anammmm nerdesinizzz quuuu
kaç haftadır uğrayamıyorum tayin telaşımız sardı
Erzurum merkeze tayin olduk şu ev taşınma işlerini halledeyim
yine geleceğim inşallah
çok kilo almadım mümkün mertebe dikkat etmeye ve emzirmeye devam ediyorum
sizi çok öpüyorum kızlar
nettin şekerim ben geldim yav merak etme bende anahtar kapatıcam dükkanı çaldırımıyız biz burayıaaaaaaaaaaaaa nerede bu milletttt ama bu kadar da sihipsiz bırakılmaz ki canımPPP valla çaldıracağızzzz burayı sahip çıkalım kilidi de ortaya koymuşsunuz zaten neyse ki geldim de sakladım :)
mrb kızlar heekeslere iyi geceler felaket kalorili bi hafta sonundan sonra dönüyorum pişmanlıklarımla yarın artı çıkmazsam şapkayı fırlatacam ama sanmıyorum neyse kafa vurdu şükür yarın jilliana tekrar sıfırdan başlayıp diyetede devam ediyorum inş ve artık görmek istiyorum 69 ları ya valla kendime sinir oluyorum bu kadar iradesiz olamam ben ya bu kadar yaklaşmışken 3-4 kiloyu veremedim gitti bu arda liste çıktımı tam bakamdım sayfalara ama
menülerim
cumrtesi:
sabah:2 dilim kepek ekmek menemen zeytin peynir
öğle: yarım tabak makarna
akşam saydığım 4 te yediğim misafrlk yemeği:1 kase şehriye salatası 1 dilim börek 1 dilim pasta
akşam için ceza olsun diye yaptım
pazar:
sabah:1 gözleme çay peynir
ara:yarım gözleme daha
öğle:kocaman bi tabak bulgur pilavı ayran ve bol yeşil soğan en sevdiğim menü kahretsin
ara:1 avuç badem
akşam:kabak yemeği yufka ne kadar yediğimi blmyrm ayran yeşillik
pazartesi::sabah:yine gözleme
öğle:2 balık ve salata ve ne kadar olduğunu bşilmediğim ekmek
akşam:makarna slata yoğurt ve yeşillik
yaniiiiiiiii uzun lafın kısası cozuttum tozuttum delirdim ama dur demenin vakti geldi yarın şeker kontrolü ile birlikte başlıycam ve 3 hafta içinde hedef 69.9
hadi hayırlısı olsun..erzurum da okuyan tanıdıklar var güzel yer diyorlar..kaç haftadır uğrayamıyorum tayin telaşımız sardı
Erzurum merkeze tayin olduk şu ev taşınma işlerini halledeyim
yine geleceğim inşallah
çok kilo almadım mümkün mertebe dikkat etmeye ve emzirmeye devam ediyorum
sizi çok öpüyorum kızlar
arkadaşım benden söylemesi hamilelik boyunca fırsatını buldukça uyu.günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah. anam kamile neddin hedeflerine en yakın kişilerden biri sen biri harpy di. gidemedi yapıştı üzerinize kilolar. hadi anam siz verinde bizde şevklenelim biz de verelim. bu arada yakında kayıp listesi verecez yine müge anlıya. harpy, ceco, prenses
nerde bu kızlar. aaaa anladım bunlar hedeflerine ulaştılar ondan gelmiyolar anladııııım
mrb kızlar heekeslere iyi geceler felaket kalorili bi hafta sonundan sonra dönüyorum pişmanlıklarımla yarın artı çıkmazsam şapkayı fırlatacam ama sanmıyorum neyse kafa vurdu şükür yarın jilliana tekrar sıfırdan başlayıp diyetede devam ediyorum inş ve artık görmek istiyorum 69 ları ya valla kendime sinir oluyorum bu kadar iradesiz olamam ben ya bu kadar yaklaşmışken 3-4 kiloyu veremedim gitti bu arda liste çıktımı tam bakamdım sayfalara ama
menülerim
cumrtesi:
sabah:2 dilim kepek ekmek menemen zeytin peynir
öğle: yarım tabak makarna
akşam saydığım 4 te yediğim misafrlk yemeği:1 kase şehriye salatası 1 dilim börek 1 dilim pasta
akşam için ceza olsun diye yaptım
pazar:
sabah:1 gözleme çay peynir
ara:yarım gözleme daha
öğle:kocaman bi tabak bulgur pilavı ayran ve bol yeşil soğan en sevdiğim menü kahretsin
ara:1 avuç badem
akşam:kabak yemeği yufka ne kadar yediğimi blmyrm ayran yeşillik
pazartesi::sabah:yine gözleme
öğle:2 balık ve salata ve ne kadar olduğunu bşilmediğim ekmek
akşam:makarna slata yoğurt ve yeşillik
yaniiiiiiiii uzun lafın kısası cozuttum tozuttum delirdim ama dur demenin vakti geldi yarın şeker kontrolü ile birlikte başlıycam ve 3 hafta içinde hedef 69.9
arkadaşım benden söylemesi hamilelik boyunca fırsatını buldukça uyu..gerçi hamilelik artı bir uyku yapar..
sonra gece nöbetleri başlayacak..
benim eski komşum yeni doğum yaptı annesi yan binada ona geçti sabaha doğru annesine veriyor bebeği sonra kendisi uyuyor..ooohh yaa..bizim yardımcımız da yoktu..ama olsun Rabbim yardım ediyor..
GÜNAYDIINNNN ÇITIR ,FISTIK ,GENÇ,GÜZEL,AZİMLİ,ARKADAŞLAR
ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUR İŞALLAHH HEPİMİZE
BEN DÜN MİNYATÜR Bİ ŞEKİLDE DOMATES BİBER SALATALIK KABAK EKTİM BAHÇEYE
ASLINDAEŞİMİN GÖNLÜNÜ YAPABİLSEYDİM BÜYÜK BAHÇEMİZ VAR ORAYA EKELİM BİRAZ FAZLA İSTEDİM AMA UZAK GİDİP GELMEK SORUN OLUYOR ,BENDE EVİMİN BAHÇESİNE ÇOCUKLARIN KAHVALTIDA KOPARACAĞI KADARAZ AZ EKTİM BÜYÜK Bİ HEVESLE.İŞALLAH İYİ VERİM ALIRIZDA EMEĞİM BOŞA GİTMEZ ,ÖNCEDEN BÜYÜK BAHÇEYE ÇOK FAZLA EKERDİK O ZAMANDA ÇOK YORUYOR VE BIKTIRIYORDU ,AMA BÖYLESİ HOBİ GİBİ DAHA EYLENCELİ EVİN ÖNÜNDE OLUCADA HER GÜN BAKARIM KOLAY OLUR. NİYE BİLMİYORUM AMA PEK Bİ MUTLU OLDUM GİDİP GELİP FİDANLARIMA BAKIYORUM
günaydın balımmmmmm inşallah verimin çooooook olur ticaretini yaparsın dermişim :)))) şaka bi yana çok ii yapmışsın benim de hayalim o biliyon mu bahçeli bir evim olsun kendi sebze mi kendim yetiştireyim ama zor off yaaaa hiç bir hayalim olmuyor benim aktar açmak istiyorum oda olmuyorrrrr günlerdir dil döküyorum bizimkilere ama yok(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?