80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş canım benimmm :) herşey gerçekten de beyinde bitiomuşş. sen kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar sürede, bahseder misinnn?

GÜNAYDIN KIZLAR
3 GÜNÜN YORGUNLUGU HALA ÜSTÜMDE AMA EV DE PERİŞAN İŞALLAH KİMSE GELMEZDE Bİ TEMİZLERİM BU GÜN EVİ
EVDEN HERGÜNSABAH ÇIKIP AKŞAM YORGUN GELİNCE HER YERUÇUYOR,AMA BEN HERŞEYE RAĞMÖEN YİNE BURDAYIM.
DAYANAMADIM SABAH TARTILDIM BU KADAR YORULDUĞUM Bİ İŞE YARAMIŞMI DİYE ..EVET YARAMIŞ 74 ÇIKTIM AMA CUMAYA NE OLUR BİLMEM .BENİM VUCUT ÖDEMİ ÇOK SEVİYOR.ÇOK SEVİNDİM 74 Ü GÖRÜNCE,BİDE KIZLAR BEN HİÇ KORSE GİYEMEM NORMALDE KAŞINTI YAPAR, DARALIRIM KIVRILIR.GEÇEN A101 E KARIN KORSESİ GELDİ ALDIM 4 GÜNDÜR TAKIYORUM VE KARNIM GÖZLE GÖRÜLÜR Bİ BİÇİMDE TOPLANDI..BU ARADA BENİN KARNIM ÇOOOOKKK FELAKET DİYETE BAŞLADIĞIMDA 9 AYLIKDI ŞİMDİ 6 AYLIĞA DÜŞTÜ ŞÜKÜR AMA KORSE GERÇEKDEN ÇOK İŞE YARIYOR BEMNİM GİBİ GÖBEKLİ OLANLARA TAVSİYEEDERİM ŞİMDİYE KADAR AKMADIĞIMA PİŞMAN OLDUM.BELİMİ ÖLÇTÜM 15 CM İNCELMİŞ.ÇOK MUTLUYUMM ÇOK

inş canım benimmm :) herşey gerçekten de beyinde bitiomuşş. sen kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar sürede, bahseder misinnn?

Ben hamile kalmadan önce 12 kilo diyetisyenle 4 ayda verdim ,sonra bebişim oldu ve 82,7 kilo ile diyete geçen hafta çatşamba tekrar başladım 1 hafta bile olmadı daha bu sabah 81,4 tüm, diyetisyenimin versiği listeyi uyguluyorum saklamıştım onları 2 litre su içiyorum ve haftada 3 kez yarım saat yürüyorum ( diyetisyenim demişti ) bakalım 65 olsam keşkeeeeeee diyorum :)

Sana kolay gelsin ben dün yaptım bugün keyif günüm bu arada ben hiç ölçmedim belimi :) seninki süpeer incelmiş kaç kiloda ve ne kadar zamanda bu kadar inceldi , spor yapıyomusun ?

ilk defa çanta yiyorum galiba çok üzgünüm ya pazartesi oldu daha 100 gram veremedim çok mu yiyorum yoksa kilo vermem mi durdu anlamadım moralim bozuk
şekerim birinci olmuş tebrikler canım inşallah hep böyle devam edersin tabi hepimiz kilolarımızı biran önce verelim inşallah

çooooooooooook tşk edeirm canım benimmmmm hepimizz böyle gideriz inşallah

15 cm mi maşallah süper yaaa tebrik ediyorum darısı başıma :)))

Ben yürüyüşümu 5hafta yaptım bacaklarım çok inceldiler iyi kilo verdim ama bacaklar incelince korktum tipik bozulacak şimdi mekik yapıyorum üst karın için birde alt karını çalıştıriyorum sizce ne yapsam yürüyüşe devammi etsem ?

kesinlikle devam et canım sana öyle geliyordurr bence üsttend e gidiyordurrrr araştırmalarıma göre tüm vücudu aynı anda çalıştıran en etkili spor yürüyüşşşşş

Canım 5 hafta boyunca haftada kaç gün ve kaç dk-saaat yürüdün canım?

Canım yürüyüş en faydalısı devam et, benim diyetisyenimde hadtada 3 gün yarım saat yürü diyordu hep, başka spora gerek bile yok derdi

ben hergün bir saat yürüyorum bir hafta oldu inş bende faydasını görürüm

katılıyorum canım. Yrüyüş en iyisi. Ayrıca sadece kilo vermk içn deil saglık için de iyi. Bacakların incelmiş ne güzel, karnını da inceltir zaten yürüyüş çok yavaş tempo olmadıktan sonra en iyi kardiyolardan biri. Sadece bacakalrını değil , tüm vucudunu zayıflatır. Aynen devamm :)

Canım yürüyüş en faydalısı devam et, benim diyetisyenimde hadtada 3 gün yarım saat yürü diyordu hep, başka spora gerek bile yok derdi

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben sabah tartıldım ve 72.7 yim çok mutlu oldum yani cumadan bu yana 600 g gitmiş hemen ben bi yeşilçay içeyim bu psikolojiye girmişken
hepinizi öpüyorum

kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))

estğ. canım madem aramızda böyle bir cevher var dedim ne güzel bilgilerinle birlikte bitkilerin gücüyyle zayıflarız inş. nagıtların sağlıksız olduğunu8 bilmiyodum canım, zaten bende sürekli tüketmiyorum böyle hazır gıdaları, bir daha almam ama
bir sürü işin arasında kendini unutmamışsın ya canım , yine de maaşallah sana
kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))

olleeeeeeeeeyyyyy önümüzdeki pazatesi başlayaılm yada p.tesiyi beklemeyelim canım çarşambadan da başlayabiliriz, ne kadar erken o kadar iyi bizim için birde malzeme olarak sadece maydanoz ve limon mu var ? o zaman kolaymış

hoşgeldin canım...
valla bende ilk kilo vermek nette araştırmaya başladığımda tanışmıştım kk ile..google da kilo ile alakalı ne kadar araştırılması gereken şey varsa bakmışımdır..
biz aslında doğru beslenmeyi biliyoruz ama motive olamıyoruz..işte motivasyon için vazgeçilmez adres burası..topikten uzak kalınca kilocuklar geri geliyor yaa..
her daim destekle vereceğiz kilocukları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…