[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
dün dedim ya gezmeyee gitmiştik diye. eve dönerken çarşının ortasında bebek ağlaması sesi duydum. bu ses yaklaşık 200 metre boyunca da aynı tonda kulağıma geldi. sonra durdu etrafıma baktım ama bebek falan görmedim. sabah ta korkunç bi rüya gördüm rüyamda gördüğüm son sahne çelik kapının menteşesini açmaya ve kaçmaya çalışırken bir hırsız elimi tuttu. sonra iki kadının konuşması geldi gözümün önüne bu eve dün gece hırsız girmiş ve evin adamı ile oğlunu öldürmüşler. allah rahmet eylesin.ben nasıl kalktım yataktan nasıl ağlıyorum tahmin bile edemezsiniz. ha şimdi bebek ağlaması ile bu rüyanın ne alakası var diceksiniz. halam bana geçmişte yaşadığı bir olayı anlatmıştı. mutfakta bulaşık yıkarken bebek ağlaması duymuş hamileymiş o zamanda. o da bakmış etrafına ama bişe görememiş. 3 gün sonra düşük yapmış. daha sonra bu olayı dedeme anlatmış. dedem keşke önce söyleseydin. bir hayvan keserdik demiş. bu gibi bir ses duyduğunda hamileler 3 gün içinde evin ya babası yada doğmayan bebek ölürmüş demiş. sabah aklıma o geldi. eşime anlattım sıkma canını bişe olmaz dedi. ama şimdi korkuyom ya dedemin söylediği gerçekse. ya birinden birine bişe olursa. nolur dua edin de bu sadece hurafe olsun. çünkü kimsenin benim bu söylediklerime itimat etmediği açık.:18::18::18::18::18::18:
kaptanım ellerime sağlık teşekkür ederim bizim için ugraştın emek verdin,sen bizi sevindirdin allah da seni sevindirsin.[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] koşturmaca [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 2 saat fitness 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
dün dedim ya gezmeyee gitmiştik diye. eve dönerken çarşının ortasında bebek ağlaması sesi duydum. bu ses yaklaşık 200 metre boyunca da aynı tonda kulağıma geldi. sonra durdu etrafıma baktım ama bebek falan görmedim. sabah ta korkunç bi rüya gördüm rüyamda gördüğüm son sahne çelik kapının menteşesini açmaya ve kaçmaya çalışırken bir hırsız elimi tuttu. sonra iki kadının konuşması geldi gözümün önüne bu eve dün gece hırsız girmiş ve evin adamı ile oğlunu öldürmüşler. allah rahmet eylesin.ben nasıl kalktım yataktan nasıl ağlıyorum tahmin bile edemezsiniz. ha şimdi bebek ağlaması ile bu rüyanın ne alakası var diceksiniz. halam bana geçmişte yaşadığı bir olayı anlatmıştı. mutfakta bulaşık yıkarken bebek ağlaması duymuş hamileymiş o zamanda. o da bakmış etrafına ama bişe görememiş. 3 gün sonra düşük yapmış. daha sonra bu olayı dedeme anlatmış. dedem keşke önce söyleseydin. bir hayvan keserdik demiş. bu gibi bir ses duyduğunda hamileler 3 gün içinde evin ya babası yada doğmayan bebek ölürmüş demiş. sabah aklıma o geldi. eşime anlattım sıkma canını bişe olmaz dedi. ama şimdi korkuyom ya dedemin söylediği gerçekse. ya birinden birine bişe olursa. nolur dua edin de bu sadece hurafe olsun. çünkü kimsenin benim bu söylediklerime itimat etmediği açık.:18::18::18::18::18::18:
vesvese yapma nas ve felak surelerini oku sürekli..bebiş için de yasin suresini oku bol bol...dün dedim ya gezmeyee gitmiştik diye. eve dönerken çarşının ortasında bebek ağlaması sesi duydum. bu ses yaklaşık 200 metre boyunca da aynı tonda kulağıma geldi. sonra durdu etrafıma baktım ama bebek falan görmedim. sabah ta korkunç bi rüya gördüm rüyamda gördüğüm son sahne çelik kapının menteşesini açmaya ve kaçmaya çalışırken bir hırsız elimi tuttu. sonra iki kadının konuşması geldi gözümün önüne bu eve dün gece hırsız girmiş ve evin adamı ile oğlunu öldürmüşler. allah rahmet eylesin.ben nasıl kalktım yataktan nasıl ağlıyorum tahmin bile edemezsiniz. ha şimdi bebek ağlaması ile bu rüyanın ne alakası var diceksiniz. halam bana geçmişte yaşadığı bir olayı anlatmıştı. mutfakta bulaşık yıkarken bebek ağlaması duymuş hamileymiş o zamanda. o da bakmış etrafına ama bişe görememiş. 3 gün sonra düşük yapmış. daha sonra bu olayı dedeme anlatmış. dedem keşke önce söyleseydin. bir hayvan keserdik demiş. bu gibi bir ses duyduğunda hamileler 3 gün içinde evin ya babası yada doğmayan bebek ölürmüş demiş. sabah aklıma o geldi. eşime anlattım sıkma canını bişe olmaz dedi. ama şimdi korkuyom ya dedemin söylediği gerçekse. ya birinden birine bişe olursa. nolur dua edin de bu sadece hurafe olsun. çünkü kimsenin benim bu söylediklerime itimat etmediği açık.:18::18::18::18::18::18:
elma şekeri nasılsın kız iyimisin. senin kuran kursu nasıl gidiyo.
şekerim sende hastalıkla imtihandasın..dikkat etmiyormusun?yada bağışıklığın zayıf..ay sormaaaa sorma gece bi fenalaşdımmm bi yandan üşüyorum bir yandan ateşlendim neyse çok şükür iyiyim şimdi :) kuran kursu iyi yaa bildiğin okuyorum kız yasin bile okuyorum artık :))) çok mutlu oluyorum vallaaa yasin okuyup bitince bu ayın sonunda bitiyor kursumuz bide hayırşısı iş bılsaydım evde otur otur çok sıkıldımm valla
ay sormaaaa sorma gece bi fenalaşdımmm bi yandan üşüyorum bir yandan ateşlendim neyse çok şükür iyiyim şimdi :) kuran kursu iyi yaa bildiğin okuyorum kız yasin bile okuyorum artık :))) çok mutlu oluyorum vallaaa yasin okuyup bitince bu ayın sonunda bitiyor kursumuz bide hayırşısı iş bılsaydım evde otur otur çok sıkıldımm valla
ediyorum canım etmezmiyim ama bünyem çok zayıf bir yağmur düşsün biri yanımda hapşursun ben anında düşüyorum yatağaşekerim sende hastalıkla imtihandasın..dikkat etmiyormusun?yada bağışıklığın zayıf..
ekinezya-ıhlamur çayı poşet çay tavsiye ederim
çooook geçmiş olsun canım ya. havalar bi öyle bi böyle olunca sıkıntılar da oluyo böyle. çok sevindim kuran okumaya başlamana. insan çok mutlu oluyo ve çok huzurlu hissediyo kendini
aslında ne yalan söliyim gözlerim aradı seni... faceden ulaşabildiklerime ulaştım ama sen yoksun bende ulaşamadımcanım kaptanım geçtiğimiz çarşamba topik toplantısı olmuş ama ben bu haberi kaçırmışım , okumamışım o yüzden gelemedim,nasıl kaçırmışım kendime çok kızdımmahçup hissettim kendimi , özrümü beyan ediyorum kabul edersen :26:
ellerine sağlık keşke hastalandıktan sonra yapaydım bildirimimi bu gün itibarı ile 82 gösteriyomda azıcıkyav hem yatıp hem kilo verince insanın ne hoşuna gidiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?