80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım sıkma canını format atınca düzelir inşallah bilgisayarın

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eileen1990 [/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]

[/table]

kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum, darısı artık biz yerinde sayan ve artıya düşen arkadaşlarımın başına ( amiinn )
benim 3 saatlik sporum sayılmamış sağlık olsun sanki bir işe yaradı da kaptancığımın ellerine,emeğine sağlık

Son düzenleme:
canım ben bitki kürlerine varım, topikcek katılmak isteyenler katılırlar, bu şekilde de olmaz mı ? yeni bir akım başlatmış olalım ben çok beğendim bu fikri hem

kaptanım ellerine emeğine sağlık
elmam şekerim seni canı gönülden kutluyor kocaman öpüyprum
kilo veren arkadaşları da kutluyum ,ama bu hafta pek az kilo veren olmuş.çoğumuz yerimizde saymışız .ama olsun haftaya hepimiz bomba gibi gelcez

Son düzenleme:
Olamayan menüm
sabah,1 yumurta.5 zeytin.2 dlm ekmk.domates
öğle
1 kase kısır marul çay
ara
6 fıstık
akşam
2 dlm ekmek
şimdi 1 avuç ay çekirdeği

bende zayıflamak istiyoruuuummmm

kızlar aramıza hoşgeldiniz

sabah - öğle : az pastırmalı yumurta, 2 dilim t.buğday ekmek , 4 zeytin , 2 lokma b.peynir , 1 lokma bal
ara : 4 erik kurusu , 2 küçük browni 1 soda
akşam : 4 nagıt , 1 tane mücver , 3 kasık zılbıt havurma , 2 dilim t.buğday ekmek
ara : 1 kivi
içebildiğim kadar su ( 2lt olmuştur )
berbat bir menü olduğunun farkındayım kızlar, ne olduysa bana bu ara yeme düzenim bozuldu, inş. eski haline döndürmeye çalışıcam tez zamanda

aaaaaaaaaa geçmiş olsun kuzummmm bizim için hiç problem değil ama senin için olmasınnn hiç fark etmedim yaaa bennnn bide mesaj yazdıydımö sana :)

kahvaltı neden yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olmazz günün en önemli öğünüü ama oooooo yarın süper bir kahvaltı istiyorum süper dediysem ölçülüüüüü :))))akşamın ayranını çooooookkk beğendimmm :))) yoğurt ayran unutmuyoruzzz :)))
ellerine sağlık iremimmmmmmmmmmmm 1. olmuşum yaşasınnnnnn darısı haftaya PP

canım ben bitki kürlerine varım, topikcek katılmak isteyenler katılırlar, bu şekilde de olmaz mı ? yeni bir akım başlatmış olalım ben çok beğendim bu fikri hem
olurr kuzum öylee yaparızzz inan bende çok beğendim fikir annesi sensin zatennnnn ayrıca bunun içinde tşklrrrrrrrrr :)

çooooooook sağol bebeğimmmm çok mutlu oldum vallaaa haftayaa yukarılarda beraber oluruz inşallahhhhhhhhhhhh
Bende varım bitki kurlerine katılacağım nasıl olacak bu is?
onuuuu konuşarak ayarlarlarızzz kuzummmmm herkes fikriini söylesin ne şekilde yapalımm istiyorsaaa ben haftalıkkkk belirleyelim diyorummm cumadan belirtelim p.tesi başlayalım 2 gün içerisinde de bitkileri temine delimm

Olamayan menüm
sabah,1 yumurta.5 zeytin.2 dlm ekmk.domates

1 kase kısır marul çay
ara
6 fıstık
akşam
2 dlm ekmek
şimdi 1 avuç ay çekirdeği
ekmeğin yanındaki yemek nerede kızz :)

1 browni olsaymış ii miş :)nagıttt yeme kuzum yaa o çok sağlıksızmış geçen yıl bende öğün yanına bir tane yiyordum da içindekiler kötü şeylermişzılbıt ne bilmiyorum mücverde ağır olmuşşş yoğurtta yokkkk :)))

sabah: 1 y haşlama, 1dlm peynir, 2 zeytin, domates, 1 tk reçel, 2dlm ekmek
öğle : kahvaltı çok geçtiii bu hafta böyle olacak gece çalışıyorum sabah geç kalkıyorumm :8 o yüzden öğle yok
ara: 1 latte ( 1 bardak süt, 1 meyveye eş değer)
akşam: 5 yk taze fasulye ( kıymalı) 1 kase yoğurt, 3dlm ekmek
ara: yarım akse dut

Sabah.2dilim çavdar ekmeği Zeytinyagda kekikli naneli tussuz yumurta peynir zeytin salata domates
Öğle. Yok
Akşam.2kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye 2kaşık yoğurtlu makarna

Ara.oğlumun doğum günüydü bugün ince dilimin yarısı yaşpasta çay

Herkeslere iyi geceler nasılsınız bakalım bayanlar ben çok çok yediğim halde hiç kilo almadığım bi haftasonunun heyeceanını yaşıyorum enteresan ama az önce tartıldım ve 73.6 yım sabaha 72 leri görecem demektir buda geçen hafta aldığım 600 grm gitmiş demek oluyo mutlu oldum ah biraz sabırlı olsam vcerecemde kahretsin pek bi iştahlıyım

nasıl bi bitki kürüymüş o bende katılayım şekercanım ya belli bi seçenek varmı karar verdinizmi

kız bu ne bişey yememişsin ki sen bugün bişeyemi canın sıkıldı kuzum senin yoksa da yemeden içmeden kesildin ?

valla ne yemeye nede yemek yapmaya vaktim olmadı 3 gündür sabah çıkıp akşam eve geliyorum çocukların işleri hiç bitmiyor .geçen hafta hastanede günkerim geçti 3 gündürde büyük kız için havuz faslı ve alışveriş olunca kocada yok .otobüsle dolmuşla gidip gelince çok vakit alıyor ve çok yoruluyorum .eve gelince yemek olmuyor .canım da ,istemiyor yemiyorum.evde erkekde olmayınca zorunlu gibi olmuyor düzensiz oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…