80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç: 82
geçen hafta:82
bu hafta:80.5
giden:1500gr
toplam giden:1500gr
hedef:65
spor: sayıyorsanız eğer ev işi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kız daha erken değilmi bende kılmadım nereye yatıyon kaçak neyse hadi sana iyi uykular bitanem tatlı tatlı rüya gör rüyanda fit ol sonrada rüyalaraın gerçek olsun

ben normalde 11 de yatıyom da yatsı geciktiği için nerdeyse 12 ye doğru yatıyorum uyku yetmiyo bu aralar sabah ta en geç 8 de kalkıyorum tabi sabah namazına da kalkıyorum
amin hepimiz fit olalım inşallah

Son düzenleme:

ben 8 dedim sen 6.30 diyosun ben mi çok uykucuyum yoksa sen çok azmı uyuyosun anlamadım valla ben 8 saatten az uyusam sarhoş gibi oluyorum gözümü açamıyorum

başlangıç: 89
bu hafta: 76,6
geçen hafta: 76,4
gelen: 0,2
toplam giden: 12,4
hedef: 60
spor: 2 saat yürüyüş, 3 saat fitness, 1 saat pilates
bu hafta kabızım durduk yere artı çıktım inşallah haftaya eksi çıkar

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 82
giden: 500 gr
toplam giden: 3500 gr
hedef: yok
spor: yok

anam geçen hafta kaç kilo olduğumu unuttum ara ara zor buldum. iki saattir deli gibi sayfalar arasında dolanıyom. kilo veren arkadaşları kutluyorum. ben de sanırım hastalığımdan dolayı veriyom. 3 ayı geçti gebeliğim. umarım hiç kilo almadan bitiririm.

ayyyy ne özendim kız sana keşke bende spor yapabilsem

inşallah canım yediğin bebişine yarasınnnn sana kilo olmasın inşallahhhhh

canım sayfanın üst köşesinde profilim yazan yere tıklayınca kendi yazdığın mesajların sıralanıyo ordan daha kolay bulursun ben ordan mesajı bulup kopyala yapıştır yapıp yeni duruma göre düzeltiyorum

Dünkü menum
Sabah.yarım simit haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin peynir çay
Öğle.1elma kahvaltı Gec olduğu için
Akşam.fırında 3kofte sebze karışık
2.5litre su

Arkadaşım azmini gosterdin bildiriminle inşallah böyle devam edersin kutluyorum seni ve bütün kilo veren arkadaşlarımı kilo veremeyenlerde üzülmesinler onlarida haftaya listenin ilksiralarinda görürüz inşallah

çoooooooook tşk ederim canım benim hepimiz inşallah böyle oluruz her hafta güzel güzel veririz

slm kızlarrrr.. napıonuz bakimm?? uzun bir süre oldu buraya bakmadığımm..
eskiler tanır beni. bu topik sayesinde hayatım değişti yaa. herkese teşekkürler. hayatımda ilk defa zayıf normal insan kategorisinde yer aldım. şimdi hamileyim 3. ayımız bitmek üzere ve iyiki kilolarımdan kurtulmuşum. drum tam bir kilo takıntısı olan biri. sürekli 5 ayda 2 kilo alacaksın deyip duruyor. şu an 65 kiloyum. hamile kaldığımda 64 kiloydum. sanırım 3 ayda 1 kilo aldım. yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. bir gün kaçırdıysam diğer gün dengeleyerek aşırı bir kilo artışım olmadı ayrı kaldığımız günlerde:))
hadi elma şekeri kaldır totoşunu sen benim idolümdün unutmaa!!

tebrikler canım..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin bebeğini..
kaç kilo verdin toplamda?ne zamandır koruyorsun kilonu?

aman da amannn ne güzel olmuş topikimizzz maşalllahhhh
elmaşekerim naptınnn iiiki çağırmışım seni sanki ben verdim kiloyu bakar msısın hallimer ama çokkk sevindim tbrlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…