80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ders çalışamıyorum ya kitabı elime alıp kenara koyuyorum hiç veremiyorum kendimi ne yapcam sınavda hiç bilmiyorum

günaydın kızlar
Vaktim az ama sizi görmeden yapamıyorum ille bi bakıcam yeni uyandım daha 1 saatim var kahvaltı yapıp kızları hazırlayıp havuza gitmem lazım ,güya kızım zayıflasın spor olsun diye götürüyorum ,ayaklarım iflas etti ,ama bi yönden bana spor oluyor küçük kıza halası baksa o eziyet ediyor

elmaşekeri çooook tşk ederim.yeni üyeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
canım tek yapman gereken hergünnn buraya gelip bizimle sohbet etmekkkk ve günlük menüüü bildirimini yapmak ne yediysen yazıyorsunnn haftalıkkk listelerimiz çıkıyorrrr kim birinci olmuş kimle kilo verebilmiş kimler verememişşşş yarış halindeyiz hep beraber ama rakip değilizzzzz birbirimiz desteğiyle emin adımlarla yürümeye çalışıyoruzzz yalnışlarımızı doğrularımızı beraber öğrenmeye çalışıyoruzzzzzz takipte kal yeterrrr aa birde dip not vereyimmmm haftalık listemizeee yneni gelenler 2 hafta sonra katılıyorlarrr devamlılıklarını hep geleceklerini bizee göstermek durumundalarrrr kaptanımız wintersun( iremmmmm) bende yardımcı kaptan elmaşekeri dilaraaa :)))) aklına ne takılırsa bize sorabilirsin
ah işte o olsa yağ da olmayacak ama napalım boğazı tutmaktan başka çare yok
dimi dimiii :)))))))))))

hoş geldin canım aramızaaaaa burada başaracaksın emin ollll kuralları yukarıda arkadaşımıza yazdım zatennnn :)

ben bulamadım benim derslerin özetlerini internette kitaptaki özetlerden çalışıyorum kendimi verebilirsem
bende özetleri sıra sizdeleri bide kitap içindeki minik notlar varya kenarda onlara bakıyorum sadeceee

ben yürüyüşe gidiyorum sonra görüşürüz kızlar
ohhhhhhhhhhh hatuınlarrrr aktiveteyee başlamıiş bilee maşalllah maşallah

Kızlar merhaba bende sizi görünce üye oldum çarşamba günü diyete başladım çarşamba 82,7 kg la başladım bugun 82 yim bakalım masıl olucak , yürüyüş yapmayaçalışıyorum sıkıda bir diyet 1 yaşında bir bebegim var hamile kalmadan önceki yıllarda 84 kg dım diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim sonra hamile kaldım şimdi veremiyorum bende diyete başladım. Diyetisyenimin verdiği listeyle yapıcam 60 li kilolara gelmek için can arıyorum inşallahhhhh hepimiz verirşz aranızda olmaldan çok mutluyum :)

Birşey sorucam yukardaki bilgileri pkudum teşekkürler ,hangi gün kilo bildirimi alıyorsunuz ?ben internetfe çok aktifim aorun olmaz ama o güne göre tartılırım.

ee bu çok güzel canımmmm diyetisyen listesi elindeyken daha bilinçli olurrr, bitki çaylarıyla desteklemeni tavsiye ederim haftalık kür yapmayı planlıyoruzzzzz istersen onada katılırsın topikce aynııı kürü uygulayalım diyoruzzz

Birşey sorucam yukardaki bilgileri pkudum teşekkürler ,hangi gün kilo bildirimi alıyorsunuz ?ben internetfe çok aktifim aorun olmaz ama o güne göre tartılırım.

cuma cumartesi canımmmm bildirim günlerimiz

Çok teşekkür ederim, bitki çayı 1 tane yeşil çay bir tane sallama beyaz çay içiyorum, kürlerede katılırım tabiki

ooo güzellll bir üyeden dahaaa olumlu cevap aldıkkk :)))))beyaz çay ne kız ilk kez duydum :) bu arada kendinden bahsedermisin biraz

ay şekerim pek cahilmişin. yılın yeni modası. çayın en taze filiziymiş ve kafein oranı çok düşükmüş. vede metabolizmayı güzel çalıştırıyomuş. en son ve biraz pahalıymış. geçen aylarda doktorum programında vermişlerdi bu bilgileri.

bende özetleri sıra sizdeleri bide kitap içindeki minik notlar varya kenarda onlara bakıyorum sadeceee

ohhhhhhhhhhh hatuınlarrrr aktiveteyee başlamıiş bilee maşalllah maşallah

bende aynı senin gibi çalışıyorum canım tabi ders çalışmak içimden gelmiyo o ayrı
kız hadi sende başla en azından yürüyüş yap yarım saat

hoşgeldin canım hepbirlikte veririz inşallah bu kiloları

ooo güzellll bir üyeden dahaaa olumlu cevap aldıkkk :)))))beyaz çay ne kız ilk kez duydum :) bu arada kendinden bahsedermisin biraz

Evvet taze almaya kalktıgında çok pahalı ama doğadan çıkarttı şimdi kutusu 4,5 tl ben omdan aldım sallama

aaaaaaa valla mııııı ilk kez duydum yemin ederimmmmm o ne yaaa içmeyin onu sevmedimm bilmiyorum yaaa şimdi :))) ama yemin ederim okulda da hiç bir derste geçmediiiii

bende aynı senin gibi çalışıyorum canım tabi ders çalışmak içimden gelmiyo o ayrı
kız hadi sende başla en azından yürüyüş yap yarım saat

cıkss banane banane :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…