80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayolcum kimse yokmu valla antalyada bugün itibariyle hava yanıyordu çarşı gezdim ama öldüm valla

Son düzenleme:
Sabah.1dilimekmek 1haşlanmış yumurta marul ,maydonoz,domates birlikte salata üstüne çökelek peynirli zeytin
Öğle.Yok Gec yedim kahvaltiyi
Akşam.16yedim carsidaydim tavuklu salata yedim
Ara.4dilim karpuz 4çilek fındık leblebi
2.5litre su

kaç haftadır uğrayamıyorum tayin telaşımız sardı
Erzurum merkeze tayin olduk şu ev taşınma işlerini halledeyim
yine geleceğim inşallah
çok kilo almadım mümkün mertebe dikkat etmeye ve emzirmeye devam ediyorum
sizi çok öpüyorum kızlar

Kolay gelsin canım erzurum güzel ve birokadarda soğuk oluyormuş güneş ciktigindada Hemen isinirmis insan

aaaaaaaaaaaaa nerede bu milletttt ama bu kadar da sihipsiz bırakılmaz ki canım PPP valla çaldıracağızzzz burayı sahip çıkalım kilidi de ortaya koymuşsunuz zaten neyse ki geldim de sakladım :)

mrb kızlar heekeslere iyi geceler felaket kalorili bi hafta sonundan sonra dönüyorum pişmanlıklarımla yarın artı çıkmazsam şapkayı fırlatacam ama sanmıyorum neyse kafa vurdu şükür yarın jilliana tekrar sıfırdan başlayıp diyetede devam ediyorum inş ve artık görmek istiyorum 69 ları ya valla kendime sinir oluyorum bu kadar iradesiz olamam ben ya bu kadar yaklaşmışken 3-4 kiloyu veremedim gitti bu arda liste çıktımı tam bakamdım sayfalara ama

menülerim
cumrtesi:
sabah:2 dilim kepek ekmek menemen zeytin peynir

öğle: yarım tabak makarna

akşam saydığım 4 te yediğim misafrlk yemeği:1 kase şehriye salatası 1 dilim börek 1 dilim pasta
akşam için ceza olsun diye yaptım
pazar:
sabah:1 gözleme çay peynir

ara:yarım gözleme daha

öğle:kocaman bi tabak bulgur pilavı ayran ve bol yeşil soğan en sevdiğim menü kahretsin

ara:1 avuç badem

akşam:kabak yemeği yufka ne kadar yediğimi blmyrm ayran yeşillik

pazartesi::sabah:yine gözleme

öğle:2 balık ve salata ve ne kadar olduğunu bşilmediğim ekmek

akşam:makarna slata yoğurt ve yeşillik

yaniiiiiiiii uzun lafın kısası cozuttum tozuttum delirdim ama dur demenin vakti geldi yarın şeker kontrolü ile birlikte başlıycam ve 3 hafta içinde hedef 69.9

aaaaaaaaaaaaa nerede bu milletttt ama bu kadar da sihipsiz bırakılmaz ki canım PPP valla çaldıracağızzzz burayı sahip çıkalım kilidi de ortaya koymuşsunuz zaten neyse ki geldim de sakladım :)
nettin şekerim ben geldim yav merak etme bende anahtar kapatıcam dükkanı çaldırımıyız biz burayı

Hayır hayır bu sen değilsin Hemen özüne dön :))ve güzel menüler Yaz

iyi geceler kızlar ...bizim CECO nerelerde acaba hergün gelir yazardı merak edittim benbizi terk etmese bari topiğimizdeki bi çok kişi gibi çok hoş sohbet.işallah gitmemiştir

menüm,
sabah
biraz yağda yumurta,4 zeytin 3 dlm ekmek,domates
ara
dondurma
öğlen
1 simit
ara,
1 avuç fındık,
akşam
1 etliekmek,karpuz
gece
türkkahvesi 1 meyve
4 lt su

günaydın kızlar. nasılsınız bu sabah. anam kamile neddin hedeflerine en yakın kişilerden biri sen biri harpy di. gidemedi yapıştı üzerinize kilolar. hadi anam siz verinde bizde şevklenelim biz de verelim. bu arada yakında kayıp listesi verecez yine müge anlıya. harpy, ceco, prenses
nerde bu kızlar. aaaa anladım bunlar hedeflerine ulaştılar ondan gelmiyolar anladııııım

hadi hayırlısı olsun..erzurum da okuyan tanıdıklar var güzel yer diyorlar..

arkadaşım benden söylemesi hamilelik boyunca fırsatını buldukça uyu..gerçi hamilelik artı bir uyku yapar..
sonra gece nöbetleri başlayacak..
benim eski komşum yeni doğum yaptı annesi yan binada ona geçti sabaha doğru annesine veriyor bebeği sonra kendisi uyuyor..ooohh yaa..bizim yardımcımız da yoktu..ama olsun Rabbim yardım ediyor..

boşuna canını sıkıyorsun canım ertesi gün diyetleri var..kaçamaklar sana bağlanmadan ayrılıyor önemli olan hemen toparlanabilmek..o kadar kendini kasma bence..valla ben derdimki istediğim kiloya geleyim korumakta ne var..ama hiiiçç öyle değil canım..korumak daha zor..niye?çünkü kaçamakların ayarı kaçıyor ve yeme düzeni eski haline dönüyor..kilocuklarda hoopp geri geliyor..

Bilmemmi nasıl uykusuz geceler bekliyo beni. Ama sağolsun eşim hiç yalnız bırakmıyo. Sezeryan olduğu için hareket zorlugu oluyo. Sabaha kadar eşim bakıyo sabah bana teslim ediyo aşkım benim. Annemler ve kaynanamlar uzak olduklarından en fazla iki hafta yanımda kalıyolar. Annem iki haftadır yanımda şimdi. Bir daha doğuracaksan memlekete taşındıktan sonra doğur diyor. Babamı özledi ben biliyom. Ama hasretleri bitiyo yarın babam geliyo.

GÜNAYDIINNNN ÇITIR ,FISTIK ,GENÇ,GÜZEL,AZİMLİ,ARKADAŞLAR
ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUR İŞALLAHH HEPİMİZE
BEN DÜN MİNYATÜR Bİ ŞEKİLDE DOMATES BİBER SALATALIK KABAK EKTİM BAHÇEYE
ASLINDA EŞİMİN GÖNLÜNÜ YAPABİLSEYDİM BÜYÜK BAHÇEMİZ VAR ORAYA EKELİM BİRAZ FAZLA İSTEDİM AMA UZAK GİDİP GELMEK SORUN OLUYOR ,BENDE EVİMİN BAHÇESİNE ÇOCUKLARIN KAHVALTIDA KOPARACAĞI KADARAZ AZ EKTİM BÜYÜK Bİ HEVESLE.İŞALLAH İYİ VERİM ALIRIZDA EMEĞİM BOŞA GİTMEZ ,ÖNCEDEN BÜYÜK BAHÇEYE ÇOK FAZLA EKERDİK O ZAMANDA ÇOK YORUYOR VE BIKTIRIYORDU ,AMA BÖYLESİ HOBİ GİBİ DAHA EYLENCELİ EVİN ÖNÜNDE OLUCADA HER GÜN BAKARIM KOLAY OLUR.NİYE BİLMİYORUM AMA PEK Bİ MUTLU OLDUM GİDİP GELİP FİDANLARIMA BAKIYORUM

günaydın balımmmmmm inşallah verimin çooooook olur ticaretini yaparsın dermişim :)))) şaka bi yana çok ii yapmışsın benim de hayalim o biliyon mu bahçeli bir evim olsun kendi sebze mi kendim yetiştireyim ama zor off yaaaa hiç bir hayalim olmuyor benim aktar açmak istiyorum oda olmuyorrrrr günlerdir dil döküyorum bizimkilere ama yok (((

kız allah gönlüne göre versinde koca bi aktar aç inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…