Çok güzel anlatmışsın çol sagoş 5 ayda 10 çok güzel bence ben diyetisyenle bından önce 4 ayda 12 vermiştim ama hiç kaçamal yoktu şimdi krndim yapıyorum bakalım tekrar k günlere geri dönmek istiyorum. Bu arada bende çok kendimşe barışıktım ama kilo verince anladımki çok daha iyi oluyor insan eli yüzü vücudu 2 kilo bile fark yaratıyor ...dogumdan sonra döndüm eski kiloma ama sağlık olsun veririz hep beraber insallah
inş canım benimmm :) herşey gerçekten de beyinde bitiomuşş. sen kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar sürede, bahseder misinnn?
GÜNAYDIN KIZLAR
3 GÜNÜN YORGUNLUGU HALA ÜSTÜMDEAMA EV DE PERİŞAN İŞALLAH KİMSE GELMEZDE Bİ TEMİZLERİM BU GÜN EVİ
EVDEN HERGÜNSABAH ÇIKIP AKŞAM YORGUN GELİNCE HER YERUÇUYOR,AMA BEN HERŞEYE RAĞMÖEN YİNE BURDAYIM.
DAYANAMADIM SABAH TARTILDIM BU KADAR YORULDUĞUM Bİ İŞE YARAMIŞMI DİYE..EVET YARAMIŞ 74 ÇIKTIM AMA CUMAYA NE OLUR BİLMEM .BENİM VUCUT ÖDEMİ ÇOK SEVİYOR.ÇOK SEVİNDİM 74 Ü GÖRÜNCE ,BİDE KIZLAR BEN HİÇ KORSE GİYEMEM NORMALDE KAŞINTI YAPAR, DARALIRIM KIVRILIR.GEÇEN A101 E KARIN KORSESİ GELDİ ALDIM 4 GÜNDÜR TAKIYORUM VE KARNIM GÖZLE GÖRÜLÜR Bİ BİÇİMDE TOPLANDI. .BU ARADA BENİN KARNIM ÇOOOOKKK FELAKET DİYETE BAŞLADIĞIMDA 9 AYLIKDI ŞİMDİ 6 AYLIĞA DÜŞTÜ ŞÜKÜR AMA KORSE GERÇEKDEN ÇOK İŞE YARIYOR BEMNİM GİBİ GÖBEKLİ OLANLARA TAVSİYEEDERİM ŞİMDİYE KADAR AKMADIĞIMA PİŞMAN OLDUM .BELİMİ ÖLÇTÜM 15 CM İNCELMİŞ.ÇOK MUTLUYUMM ÇOK
ilk defa çanta yiyorum galiba çok üzgünüm ya pazartesi oldu daha 100 gram veremedim çok mu yiyorum yoksa kilo vermem mi durdu anlamadım moralim bozuk[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] ev işi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayse_03[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 14.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eileen1990[/TD] [TD] 99.5 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 88.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 86.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] +0.2 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş 3 saat fitness 1 saat pilates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 2.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[/table]
ilk defa çanta yiyorum galiba çok üzgünüm ya pazartesi oldu daha 100 gram veremedim çok mu yiyorum yoksa kilo vermem mi durdu anlamadım moralim bozuk
şekerim birinci olmuştebrikler canım inşallah hep böyle devam edersin tabi hepimiz kilolarımızı biran önce verelim inşallah
GÜNAYDIN KIZLAR
3 GÜNÜN YORGUNLUGU HALA ÜSTÜMDEAMA EV DE PERİŞAN İŞALLAH KİMSE GELMEZDE Bİ TEMİZLERİM BU GÜN EVİ
EVDEN HERGÜNSABAH ÇIKIP AKŞAM YORGUN GELİNCE HER YERUÇUYOR,AMA BEN HERŞEYE RAĞMÖEN YİNE BURDAYIM.
DAYANAMADIM SABAH TARTILDIM BU KADAR YORULDUĞUM Bİ İŞE YARAMIŞMI DİYE..EVET YARAMIŞ 74 ÇIKTIM AMA CUMAYA NE OLUR BİLMEM .BENİM VUCUT ÖDEMİ ÇOK SEVİYOR.ÇOK SEVİNDİM 74 Ü GÖRÜNCE ,BİDE KIZLAR BEN HİÇ KORSE GİYEMEM NORMALDE KAŞINTI YAPAR, DARALIRIM KIVRILIR.GEÇEN A101 E KARIN KORSESİ GELDİ ALDIM 4 GÜNDÜR TAKIYORUM VE KARNIM GÖZLE GÖRÜLÜR Bİ BİÇİMDE TOPLANDI. .BU ARADA BENİN KARNIM ÇOOOOKKK FELAKET DİYETE BAŞLADIĞIMDA 9 AYLIKDI ŞİMDİ 6 AYLIĞA DÜŞTÜ ŞÜKÜR AMA KORSE GERÇEKDEN ÇOK İŞE YARIYOR BEMNİM GİBİ GÖBEKLİ OLANLARA TAVSİYEEDERİM ŞİMDİYE KADAR AKMADIĞIMA PİŞMAN OLDUM .BELİMİ ÖLÇTÜM 15 CM İNCELMİŞ.ÇOK MUTLUYUMM ÇOK
Ben yürüyüşümu 5hafta yaptım bacaklarım çok inceldiler iyi kilo verdim ama bacaklar incelince korktum tipik bozulacak şimdi mekik yapıyorum üst karın için birde alt karını çalıştıriyorum sizce ne yapsam yürüyüşe devammi etsem ?
Ben yürüyüşümu 5hafta yaptım bacaklarım çok inceldiler iyi kilo verdim ama bacaklar incelince korktum tipik bozulacak şimdi mekik yapıyorum üst karın için birde alt karını çalıştıriyorum sizce ne yapsam yürüyüşe devammi etsem ?
Canım yürüyüş en faydalısı devam et, benim diyetisyenimde hadtada 3 gün yarım saat yürü diyordu hep, başka spora gerek bile yok derdi
kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))
ohhhh afiyet olsun yarasın hepinize
estğ. canımolurr kuzum öylee yaparızzz inan bende çok beğendim fikir annesi sensin zatennnnn ayrıca bunun içinde tşklrrrrrrrrr :)
1 browni olsaymış ii miş :)nagıttt yeme kuzum yaa o çok sağlıksızmış geçen yıl bende öğün yanına bir tane yiyordum da içindekiler kötü şeylermişzılbıt ne bilmiyorum mücverde ağır olmuşşş yoğurtta yokkkk :)))
bir sürü işin arasında kendini unutmamışsın ya canım , yine de maaşallah sanavalla ne yemeye nede yemek yapmaya vaktim olmadı 3 gündürsabah çıkıp akşam eve geliyorum çocukların işleri hiç bitmiyor .geçen hafta hastanede günkerim geçti 3 gündürde büyük kız için havuz faslı ve alışveriş olunca kocada yok .otobüsle dolmuşla gidip gelince çok vakit alıyor ve çok yoruluyorum .eve gelince yemek olmuyor .canım da ,istemiyor yemiyorum .evde erkekde olmayınca zorunlu gibi olmuyor düzensiz oluyor insan
kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))
hoşgeldin canım...Kızlar merhaba bende sizi görünce üye oldum çarşamba günü diyete başladım çarşamba 82,7 kg la başladım bugun 82 yim bakalım masıl olucak , yürüyüş yapmayaçalışıyorum sıkıda bir diyet1 yaşında bir bebegim var hamile kalmadan önceki yıllarda 84 kg dım diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim sonra hamile kaldım şimdi veremiyorum bende diyete başladım. Diyetisyenimin verdiği listeyle yapıcam 60 li kilolara gelmek için can arıyorum inşallahhhhh hepimiz verirşz aranızda olmaldan çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?