- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
çok güzel menü kutlarım seni şekerim..devamını görmek nasib olur işallah
ohhhhhhhhh süper yaaaa maşallah maşallahhhh sefasını sür tabiki hakkın bu seninnnnaman dün bi sevindim.kızlar
Dışarıya çıkmıştım mahalleye,görenler çok kilo verdigimi söyledi.hatta 2 si uzakdan tanıyamamış,yaklaşınca dediler tanıyamadık seni kim diye bakıyorduk diye. aman deymeyin keyfime,ne kadar sevindim kızlar. eee nede olsa hergün gören kv görümce koca hiçbişey demiyor haa bide hep kilo aldıgımı söyleyen zırt pırt gece gündüz demeden gelen anneanem yaşındaki komşum, ya hayret ediyorum 1 kilo alsam herkes farkeder hemen söylerler. 11 kilo verdim tık yok :26:.neyse dünkü komşular moralimi yrime getirdi
all alll sen git bende geliyorumm :)))elmam şekerim napıyon iyimisin
Bu arada ben hedefimi ,70 den 65 e alıyorum bundan sonra hedefim 65i şallah
Elmaşekerimbenin kilo çizlgem kendiliğinden yok olmuş :26:yenisini yapıyorum ama site kabul etmiyor bilgin varmı aynı adresden yapıyorum ama olmuyor:44:
mrb milletb nasılsınız bakalım bugün herkesi çooooooooooook öpeyrumkaçamak yapanın saçını başını yolarım sahip olun iradenize ben böyle acayip motiveyim bugün
mrb şekrim nasılsın bakam sen ya uzun zamandır aynı anda karşılaşamıyorduk
beyzcım sen şuan kaç kilosun ya merak ettim kaç kilo verdin
mrb şekrim nasılsın bakam sen ya uzun zamandır aynı anda karşılaşamıyorduk
beyzcım sen şuan kaç kilosun ya merak ettim kaç kilo verdin
iyiyim canımmmm sen nasılsın nasıl gidiyorrrr kızın nasıllll büyüdümü cadı :) evet görüşemedik uzun zamandırrr ama bu motive varkennnn gitmeyi düşünmüyorum :)
sabah yarım simit peynir
ara 10 adet kiraz
öğle 5köfte az makarna 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 dilim ekmek kavurma
mini magnum
kaptanıma yorum yapsam mı kiPPPP kaptanım hiç salata yok yoğurt yokk oldu mu şimdiii onun duşunda bence sorun yok :)
özledik yorumlarını sen hiç ayrılma topikten en iyisi milleti ancak sen toplarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?