80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ist 87 maşallah sanada hiç aksatmadan düzeni bozmadan gidiyorsun allah bozmasın azmin daim olsun canım..:13:. senin adın neydi ist 87 yazarmısın arkadaşım

valla ben yokkn çözmüşsünüz olayıııı :) çok gzl

menüm
sabah 1 yumurta 2 dlm ekmk 5 zeytin 1 domates biber
ara
1 br süt
öğlen 3ksk kurufasulye
ara
3 küçük kuru pasta çay
akşam
2 kase mercimek çorbası 4 çatal patates kızartması
4 lt su
tamda çözmüşsünüz olayı demişken oldu mum beyazcanım:) o kuru pasta 2 tane olsaymış akşam çorbayla beraber salata olsaymış ptates kızartması yerine iyi olurmuşş neyse bugün kaçamak günün olsun artık
nasılsınız kızlar maşallah kaptanımla yardımcısı burda öptüm sizi

ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh :)

Uzman Diyetisyen Ali Dereli, yaza girmeden 5 adımda nasıl 5 kilo verileceğini açıkladı.
Yaz öncesi diyet aylarının başladığını belirten Dereli, "Geleneksel 3 aylık diyet maratonu başladı.

Her yıl Nisan, Mayıs, Haziran aylarında başlayan diyet ayları, 3 aylık yaz dönemine hazırlık için özellikle hanımlar için çok önemli.

Yaza girmeden önce, kendinize iyi anlaşacağınız bir diyetisyen bulup, beslenmenizi düzenlemesini isteyebilirsiniz. Beş kilo vermek için gerekli 5 adımı bir diyetisyenle beraber yapmanız, kilo vermenizi kolaylaştıracaktır" dedi.

İLK KOŞUL SU
Dereli, başarılı bir diyet için ilk koşulun bulunabildiği kadar su içmek olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:
"Kilonuzu 30 ile çarpın, bu işlemi yaptıktan sonra çıkan sonuç ml cinsinden içeceğiniz su miktarıdır. Örneğin 74 kilo olan bir insanı düşünürsek içilmesi gereken su miktarı 2220 ml yani yaklaşık 2.2 litredir. Yapacağımız ilk iş bulduğumuz miktar kadar su içmek olmalıdır. Yeteri kadar su içmek vücudumuzu temizlemeye yarayacaktır. Temizlenen vücut ile birlikte metabolizmamız daha hızlı çalışacaktır. Bununla birlikte kilo vermek için yaptığımız her harekete vücudumuz daha doğru tepki verecektir. Çabalarınızın karşılığını almak için yapacağımız ilk iş bu olmalıdır."

KAHVALTI ÖNEMLİ
Kahvaltıda alınması gereken besinlerin önemine değinen Dereli, şunları söyledi:
"Diyetimizin ikinci maddesi; "Müsli (lapa), yoğurt, yeşil elma, tarçın ile birlikte güzel bir kahvaltı yapın. 4-5 yemek kaşığı müsliyi, su bardağının 4'te 3'ü kadar yoğurtla karıştırdıktan sonra, üzerine yarım yeşil elmayı rendeleyip bir tatlı kaşığı tarçın serperek sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlayın. Müsli doyuruculuğu, yoğurt kalsiyumu, tarçın kan şekeri düzenleyiciliği ile kilo vermenize yardımcı olacaktır."

Dereli, uygulanması gereken diyetin diğer koşullarını şöyle sıraladı:
"Üç ana öğününüzün aralarını sağlıklı atıştırmalıklar ile doldurmanız diyetimizin üçüncü koşulu. Kahvaltınızı yaptıktan sonra her iki saatte bir beslenmeye özen gösteriniz. Öğle yemeği ile akşam yemeğiniz arasında da bir veya iki kere bu atıştırmalıkların yarımına başvurunuz. Kan şekerinizin dengelenmesi, bir sonraki öğüne çok aç oturmamanız ve en önemlisi besinlerin termik etkisi ile metabolizma hızlanmasına yardımcı olacaktır."

MAYDANOZ VE YEŞİL ÇAY
Diyetin dördüncü maddesi olarak maydanoz ve yeşil çay ile tanışmayı tavsiye eden Dereli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Vücudunuzdaki bulunan ödemin atılabilmesi ve vücudunuzun rahatlayabilmesi için maydanoz bir numaralı ödem söktürücülerden biridir. Suyunu falan içmeniz gerekmez kendisini yemeniz daha faydalıdır. Maydanoza ek olarak yeşil çayda iyi bir ödem gidericidir.

Bütün bunların yanı sıra yeşil çayın zayıflamanız üzerine etkileri olabileceği araştırılmaktadır. İçeriğindeki kateşin adı verilen güçlü antioksidanın zayıflamanıza yardımcı olabileceği düşünülmektedir. Son olarak yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin. Havaların güzelleşmesi ile birlikte tam sokağa çıkma zamanı. Ara öğünlerinizden hemen sonra veya akşam yemeğinizden 45 dakika sonra minimum yarım saat çıkıp etrafta spor ayakkabılarınızla birlikte bir tur atın."

Diyetin 5 adımı başarılı bir şekilde uygulandığında sonuçların inanılmaz olacağını belirten Dereli, "Bu 5 adımı sadece bir hafta deneyin, sonunda gözlerinize inanamayacaksınız. Özel bir isteğim var bütün bunlara ek olarak. Mümkün olduğunca tuzdan uzak durun hatta hiç kullanmayın. Kilo kaybetmenin o inanılmaz mutluluğunu bir hafta sonra sizde yaşayacaksınız" dedi.

bendende sana kucak dolusu ummmaahhhh elmam şekerim

ist 87 maşallah sanada hiç aksatmadan düzeni bozmadan gidiyorsun allah bozmasın azmin daim olsun canım..:13:. senin adın neydi ist 87 yazarmısın arkadaşım

sağol canım ben bırakırsam tekrar başlayamam insülin direnci ve pko hastası olduğum için çok kolay kilo alıyorum ama verirken aynısı olmuyo ne yazık ki
canım benim adım esra

valla ben acayip taktım kafayı bu işe ders çalışıcam diye oturup aklıma takılan ne varsa araştırıp diyetime uyduruyorum tabi arada kaçırıyorum da ama olsun buna da şükür ben en çok patates kızartmasına dayanamıyorum evde yapılmasa umursamam da evde yapılınca dayanamıyorum

Benim pc yapmış yapıcanı Elmam şekerim ağzına sağlık Senden hep yorum bekliyoruz ona göre gitme sakın

çoooooook iyi yapıyorsun canım aslında hepimiz kendimizin doktoruyuz yeterki bilinçli davranalım gözü kapalı aklımıza eseni yepmayıp araştıralım kendine uydurduklarını bizimlede paylaş ama olur mu bize de fikir olur, 2 gündür diyete başladım ya patates kızartması çıkmıyor aklımdan başlamadan önce h,ç aklıma gelmezdi :)))) off üzerine de ketçappp ne güzel olurdu şimdi :))

:))))) ayyy ben seni yerim yerim beyazcanım ya sen kaç yaşındaydınnnn

sonun da biraz kalabalık olmaya başlamıştı ama benim şanssızlığıma yatılı misafir geldi gitmem gerek hadi size iyi geceler bol muhabbet edin ben sabah okurum

iyiyim canımmmm sen nasılsın nasıl gidiyorrrr kızın nasıllll büyüdümü cadı :) evet görüşemedik uzun zamandırrr ama bu motive varkennnn gitmeyi düşünmüyorum :)
valla çok büyüdü canım ya tam anlamıyla bi maymun oldu akşama kadar şaklabanlık yapıyo gitme canım burda ve tekrar ver kilolarını

iyiymiş canım ya benim 1.5 yıl oldu ama görüyosun çok bi değişim yok

çok canın çekerse fırında yap canım aynı kızartma gibi oluyo ah bizimkiler gerçeğini kızartmasa hiç sorun yok

sonun da biraz kalabalık olmaya başlamıştı ama benim şanssızlığıma yatılı misafir geldi gitmem gerek hadi size iyi geceler bol muhabbet edin ben sabah okurum
iyi geceler tatlımmm

maşallah kuzumaaa evin neşesidir o şimdiiii ay varya bizim ev bi sessiz bi sessiz o büyümeden 2. yi çağır benden söylemesi :))))) inaşşah hep baraber vereceğiz canımmm bir birimizden güç alarak yeniden...

sağol canım ben bırakırsam tekrar başlayamam insülin direnci ve pko hastası olduğum için çok kolay kilo alıyorum ama verirken aynısı olmuyo ne yazık ki
canım benim adım esra

AYNEN BENDEDE PKO VE İnsilün direnci var. ilk başta dahada zor oluyor vermek, ama kilo vermek direnci kırmaya yarıyormuş .tabii kırmakda kolay deyil zar zor gidiyor kilolar.ben ilaç alıyorum insilün direnci için ,zaten ikiside birbirini tetikliyormuş. kilo direnci direnç kiloyu ama başarıcaz işallah hepimiz ,esra benim adımda hülya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…