80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanirim zalimi yeni basladi, ve 87 ile basladi.
600 gr verdim dedigine göre 86,4 oldu sanirim
bende böyle kayit ederim napiyim, kacti gitti :)))

üzülme canım mutlaka ters giden bişeyler olmuştur toparlan lütfen bırakma kendini:tesellipuyorumnanaktanburda birbirimize destek vericez bırakmak yok:lepi:

bırakmaya niyetim yok ama üzüldüm işte yinede regl olamıyorum sancı içinde kıvranıyorum sanırım onun etkisi oldu...of bu troid ilacı butun duzenımı mahvetti

ben çizelge yapamadım beceremedim:kedi:benim kilom bu topiğe uygun değil ama yazayım bu arada söylemeyi unuttum sabah tartıldım vermişim:lepi:1,100
başlangıç 116,700
bu hafta 115,600
hedef 90

bunun en az 4,5 kilosu ödemdir şişim çünki birde regl olmam yakın şu ödem sorunumu çözersem siz o zaman görün benizemuszemus

ben çizelge yapamadım beceremedim:kedi:benim kilom bu topiğe uygun değil ama yazayım bu arada söylemeyi unuttum sabah tartıldım vermişim:lepi:1,100
başlangıç 116,700
bu hafta 115,600
hedef 90

insallah verirsin kilolariii

ekledim listeye

sildim :)

al bak nidam abla :) burda gecen sene 81 dim

Son düzenleme:
[sıldım cımcımem)
valla baktım sasırdım
sen 81

Son düzenleyen: Moderatör:
DAHAAA KILO BILDIRIMI YAPMASI GEREKENLER yarin sabaha KADAR

AYLIN
BENÖZLEM
BROSE
CALVIN CLAIN
CEHENNEM
ECRINCEREN
COKBILMIS
EFLATUN
ELAY
FLATLINERS
GÜLCELIK
HANDERYA
HUZEYFE
JASMIN
LAVITA
MELOS
NESLIHAN
RÜZGARIM
SERRADENIZ
SEVDEMER
DUTMAME
NEVERGIVEUP
MELTOO
SUNSHINE
TENIM
GÜZELRESIM
NESKAR
BUNALIMDAYIM
DURCHEINANDER

üüüffffff toplam saydim 39 kisiyizzz

HERKESS HERGÜN GIRECEK ONA GÖRE

gece 00 kadar bekliyorum, istee ben sabah kalkasina kadar vaktiniz varrr CADIARZU

Son düzenleme:
yine herkes kaybolduu öööf

tsk kübra ablammm

ben ciktim kizlarrr
bu gece veya yarin sabah listeyle grsrzzz
öptüm by

slm kizlar ben geldim kizlar pazartesinden beri prof dr ahmet marangilin verdigi detox diyetini uyguladim belki sizde bakmissinizdir atv de gösterdi veeee tam 3 kilo verdim marngilin internet sayfasina bakarsaniz orda yaziyo kiraz diyeti diye bu ayin sonunda yine var yine uygulamayi düsünüyorum insallah

geçen haftaki kilo 85.7
şuanki kilo 86.5
verilen kilo 0 (
alınan kilo 0,8(
hedef kilo 55
Çok üzgünüm ama ben de artıdayım :çok üzgünüm:

üzülmeyinnn en kötü olani benim

gecen hafta 83.3
bu hafta 84,8

1500gr alinirmii söleyin banaaa......... bukadar aptal olunurmu he diyin ana bi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…