- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Sabah.2dilim çavdar ekmeği
Domates zeytin peynir
Çay
Öğle.diet bisküvi çubuk kraker biraz
Akşam .2yemek kaşığı makarna azicik tavuk göğsü yaninda salata
2.5litre su
seni uyanık valla görür görmez dedim okuyamayalım diye mi böyle yaptı ki acaba ama alıntıyla cevaplayınca bir işe yaramıyor kiiiiiiiiiii :))))) düne göre bence daha düzenli daha güzel bir menüüü canımmmm afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhh
bunun cevabını yukarda yazdım zaten :)
aslında çok güzel fikir de arkadaşlar kabul edermi ki bitki haftaları yapsak her hafta grup olarak aynı çayı içsekkkkk arkadaşlar onaylarsa neden olmasın ki :)e tabiii kaptanımıza da danışmak lazım :)[/COLOR]
meyve suyu yerine ayran daha ii olurmuş ama güzel menü canımmm afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhh
pizzadan sonra yoğurt yeseymişsin yağını eritirmiş tatlımmmmm ama senin ki de güzxel afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhh :))))
KAYIP ARANIYOR
TOPİĞİMİZİN MÜDAVİMLERİNDEN CECOKAYIPTIR
SON 1 HAFTADIR İZİNE RASTLANMAMIŞTIR
GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA KKBİLDİRMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR
şekerim çok güzel fikir bencede topluca kür yapalım sen anlıyorsunbbu işten bilgide var ee etraf tonbul kaynıyor daha ne herşey hazır ben hazırım şeker:13: senin bi sözüne bakar
ayyyy heves ettim bak şimdiiiii bunuuuu iremlede konuşalımmm gelen kızlarr daaa cevap vermeden geçmesin lütfennnnnnnn istiyorlarsa yorum yazsınlarşekerim çok güzel fikir bencede topluca kür yapalım sen anlıyorsunbbu işten bilgide var ee etraf tonbul kaynıyor daha ne herşey hazır ben hazırım şeker:13: senin bi sözüne bakar
aaaaaaaaaaa ben 2 yıldır buradayımmm benim hiç bir mesajım beğenilmedi ama bananeee :))))kızlar biliyormusunuz
PÜSSKÜÜT benim mesajı beyenmiş:111:
bu mesajı çerçeveletip asıcam:98:
ayyyy işde o yokk yağ yakan var sadece :)))iştah kapatan bişey varsa bende varım tek derdim iştahım bi insan hiç mi doymaz yadoğrusu 1 dolu tabak karpuzu yiyince doyuyorum ama sürekli de karpuz yenmezki
menüm
sabah
1 dlm eynr .5 zeytin 2 dlm ekmk.domates
ara
2 lokma çikolata
öğle
4 yulaflı büsküvi,biraz çubuk kıraker
akşam
domates peynir 5 zeytin 3dlm ekmek
ara
biraz sütlaç
şekerim.valla evde deyildim büyük kızı yüzmeye götürdüm ordanda çoxuk şenliği vardı çocukları oraya götürdüm .2,3 saat yürüdüm bittim küçük çok bunalıyor havuzda ablası yüzerken 2.5 saatonu gezdirdim.şenliğin yaıldığı yer uzak orayada yürüdüm ,zaten dün den tabanlarım acıyordu buda üstüne tuz biber oldu .ama bitmedi çilem yarında gidilecek havuza işkence gibi geliyor çok uzal 2 otobüsle gidiyorum .hele küçük de yanımda olunca çile .
bende zayıflamak istiyoruuuummmm
ayyyy işde o yokk yağ yakan var sadece :)))
merhabalar gecen sene 80 kılo fılan ıken sımdı 88 89 a yaklaştım yaklaşık bır yıldır aşırı mutsuzluğumdan dolayı benı tek mutlu eden sey olan yemek yemeye kendımı cok kaptırdım ve kılo aldım sımdıde vermekıstıyorum ama malesefkı canım sureklı bırseyler abur cuburlar cekıyor yenı ıse başladım ısyerınde verırım dıyordum ama asıl kıloyu ozamanaldım ye ıc otur sureklısımdı bende aranıza katılım kılo vermek ıstıyorum benıde aranıza kabul edermısınız?
bende zayıflamak istiyoruuuummmm
merhabalar gecen sene 80 kılo fılan ıken sımdı 88 89 a yaklaştım yaklaşık bır yıldır aşırı mutsuzluğumdan dolayı benı tek mutlu eden sey olan yemek yemeye kendımı cok kaptırdım ve kılo aldım sımdıde vermekıstıyorum ama malesefkı canım sureklı bırseyler abur cuburlar cekıyor yenı ıse başladım ısyerınde verırım dıyordum ama asıl kıloyu ozamanaldım ye ıc otur sureklısımdı bende aranıza katılım kılo vermek ıstıyorum benıde aranıza kabul edermısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?