kızlar hepinizden çok özür diliyorum ancak facem hacklendi galiba dünden beri onunla uğraşıyoruz telden giriyorum bilgisayardan 24 saat kilitlediler hattımı
abzürt abzürt beğeniler var survivor filan facemin ekli olduğu kişikler görmüştür muhtemelen koyu fanatik fb li olan benin facende gs sayfasını beğendi yazıyo asıl o zman çıldırdım eşimde biilgisayara format attı ancak benm kk listemde yok oldu tekrar oluşturmaya çalışıyorum biraz zaman alacak nolur kusura bakmayın en kısa sürede geliyo liste umarım çok uzuzn zaman almaz
ağlamak istiyorummm
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
[table="class: Grid"]
[tr][td] 0 [/td] [td] nick [/td] [td] başlangıç [/td] [td] geçen hafta [/td] [td] bu hafta [/td] [td] giden [/td] [td] toplam giden [/td] [td] hedef [/td] [td] spor [/td] [/tr]
[tr][td] 1 [/td] [td] elmaşekeri23[/td] [td] 82 [/td] [td] 82 [/td] [td] 80.5 [/td] [td] 1.5 [/td] [td] 1.5 [/td] [td] 65 [/td] [td] ev işi [/td] [/tr]
[tr][td] 2 [/td] [td] ayse_03[/td] [td] 90 [/td] [td] 76.7 [/td] [td] 75.7 [/td] [td] 1 [/td] [td] 14.3 [/td] [td] 70 [/td] [td] 2 saat yürüyüş [/td] [/tr]
[tr][td] 3 [/td] [td] ayyuzlum0211[/td] [td] 85.5 [/td] [td] 82.5 [/td] [td] 82 [/td] [td] 0.5 [/td] [td] 3.5 [/td] [td] yok [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 4 [/td] [td] beyazcan[/td] [td] 86 [/td] [td] 75.5 [/td] [td] 75.5 [/td] [td] 0 [/td] [td] 10.5 [/td] [td] 70 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 5 [/td] [td] eileen1990[/td] [td] 99.5 [/td] [td] 88.2 [/td] [td] 88.2 [/td] [td] 0 [/td] [td] 11.3 [/td] [td] 69 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 6 [/td] [td] melankoli 84[/td] [td] 91.5 [/td] [td] 86.6 [/td] [td] 86.6 [/td] [td] 0 [/td] [td] 4.9 [/td] [td] 80 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 7 [/td] [td] ist87[/td] [td] 89 [/td] [td] 76.4 [/td] [td] 76.6 [/td] [td] +0.2 [/td] [td] 12.4 [/td] [td] 60 [/td] [td] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/td] [/tr]
[tr][td] 8 [/td] [td] kkkmevsim5[/td] [td] 80 [/td] [td] 72.7 [/td] [td] 73.3 [/td] [td] +0.6 [/td] [td] 6.7 [/td] [td] 69 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 9 [/td] [td] wintersun[/td] [td] 82.3 [/td] [td] 79.2 [/td] [td] 80.2 [/td] [td] +1 [/td] [td] 2.1 [/td] [td] 75 [/td] [td] 2 saat yürüyüş [/td] [/tr]
kaptanım ellerine emeğine sağlık canım benim
Elmamşekerim seni canı gönğlden kutluyorum :119:kocaman öpüyorum .veren arkadaşlarıda kutluyorum ,ama bu hafta 3 kişiden başka veren olmamış Olsun canımız sağ olsun eminim haftaya bomba gibi geliriz:13:
[/table]
bende zayıflamak istiyoruuuummmm
merhabalar gecen sene 80 kılo fılan ıken sımdı 88 89 a yaklaştım yaklaşık bır yıldır aşırı mutsuzluğumdan dolayı benı tek mutlu eden sey olan yemek yemeye kendımı cok kaptırdım ve kılo aldım sımdıde vermekıstıyorum ama malesefkı canım sureklı bırseyler abur cuburlar cekıyor yenı ıse başladım ısyerınde verırım dıyordum ama asıl kıloyu ozamanaldım ye ıc otur sureklısımdı bende aranıza katılım kılo vermek ıstıyorum benıde aranıza kabul edermısınız?
Olamayan menüm
sabah,1 yumurta.5 zeytin.2 dlm ekmk.domates
öğle
1 kase kısır marul çay
ara
6 fıstık
akşam
2 dlm ekmek
şimdi 1 avuç ay çekirdeği
kızlar aramıza hoşgeldiniz
aaaaaaaaaa geçmiş olsun kuzummmm bizim için hiç problem değil ama senin için olmasınnn hiç fark etmedim yaaa bennnn bide mesaj yazdıydımö sana :)kızlar hepinizden çok özür diliyorum ancak facem hacklendi galiba dünden beri onunla uğraşıyoruz telden giriyorum bilgisayardan 24 saat kilitlediler hattımı
abzürt abzürt beğeniler var survivor filan facemin ekli olduğu kişikler görmüştür muhtemelen koyu fanatik fb li olan benin facende gs sayfasını beğendi yazıyo asıl o zman çıldırdım eşimde biilgisayara format attı ancak benm kk listemde yok oldu tekrar oluşturmaya çalışıyorum biraz zaman alacak nolur kusura bakmayın en kısa sürede geliyo liste umarım çok uzuzn zaman almaz
ağlamak istiyorummm
kahvaltı neden yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olmazz günün en önemli öğünüü ama oooooo yarın süper bir kahvaltı istiyorum süper dediysem ölçülüüüüü :))))akşamın ayranını çooooookkk beğendimmm :))) yoğurt ayran unutmuyoruzzz :)))kimsecikler yok ben yinede yazıyım yediklerimi sabah kahvaltı yapmadım öğlen komşunun kuranı vardı bir dilim börek iki çatal amerikan salatası bir küçük biber dolması (fazla yemişim farkındayım)akşam iki dilim çavdar ekmeyi çok az türlü bir bardak ayran iki lt su bir saat yürüyüş benden bukadar
ellerine sağlık iremimmmmmmmmmmmm 1. olmuşum yaşasınnnnnn darısı haftaya[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
olurr kuzum öylee yaparızzz inan bende çok beğendim fikir annesi sensin zatennnnn ayrıca bunun içinde tşklrrrrrrrrr :)canım ben bitki kürlerine varım, topikcek katılmak isteyenler katılırlar, bu şekilde de olmaz mı ? yeni bir akım başlatmış olalımben çok beğendim bu fikri hem
çooooooook sağol bebeğimmmm çok mutlu oldum vallaaa haftayaa yukarılarda beraber oluruz inşallahhhhhhhhhhhhkaptanım ellerine emeğine sağlık
elmam şekerim seni canı gönülden kutluyor kocaman öpüyprum
kilo veren arkadaşları da kutluyum,ama bu hafta pek az kilo veren olmuş.çoğumuz yerimizde saymışız .ama olsun haftaya hepimiz bomba gibi gelcez
onuuuu konuşarak ayarlarlarızzz kuzummmmm herkes fikriini söylesin ne şekilde yapalımm istiyorsaaa ben haftalıkkkk belirleyelim diyorummm cumadan belirtelim p.tesi başlayalım 2 gün içerisinde de bitkileri temine delimmBende varım bitki kurlerine katılacağım nasıl olacak bu is?
ekmeğin yanındaki yemek nerede kızz :)Olamayan menüm
sabah,1 yumurta.5 zeytin.2 dlm ekmk.domates
1 kase kısır marul çay
ara
6 fıstık
akşam
2 dlm ekmek
şimdi 1 avuç ay çekirdeği
sabah - öğle : az pastırmalı yumurta, 2 dilim t.buğday ekmek , 4 zeytin , 2 lokma b.peynir , 1 lokma bal
ara : 4 erik kurusu , 2 küçük browni1 soda
akşam : 4 nagıt , 1 tane mücver , 3 kasık zılbıt havurma , 2 dilim t.buğday ekmek
ara : 1 kivi
içebildiğim kadar su ( 2lt olmuştur )
berbat bir menü olduğunun farkındayım kızlar, ne olduysa bana bu ara yeme düzenim bozuldu, inş. eski haline döndürmeye çalışıcam tez zamanda
kız bu nebişey yememişsin ki sen bugün bişeyemi canın sıkıldı kuzum senin yoksa da yemeden içmeden kesildin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?