- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kız allah gönlüne göre versinde koca bi aktar aç inşallah
kızlar diyetime bugün resmen başlamış durumdayım allah devamını getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
allah kolaylık versin canım inşallah bu sefer bırakmadan devam edersin
kızlar diyetime bugün resmen başlamış durumdayım allah devamını getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
Elmam sekerim bir zamanlar sen ikna etmiştin beni de diyete başlamıştım ...
Hadi ama bu sefer gercek olsun...
İns bakayım bende başladım bugün tekrar ...
Kızımın dogum gunüne kadar bi 4 kilo versem
1 ayım var
Umuyorum bugün 2 miZede iradeli günlerin bi başlangıcı olur
ayyy bayılırım bende ekim dikim işlerineeeGÜNAYDIINNNN ÇITIR ,FISTIK ,GENÇ,GÜZEL,AZİMLİ,ARKADAŞLAR
ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUR İŞALLAHH HEPİMİZE
BEN DÜN MİNYATÜR Bİ ŞEKİLDE DOMATES BİBER SALATALIK KABAK EKTİM BAHÇEYE
ASLINDAEŞİMİN GÖNLÜNÜ YAPABİLSEYDİM BÜYÜK BAHÇEMİZ VAR ORAYA EKELİM BİRAZ FAZLA İSTEDİM AMA UZAK GİDİP GELMEK SORUN OLUYOR ,BENDE EVİMİN BAHÇESİNE ÇOCUKLARIN KAHVALTIDA KOPARACAĞI KADARAZ AZ EKTİM BÜYÜK Bİ HEVESLE.İŞALLAH İYİ VERİM ALIRIZDA EMEĞİM BOŞA GİTMEZ ,ÖNCEDEN BÜYÜK BAHÇEYE ÇOK FAZLA EKERDİK O ZAMANDA ÇOK YORUYOR VE BIKTIRIYORDU ,AMA BÖYLESİ HOBİ GİBİ DAHA EYLENCELİ EVİN ÖNÜNDE OLUCADA HER GÜN BAKARIM KOLAY OLUR. NİYE BİLMİYORUM AMA PEK Bİ MUTLU OLDUM GİDİP GELİP FİDANLARIMA BAKIYORUM
hadiii kuzum çok yakınız kilolarda yetiş banaaakızlar diyetime bugün resmen başlamış durumdayım allah devamını getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
Elmam sekerim bir zamanlar sen ikna etmiştin beni de diyete başlamıştım ...
Hadi ama bu sefer gercek olsun...
İns bakayım bende başladım bugün tekrar ...
Kızımın dogum gunüne kadar bi 4 kilo versem
1 ayım var
Umuyorum bugün 2 miZede iradeli günlerin bi başlangıcı olur
ayyy bayılırım bende ekim dikim işlerineee
kıbrısta çalışırsak para biriktircem bahçeli bi ev alcam müstakil başka bişey istemiyom dermişim oysaki bebek araba sağlık mutluluk huzur rahatlık.......
hadiii kuzum çok yakınız kilolarda yetiş banaaa
minik kelebekkk nerdesin kısss sen ceza vermek lazım sana:)
tamam canımın içi sana yetişeyim sonra beraber kolkola gideriz 60 lara :))) kızzz kıbrısın çooooooook güzel bir yanını söyleyeyim mi sana hiç hırsızlık olmazmış orada kapıyı açık bırakıp giderlermiş çoğu zaman hatta eve sığmayan büyük baş eşyaları kapı önünde dururmuş :))) o bahsettiğim tanıdık öyle anlatmıştı bana d.bakırdan giden biri olarak ne büyük nimet olduğunu var sen anla :)
hakketen haaa:))
bizim ordaki arkadaş da arabaların kapısını kilitlemiyolar burda dedi de nasıl şaşırdık sonrada düşündük ula arabayı çalsa nereye kadar kaçırabilecek adadan:)
Aman canım ne ticareti işallah koparıcak kadar olur bidebenim kayınvalideler var üst katta onlarla beraber yeriz,sonra eltim var her hafta gelir buda ne varsa götürüür,sora görümce var tatilde gelir 2 ay kalır,yani ben boşa kürek çekiyorum kimseye yetmez.amaolsun hammalık yapmanın keyfi paha biçilemez alışmışım bi kere vaz geçemiyorum...ALLAH seninde hayallerini gerçek eder işallah,işallah bahçeli güzel bi evin hayırlı bi kocan bi araban çocukların, veee kocaman bi aktar dükkanın olur...amingünaydın balımmmmmm inşallah verimin çooooook olur ticaretini yaparsın dermişim :)))) şaka bi yana çok ii yapmışsın benim de hayalim o biliyon mu bahçeli bir evim olsun kendi sebze mi kendim yetiştireyim ama zor off yaaaa hiç bir hayalim olmuyor benim aktar açmak istiyorum oda olmuyorrrrr günlerdir dil döküyorum bizimkilere ama yok(((
çokçok geçmiş olsun canım..ihmal etme bir an evvel git dr .şimdi annem tutturdu cam silecem diye. kız etme tutma yağmur yağıyo dediysemde dinlemedi. şimdi tık nefes oldu. laf aramızda birazda buğulu şiliyo ama kadın hareket edemiyo göbeğinden. ben izlediğim yerden duramıyom ama durmak zorundayım. ya dün gece çok sancılandım acile gittim. idrarda bakteri çoğalmış. dr bir an önce enfeksiyon hastalıkları polikıliğine gitmem gerektiğini söyledi. yürüyerek gidecek durumda değilim. görümün önü birden kararıyo. o yüzden eşimin müsait olduğu bir zamanda gidecem. ay bu gebelik ne zor zanaat yaw. sürekli diken üstündesin ve sürekli hastalıklara açıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?