80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy inanmıyorum neredeyse 10 kadından 9 u pko ya allah yardımcınız olsunnnnn

Sabah 2dilim ekmek domates 1yumurta küçük dilim kasar peynir 3zeytin
Öğle.küçük kase yoğurtlu eriste çoban salata yaninda
Akşam.yarım tantuni dürum ayran yarım bardak
2.5litre su

ASIL BEN SENİ YERİM TATLIM akşam görmedim sorunu,belkide görmek istemedim34 oldum maalesef anlamadan yaş gidiyor .geçen dr sordu kaç yaşındasın diye 32 dedim sonra düşündüm:26: 2 sene geçti aklıma geldi düzelttim 34 dedim yaşıma alışamadım şeker .

GÜNAYDIN FISTIKLAR
ÇOK GÜZEL BİR GÜN BAŞLADI İŞALLAH
HEPİMİZE HAYIRLI OLUR İŞALLAH

günaydın kızlar. dün ne kaynatmışınız öyle. dün eşim istanbula gitti. havaalanına yolculamak için gittik. çocuklar ilk defa bu kadar yakından uçak gördüler uçak kalkana kadar bekleme salonunda sap gibi beklettiler bizi. kendimizi çok komik hissettim. tüm yolcu yakınları gitti biz bekliyoz. niye? çocuklar uçağı kalkarken görsün diye. çok güldüm kendime. ya yine sınav zamanı geldi çattı hiiiiiç çalışasım yok. hülya ve esra oh be nihayet nicksiz sesleniyorum. şekerim yorumlara başlamışsın özlettin vallah.

Ayyüzlüm nasıl oldun iyimisin bebiş nasıl

ne bilim bu kadar ilaç içerim çocuk nasıl çıkar allah bilir. dün yeni ilaç başladı dr. bu sabah itibarı ile ishal yeniden başladı galiba. offffff offfffff. amma bazen elimi karnıma koyuyom kıpırtılarını hissediyom çok mutlu oluyom.

evet çok zor vermek ben 18 kilo verdim ama direnç banamısın demiyo bu direnç çok dirençli çıktı bende ilaç kullanıyorum glucophage 850 mg günde 2 kere kullanıyorum yine de doymuyorum onuda içmesem hiç doymam ben kilomu pek umursamam da dr kilo vermezsen şeker hastası olursun ve yaşın ilerledikçe vermen zorlaşır dedi bu yüzden inatla bozmamaya çalışıyorum diyetimi

kızzz ne var yaşında hayatının baharındasınnnnnn hiç öyle düşünme sadece keyfini çıkarrrrrr e tabi zayıflarsan 2 kat keyifli olur

ayyyyyyyy sorma sorma vallahi dünnn uykum kaçtı bu ders fikri yüzünden ne yapacağım ben dedim 9 ders ya çalış çalış bitmiyor (( evet başladım kuzummmmmm bende özlemişim yorum yapmayı :)
ayyyyyyyyy şeker hastalığı berbat bir hastalık allah korusun annemde var neler çekiyoruz bi biz biliyoruz bi allah bide annemin acayip tatlıye düşkünlüğü vardır

hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
adını duydukça ağlıyormuşum
deli diyorlarmış benim hali,me
gelmişine geçmişine sayıyormuşum
:))) sabah sabah nereden geldiyse aklımaaaaaaa günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ya canım bende dün içmeye başladım glifor 850 ..pko dan dolayı..sende demi pko var?
ne zamandır kullanıyorsun?bu ilaç kilo vermene yardımcı olmadı mı?

geçen bende duydum bu şarkıyı
seni sık sık görmek ne güzel şeker
kurs bittimi?

Bende katılmak istiyorum ama benim 3gündür günlerim dolu dizgin geçiyor dün kv geldi belcikadan kb zaten 3aydır yanımdaydı onunla uğraştık50 yaş sendromumu neyse onu geçiriyor adamcaz antalyaya doktora goturuyoruz inşallah iyi olacak neyse hepinizi öpüyorum gününüz iyi geçsin azimli bayanlar:))

geçen bende duydum bu şarkıyı
seni sık sık görmek ne güzel şeker
kurs bittimi?
gözümü bi açtım bu şarkıyı söylüyorum :)))))) tşk ederim canım benim :), bitmedi ama haftaya son hayırlısıyla iki gün kendime tatil verdim iş çok birikmişdi ütü dağ gibi temizlik kaç gündür yapmıyorum onları aklımdan atayımda sonra gideyim deidm :) yarın inş. <.p

onları atlatta sende gel uzun sohbetlere kuzum ama tamamen de boşverme bizi ayy kimse gelmiyor bir bennn canım sıkılıyor psikolojiöm bozuluyorrr :)

ayyyyyyyyy şeker hastalığı berbat bir hastalık allah korusun annemde var neler çekiyoruz bi biz biliyoruz bi allah bide annemin acayip tatlıye düşkünlüğü vardır
bence de çok zor bende çok severim tatlıyı yapmayı da yemeyi de benim anneannemde, teyzemde, babannemde de var yani bide aileden de geliyo
ya canım bende dün içmeye başladım glifor 850 ..pko dan dolayı..sende demi pko var?
ne zamandır kullanıyorsun?bu ilaç kilo vermene yardımcı olmadı mı?

ben 2006 dan beri kullanıyorum bide diane 35 kullanıyorum ama önceden bilinçsiz olarak kullanıyodum insülin direncim, pkom var diye değilde sanki kilo dışında bişeyim yok zannederek kullandım yarım yamalak ne neyim var diye doktora sordum ne de doktor bana bu hastalığın var dedi geçen sene öğrendim tam olarak ne olduğunu
ilaç ilk kullanmaya başladığımda 10 verdirdi ama yediklerime dikkat ederek sonra saldım kendimi tatlılar hamur işleri yedimde yedim anlayacağın sonra geri aldım o 10 kiloyu ama daha da fazla almadım çünkü ilacı düzgün kullanırsan iştahı baya kesiyo

herkeslere merhabalar nasılsınız bakalım millet hava biraz kapalı ama gönülleriniz açık havada olsun inş ben az önce bi hata yaptım ve koca bi tabak ksır yedim ama akşama cezalıyım sadece salata ile

dünkü menüm
sabah:çiçek ekmeklerin 1 yaprağı menmen zeytin peynir maydonoz

öğle:1 kase çorba ve yine 1 yaprak ekmek

ara:2 yulaflı bisküvi

akşam:1 balık salata ve 1 diliim ekmek

ara:1 elma ve 1 tatlşı kaşığı muhallebi sadce tadına baktım

zaten hep öyle değilmidir canım, burnunun dibinde olanlar farketmez seni ,artık hasetten mi yada göz alışkanlığındanmıdır hala ççözülememiş durumda.. gerçi senin verdiğin kilo da az değil ki bence gözleri bozuk komşularının :)))
maaşallah sana , ne güzel hedefine az kalmış

ben geldimmmmmmmm tatil vermişdim ya kendime ben sözde kursa gitmiyordum hocam aradı çağırdı tıpiş tıpış gittim :)))) ayy iyiki gitmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…