım hemde istanbul trafiğinde bayağı da yol gitmiştik , üstüne üstelik yol bilmem tarif üzerine gitmiştim beylikdüzünden bağcılar güneşliye ama ist trafiğinde kullandıysam her yerde kullanırım diye düşünüyorum ama tabi bunu sadece ben düşündüğümden bir arpa yol katedemedim kesinlikle trafik hata kabul etmiyo , acayip bi enerji sarfediyosun istemsiz ...

canım bende de hipotroidden ödem çok oluyor..tuz alımını minimuma indirmek lazım..birde akşam karbonhidrat alımını azaltmak lazım..tabi spor vazgeçilmez olmalı..ben bir bıraktım hala toparlanamadım..en önemlisi sıkıntı ve sitreste vücutta ödem yapıyor..şekil a..yani ben..
bu arada kocişle barıştık..dün gece 2 de geldi..ilk o sarıldı..ortada büyük bir neden yok..yıpratma politikası uyguladık..severken acı çekenlerdeniz biz..

ya araba kullanma..kasılma iyi değil canım..bende ilk kızımda 4 aylık hamileydim ilk arabamızı aldık ben hemen deneme yaptım daha sigortası yatmamıştı eşimi servise bırakacaktım eşim-dikkatli kullan daha sigortası yatmadı-dedi ve bir dk sonra kaza yaptık..suçlu ben tabi..arabamız sağlammış ki çok sarsılmadık hamileyim birde..karşıdaki araba haşat oldu..kaza baya pahalıya mal oldu..birde o halde alkolmetre üfledimeşim kızacak sandım..moral olsun diye ogün hastaneye götürdü beni kızımın cinsiyetini o gün öğrendik..
dikkat et canım..hipotroidden iki hamileliğimin 3 ayı kanamalı geçti..pko nunda etkisi vardır..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

Her Sabah Yiyerek Kilo ver

Kilolu insanların en istemediği şey sevdiği yemeklerden vazgeçecek olmalarıdır. Bunun yanında aç kalmak da bu insanların istemediği en başlıca unsurdur. Özellikle bu insanların istemediği sabah kahvaltılarını son derece az yapmak en fazla korktukları unsurlardandır.

İşte bu tarz insanlar için her sabah tıka basa yiyerek kilo vermenin sırrını açıklayacağız.

Tere tohumu ülkemizde yetişen, pahalı olmayan, doğal bir bitki. Az bilinen ve az tüketilen terenin sağlık üzerinde son derece faydalı etkileri var.

Sabahları aç karnına bir çay kaşığı tere tohumu ve bir tatlı kaşığı bal karışımını yer ve üzerine bir bardak sıcak su içerseniz hızla kilo verdiğinizi görürsünüz.

Tere tohumunun metabolizma hızlandırıcı etkisi, bunu sağlıyor.

Tadı acı olduğundan, bal miktarını fazla tutabilirsiniz. Tere aynı zamanda kuvvet verici, vitamin noksanlıklarına karşı ve iştah açıcı olarak da kullanılıyor.

AFRODİZYAK ETKİSİ DE VAR

Terenin afrodizyak özelliği de var. Hastalıklara karşı direnci arttırıp, sigaranın zararlarını da azaltıyor.

Tere tohumu suyu, saç dökülmesi ve kepeklenmeyi de önlüyor. Tere otunun yenmesi, balgam söktürüyor.

Bir çay kaşığı tere otunun, bir bardak soğuk suyla tüketilmesi halinde vitiligo'ya da iyi geldiğini de söylemektedirler. Vitiligo, insanlara hiçbir zararı olmayan ancak ciltte beyazlıkların çıktığı bir hastalıktır. Hiçbir etkisi olmayan bu beyaz lekeler insanların vücutlarında sadece kötü görünümlere sebep olmaktadır. Tabi ki bu beyaz lekelerin insanlar olan psikolojik etkisi de yadırganmamalıdır.

Kilo vermek isteyenlere öneriler

Kilolu insanları 2 gurupta toparlayabilmek mümkündür. Bazı kilolu insanlar kilo vermek için pek de fazla uğraşmazlar ancak, bazıları ise kilo vermeye son derece büyük gayret gösterirler. Aslında kilo vermek için bilinçli olarak hareket edilirse kilo verme işi son drece kolay olabiliyor. Yani bir diyet programına bağlı kalmanız o kadarda şart olan bir şey değil.

Kilo verirken insanların en fazla zorlandığı olay sevdiği bir çok yiyecekten uzak olmak zorunda kalacağıdır. Bunun üzerine alışılmış bol iştahtan vazgeçilmek istenmesi de bunun cabası olarak göze çarpmaktadır.

Bu yazımızda bilinenin aksine kilo vermek isteyenlere değil kilo vermek isteyip de daha önce başaramamışlara ipuçları vereceğiz.

İştah Kesici yada Tok Tutan Besinler:

Kepek, Buğday sebze ve meyve gibi besinler sizin uzun süre tok kalmanızı ve yemek yememenizi sağlar.

Muz, Avokado yulaf ve peynir sizin uzun süre açlık hissini hissetmemenizi sağlamaktadır.

Ara öğünlerde acıktığınız zaman mutlaka bir kuru erik yemeyi denemelisiniz. Erik, 8 kalori içerir ancak sizin açlık hissinizi de bastırır. Bunun yanında kal şekerinizi dengelemeye de yarayacak olan erik son derece faydalı bir besindir.

Kırmızı elmayı ince dilimler şeklinde doğrayın. Ezilmiş ceviz ve yarım çay kaşığı bal ile karıştırın. Hem doyurucu olacaktır hem de bağırsaklarınızı çalıştıracaktır.

Yukarıdaki maddelere kulak astığınız sürece zayıflama çeşitleri ne ihtiyacınız kalmadan kilo vereceksiniz.

eline sağlık kaptanım güzel bi liste olmuş melankoli dışında çanta yiyen de olmamış ama o da haftaya birinci olur inşallah

canım çok sevindim eşinle barışmanıza. ama hep böyle yapıyolar. olur olmadık sebepten kavga çıkarıyolar. sonra dönüp sarılıp gelen yine kendiler oluyor.
ben bir defa arabanı haşatını çıkardım. evin önünde bahçenin içinde. üst kata çıkan merdivenin alt tarafına girdirdim arabayı. üç gün ağladım şoktan
benim haşimato tiroit var tahlillerde iyi görünüyo ama illaki etkisi vardır sıkıntılarımda.

dün dedim ya gezmeyee gitmiştik diye. eve dönerken çarşının ortasında bebek ağlaması sesi duydum. bu ses yaklaşık 200 metre boyunca da aynı tonda kulağıma geldi. sonra durdu etrafıma baktım ama bebek falan görmedim. sabah ta korkunç bi rüya gördüm rüyamda gördüğüm son sahne çelik kapının menteşesini açmaya ve kaçmaya çalışırken bir hırsız elimi tuttu. sonra iki kadının konuşması geldi gözümün önüne bu eve dün gece hırsız girmiş ve evin adamı ile oğlunu öldürmüşler. allah rahmet eylesin. ben nasıl kalktım yataktan nasıl ağlıyorum tahmin bile edemezsiniz. ha şimdi bebek ağlaması ile bu rüyanın ne alakası var diceksiniz. halam bana geçmişte yaşadığı bir olayı anlatmıştı. mutfakta bulaşık yıkarken bebek ağlaması duymuş hamileymiş o zamanda. o da bakmış etrafına ama bişe görememiş. 3 gün sonra düşük yapmış. daha sonra bu olayı dedeme anlatmış. dedem keşke önce söyleseydin. bir hayvan keserdik demiş. bu gibi bir ses duyduğunda hamileler 3 gün içinde evin ya babası yada doğmayan bebek ölürmüş demiş. sabah aklıma o geldi. eşime anlattım sıkma canını bişe olmaz dedi. ama şimdi korkuyom ya dedemin söylediği gerçekse. ya birinden birine bişe olursa. nolur dua edin de bu sadece hurafe olsun. çünkü kimsenin benim bu söylediklerime itimat etmediği açık.:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…