ŞEKERhadi bildirim bekliyoz senden .başlamak bitirmenin yarısıymış
bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.7
bu hafta:73.3
gelen:600g
top.giden:6.7
hedef:69
spor yok
başlangıç.86
geçen hafta.75.5
bu hafta.75.5
giden .000
toplam giden.10.5
hedef.65
spor..yok
kız daha erken değilmi bende kılmadım nereye yatıyon kaçak neyse hadi sana iyi uykular bitanem tatlı tatlı rüya gör rüyanda fit ol sonrada rüyalaraın gerçek olsun
hadi millet bende kaçar namazımı kılıp yatayım malum benim kız sabah asker 6.30 da yarın ben köye gidiyorum düğün var haftasonu görüşemeyiz ama yarın bildirimde görüşürüz ama pek umutlu değilim nedense hadi herkeslere iyi geceler öpüldünüz
başlangıç: 89
bu hafta: 76,6
geçen hafta: 76,4
gelen: 0,2
toplam giden: 12,4
hedef: 60
spor: 2 saat yürüyüş, 3 saat fitness, 1 saat pilates
bu hafta kabızım durduk yere artı çıktım inşallah haftaya eksi çıkar
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 82
giden: 500 gr
toplam giden: 3500 gr
hedef: yok
spor: yok
anam geçen hafta kaç kilo olduğumu unuttum ara ara zor buldum. iki saattir deli gibi sayfalar arasında dolanıyom. kilo veren arkadaşları kutluyorum. ben de sanırım hastalığımdan dolayı veriyom. 3 ayı geçti gebeliğim. umarım hiç kilo almadan bitiririm.
ayyyy ne özendim kız sana keşke bende spor yapabilsem
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.5
bu hafta: 82
giden: 500 gr
toplam giden: 3500 gr
hedef: yok
spor: yok
anam geçen hafta kaç kilo olduğumu unuttum ara ara zor buldum. iki saattir deli gibi sayfalar arasında dolanıyom. kilo veren arkadaşları kutluyorum. ben de sanırım hastalığımdan dolayı veriyom. 3 ayı geçti gebeliğim. umarım hiç kilo almadan bitiririm.
başlangıç: 82
geçen hafta:82
bu hafta:80.5
giden:1500gr
toplam giden:1500gr
hedef:65
spor: sayıyorsanız eğer ev işi :)
iİŞTE BUU,BOMBA GİBİ GELDİN ŞEKER HAFTANIN 1. Sİ BELLİ OLDU KUTLARIM SENİ ŞEKERİM
Arkadaşım azmini gosterdin bildiriminle inşallah böyle devam edersin kutluyorum seni ve bütün kilo veren arkadaşlarımı kilo veremeyenlerde üzülmesinler onlarida haftaya listenin ilksiralarinda görürüz inşallah
slm kızlarrrr.. napıonuz bakimm?? uzun bir süre oldu buraya bakmadığımm..
eskiler tanır beni. bu topik sayesinde hayatım değişti yaa. herkese teşekkürler. hayatımda ilk defa zayıf normal insan kategorisinde yer aldım. şimdi hamileyim 3. ayımız bitmek üzere ve iyiki kilolarımdan kurtulmuşum. drum tam bir kilo takıntısı olan biri. sürekli 5 ayda 2 kilo alacaksın deyip duruyor. şu an 65 kiloyum. hamile kaldığımda 64 kiloydum. sanırım 3 ayda 1 kilo aldım. yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. bir gün kaçırdıysam diğer gün dengeleyerek aşırı bir kilo artışım olmadı ayrı kaldığımız günlerde:))
hadi elma şekeri kaldır totoşunu sen benim idolümdün unutmaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?