kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))
hı hııı sadece o kadar bide suuuu :)estğ. canımmadem aramızda böyle bir cevher var dedim ne güzel bilgilerinle birlikte bitkilerin gücüyyle zayıflarız inş. nagıtların sağlıksız olduğunu8 bilmiyodum canım, zaten bende sürekli tüketmiyorum böyle hazır gıdaları, bir daha almam ama
bir sürü işin arasında kendini unutmamışsın ya canım , yine de maaşallah sana
olleeeeeeeeeyyyyyönümüzdeki pazatesi başlayaılm yada p.tesiyi beklemeyelim canım çarşambadan da başlayabiliriz, ne kadar erken o kadar iyi bizim için birde malzeme olarak sadece maydanoz ve limon mu var ? o zaman kolaymış
ödem değil yağ yakıcıııııı, özellikde de karaciğer yağlanmasını önlüyor 1. derece olanları atıyormuş, iltihap söktürücü dip not olarak çocuk isteyenler kullanmasın yazmıyordu valla :)bu kür ödem attırıyor sanırım değilmi şeker?..çocuk isteyenler maydonoz içmesin söktürücü özelliği var
15-16 tane maydanoz saplarıyla beraber
2 yk ( yarım) limon suyu
1 bardak su( klorsuz)
kızlar maydanozu limon suyunu robotta çekiyoruzzz iyice kıyılıyor daha sonra suyu ilave edipp biraz daha çekiyoruzz sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyoruzzz uyanır uyanmaz yaparsak zatennn kahvaltıyı hazırlayana kadar filn yarım saat geçer :)
iltihapları dışarı atıyor
karaciğer yağlanmasında çok etkili
ve yağ yakıcıııııııııı :)
aaa kızlar tansiyonu oynak olanlar ve gastriti olanlar varsa uygulamasını önermiyorum :) doktor gibi konuştum beee
eeee başlıyormuyuz yarınnnnnnnnnn
biz deneyeceğiz bilgimiz olacak :)gerçekten deneyenlerde işe yaramış mı acaba bilgisi olan varmı
bu arada herkese selam bende 9 kilo ve üzeri zayıflayanlar konu başlığında yazıyordum.
ancak sanırım burası daha hareketli burda devam edicem inşallah ben 92-93 kilo ile başladım 7 mayısta şu anda 85.5 yani yaklaşık 21 günde 8 kilo verdim ama sanırım son aldığım kiloları hızlı verdim
inşalah devam etmeyi düşünüyorum sizlerle beraber bu yola devam inşalah :)))
hoş geldin canım aramıza umarım sağlıkla başarırsınnnn vermeyiiiiii kolay gelsinnnn
hoş geldin canım aramıza umarım sağlıkla başarırsınnnn vermeyiiiiii kolay gelsinnnn
2 yk ( yarım) limon suyu
1 bardak su( klorsuz)
kızlar maydanozu limon suyunu robotta çekiyoruzzz iyice kıyılıyor daha sonra suyu ilave edipp biraz daha çekiyoruzz sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyoruzzz uyanır uyanmaz yaparsak zatennn kahvaltıyı hazırlayana kadar filn yarım saat geçer :)
aaa kızlar tansiyonu oynak olanlar ve gastriti olanlar varsa uygulamasını önermiyorum :) doktor gibi konuştum beee
2 yk ( yarım) limon suyu
1 bardak su( klorsuz)
bu arada herkese selam bende 9 kilo ve üzeri zayıflayanlar konu başlığında yazıyordum.
Ancak sanırım burası daha hareketli burda devam edicem inşallah ben 92-93 kilo ile başladım 7 mayısta şu anda 85.5 yani yaklaşık 21 günde 8 kilo verdim ama sanırım son aldığım kiloları hızlı verdim
inşalah devam etmeyi düşünüyorum sizlerle beraber bu yola devam inşalah :)))
çokgezen cim valla pek de süper deyil benim bel felaket kalın ben diyete ocak da başladım yani 1013 bana iyi geldi .5 ayda 11 kilo verdim ,önce belim 110 cm di halada çok kalın karnım doğumlardan çok kaldı önüme zor eğiliyorum.ama olucak işallah.kk sayesinde vaz geçmiycemSana kolay gelsin ben dün yaptım bugün keyif günümbu arada ben hiç ölçmedim belimi :) seninki süpeer incelmiş kaç kiloda ve ne kadar zamanda bu kadar inceldi , spor yapıyomusun ?
şekerim sen ne zaman istersen başlarız.arkanda küçük bir ordu var, yürü be şeker kim tutar seni ..kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))
çok güzel şeker benim bahçede var zaten maydanoz başlayalım yarın haydi bismillah15-16 tane maydanoz saplarıyla beraber
2 yk ( yarım) limon suyu
1 bardak su( klorsuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?