kuzum yarın maydonozlarımı alıp ertesi gün başlıyorum hemen15-16 tane maydanoz saplarıyla beraber
2 yk ( yarım) limon suyu
1 bardak su( klorsuz)
kızlar maydanozu limon suyunu robotta çekiyoruzzz iyice kıyılıyor daha sonra suyu ilave edipp biraz daha çekiyoruzz sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyoruzzz uyanır uyanmaz yaparsak zatennn kahvaltıyı hazırlayana kadar filn yarım saat geçer :)
iltihapları dışarı atıyor
karaciğer yağlanmasında çok etkili
ve yağ yakıcıııııııııı :)
aaa kızlar tansiyonu oynak olanlar ve gastriti olanlar varsa uygulamasını önermiyorum :) doktor gibi konuştum beee
eeee başlıyormuyuz yarınnnnnnnnnn
çooook gzl canımmmmmm kahvaltına 1 yumurta haşlama 1dlm de ekmek koy istersennnn o zaman mükemmel olur afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhhbugünki menüm; sabah 1 dilim çavdar ekmeyi çok az peynir 2 zeytin domates salatalık şekersiz çay öğle 1 dilim çavdar 1 kase çorba akşam 2 dilim çavdar 1 kase çorba salata 2.5lt su 1 saat yürüyüş....elmaşekeri beğendin mi bugünki menümü :)))
ooo tecrübelimizde varrrr çok güzell hadi başlayalım hayırlısı bakalımm :)))Elmam şekerim ben bu küru ilk diete başladığımda yaptım 3hafta çok süperdi yine yapalım inşallah iyi oluyor
çoooooook gzl canım seninde yumurtayı sabah bence sende menüne ekle, bilgin varmı bilmiyorum ama patates ve çorba ekmek yerine geçenlerrr tatlım ona göre ayarlarsın kendini menünde yoğurt var cacık varrr bu çokkkk önemliiii yoğurt yemeyi ihmal etmiyoruzzzz :)))))Sabah
Aç karna limonlu su
Bir parça peynir
5 zeytın
Bolca domates,salata
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
2 köfteli izmir köfte
2 dikim ekmek kepekli
Yarım kase yogurt
Ara öğun
1 elma
2 adat grissini
Akşam
Türlü
2 dilim kepek ekm.
Cacık
Çok az şehriye çorbası
Ara öğun olarakta meyva yiyiceö doymazsam 2 grissini daha :)
Kızlar yanlışlar varsa uyarın nasıl sizce
2,5 litre su, 1 yeşil çay , 1 beyaz çay spor bugun yok
kahvaltına bayıldımmm :9 ıspanağı 4 5 yap canımm 2 yemek kaşığı az bence yaaa birdee araların yok dikkatimi çekiyorr işden dolayı filan mı?Sabah: 2dilim çavdar ekmeği 1tane haşlanmış yumurta domates salatalık 4 tanezeytin az peynir
Öğle:1adet haşlanmış mısır
Akşam:1kase yoğurtlu çorba 2kaşık ıspanak kavurmasi az yufka ekmek içine dereotu
5si biryerde çay
2.5litre şu
herkese söylediğimin tersi olacak şimdi yumurta 1 olsun kuzum zeytin ekle onun yerine, aran çok olmuş çerezler olmasa daha güzel olurmuş, ekmek miktarında az makarnalarını 4 kaşık yap bence ama sonrasında kurabiye yeme :)bugünkü menüm
sabah: 2 hşlanmış yumurta 1 dlm ekmek peynir
öğlen: 2 ymk kaşıyı makrna, 2 ymk kaşığı mantar soslu tavuk , semizotlu cacık, 1 brdk acılı şalgam
ara öğün 1 avuç kiraz, 1 avuç erik, 5 soslu fıstık, 5-10 soslu mısır, limonlu yeşil çay((şekersiz)
akşam: cacık ,2 ymk kaşığı makrna, 1 ymk kaşığı soslu tvk,1 brdk acılı şalgam
1 kurabiye limonlu yeşil çay(sekersiz
12 000 adım atmak yklaşık 2 saat
4 lt su
ayyy çok hoşuma gitti bu olay yaaaaa inşallah yarırını görürüz canımmmmm :)başlayalım şekerim ben sabah unutmazsam inşallah başlarım
artık pekmezli limonumu yatmadan içerim
beyazcanım bidenemmm ne bu menüü vur deyince öldürüyon ama sen kahvaltı çoooooook az öğleyi anladım ama ya akşam o nerde :) yaroın böyle olmasın tamam mıııııııımenüm
sabah.öğle
1 dlm peynir.2 dlm ekmk
ara
1 galeta
gece
2 elma 1 salatalık
4 lt su
bu gün ev işi pazar derken ikindin oldu sonrada evin bahçesini tenizledim 10 da içeri girebildim daha çamaşır katlanıp yerleşicek.yarın da misafir geliyor.koş babam koş
canımmmmm benimmmmm hepimiz birimiz birimiz hepimiz için :) ohhhh en güzelide senin kiii organik organikkk amaaa benimde saksı maydanozum varrrrr :)))) bahçe bulamadım saksıya ektim bendee :)çokgezen cim valla pek de süper deyil benim bel felaket kalın ben diyete ocak da başladım yani 1013 bana iyi geldi .5 ayda 11 kilo verdim ,önce belim 110 cm di halada çok kalın karnım doğumlardan çok kaldı önüme zor eğiliyorum.ama olucak işallah.kk sayesinde vaz geçmiycem
şekerim sen ne zaman istersen başlarız.arkanda küçük bir ordu var, yürü be şeker kim tutar seni ..
çok güzel şeker benim bahçede var zaten maydanoz başlayalım yarın haydi bismillah
koay gelsinnnn canımmmmmiyi geceler kızlar
benim işler bitmedi fazla mesai yapıcam şimdi
tamam kaptanların birtanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikuzum yarın maydonozlarımı alıp ertesi gün başlıyorum hemen
şekerim canım menümü yazayım dedim yatmadan, sende daha uyumamaışsın :)) sabah erken kalkıcam , iyi geceler canım
aslında 21 gün her şeyden yedim ama her yemekten avuç içi kadar yedim genelde 2 çeşit yemek yedim yanında cacık veya salata ve acılı şalgamın metabolizmayı hızlandırdığını düşünüyorumCanım masallah tebrık edıyorum senı:) son yazdıgın menuye bajarsak gayet de ıyı beslenıosun ama cok da yuruosun.neler yaptın bu 21 gun ıcınde merak edıyorum canımm paylasabılır mısın:)
evet evet işte tam da buuuuuuuuuuu :))))Eki Görüntüle 722559
ilk kür benden
başlıyoruz canım bugünnnnnnn sende başlaaaa, ama ben burada greyfurt bulamam ki dahaaaa biz bildiğin karpuz sezonunu açtık :)Eki Görüntüle 722573
KIZLAAARR HAYIRLI SABAAAHLAAAARRRRR..
Ya kürü yapmaya haftaya pazartesi başlamıyormuyduuk
elma şekeri başladınızmıı????
ya malzemeler var bende yapayım
kızlarhaftaya da greyfurt kürü yapalım..yağ yakımında çok etkili..hazırlaması kolay tadı da güzel olur mu???
herkese söylediğimin tersi olacak şimdi yumurta 1 olsun kuzum zeytin ekle onun yerine, aran çok olmuş çerezler olmasa daha güzel olurmuş, ekmek miktarında az makarnalarını 4 kaşık yap bence ama sonrasında kurabiye yeme :)
selam yorum için teşekkürler canım
ancak ben sadece sabah 1 dlm ekmek yada galeta yiyorum başka hiç ağzıma sürmüyorum
birde dün kurabiye yedim çnkü gerçekten çok kötü oldum şekerim düştü normalde 18 den sonra ağzıma hiç birşey sürmüyorum
:)) zeytin sewmiyom( sabhları birde domates salata flnda hiç yiyemiyorum aslında yemek gerek ancak
hee eileen1990 arkadaş 21 günde nasıl 7 kilo verdin demişti yazdımda şunuda unutmıyayım akşam 18 den sonra ağzıma su ve yeşil çaydan başka br şey de sürmüyorum onu da ekliyim :))
evet canım onu bende belirtmiştim zaten istersen uygulamaMaydanoz içinde bulunan maddelerden dolayı tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Bu yüzden düşük tansiyonu olan kişiler bu kürü uygulamasınlar.
diyor..bende düşük tansiyon var..acaba yapsammıki???deneyeceğim bakalım:44:
yaptır kızzz :))) ama bak dikkat gastrit veee tansiyon hastası değilse :)kız anama da yaptırıp içirsemmi ki. tiroid ameliyatından sonra duba gibi olmuş 4 ayda göbek iki katına çıkmış. o kadar da yürüyüş yapıyo ama yinede almaya başlamış.
yaptır kızzz :))) ama bak dikkat gastrit veee tansiyon hastası değilse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?