- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Evvet taze almaya kalktıgında çok pahalı ama doğadan çıkarttı şimdi kutusu 4,5 tl ben omdan aldım sallama
hoş geldin arkadaşım daha önce yapmışsın yine yaparsın. bende haşimato tiroit hastasıyım. vede 3 aylık gebeyim. ama buradan kopamıyom.
Hoşbulduk... Hamilemisin negüzel çooook güzel bu duygu dogunca daha iyi anlarsınAllah isteyen herkeze nasip etsin, sende sağlıkla kucağına al inşallah
Hoşbulduk... Hamilemisin negüzel çooook güzel bu duygu dogunca daha iyi anlarsınAllah isteyen herkeze nasip etsin, sende sağlıkla kucağına al inşallah
kız benim bu üçüncü talimli anneyim.
kız benim bu üçüncü talimli anneyim.
Neeeeeee 3 müüüüü :))) maiallah bacım :) Allah bağışlasın benim ilk ya herkezi öyle görüyorum :)
Neeeeeee 3 müüüüü :))) maiallah bacım :) Allah bağışlasın benim ilk ya herkezi öyle görüyorum :)
allah razı olsun. yaş ilerledikçe bu işler çok zorlaşıyor ama. 31 yaşındayım. bu üçüncü ve bir tane daha istiyom. ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok.
kızzz yemin ederim hiç 31 durmuyorsun sennn maşallahhhallah razı olsun. yaş ilerledikçe bu işler çok zorlaşıyor ama. 31 yaşındayım. bu üçüncü ve bir tane daha istiyom. ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok.
kızzz yemin ederim hiç 31 durmuyorsun sennn maşallahhh
Yaaaaa ben bir taneyle zor başediyorum afacan tam :) sana maşallah
kızzz yemin ederim hiç 31 durmuyorsun sennn maşallahhh
ayyyy teşekkür ederim. şımarttın beni
Yaaaaa ben bir taneyle zor başediyorum afacan tam :) sana maşallah
çok zor. ama kardeşi olunca inan bana artık seni bırakıp kardeşle zaman geçiriyor. iki çocuğun arasında iki buçuk yaş var. şu an yanıma bile uğramıyolar. tavsiye ederim.
Başlangıç 99.6
Geçen hafta 88.2
Bu hafta 88.2
Giden 0
Hedef 69
Spor yok
kızlar hepinizden çok özür diliyorum ancak facem hacklendi galiba dünden beri onunla uğraşıyoruz telden giriyorum bilgisayardan 24 saat kilitlediler hattımı
abzürt abzürt beğeniler var survivor filan facemin ekli olduğu kişikler görmüştür muhtemelen koyu fanatik fb li olan benin facende gs sayfasını beğendi yazıyo asıl o zman çıldırdım eşimde biilgisayara format attı ancak benm kk listemde yok oldu tekrar oluşturmaya çalışıyorum biraz zaman alacak nolur kusura bakmayın en kısa sürede geliyo liste umarım çok uzuzn zaman almaz
ağlamak istiyorummm
kızlar hepinizden çok özür diliyorum ancak facem hacklendi galiba dünden beri onunla uğraşıyoruz telden giriyorum bilgisayardan 24 saat kilitlediler hattımı
abzürt abzürt beğeniler var survivor filan facemin ekli olduğu kişikler görmüştür muhtemelen koyu fanatik fb li olan benin facende gs sayfasını beğendi yazıyo asıl o zman çıldırdım eşimde biilgisayara format attı ancak benm kk listemde yok oldu tekrar oluşturmaya çalışıyorum biraz zaman alacak nolur kusura bakmayın en kısa sürede geliyo liste umarım çok uzuzn zaman almaz
ağlamak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?