80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elmam şekerim napıyon iyimisin
Bu arada ben hedefimi ,70 den 65 e alıyorum bundan sonra hedefim 65i şallah

Elmaşekerim benin kilo çizlgem kendiliğinden yok olmuş :26:yenisini yapıyorum ama site kabul etmiyor bilgin varmı aynı adresden yapıyorum ama olmuyor:44:

ohhhhhhhhh süper yaaaa maşallah maşallahhhh sefasını sür tabiki hakkın bu seninnnn
elmam şekerim napıyon iyimisin
Bu arada ben hedefimi ,70 den 65 e alıyorum bundan sonra hedefim 65i şallah
all alll sen git bende geliyorumm :)))

Elmaşekerim benin kilo çizlgem kendiliğinden yok olmuş :26:yenisini yapıyorum ama site kabul etmiyor bilgin varmı aynı adresden yapıyorum ama olmuyor:44:

olur o canımmmm arada gidiyor böyleee

mrb milletb nasılsınız bakalım bugün herkesi çooooooooooook öpeyrumkaçamak yapanın saçını başını yolarım sahip olun iradenize ben böyle acayip motiveyim bugün

mrb şekrim nasılsın bakam sen ya uzun zamandır aynı anda karşılaşamıyorduk

beyzcım sen şuan kaç kilosun ya merak ettim kaç kilo verdin

iyiyim canımmmm sen nasılsın nasıl gidiyorrrr kızın nasıllll büyüdümü cadı :) evet görüşemedik uzun zamandırrr ama bu motive varkennnn gitmeyi düşünmüyorum :)

kamilecim bu gün tartıldım 75 kg yum 86 la başladım ocak da 11 kg gitti çok şükür yavaş veriyorum ama olsun önemli olan vermem .hem çol da sıkmıyorum kendimi diyet bitince çabuk almamak hatta hiç almamak için.biraz azalttım o kadar. sen ne kadar verdin kaç ayda

iyiyim canımmmm sen nasılsın nasıl gidiyorrrr kızın nasıllll büyüdümü cadı :) evet görüşemedik uzun zamandırrr ama bu motive varkennnn gitmeyi düşünmüyorum :)

sakııınnn aklından bile geçirme .duymamiş oluyum bi daha gitmek De neymiş ağzından yel alsın. Zaten zor bulduk senikızarım bak haaa

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
Ara
1 muz
Öğle
büyük kase kuru fasulyeli salata
2 zeytinyağlı yaprak sarması
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kase kiraz
yarım çay kaşığı tarçın
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
patlıcan biber közleme
biraz lor
Ara
dondurma
Bugün aldığım kalori 1600

sabah: 1 yumurta haşlama, 2dlm ekmek, 3 zeytin, 1dlm peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, domates salatalık
öğle: 2 yk patlıcan yemeği, domates, 1 kase yoğurt, 2dlm ekmek
ara: 3 malta eriği, 1 bardak süt
akşam: 6 yk bulgur pilavı, 6 yk ( tavuk )ciğer kavurma,salata, 1 kase yoğurt

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah yarım simit peynir
ara 10 adet kiraz
öğle 5köfte az makarna 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 dilim ekmek kavurma
mini magnum

kızlarrr buranın hali ne böyleee yaaa kimsecikler yok bütün gün gelen giden olmadı konuşan yokkkkk sohbet eden yok ne biçim topic olduk böyleeeeee birileri kanımca buranın kurallarını unutyorrr PP tamam ama yaaa ben hatırladım işte :)

menüm
sabah 1 yumurta 2 dlm ekmk 5 zeytin 1 domates biber
ara
1 br süt
öğlen 3ksk kurufasulye
ara
3 küçük kuru pasta çay
akşam
2 kase mercimek çorbası 4 çatal patates kızartması
4 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…