80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))

bu kür ödem attırıyor sanırım değilmi şeker?..çocuk isteyenler maydonoz içmesin söktürücü özelliği var

hı hııı sadece o kadar bide suuuu :)

bu kür ödem attırıyor sanırım değilmi şeker?..çocuk isteyenler maydonoz içmesin söktürücü özelliği var
ödem değil yağ yakıcıııııı, özellikde de karaciğer yağlanmasını önlüyor 1. derece olanları atıyormuş, iltihap söktürücü dip not olarak çocuk isteyenler kullanmasın yazmıyordu valla :)

15-16 tane maydanoz saplarıyla beraber
2 yk ( yarım) limon suyu
1 bardak su( klorsuz)

kızlar maydanozu limon suyunu robotta çekiyoruzzz iyice kıyılıyor daha sonra suyu ilave edipp biraz daha çekiyoruzz sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyoruzzz uyanır uyanmaz yaparsak zatennn kahvaltıyı hazırlayana kadar filn yarım saat geçer :)

iltihapları dışarı atıyor
karaciğer yağlanmasında çok etkili
ve yağ yakıcıııııııııı :)

aaa kızlar tansiyonu oynak olanlar ve gastriti olanlar varsa uygulamasını önermiyorum :) doktor gibi konuştum beee

eeee başlıyormuyuz yarınnnnnnnnnn

gerçekten deneyenlerde işe yaramış mı acaba bilgisi olan varmı

bu arada herkese selam bende 9 kilo ve üzeri zayıflayanlar konu başlığında yazıyordum.
ancak sanırım burası daha hareketli burda devam edicem inşallah ben 92-93 kilo ile başladım 7 mayısta şu anda 85.5 yani yaklaşık 21 günde 8 kilo verdim ama sanırım son aldığım kiloları hızlı verdim
inşalah devam etmeyi düşünüyorum sizlerle beraber bu yola devam inşalah :)))

hoş geldin canım aramıza umarım sağlıkla başarırsınnnn vermeyiiiiii kolay gelsinnnn

bugünki menüm; sabah 1 dilim çavdar ekmeyi çok az peynir 2 zeytin domates salatalık şekersiz çay öğle 1 dilim çavdar 1 kase çorba akşam 2 dilim çavdar 1 kase çorba salata 2.5lt su 1 saat yürüyüş....elmaşekeri beğendin mi bugünki menümü :)))

Elmam şekerim ben bu küru ilk diete başladığımda yaptım 3hafta çok süperdi yine yapalım inşallah iyi oluyor

Son düzenleme:
Sabah
Aç karna limonlu su
Bir parça peynir
5 zeytın
Bolca domates,salata
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
2 köfteli izmir köfte
2 dikim ekmek kepekli
Yarım kase yogurt
Ara öğun
1 elma
2 adat grissini
Akşam
Türlü
2 dilim kepek ekm.
Cacık
Çok az şehriye çorbası
Ara öğun olarakta meyva yiyiceö doymazsam 2 grissini daha :)
Kızlar yanlışlar varsa uyarın nasıl sizce
2,5 litre su, 1 yeşil çay , 1 beyaz çay spor bugun yok

Son düzenleme:
Sabah: 2dilim çavdar ekmeği 1tane haşlanmış yumurta domates salatalık 4 tanezeytin az peynir
Öğle:1adet haşlanmış mısır
Akşam:1kase yoğurtlu çorba 2kaşık ıspanak kavurmasi az yufka ekmek içine dereotu
5si biryerde çay
2.5litre şu

bugünkü menüm
sabah: 2 hşlanmış yumurta 1 dlm ekmek peynir
öğlen: 2 ymk kaşıyı makrna, 2 ymk kaşığı mantar soslu tavuk , semizotlu cacık, 1 brdk acılı şalgam
ara öğün 1 avuç kiraz, 1 avuç erik, 5 soslu fıstık, 5-10 soslu mısır, limonlu yeşil çay((şekersiz)
akşam: cacık ,2 ymk kaşığı makrna, 1 ymk kaşığı soslu tvk,1 brdk acılı şalgam
1 kurabiye limonlu yeşil çay(sekersiz
12 000 adım atmak yklaşık 2 saat
4 lt su

başlayalım şekerim ben sabah unutmazsam inşallah başlarım
artık pekmezli limonumu yatmadan içerim

Son düzenleme:
menüm
sabah.öğle
1 dlm peynir.2 dlm ekmk
ara
1 galeta
gece
2 elma 1 salatalık
4 lt su
bu gün ev işi pazar derken ikindin oldu sonrada evin bahçesini tenizledim 10 da içeri girebildim daha çamaşır katlanıp yerleşicek.yarın da misafir geliyor.koş babam koş

Canım masallah tebrık edıyorum senı:) son yazdıgın menuye bajarsak gayet de ıyı beslenıosun ama cok da yuruosun.neler yaptın bu 21 gun ıcınde merak edıyorum canımm paylasabılır mısın:)

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı
Ara
1 muz
Öğle
1 büyük kase nohut salatası
1 tabak karpuz
Ara
1 kase yoğurt
1 şeftali
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ara
dondurma
yeşil çay
bugün aldığım kalori 1500

Sana kolay gelsin ben dün yaptım bugün keyif günüm bu arada ben hiç ölçmedim belimi :) seninki süpeer incelmiş kaç kiloda ve ne kadar zamanda bu kadar inceldi , spor yapıyomusun ?
çokgezen cim valla pek de süper deyil benim bel felaket kalın ben diyete ocak da başladım yani 1013 bana iyi geldi .5 ayda 11 kilo verdim ,önce belim 110 cm di halada çok kalın karnım doğumlardan çok kaldı önüme zor eğiliyorum.ama olucak işallah.kk sayesinde vaz geçmiycem
kızlarrrrrrr yapacağımız kürü buldummmmmmm maydanoz kürü ile başlayacağızzz ama haftaya p.tesi başlayalım olur muuu p.tesi ye kadar maydanoz limon alınnn :)))
şekerim sen ne zaman istersen başlarız.arkanda küçük bir ordu var, yürü be şeker kim tutar seni ..
çok güzel şeker benim bahçede var zaten maydanoz başlayalım yarın haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…