80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşım 27 boyum 1.72 kilom 88 di bir haftadır dikkat ediyorum yediklerime 86.200 oldum şimdilik bukadar akşam yazarım yediklerimi

derslerden nefret ediyorum çalışmaktan nefret ediyorum maliyeden daha çok nefret ediyorum offff yaaaaaaaa anlamıyorummmmmmmmmmmmm

kimsecikler yok ben yinede yazıyım yediklerimi sabah kahvaltı yapmadım öğlen komşunun kuranı vardı bir dilim börek iki çatal amerikan salatası bir küçük biber dolması (fazla yemişim farkındayım)akşam iki dilim çavdar ekmeyi çok az türlü bir bardak ayran iki lt su bir saat yürüyüş benden bukadar

kızlar hepinizden çok özür diliyorum ancak facem hacklendi galiba dünden beri onunla uğraşıyoruz telden giriyorum bilgisayardan 24 saat kilitlediler hattımı
abzürt abzürt beğeniler var survivor filan facemin ekli olduğu kişikler görmüştür muhtemelen koyu fanatik fb li olan benin facende gs sayfasını beğendi yazıyo asıl o zman çıldırdım eşimde biilgisayara format attı ancak benm kk listemde yok oldu tekrar oluşturmaya çalışıyorum biraz zaman alacak nolur kusura bakmayın en kısa sürede geliyo liste umarım çok uzuzn zaman almaz
ağlamak istiyorummm

geçmiş olsun canım. Umarım sorunun en kısa zamanda çözülür.

ayyyyy göbüşüm çıkmaya başladı. şişko gibi görünüyom. sanki daha önce nasıl görünüyorsam

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak meyveli çay
salatalık
Ara
1 elma
Öğle
3 dilim ekmek
1 fırında uskumru
salata
1 dilim karpuz
Ara
1 dilim diyet kek
1 bardak rezene çayı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 haşlanmış kanat
1 kabak, 1 kase yoğurt ve 1 tatlı kaşığı keten tohumuyla cacık
Ara
1 şeftali
bugün aldığım kalori 1540

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,6
bu hafta : 86,6
giden : yok
hedef : 80
spor : 3 saat yürüyüş

bu hafta da böyle olsun ama haftaya çalışmalarım olacak inş. :))

geçmiş olsun canım , bizim için liste sorun olmaz ama senin işlerin aksamasın yeter ki, inş. sorun en kısa zamanda çözülür, ağlama kaptancım ya yoksa topikcek bizde ağlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…