ben geldimmmmmmmm tatil vermişdim ya kendime ben sözde kursa gitmiyordum hocam aradı çağırdı tıpiş tıpış gittim :)))) ayy iyiki gitmişim :)
tembel öğrenci seni :)) az daha dişin sık zaten bitti kuslarsene sonu sınav oldunuz mu şeker?
yok kız valla tembel değilimmmmm işler çok birikmişdi ondan yoksa çok disiplinli bir öğrenciydim :))) haftaya bitiyor sanırım, cıks olmadık sınav sınavdamı olacaz ne sınavı yaa sınav olmam ben :)
aman nazarlar değmesin şekerimsene sonu sınavları var ama bu sene mevzuaat değiştiğinden isteğe bağlı oluyo, demek ki melektaşım sınav uygulamasını yapmıycak olsaydı bu durumu size mutlaka söylerdi , telaşlanma
ohhhhhhhhhhhh rahatladımmmm :))))) canım meslektaşınn hiç zorlamıyor bizi valla :)
ne güzel işte :)) zaten zorla güzellikte olmaz dimi canım, gönül işi bu
aaaaaaaaaaaaaa bana gönülsüz mü dedin sen şimdi
aşkolsun şeker yaa, tam aksi hevesli olmandan dolayı çok sevindim
hımmmmmm tamam o zaman :))) sevine bilirim
esracım nasılsın ? bu arada farkettin mi bilmem ama püsküüüt burdaydı :)) teftiş mi var ki
ben daha yorum yapmam :)))) çok güzel deee birşeyi merak ediyorum canım ya nedne her sabah pekmez???Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 yemek kaşığı kadar labne
1 yemek kaşığı kadar şekersiz kayısı marmeladı
4 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
Öğle
1 şiş adana kebap (sadece 1 tane köftesinden yağını süzdürerek yaptım)
yarım tabak bulgur pilavı
salata
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
yarım çay kaşığı tarçın
1 kase kiraz
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5-6 tane fırında patates
Ara
karpuz
Bugün aldığım kalori 1750 bugün sınırımı biraz aştım
ben daha yorum yapmam :)))) çok güzel deee birşeyi merak ediyorum canım ya nedne her sabah pekmez???
sabah: 1tk reçel, 1 yumurta haşlama, 1 dlm peynir, domates salatalık, 2dlm ekmek, 3 zeytin :) ne yemişim yaaa :)
öğle: yok tam yemek saatinde hoca aradı gel diyeee aceleyle çıktım gittim
ara: 2 minik şeftali, 7 tane kadar dut, 1 bardak süt
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak yumurtalı ıspanak, 2dlm ekmek
aaaaa anladım canım allah şifanı versinnnnn umarım işe yarar ccanım benimbende demir eksikliği var ondan ilaçla yükseliyo ilacı bırakınca bikaç ay sonra yine düşüyo doktorlar çok araştırdılar çölyaktan filan şüphelendiler hiç bişey çıkmadı 6-7 yıldır 6 ay ilaç kullandırıyolar yükseliyo 6 ay sonra kontrole gidiyorum düşmüş bende kendime göre bişeyler yapıyorum düşmesin diye pekmez dışında haftada bir de ciğer yapar yerim bu yüzden
bence çok yememişsin bide öğleyi yiyebilseymişsin çok güzel olurmuş
aaaaa anladım canım allah şifanı versinnnnn umarım işe yarar ccanım benim
evet yaa bütün gün eksikliğini hissettim valla ne önemli bir öğünmüş :)
maşallah bu gün pek boş bırakmamışınız burayı allah muhabbetinizi bol etsin. ben duramayacam burda. eşim istiyo pc yi. fırsat bulursam katılırım aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?