80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere iyi akşamlar nasılsınız millet hemen menümü yazayım

sabah:2 dilim kepek ekmek azıcık menemen peynir zeytin maydonoz

öğle:1 kase çorba 3 yk bulgur pilavı maydonoz roka

ara: yarım dilim 1 yk yağ koyduğum kek

akşam:yarım kase çorba 4 yk bulgur pilavı roka salatalık
idare eder sanırım çok kaçırmadım diye düşünyrm sadece akşamki pilav olmadı onuda yarın görmeyeceksiniz

iyi çok güzel canım kendini başka şeylerle tatmin etmen ben bugün diyet psikolojisine girdim yediklerimin yanında hiç acıktığımı hissetmedim oysa geçen hafta yedikten en fazla 1 saat sonra acıkıyor ve dünyayı yesem doymuyordum herşey beyinde bitiyo insan aç değilim derse acıkmıyor şuan midem sinyal veriyo acıktım diye ama ben su içerek onu susturacağım ve bi şekilde onu tatmin edeceğim galip gelen ben olacağım Rabbimin izniyle

aminnnnn allah razı olsun kuzummmmm senin ticaret yapmana hacet yokkk yokk bir ordu doyuruyorsun maşallah :)))))

sabah: 2dlm ekmek, 1dlm peynir, bide menemen
öğle: 5 yk güveç, 2 dlm ekmek, 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak süt, 1 ufak şeftali
akşam: öğle menüsüyle aynı
son aramı yapamadım arkadaşlar vardı

Sabah.2dilim çavdar ekmeği
Zeytinyagda tuzsuz biberli yumurta domates zeytin peynir
Öğle.4kaşık kisir coban salata
Akşam.1simit domates çökelek penir Saat 5ti
Arada acikinca salatalık yiyorum
2.5litre su

sanırım benimkide bişraz piskolojik canım çünkü tahlil yaptırmıştım ve troitlerde sorun çıkmamıştı çok şükür , stres her şeyi mahvediyo işte ... kilo veremeiyorum yada alıyorum stresi bile sttres canım yaw :))
eline sağlık kaptanım güzel bi liste olmuş melankoli dışında çanta yiyen de olmamış ama o da haftaya birinci olur inşallah
evet canım çantayı yedim ama benimki ödemdendir diye düşünüyorum çünkü regl dönemimdeyim , inş. önümüzdeki haftaya düzene girmiş olurum , bu hafta da olabilr tabi :))
canım anlattıkların filimlerde korkutmak için uydurulan senaryolara benzemiş, itimat etme öyle şeylere boşuna içine sıkıntı düşürme, kendini hergün oku ama mutlaka ( 7 ayetel kürsi,felak ve nas sureleri 1 kere, 3 ihlas , 1 fatiha, bakara surasinin ilk 5 ayeti elif lam mim , birde amenerrasulu ) bunları hergün oku canım
şekercim geçmiş olsun canım , ALLAH acil şifalar versin , bu havalara dikkat etmek gerekiyo , ALLAH mutluluğunu daim eylesin inş., nasıl geçti bu sene anlamadım ben , inş. seneye de bu şekilde olur hep ve daha sonraki senelerde de ( amiiin )
aslında ne yalan söliyim gözlerim aradı seni... faceden ulaşabildiklerime ulaştım ama sen yoksun bende ulaşamadım
ayyyyy gerçekten çok mahçup hissettim kendimi kaptanım , bir çanta da bu yüzden yesem hakkımdır :26: bilseydim kaçırmazdım gerçekten ama gümbürtüye gitti işte :44:
kız ihmal etme kendini, bekleme hiç hemen bi dr. agörün mutlaka , İNŞ. ciddi bir durumla karşılaşmazsın güzelim
kızlar diyetime bugün resmen başlamış durumdayım allah devamını getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

hadi gözün aydın diyelim :)) inş. bozmaz hedefine ulaşırsın şekercim

sabah : kahvaltı yapmak istemedim
ara : 2 burçak bisküvi, 2 badem , 2 k.kayısı
öğle : 3 kase çorba ( tavuk göğsünden )
ara : 1 kase çorba , az dondurma
akşam : patlıcan salatası , 2 dilim ekmek , 1 bardak m.suyu
ara : 7-8 erik
2 lt su , 20 dk yürüyüş

sabah :nesfit
ara: 10 tane kiraz
öğle:yarım tabak pilav patlıcan yemeği 1 dilim ekmek 1 çatal irmik tatlısı
ara 6 badem 10 fındık
akşam misket köfte 6 çatal erişte
ara sütlü kahve

Gunaydın fıstıklar. Sabah dr gittim. Dr diger dr a cok kızdı neden bu ağır yüklemeyi yaptı diye. Tahlil istedi. Kültür tahlili cuma çıkacakmıs ama diger tahliller öglen sonu çikacak. Ona göre ilacı kesecek yada devam edecek.

sabah: 2dlm ekmek, 1dlm peynir, bide menemen
öğle: 5 yk güveç, 2 dlm ekmek, 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak süt, 1 ufak şeftali
akşam: öğle menüsüyle aynı
son aramı yapamadım arkadaşlar vardı

çok güzel menü kutlarım seni şekerim..devamını görmek nasib olur işallah

aman dün bi sevindim.kızlar
Dışarıya çıkmıştım mahalleye,görenler çok kilo verdigimi söyledi.hatta 2 si uzakdan tanıyamamış ,yaklaşınca dediler tanıyamadık seni kim diye bakıyorduk diye.aman deymeyin keyfime,ne kadar sevindim kızlar.eee nede olsa hergün gören kv görümce koca hiçbişey demiyorhaa bide hep kilo aldıgımı söyleyen zırt pırt gece gündüz demeden gelen anneanem yaşındaki komşum,ya hayret ediyorum 1 kilo alsam herkes farkeder hemen söylerler.11 kilo verdim tık yok :26:.neyse dünkü komşular moralimi yrime getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…