80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oley oley oleyyy :)
haftaya çok mutlu başladımm :) kaptanım ellerine saglıkk!
veren herkesi kutluyorumm veremeyenler de üzülmesin geçen hafta bakın bana en sondaydım şimi 3. olmuşummmm hep böyle devam eder inş :)

öptüm hepiniziiii.

canım allah korusun iyi düşün iyi olsun inşallah hem kimin ne kadar ömrü olduğunu allah bilir ecel geldimi hapşırmak bile bahane

yahu listeye bakınca da aranızda en tombişiniz benmişimm ya resmen 80lerde kimse kalmamış gibi bişeyyyy :) hepinizi kutluyorummmmmmm darısı benim de başıma

kaptanım ellerime sağlık teşekkür ederim bizim için ugraştın emek verdin,sen bizi sevindirdin allah da seni sevindirsin.ayrıca gerçekden çok sevindim 2.liğime darısı,çanta yiyen arkadaşlarahepimizi kutluyorum ve topiğimizi çoooooookkk seviyorum

içini ferah tut canım ,üzme kendini böyle şeyler için .işallah hiç bişey olmuycak,kaderizde ne varsa onu yaşıyoruz,kim değiştirmiş kaderini.alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıycaz,allah seni bebişini ve aileni korusun.çok için sıkılıyorsa birine bişeyler ver bi çocuk sevindir mesela hem az sadaka çok bela savar denir

vesvese yapma nas ve felak surelerini oku sürekli..bebiş için de yasin suresini oku bol bol...

allah korusun kuzum korkma bol bol dua et belkide psikolojikdi kuzum o hikayenin etkisinde kaldın, yapabilirseniz eğer bir kan çıkarın bence bebeğim bak deden de öyle demiş

elma şekeri nasılsın kız iyimisin. senin kuran kursu nasıl gidiyo.

ay sormaaaa sorma gece bi fenalaşdımmm bi yandan üşüyorum bir yandan ateşlendim neyse çok şükür iyiyim şimdi :) kuran kursu iyi yaa bildiğin okuyorum kız yasin bile okuyorum artık :))) çok mutlu oluyorum vallaaa yasin okuyup bitince bu ayın sonunda bitiyor kursumuz bide hayırşısı iş bılsaydım evde otur otur çok sıkıldımm valla

şekerim sende hastalıkla imtihandasın..dikkat etmiyormusun?yada bağışıklığın zayıf..
ekinezya-ıhlamur çayı poşet çay tavsiye ederim

çooook geçmiş olsun canım ya. havalar bi öyle bi böyle olunca sıkıntılar da oluyo böyle. çok sevindim kuran okumaya başlamana. insan çok mutlu oluyo ve çok huzurlu hissediyo kendini

şekerim sende hastalıkla imtihandasın..dikkat etmiyormusun?yada bağışıklığın zayıf..
ekinezya-ıhlamur çayı poşet çay tavsiye ederim
ediyorum canım etmezmiyim ama bünyem çok zayıf bir yağmur düşsün biri yanımda hapşursun ben anında düşüyorum yatağa sağol cnm tşk ederim
çooook geçmiş olsun canım ya. havalar bi öyle bi böyle olunca sıkıntılar da oluyo böyle. çok sevindim kuran okumaya başlamana. insan çok mutlu oluyo ve çok huzurlu hissediyo kendini

çooooooooooook sağol bidenem evet ya hele buranınki pek bi oynak oldu bir gün güneş kavuruyor ertesi gün soğuk yağmur petekleri yakıyoruz :)

aslında ne yalan söliyim gözlerim aradı seni... faceden ulaşabildiklerime ulaştım ama sen yoksun bende ulaşamadım
ellerine sağlık keşke hastalandıktan sonra yapaydım bildirimimi bu gün itibarı ile 82 gösteriyomda azıcık yav hem yatıp hem kilo verince insanın ne hoşuna gidiyomuş

sen sağlıklı ol da hep bööle kilo ver:)

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 büyük kase nohut salatası
6 zeytinyağlı yaprak sarması
Ara
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı çekirdekli kuru üzüm
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak karışık sebze közleme
Ara
5 kayısı
1 fincan sade türk kahvesi
2 parça bitter çikolata
arada acıktıkça salatalık
Bugün aldığım kalori 1600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…