akşam çok az canım benim yaaaaa 5 kaşık olsaymış fasulyeSabah.2dilim çavdar ekmeği Zeytinyagda kekikli naneli tussuz yumurta peynir zeytin salata domates
Öğle. Yok
Akşam.2kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye 2kaşık yoğurtlu makarna
Ara.oğlumun doğum günüydü bugün ince dilimin yarısı yaşpasta çay
ay ay ay maşallahhhhhh :)Herkeslere iyi geceler nasılsınız bakalım bayanlar ben çok çok yediğim halde hiç kilo almadığım bi haftasonunun heyeceanını yaşıyorumenteresan ama az önce tartıldım ve 73.6 yım sabaha 72 leri görecem demektir buda geçen hafta aldığım 600 grm gitmiş demek oluyo mutlu oldum ah biraz sabırlı olsam vcerecemde kahretsin pek bi iştahlıyım
kuzum her hafta bir bitki çayı yapacağız ben size fayudalarını da açıklarımmm buradan neye yaradığını da görürüz cumadan hangi kuru uygulacağımız küre karar veririz hafta sonu alırız p.tesi başlarızzznasıl bi bitki kürüymüş o bende katılayım şekercanım ya belli bi seçenek varmı karar verdinizmi
kocannnn nerede kız olsun bu yoğunlukda aklına yemek gelmez :)valla ne yemeye nede yemek yapmaya vaktim olmadı 3 gündürsabah çıkıp akşam eve geliyorum çocukların işleri hiç bitmiyor .geçen hafta hastanede günkerim geçti 3 gündürde büyük kız için havuz faslı ve alışveriş olunca kocada yok .otobüsle dolmuşla gidip gelince çok vakit alıyor ve çok yoruluyorum .eve gelince yemek olmuyor .canım da ,istemiyor yemiyorum .evde erkekde olmayınca zorunlu gibi olmuyor düzensiz oluyor insan
oooooooo sende kaptanız da onayladıysa tamamdır bu iş senin onayı bekliyorduk bizde :)bende varım bitki kürüneee bendeeee
gider kız oo kalıcı değil giidici :)ayyy bu hafta başında 78.7 çıktım kızlar düşünebiliyomusunuz dün kırmızı kartı yedim ahanda sonuç 80.2 bu kadar olamaz ama yaaaa zaten kırmızı kart psikolojisi var bi de üstüne kilo bi de bilgisayar
kahvaltı neden yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olmazz günün en önemli öğünüü ama oooooo yarın süper bir kahvaltı istiyorum süper dediysem ölçülüüüüü :))))akşamın ayranını çooooookkk beğendimmm :))) yoğurt ayran unutmuyoruzzz :)))
haklısın kötü oldu bugün bundan sonra çok daha iyi olcak :)
Günaydınnnnnnnn :) kızkar biliyosunuz ben dün katıldım aranıxa bişey sorucam ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum diyete 22 mayısda başladım 82,8 kg dım bugun sabah 81,4 olmuşum 5 günde gidermi bu kadar kilo :) ama çok dikkat ediyorum sporda yapmayaçalışıyorum ne dersiniz ?
zor bir durum olsa gerek geçmiş olsun mu denir şimdi bunaa anlamadım kiii bebiş olana kadar sanırım bu sorungünaydın kızlar. liste açıklanmış. hastalığım sayesinde 3. olmuşum. herkesi kutluyom. en azından ortada bi emek var. kilo nasılsa verilir. pes etmemek esas olan. dün biraz yürüdüm düşük tempoda olsada. ama ne özlemişim sokaklarıtek sıkıntım şimdi bacağım. pilates yaparken bi hareket vardır ya. bacaklarını açarsın esnemek için üzerine yatılır. sağ bacağıma yatarken bişe yoktu da sol bacakta sıkıntı oluyodu sinir sıkışması gibi ağrı oluyodu. hamile kaldıktan sonra normalde de ağrı ağrı başladı. şimdi oturup kalkarken bile ağrılarım çoooook fazla afedersiniz wc ye bile gitmeye korkuyorum oturunca kalkamayacam diye. klozet olsada farketmiyo. eşim kalk nazlanıyosun diyo ama çektiğim acının dörtte birini çekse hemenn hastaneye koşardı. daha önceki gebeliklerimde de oldu ama hiç bu kadar ileri seviyede olmamıştı. dr yapacak bişe yok demişti. gebelik sonrası emar çektirdim fıtık falan yoktu. bunu da göremediler sanırım. napacam bilmiyom şu tehlikem geçsin egzersizlere başlicam. belki bi faydası olur.
Günaydınnnnnnnn :) kızkar biliyosunuz ben dün katıldım aranıxa bişey sorucam ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum diyete 22 mayısda başladım 82,8 kg dım bugun sabah 81,4 olmuşum 5 günde gidermi bu kadar kilo :) ama çok dikkat ediyorum sporda yapmayaçalışıyorum ne dersiniz ?
giderrr canımmmm çok normaldirrr benim ilk yaptığım zaman haftada 3 gidiyordu sık diyet yapa yapa bünyeyi bozdum artık öyle gitmiyorBişeyi unutmuşum dünde. 82 çıkmıştım kafam karıştı, her sabah yemek yemeden tartılıyorum. Birde Kıyafetleri kaç kg sayıyosunuz sonuçda hergun farklı giyiyoruz ana ben kıyafetleri düşmüyorum, eskiden diyetisyenim kot ve tişortu 1 kilo sayardı ve düşerdide...
zor bir durum olsa gerek geçmiş olsun mu denir şimdi bunaa anlamadım kiii bebiş olana kadar sanırım bu sorun
giderrr canımmmm çok normaldirrr benim ilk yaptığım zaman haftada 3 gidiyordu sık diyet yapa yapa bünyeyi bozdum artık öyle gitmiyor
zor bir durum olsa gerek geçmiş olsun mu denir şimdi bunaa anlamadım kiii bebiş olana kadar sanırım bu sorun
giderrr canımmmm çok normaldirrr benim ilk yaptığım zaman haftada 3 gidiyordu sık diyet yapa yapa bünyeyi bozdum artık öyle gitmiyor
Haftada 3 mü maşallahhhhhh :) bu arada dün sabah 82 bu sabah 81.4 olması kafamı karışrırdıdemek gidermiş çok sevindimmmmm
anam benim kız manyak derecede puzzle yapmayı seviyor. şimdiye kadar hep 30 parçalı alıyodum. babam artık bunlar onu kesmiyo 100 lük alman lazım dedi. ve sanırım haklı da. 30 luk olanı 3 dk da çözüyor. sizce de çok parçalı olanlardan almalımıyım yoksa küçüklerden devam edeyimmi
canım vücut ilk zamanlar ödem de atıyo onun da etkisi var. sana önerim tartılırken kıyafetlerini çıkar. en doğru sonucu bu şekilde alırsın
Bişeyi unutmuşum dünde. 82 çıkmıştım kafam karıştı, her sabah yemek yemeden tartılıyorum. Birde Kıyafetleri kaç kg sayıyosunuz sonuçda hergun farklı giyiyoruz ana ben kıyafetleri düşmüyorum, eskiden diyetisyenim kot ve tişortu 1 kilo sayardı ve düşerdide...
Süper yaaaa :) 10 kilo nekadar zamanda gitti ve neler yapıupsunuz kısaca yazarmısınız, su yemek çay spor vs
:) saol canım aslında çok düzensiz oldu. 10 kiloyu geçen sene 5 ay içerisinde verdim agustostan ocak ayına kadar. ocak ayından sonra hayatım düzensizleşti biraz o zamandan beri 2- 3 alıp veriodum ama artık herşey daha güzel. şimdi de düzensiz veriyorum ama en azından pek almıyorum. geçen agfta 700 grm verdim ondan önce 400 gram verdim. her hafta az az veriyorum. :)
ama 5 ay içersinde 10 kilo vermek çok az gibi görünmek de olsa benm gibi aşırı yavaş bi bünyeye sahipseniz mucize gibi gelir. Çay içmiyorum ben ne normal ne bitki. Sadece artık boooool boll su içiyorum, kendimi kısıtlamıyorum ama temiz beselenmeye çalışıyorum. ama şunu anladım ki ne kadar düzgün beskenirsem besleneyim spor yapmadıktan sonra gram gitmio. Ben lise zamanlarında agır sporcuydum, aktif olarak hergün voleybol, tenis mutlaka yapardım ama gene de 70lerdeydim sonra üniversitede aldım çoooooook kilo. o zamandan heralde bünye alışık spora, spor yapmadan veremiyorum hiç bişey. bu hafta mesela hiiç kaçamak yapmadım ama hiç spora da gidemedim. ve sonuç: giden :0
o yüzden SPOR-SU ve DOĞAL YİYECEKLER diyorum:)
Umarım sen de dilediğin kiloları verirsin. ben şişman oldugumu ARTIK kabul edenlerdenim. 99 kiloyken AMA YÜZÜM GÜZEL diye ortalıkta dolaşırdım... o yüzden belki de az verdim, herşey beyinde bitio çnk. ama artık GERÇEKTTEN istiyorum :)
Bol şans diliyorum canım :)
HoşbuldukkkkkÖncelikle aramıza hoşgeldin
Arkadasim hersabah tartilmak ii degil ilkzamanlarda kiloyu iyi verirsin ama daha Sonra durakladiginda moralin bozulur bence haftada 1gün bildirim günleri tartil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?