kaptanıma yorum yapsam mı kiPPPP kaptanım hiç salata yok yoğurt yokk oldu mu şimdiii onun duşunda bence sorun yok :)
çooooooook sağol canım benim o zaman size de yapayım hemen :)))
valla ben yokkn çözmüşsünüz olayıııı :) çok gzlSabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyve çayı
Ara
1 muz
Öğle
büyük kase kuru fasulyeli salata
2 zeytinyağlı yaprak sarması
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kase kiraz
yarım çay kaşığı tarçın
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
patlıcan biber közleme
biraz lor
Ara
dondurma
Bugün aldığım kalori 1600
tamda çözmüşsünüz olayı demişken oldu mum beyazcanım:) o kuru pasta 2 tane olsaymış akşam çorbayla beraber salata olsaymış ptates kızartması yerine iyi olurmuşş neyse bugün kaçamak günün olsun artıkmenüm
sabah 1 yumurta 2 dlm ekmk 5 zeytin 1 domates biber
ara
1 br süt
öğlen 3ksk kurufasulye
ara
3 küçük kuru pasta çay
akşam
2 kase mercimek çorbası 4 çatal patates kızartması
4 lt su
nasılsınız kızlar maşallahkaptanımla yardımcısı burda öptüm sizi
sorma canım yaa öğlen için okulda ne çıkarsa o
akşam için ki savunmam ise taşıma telaşı başladı ya alışverişe çıkan yok
valla ben yokkn çözmüşsünüz olayıııı :) çok gzl
tamda çözmüşsünüz olayı demişken oldu mum beyazcanım:) o kuru pasta 2 tane olsaymış akşam çorbayla beraber salata olsaymış ptates kızartması yerine iyi olurmuşş neyse bugün kaçamak günün olsun artık
işte buuu gurubumuz kaybetiğini buldu,ağzına sağlık canım bennniiiiiiimmmm .çok haklısın ne olur gitme bi daha
Ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh :)
bendende sana kucak dolusu ummmaahhhh elmam şekerim
ist 87 maşallah sanadahiç aksatmadan düzeni bozmadan gidiyorsun allah bozmasın azmin daim olsun canım..:13:. senin adın neydi ist 87 yazarmısın arkadaşım
tamda çözmüşsünüz olayı demişken oldu mum beyazcanım:) o kuru pasta 2 tane olsaymış akşam çorbayla beraber salata olsaymış ptates kızartması yerine iyi olurmuşş neyse bugün kaçamak günün olsun artık
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh :)
işte buuu gurubumuz kaybetiğini buldu,ağzına sağlık canım bennniiiiiiimmmm .çok haklısın Ne lur gitme bi daha
Ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhh :)
çoooooook iyi yapıyorsun canım aslında hepimiz kendimizin doktoruyuz yeterki bilinçli davranalım gözü kapalı aklımıza eseni yepmayıp araştıralım kendine uydurduklarını bizimlede paylaş ama olur mu bize de fikir olur, 2 gündür diyete başladım ya patates kızartması çıkmıyor aklımdan başlamadan önce h,ç aklıma gelmezdi :)))) off üzerine de ketçappp ne güzel olurdu şimdi :))valla ben acayip taktım kafayı bu işe ders çalışıcam diye oturup aklıma takılan ne varsa araştırıp diyetime uyduruyorum tabi arada kaçırıyorum da ama olsun buna da şükür ben en çok patates kızartmasına dayanamıyorum evde yapılmasa umursamam da evde yapılınca dayanamıyorum
bendende sana kucak dolusu ummmaahhhh elmam şekerim
Benim pc yapmış yapıcanıElmam şekerim ağzına sağlık Senden hep yorum bekliyoruz ona göre gitme sakın
valla çok büyüdü canım ya tam anlamıyla bi maymun oldu akşama kadar şaklabanlık yapıyo gitme canım burda ve tekrar ver kilolarınıiyiyim canımmmm sen nasılsın nasıl gidiyorrrr kızın nasıllll büyüdümü cadı :) evet görüşemedik uzun zamandırrr ama bu motive varkennnn gitmeyi düşünmüyorum :)
kamilecim bu gün tartıldım 75 kg yum86 la başladım ocak da 11 kg gitti çok şükür yavaş veriyorum ama olsun önemli olan vermem .hem çol da sıkmıyorum kendimi diyet bitince çabuk almamak hatta hiç almamak için .biraz azalttım o kadar. sen ne kadar verdin kaç ayda
çoooooook iyi yapıyorsun canım aslında hepimiz kendimizin doktoruyuz yeterki bilinçli davranalım gözü kapalı aklımıza eseni yepmayıp araştıralım kendine uydurduklarını bizimlede paylaş ama olur mu bize de fikir olur, 2 gündür diyete başladım ya patates kızartması çıkmıyor aklımdan başlamadan önce h,ç aklıma gelmezdi :)))) off üzerine de ketçappp ne güzel olurdu şimdi :))
iyi geceler tatlımmmsonun da biraz kalabalık olmaya başlamıştı ama benim şanssızlığıma yatılı misafir geldi gitmem gerekhadi size iyi geceler bol muhabbet edin ben sabah okurum
maşallah kuzumaaa evin neşesidir o şimdiiii ay varya bizim ev bi sessiz bi sessiz o büyümeden 2. yi çağır benden söylemesi :))))) inaşşah hep baraber vereceğiz canımmm bir birimizden güç alarak yeniden...valla çok büyüdü canım ya tam anlamıyla bi maymun oldu akşama kadar şaklabanlık yapıyo gitme canım burda ve tekrar ver kilolarını
iyiymiş canım ya benim 1.5 yıl oldu ama görüyosun çok bi değişim yok
sağol canım ben bırakırsam tekrar başlayamam insülin direnci ve pko hastası olduğum için çok kolay kilo alıyorum ama verirken aynısı olmuyo ne yazık ki
canım benim adım esra
çok canın çekerse fırında yap canım aynı kızartma gibi oluyo ah bizimkiler gerçeğini kızartmasa hiç sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?