kızlar diyetime bugün resmen başlamış durumdayım allah devamını getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
Bu hafta regl haftam bugün çok sinirliydim herşeye bağırdım çağırdım ama tüller halılar büyük temizliğe kalktım birde üstüne yürüyüş kendimi iyilestirdim yoksa bütün dünyayı yemek istiyordum Saat 8itibariyle hem miden hem beynim sakinledi sizler nasıldiniz?
Aman canım ne ticareti işallah koparıcak kadar olur bidebenim kayınvalideler var üst katta onlarla beraber yeriz,sonra eltim var her hafta gelir buda ne varsa götürüür,sora görümce var tatilde gelir 2 ay kalır,yani ben boşa kürek çekiyorum kimseye yetmez.amaolsun hammalık yapmanın keyfi paha biçilemez alışmışım bi kere vaz geçemiyorum...ALLAH seninde hayallerini gerçek eder işallah,işallah bahçeli güzel bi evin hayırlı bi kocan bi araban çocukların, veee kocaman bi aktar dükkanın olur...amin
çokçok geçmiş olsun canım..ihmal etme bir an evvel git dr .
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ŞEKER İŞALLAH BAŞARIRSIN.bak ben bile vermeyi başardım işallah daha vericem ama sizlerin desteğiyle.sen burayı ihmal etme hergün gel çok iyi oluyor insanın azmi artıyor.diyetisyenden bile çok işe yarıyor .hem senin yaşın bizdende küçük dahakolay verirsin.sen istersen çok güzel k,lo verirsin istemen yeter.
sanırım benimkide bişraz piskolojik canım çünkü tahlil yaptırmıştım ve troitlerde sorun çıkmamıştı çok şükür , stres her şeyi mahvediyo işte ... kilo veremeiyorum yada alıyorum stresi bile sttres canım yaw :))canım bende de hipotroidden ödem çok oluyor..tuz alımını minimuma indirmek lazım..birde akşam karbonhidrat alımını azaltmak lazım..tabi spor vazgeçilmez olmalı..ben bir bıraktım hala toparlanamadım..en önemlisi sıkıntı ve sitreste vücutta ödem yapıyor..şekil a..yani ben..
bu arada kocişle barıştık..dün gece 2 de geldi..ilk o sarıldı..ortada büyük bir neden yok..yıpratma politikası uyguladık..severken acı çekenlerdeniz biz..
evet canım çantayı yedim ama benimki ödemdendir diye düşünüyorum çünkü regl dönemimdeyim , inş. önümüzdeki haftaya düzene girmiş olurum , bu hafta da olabilr tabi :))eline sağlık kaptanım güzel bi liste olmuş melankoli dışında çanta yiyen de olmamış ama o da haftaya birinci olur inşallah
canım anlattıkların filimlerde korkutmak için uydurulan senaryolara benzemiş, itimat etme öyle şeylere boşuna içine sıkıntı düşürme, kendini hergün oku ama mutlaka ( 7 ayetel kürsi,felak ve nas sureleri 1 kere, 3 ihlas , 1 fatiha, bakara surasinin ilk 5 ayeti elif lam mim , birde amenerrasulu ) bunları hergün oku canımdün dedim ya gezmeyee gitmiştik diye. eve dönerken çarşının ortasında bebek ağlaması sesi duydum. bu ses yaklaşık 200 metre boyunca da aynı tonda kulağıma geldi. sonra durdu etrafıma baktım ama bebek falan görmedim. sabah ta korkunç bi rüya gördüm rüyamda gördüğüm son sahne çelik kapının menteşesini açmaya ve kaçmaya çalışırken bir hırsız elimi tuttu. sonra iki kadının konuşması geldi gözümün önüne bu eve dün gece hırsız girmiş ve evin adamı ile oğlunu öldürmüşler. allah rahmet eylesin.ben nasıl kalktım yataktan nasıl ağlıyorum tahmin bile edemezsiniz. ha şimdi bebek ağlaması ile bu rüyanın ne alakası var diceksiniz. halam bana geçmişte yaşadığı bir olayı anlatmıştı. mutfakta bulaşık yıkarken bebek ağlaması duymuş hamileymiş o zamanda. o da bakmış etrafına ama bişe görememiş. 3 gün sonra düşük yapmış. daha sonra bu olayı dedeme anlatmış. dedem keşke önce söyleseydin. bir hayvan keserdik demiş. bu gibi bir ses duyduğunda hamileler 3 gün içinde evin ya babası yada doğmayan bebek ölürmüş demiş. sabah aklıma o geldi. eşime anlattım sıkma canını bişe olmaz dedi. ama şimdi korkuyom ya dedemin söylediği gerçekse. ya birinden birine bişe olursa. nolur dua edin de bu sadece hurafe olsun. çünkü kimsenin benim bu söylediklerime itimat etmediği açık.:18::18::18::18::18::18:
şekercim geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin , bu havalara dikkat etmek gerekiyo , ALLAH mutluluğunu daim eylesin inş., nasıl geçti bu sene anlamadım ben , inş. seneye de bu şekilde olur hep ve daha sonraki senelerde de ( amiiin )ay sormaaaa sorma gece bi fenalaşdımmm bi yandan üşüyorum bir yandan ateşlendim neyse çok şükür iyiyim şimdi :) kuran kursu iyi yaa bildiğin okuyorum kız yasin bile okuyorum artık :))) çok mutlu oluyorum vallaaa yasin okuyup bitince bu ayın sonunda bitiyor kursumuz bide hayırşısı iş bılsaydım evde otur otur çok sıkıldımm valla
ayyyyy gerçekten çok mahçup hissettim kendimi kaptanım , bir çanta da bu yüzden yesem hakkımdır :26: bilseydim kaçırmazdım gerçekten ama gümbürtüye gitti işte :44:aslında ne yalan söliyim gözlerim aradı seni... faceden ulaşabildiklerime ulaştım ama sen yoksun bende ulaşamadım
kız ihmal etme kendini, bekleme hiç hemen bi dr. agörün mutlaka , İNŞ. ciddi bir durumla karşılaşmazsın güzelimşimdi annem tutturdu cam silecem diye. kız etme tutma yağmur yağıyo dediysemde dinlemedi. şimdi tık nefes oldu. laf aramızda birazda buğulu şiliyo ama kadın hareket edemiyo göbeğinden. ben izlediğim yerden duramıyom ama durmak zorundayım. ya dün gece çok sancılandım acile gittim. idrarda bakteri çoğalmış. dr bir an önce enfeksiyon hastalıkları polikıliğine gitmem gerektiğini söyledi. yürüyerek gidecek durumda değilim. görümün önü birden kararıyo. o yüzden eşimin müsait olduğu bir zamanda gidecem. ay bu gebelik ne zor zanaat yaw. sürekli diken üstündesin ve sürekli hastalıklara açıksın.
kızlar diyetime bugün resmen başlamış durumdayım allah devamını getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
iki kaptan bir araya gelmiş :)) aranıza girip dilek mi tutsam neben çıkıyorum arkadaşlarım, yatma vakti , size iyi geceler
iki kaptan bir araya gelmiş :)) aranıza girip dilek mi tutsam neben çıkıyorum arkadaşlarım, yatma vakti , size iyi geceler
Şekerim bişe soracam demişin kaybolmuşun?
sabah: 2dlm ekmek, 1dlm peynir, bide menemen
öğle: 5 yk güveç, 2 dlm ekmek, 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak süt, 1 ufak şeftali
akşam: öğle menüsüyle aynı
son aramı yapamadım arkadaşlar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?