80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Küçükken buzdolabının kapağını açtıktan sonra yavaşça kapatıp, içindeki ışık sönecek mi acaba diye kontrol ederdim.. hala daha kafama takılıyor. ya ışık sönmüyorsa? :O

eskiden bende yapardım bunu biliyonuz mu hala yapmıyorum tabi :))) sizd eyaparmıoydınız ki

Sabah.2dilim çavdar ekmeği
Domates zeytin peynir
Çay
Öğle.diet bisküvi çubuk kraker biraz
Akşam .2yemek kaşığı makarna azicik tavuk göğsü yaninda salata
2.5litre su

Son düzenleme:
sabah: 2dlm ekmek, 2 zeytin, 1dlm peynir, domates, salatalık, 1 y. haşlama
öğle: yok malesef bugün mutfakta tadilat vardı giremedim mutfağa acımdan öldüm ((
ara: 1 fincan latte ( 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süte eş değer)
akşam: 1 porsiyon köfte ( ızgara), 3 dlm ekmek, y. kase cacık, yarım (domates, biber( ızgara)

Son düzenleyen: Moderatör:

şekerim çok güzel fikir bencede topluca kür yapalım sen anlıyorsun bbu işten bilgide var ee etraf tonbul kaynıyor daha ne herşey hazır ben hazırım şeker:13: senin bi sözüne bakar

KAYIP ARANIYOR
TOPİĞİMİZİN MÜDAVİMLERİNDEN CECOKAYIPTIR
SON 1 HAFTADIR İZİNE RASTLANMAMIŞTIR
GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA KK BİLDİRMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR

kızlar biliyormusunuz
PÜSSKÜÜT benim mesajı beyenmiş:111:
bu mesajı çerçeveletip asıcam:98:

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
yarım yufkadan yağsız peynirli gözleme
domates
salatalık
1 bardak meyveli çay
Ara
1 elma
Öğle
yarım döşten tavuk sote
yarım tabak bulgur pilavı
salata
Ara
1 kase yoğurt
1 muz
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karışık sebze közleme
1 şeftali
Ara
1 tabak karpuz
Bugün aldığım kalori 1620

Son düzenleme:
menüm
sabah
1 dlm eynr .5 zeytin 2 dlm ekmk.domates
ara
2 lokma çikolata
öğle
4 yulaflı büsküvi,biraz çubuk kıraker
akşam
domates peynir 5 zeytin 3dlm ekmek
ara
biraz sütlaç
şekerim.valla evde deyildim büyük kızı yüzmeye götürdüm ordanda çoxuk şenliği vardı çocukları oraya götürdüm .2,3 saat yürüdüm bittim küçük çok bunalıyor havuzda ablası yüzerken 2.5 saatonu gezdirdim.şenliğin yaıldığı yer uzak orayada yürüdüm ,zaten dün den tabanlarım acıyordu buda üstüne tuz biber oldu .ama bitmedi çilem yarında gidilecek havuza işkence gibi geliyor çok uzal 2 otobüsle gidiyorum .hele küçük de yanımda olunca çile .

şekerim çok güzel fikir bencede topluca kür yapalım sen anlıyorsun bbu işten bilgide var ee etraf tonbul kaynıyor daha ne herşey hazır ben hazırım şeker:13: senin bi sözüne bakar

iştah kapatan bişey varsa bende varım tek derdim iştahım bi insan hiç mi doymaz ya doğrusu 1 dolu tabak karpuzu yiyince doyuyorum ama sürekli de karpuz yenmezki

ayyyy heves ettim bak şimdiiiii bunuuuu iremlede konuşalımmm gelen kızlarr daaa cevap vermeden geçmesin lütfennnnnnnn istiyorlarsa yorum yazsınlar

kızlar biliyormusunuz
PÜSSKÜÜT benim mesajı beyenmiş:111:
bu mesajı çerçeveletip asıcam:98:
aaaaaaaaaaa ben 2 yıldır buradayımmm benim hiç bir mesajım beğenilmedi ama bananeee :))))

iştah kapatan bişey varsa bende varım tek derdim iştahım bi insan hiç mi doymaz ya doğrusu 1 dolu tabak karpuzu yiyince doyuyorum ama sürekli de karpuz yenmezki
ayyyy işde o yokk yağ yakan var sadece :)))

güzel güzel kuzummmm dengelemeye çalışmışsınnnn :)))) afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhhh

bende zayıflamak istiyoruuuummmm

gel canım gelll beraber verelim kilocuklarımızıııııı hoş geldinn sefalar getirdinnn hiç sıkılmayacaksın burada biz çok neşeli insanlarızdır zatennnn sessizliede bakma hafta sonuya herkes dinleniyor o yüzden yoksa çoooook kalabalığız :))))

elmaşekeri çooook tşk ederim.yeni üyeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

merhabalar gecen sene 80 kılo fılan ıken sımdı 88 89 a yaklaştım yaklaşık bır yıldır aşırı mutsuzluğumdan dolayı benı tek mutlu eden sey olan yemek yemeye kendımı cok kaptırdım ve kılo aldım sımdıde vermekıstıyorum ama malesefkı canım sureklı bırseyler abur cuburlar cekıyor yenı ıse başladım ısyerınde verırım dıyordum ama asıl kıloyu ozamanaldım ye ıc otur sureklı sımdı bende aranıza katılım kılo vermek ıstıyorum benıde aranıza kabul edermısınız?

günaydın kızlar. hafta sonu kimseler görünmüyo. yine ders çalışmaya başlicam. dün dersin birini bitirdim. geriye kaldı üç. sizin dersler nasıl gidiyo. ben gene son günlere bıraktım. bu huyumdan nefret ediyom. kız beyazcan kıskandım ha seni. demek püsküüt beğendi seni ha. arada kontrole geliyo. bir kaç kere bende denk geldim. şekerim şu kür meselesi iyi olur bence de her ne kadar ben katılamasam da yürüyün be kim tutar sizi.

canım benim burası herkese açık. sen yeter ki kararını vermiş ol. burada herkes destek veriyor birbirine.

bende zayıflamak istiyoruuuummmm

hoşgeldiniz kızlar hep birlikte zayıflayalım incecik olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…