- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
tebrikler canım..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin bebeğini..
kaç kilo verdin toplamda?ne zamandır koruyorsun kilonu?
aaaaaaaaaaa sen hamilemisinnnn maşallahh maşallah tbrk ederim canım benimmmmmm , kaldırdım kaldırrdımmm yenidenn oturmazsamm :)))slm kızlarrrr.. napıonuz bakimm?? uzun bir süre oldu buraya bakmadığımm..
eskiler tanır beni. bu topik sayesinde hayatım değişti yaa. herkese teşekkürler. hayatımda ilk defa zayıf normal insan kategorisinde yer aldım. şimdi hamileyim 3. ayımız bitmek üzere ve iyiki kilolarımdan kurtulmuşum. drum tam bir kilo takıntısı olan biri. sürekli 5 ayda 2 kilo alacaksın deyip duruyor. şu an 65 kiloyum. hamile kaldığımda 64 kiloydum. sanırım 3 ayda 1 kilo aldım. yine de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. bir gün kaçırdıysam diğer gün dengeleyerek aşırı bir kilo artışım olmadı ayrı kaldığımız günlerde:))
hadi elma şekeri kaldır totoşunu sen benim idolümdün unutmaa!!
aman da amannn ne güzel olmuş topikimizzz maşalllahhhh
elmaşekerim naptınnn iiiki çağırmışım seni sanki ben verdim kiloyu bakar msısın hallimer ama çokkk sevindim tbrlerrrr
bende nasıl olayım canım ya , yuvarlak olarak yuvarlanıp duruyorum kendimce :)) toparlarsın sen güzelim sıkıntı etme kendinemerhabalar canım sen nasılsın bakalım benim için pek iyi bi gün değildi biraz kaçırdım haftasonu düğün var bakalım ama ben hala aynı yerde sayıyorum bi geçsem şu psikolojik sınırımı aşacam kendimide olmuyo ya delirecem tabi böyle ben sık sık kaçamak yaparsam olmaz dimi ya
şekercim sen bitkilerin uzmanıysan bize taktikler versene bebeğim yaa:))))) özledik biz seniiiiiiiii, bilirim tabi kız bu bölümden mezunum ben tıbbi ve aromatik bitkiler:) inşallah olacak kuzum hergün böyleeeeeeee hep geleceğiz hep yazacağız yazdıkça bilgileneceğiz bilgilendikçe yazıflayacağızzzzzzzzz :)))))ayyyyy yakışır değil miiii inşallahhhhhhhh olacakkkk yaa babam bir bilgilerini topla bakalım dedi maliyeti neymiş ne gerekiyorrr ama internette bilgi çok kısıtlıııı nereden nasıl toplayabilirim kiiii acaba
menüm
sabah
1 yumurta,5 zeytin.2 dlm ekmk.domaates
ara
1 br süt
ara
6 badem
öğlen
1 simit
akşam 1 döner 1 ayran
yine bozuk menüama evde durmuyorum şu günlerde ,hep çarşı ,hastane işleri aylardır böyle .yarın da kızı havuza götürücem ordanda çocuk şenliği varmış sirk falan çocuklar biraz eylensin .yani yarında simite talim :18:,bi simitci açsam batarım hepsini ben yerim
seni uyanık valla görür görmez dedim okuyamayalım diye mi böyle yaptı ki acaba ama alıntıyla cevaplayınca bir işe yaramıyor kiiiiiiiiiii :))))) düne göre bence daha düzenli daha güzel bir menüüü canımmmm afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhhmenüm
sabah
1 yumurta,5 zeytin.2 dlm ekmk.domaates
ara
1 br süt
ara
6 badem
öğlen
1 simit
akşam 1 döner 1 ayran
yine bozuk menüama evde durmuyorum şu günlerde ,hep çarşı ,hastane işleri aylardır böyle .yarın da kızı havuza götürücem ordanda çocuk şenliği varmış sirk falan çocuklar biraz eylensin .yani yarında simite talim :18:,bi simitci açsam batarım hepsini ben yerim
bunun cevabını yukarda yazdım zaten :)Ayyyyy tam tahmin ettiğim gibi,tamam iyi buldum bunu ben bundan sonra bozuk menü yapınca sarı yazıcam ,hem yazıp hem okunmamak buda bi taktik tuttum ben bunu:13:
aslında çok güzel fikir de arkadaşlar kabul edermi ki bitki haftaları yapsak her hafta grup olarak aynı çayı içsekkkkk arkadaşlar onaylarsa neden olmasın ki :)e tabiii kaptanımıza da danışmak lazım :)[/COLOR]bende nasıl olayım canım ya , yuvarlak olarak yuvarlanıp duruyorum kendimce :)) toparlarsın sen güzelim sıkıntı etme kendine
şekercim sen bitkilerin uzmanıysan bize taktikler versene bebeğim yaatopluca kürler uygulayalım mesela haftalık, senin denetiminde ? nasıl fikir ama :))
uyanıuk beyaz seni sarı yaptın okunmuyo listen :)) gözlerim allak bullak oldu kız her yer sarı
meyve suyu yerine ayran daha ii olurmuş ama güzel menü canımmm afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhhsabah : t.buğday ekemyiyle yağsız tost , 5 zeytin , domates ve şekersiz çay
ara : 1 yağsız kıymadan köfte , 4 çilek , 3 malta eriği , 1 türk kahvesi
akşam : 1,5 tabak kepekli makarna kıymalı, 1 bardak diyet m.suyu
ara : 1,5 kivi
içebildiğim kadar su :) 2lt bulur
pizzadan sonra yoğurt yeseymişsin yağını eritirmiş tatlımmmmm ama senin ki de güzxel afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhh :))))Sabah .1dilimekmek 3küçük sucuklu yumurta domates peynir zeytin çay
Öğle.1tabaka kısır yağsız tussuz limonlu
Ara. Form cikolatali bisküvi 3dilim
Akşam .1dilim pizza 1elma
2litre şu
hoşgeldin canım seni burada görmek güzel hala zayıf olman da çok güzel:)
aaaaaaaaaaa sen hamilemisinnnn maşallahh maşallah tbrk ederim canım benimmmmmm , kaldırdım kaldırrdımmm yenidenn oturmazsamm :)))
çoooooooooook sağol bebeğim benim allah razı olsun senden senin sayende yeniden harekete geçtim allah ne muradın varsa versinnn canımmmmmmm kaptanım benimmmmmmmm ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?