- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
amin allah tüm hastaların şifasını versin inşallah
iyi ki gözün dönüp yemeklere sarılmamışsın ben öğünlerimi hiç atlamıyorum sonra ne bulsam ağzıma atıyorum
inan bende ondan korktum gözümün önünde pastalar uçuştu :))) hoş hala uçuşuyor :)
merhabalar canım sen nasılsın bakalım benim için pek iyi bi gün değildi biraz kaçırdım haftasonu düğün var bakalım ama ben hala aynı yerde sayıyorum bi geçsem şu psikolojik sınırımı aşacam kendimide olmuyo ya delirecem tabi böyle ben sık sık kaçamak yaparsam olmaz dimi yakamilecim merhaba :)) nasılsın ?
vayyy be işde türk kadınıııı ama yinede o kadar yüklenme canım kendine sonra allah korusun bşr kerede çökersinnnn çikolatada istersen 1 kare nefsini körelt yoksaa içinde kalır kalır birden saldırırsenValla ben hastaydım bugün regl oldumda bu hafta ama valla yinede inat değilmi bırakmadım yürüyüşumu benim koca etme tutma dedi yinede gittim ama heradimda bacaklarimin halsizligini hissettim hergunku performans yoktu kızlar bu sefer çok cukulataya aş erdimde yemedim kendimi bu kadar inat bilmezdim bir huyumuz daha öğrendim ayy ne kariymisim beee
tamam canım not iki salatalıkkkk :)) ilk not fırında patates nasılım amaa iyi öğrenciğim değil mi :)salatalık ye canım bana doktorum önermişti salatalık iyi geliyo açlığa demir ilaçları yüzünden doymak bilmiyorum ben sürekli yerim
merhabalar canım sen nasılsın bakalım benim için pek iyi bi gün değildi biraz kaçırdım haftasonu düğün var bakalım ama ben hala aynı yerde sayıyorum bi geçsem şu psikolojik sınırımı aşacam kendimide olmuyo ya delirecem tabi böyle ben sık sık kaçamak yaparsam olmaz dimi ya
vayyy be işde türk kadınıııı ama yinede o kadar yüklenme canım kendine sonra allah korusun bşr kerede çökersinnnn çikolatada istersen 1 kare nefsini körelt yoksaa içinde kalır kalır birden saldırırsen
tamam canım not iki salatalıkkkk :)) ilk not fırında patates nasılım amaa iyi öğrenciğim değil mi :)
ayyyy bende bir zamanlar o sınırdaydımmmmmm dur kızzz yetişecem yine sanaaa :)
tamam canım not iki salatalıkkkk :)) ilk not fırında patates nasılım amaa iyi öğrenciğim değil mi :)
kız ben ilk başladığımda sna nasıl özenirdim neredeyse her hafta kilo veriyodun müthiş menülerin vardı amaaaan kız 2 sene olcak burdayız hala sayıypruz yerimizde bu gidişe bi dur demek lazım
ben de hepinize özeniyodum ne güzel veriyodunuz ben gram gram verirken o azminizi geri kazanın da hep birlikte verelim biran önce
ayy evet canım ama ben bi türlü kendimi toplayamıyroum daha doğrusu motive olamyrm bi ara tekrar 76 lara çıkmıştım biraz motive olup 2 haftada 71.5 72 civarına indim ama yine motive nasıl olcm bilmyrm mesela ben hergün okulda 2 bardak yeşilçay içerdim ama bi şey duydum hiç etkisi yokmuş diye nasılsa içemyrm artık hemen etkilendim ama şuan görüyorumki etkisi bal gibi varmış tekara nasıl başlıycam bilmiyorum esraydı dimi canım ismin artık ben size bakıp imreniyorum darısı tekrar başımıza belki yeniden bi ışık yakalarsam inecem 69 a amma büytüüm gözümde şu 69 u ya sinir oldum şimdi kendime
ayyyy dimi dimiiii yaparızzz kuzummm hiç üzülmeeeee artık emin adımlarla yürümenin zamanııı :)kız ben ilk başladığımda sna nasıl özenirdim neredeyse her hafta kilo veriyodun müthiş menülerin vardı amaaaan kız 2 sene olcak burdayız hala sayıypruz yerimizde bu gidişe bi dur demek lazım
aminnnnnnnnnnnnnn allah sesini duysunnn hep beraber inşallahhhhhhhhhhhh :)çok iyisin maşallah nazar değmesin en az 60 ları gör inşallah
allah bunuda duysun aminnnnnnnnnnn :)ben de hepinize özeniyodum ne güzel veriyodunuz ben gram gram verirken o azminizi geri kazanın da hep birlikte verelim biran önce
ayy evet canım ama ben bi türlü kendimi toplayamıyroum daha doğrusu motive olamyrm bi ara tekrar 76 lara çıkmıştım biraz motive olup 2 haftada 71.5 72 civarına indim ama yine motive nasıl olcm bilmyrm mesela ben hergün okulda 2 bardak yeşilçay içerdim ama bi şey duydum hiç etkisi yokmuş diye nasılsa içemyrm artık hemen etkilendim ama şuan görüyorumki etkisi bal gibi varmış tekara nasıl başlıycam bilmiyorum esraydı dimi canım ismin artık ben size bakıp imreniyorum darısı tekrar başımıza belki yeniden bi ışık yakalarsam inecem 69 a amma büytüüm gözümde şu 69 u ya sinir oldum şimdi kendime
ayyyy dimi dimiiii yaparızzz kuzummm hiç üzülmeeeee artık emin adımlarla yürümenin zamanııı :)
aminnnnnnnnnnnnnn allah sesini duysunnn hep beraber inşallahhhhhhhhhhhh :)
allah bunuda duysun aminnnnnnnnnnn :)
kim demiş onu halt etmişş var kuzummm varrrrr bırakma yeşil çayıııı olmazmı hiççççç biberiyede içebilirsen iç canım oda çok etki ediyorr bana çok faydası olurduuu bıraktım onuda dışları çıkınca alayım aklıma gelmişken bugün adaçayı içtim nasıl terletti onunda yağ yakıcı etkisi var kızlar bilginiz olsun ayrıca hazmı kolaylaştırır mideyi rahatladır antioksidan ve yatıştırıcırrr rahat uyumanızada etkisi olurrr bu saydıklarım melisada da var çayında sıkılıp değişiklik yapmak isteyen olursaaa düşünsün bunları :)
ben yeşil çayımın içine bi parça taze zencefil ve tarçınla demliyorum limon da sıkınca güzel oluyo
sallama çay yapmıyorum siyah çay gibi demliyorum öyle daha faydalı bence
evet aslında güzel bir bakış açısı ömür boyu kilo sıkıntısı çekmektense 5-6 ay sıkıntı çekip kurtulmak haklısın canım inş başarırda görürüz 50 lerievet canım esra adım
karar vermek önemli canım birde çalışıncada zor oluyordur senin için ama kiloyu ömür boyu sorun olarak omuzda taşımaktansa kendi düzenine göre uydurmaya çalış yeme düzenini daha kolay olacaktır senin için önceki günden belirle ne yiyeceğini mesela ben öyle yapıyorum yemekten 1 saat önce ne yesem diyince ister istemez daha basit çabucak yapabileceğin yemeklere elin gidiyo o da daha kalorili olabiliyo bence o kadar verdikten sonra sen biraz azmedersen 50 leri bile görürsün hiç gözünde büyütme
ayyyy dimi dimiiii yaparızzz kuzummm hiç üzülmeeeee artık emin adımlarla yürümenin zamanııı :)
aminnnnnnnnnnnnnn allah sesini duysunnn hep beraber inşallahhhhhhhhhhhh :)
allah bunuda duysun aminnnnnnnnnnn :)
kim demiş onu halt etmişş var kuzummm varrrrr bırakma yeşil çayıııı olmazmı hiççççç biberiyede içebilirsen iç canım oda çok etki ediyorr bana çok faydası olurduuu bıraktım onuda dışları çıkınca alayım aklıma gelmişken bugün adaçayı içtim nasıl terletti onunda yağ yakıcı etkisi var kızlar bilginiz olsun ayrıca hazmı kolaylaştırır mideyi rahatladır antioksidan ve yatıştırıcırrr rahat uyumanızada etkisi olurrr bu saydıklarım melisada da var çayında sıkılıp değişiklik yapmak isteyen olursaaa düşünsün bunları :)
kesinlikleee öyleeee bende bitkilerden direk faydalanırım poşet çayı da tavsiye edenlerden değilimmm arada mecburiyetten alırım ama genellikle bitki kullanırım ve demleme yöntemi en doğrusu kaynatma yöntemi kesinlikle çok yanlış bunu pek bilenmiz yok bir hata daha var bitkiyi atıp üzeirne kaynar su dökeriz buda uygun bir yöntem değildir kaynar suyun üzerine bitkiyi atmak gerekir bunlarıda yeri gelmişken yazayım dedim :)
beraber başlayalım hadiiiii yeşil çayaaaa ben yaptım bilee varmı seninde yapda içelim karşılıklı :)evet aslında güzel bir bakış açısı ömür boyu kilo sıkıntısı çekmektense 5-6 ay sıkıntı çekip kurtulmak haklısın canım inş başarırda görürüz 50 leri
haklsın canım niye kulak asıyosam yarından tezi yok yeniden başlıyorum yeşilçay ve biberiyeye tavsiyelerini değerlendiricim şekerim
evet kaynar su döktüğümüzde yada çok kaynattığımıda zararlı etken maddeler ortaya çıkıyormuş faydasından fazla zararı oluyormuş
kesinlikleee öyleeee bende bitkilerden direk faydalanırım poşet çayı da tavsiye edenlerden değilimmm arada mecburiyetten alırım ama genellikle bitki kullanırım ve demleme yöntemi en doğrusu kaynatma yöntemi kesinlikle çok yanlış bunu pek bilenmiz yok bir hata daha var bitkiyi atıp üzeirne kaynar su dökeriz buda uygun bir yöntem değildir kaynar suyun üzerine bitkiyi atmak gerekir bunlarıda yeri gelmişken yazayım dedim :)
evet bende senin gibi demliyorum suyun üzerine çay, çayı haşlamamak lazım
beraber başlayalım hadiiiii yeşil çayaaaa ben yaptım bilee varmı seninde yapda içelim karşılıklı :)
bilinçli tüketicim benimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?