80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beraber başlayalım hadiiiii yeşil çayaaaa ben yaptım bilee varmı seninde yapda içelim karşılıklı :)

bilinçli tüketicim benimmmm :)

ya okulda içiyrm diye hepsini okula götürmüştüm evde yok şimdi ama yarın alırım
evet ya bay bilinçli tüketiciyim ama bilmekle uygulamak ayrı şey hep onun yüzünden yuvarlak olmadıkmı bile bile yedik bile bile zararlı demedik çok oldu demedik bu hale geldik işte

siz çayınızı için bende namaz kılıp doğru yatağa size iyi geceler bol muhabbetler
allah kabul etsin canım şimdiden hayırlı gecelerrr görüşürüz yarın inş.

ay değil mi kızzz :))))) bilmeden yapınca bahanen oluyor en azından bile bile yapmak daha kötüüü (((( bilinç mi bilinçsizlik mi bilmiyorum :)

siz çayınızı için bende namaz kılıp doğru yatağa size iyi geceler bol muhabbetler

kız daha erken değilmi bende kılmadım nereye yatıyon kaçak neyse hadi sana iyi uykular bitanem tatlı tatlı rüya gör rüyanda fit ol sonrada rüyalaraın gerçek olsun

kim demiş onu halt etmişş var kuzummm varrrrr bırakma yeşil çayıııı olmazmı hiççççç biberiyede içebilirsen iç canım oda çok etki ediyorr bana çok faydası olurduuu bıraktım onuda dışları çıkınca alayım aklıma gelmişken bugün adaçayı içtim nasıl terletti onunda yağ yakıcı etkisi var kızlar bilginiz olsun ayrıca hazmı kolaylaştırır mideyi rahatladır antioksidan ve yatıştırıcırrr rahat uyumanızada etkisi olurrr bu saydıklarım melisada da var çayında sıkılıp değişiklik yapmak isteyen olursaaa düşünsün bunları :)[/QUOTE]

beyazcanım da burada ama hiç sesi sedası çıkmıyor

burdayın şeker geçmiş yapıyordum anca okudum maşallah iyi kaynatmışınız,her gün böyle olsa ne güzel olur...
...bakıyorumda aktarlığı iyi biliyorsun yakışır sana dükkam aç müşteriler hazır

menüm
sabah
1 simit
ara
öğlen
2 kşk fasulye 2 dlm ekmk
ara
8 erik
akşam
1 kepçe kurufasulye,5 kşk pilav
4 lt su

burdayın şeker geçmiş yapıyordum anca okudum maşallah iyi kaynatmışınız,her gün böyle olsa ne güzel olur...
...bakıyorumda aktarlığı iyi biliyorsun yakışır sana dükkam aç müşteriler hazır[/QUOTE]

:))))) özledik biz seniiiiiiiii, bilirim tabi kız bu bölümden mezunum ben tıbbi ve aromatik bitkiler:) inşallah olacak kuzum hergün böyleeeeeeee hep geleceğiz hep yazacağız yazdıkça bilgileneceğiz bilgilendikçe yazıflayacağızzzzzzzzz :)))))ayyyyy yakışır değil miiii inşallahhhhhhhh olacakkkk yaa babam bir bilgilerini topla bakalım dedi maliyeti neymiş ne gerekiyorrr ama internette bilgi çok kısıtlıııı nereden nasıl toplayabilirim kiiii acaba

hadi millet bende kaçar namazımı kılıp yatayım malum benim kız sabah asker 6.30 da yarın ben köye gidiyorum düğün var haftasonu görüşemeyiz ama yarın bildirimde görüşürüz ama pek umutlu değilim nedense hadi herkeslere iyi geceler öpüldünüz

beyazcanımmmm hani salata oda olmadı hani sebzee hani yoğurttt :)oda olmadı 1 parça peynir ataydın ağzına oda olmadı 1 bardak süt içeydin :)

ağzına sağlık canım:13: haklısınvalla ne diyim,ama mazeretim var .babaannemlere gittim orda biraz temizlik falan yaptım yemeye fırsat bulamadım şekerim..yorumun için teşekkürlerrr

umarım güzel haberlerle gelirsin yarın kamilemmmm hadi hayırlı gecelerrrr
ağzına sağlık canım:13: haklısınvalla ne diyim,ama mazeretim var .babaannemlere gittim orda biraz temizlik falan yaptım yemeye fırsat bulamadım şekerim..yorumun için teşekkürlerrr

hımm tamam bebeğim benimm ne demek görevimmmm kuzummm :)ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı cumalarr:
Bu gün dükkanı ben açıyım
Birazdan tartılıcam bakalım ne çıkıcak kurada
Bende kırmızı kart gördüm ödemde var ama olsun şansa ne çıkarsa:18: Cuma tartılıyorum hep
neyse ben gidiyorum kapı açık isteyen gelsin

herkeslere günaaaaaaaaaaaaaay dıııııııııın güzel bir gün olsun inş bildirimlerinizde güzel olsun benimki olmasada

kızlar bende bildirim yapayım yarından itibaren menü bildirimine başlıyorum ve spora tabiii..inş.
hasta hasta ev işi yapmaya çalıştım..bugünde dışarıdayım..öpüldünüz

kilo: 81.7

unutmayayım diye yazdım..ben daha fazla bekliyordum en kısa zamanda 7 lerde olacağım inş.

bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.7
bu hafta:73.3
gelen:600g
top.giden:6.7
hedef:69
spor yok

başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.75.5
giden .000
toplam giden.10.5
hedef.65
spor..yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…