80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum yarın maydonozlarımı alıp ertesi gün başlıyorum hemen

çooook gzl canımmmmmm kahvaltına 1 yumurta haşlama 1dlm de ekmek koy istersennnn o zaman mükemmel olur afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhh
Elmam şekerim ben bu küru ilk diete başladığımda yaptım 3hafta çok süperdi yine yapalım inşallah iyi oluyor
ooo tecrübelimizde varrrr çok güzell hadi başlayalım hayırlısı bakalımm :)))
çoooooook gzl canım seninde yumurtayı sabah bence sende menüne ekle, bilgin varmı bilmiyorum ama patates ve çorba ekmek yerine geçenlerrr tatlım ona göre ayarlarsın kendini menünde yoğurt var cacık varrr bu çokkkk önemliiii yoğurt yemeyi ihmal etmiyoruzzzz :)))))

kahvaltına bayıldımmm :9 ıspanağı 4 5 yap canımm 2 yemek kaşığı az bence yaaa birdee araların yok dikkatimi çekiyorr işden dolayı filan mı?
herkese söylediğimin tersi olacak şimdi yumurta 1 olsun kuzum zeytin ekle onun yerine, aran çok olmuş çerezler olmasa daha güzel olurmuş, ekmek miktarında az makarnalarını 4 kaşık yap bence ama sonrasında kurabiye yeme :)

başlayalım şekerim ben sabah unutmazsam inşallah başlarım
artık pekmezli limonumu yatmadan içerim
ayyy çok hoşuma gitti bu olay yaaaaa inşallah yarırını görürüz canımmmmm :)

beyazcanım bidenemmm ne bu menüü vur deyince öldürüyon ama sen kahvaltı çoooooook az öğleyi anladım ama ya akşam o nerde :) yaroın böyle olmasın tamam mıııııııı
canımmmmm benimmmmm hepimiz birimiz birimiz hepimiz için :) ohhhh en güzelide senin kiii organik organikkk amaaa benimde saksı maydanozum varrrrr :)))) bahçe bulamadım saksıya ektim bendee :)

iyi geceler kızlar
benim işler bitmedi fazla mesai yapıcam şimdi
koay gelsinnnn canımmmmm

kuzum yarın maydonozlarımı alıp ertesi gün başlıyorum hemen
tamam kaptanların birtanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sabah: 1 yumurta haşlama, 1dlm peynir, 1tk reçel, 2 zeytin, domates,2dlm ekmek
öğle: yok kahvaltı geç yaptımmm
ara: 1 fincan salep ( 1 meyve ve 1 bardak süte eş değer)
akşam: 5 yk taze fasulye ( kıymalı), 3dlm ekmek, 1 kase cacık
ara: evet bu kötü oldu 2 sigara böreği ( arkadaşa gitmiştim annesi bir yandan o bir yandan çok ısrar ettiler yedim valla iyi halt ettim dimi :)

sabah : 1 ince dilim kaşar, 1 dilim t.b ekmek,4 zeytin, şekersiz çay
ara : 2 bisküvi
öğle : 1 kase çorba , 1 kaşık zılbıt tavurması, 3 kaşık fasulye yemeği,2 bardak ayran, 2 dilim ekmek
ara : 1 kase erik
akşam : 1 kase çorba , 1,5 parça tavuk göğüs , 2 kaşık pilav ve bol salata
ara : 1 kaşık dondurma, 1 kase kiraz
içebildiğim kadar su :)) 2lt vardır

Canım masallah tebrık edıyorum senı:) son yazdıgın menuye bajarsak gayet de ıyı beslenıosun ama cok da yuruosun.neler yaptın bu 21 gun ıcınde merak edıyorum canımm paylasabılır mısın:)
aslında 21 gün her şeyden yedim ama her yemekten avuç içi kadar yedim genelde 2 çeşit yemek yedim yanında cacık veya salata ve acılı şalgamın metabolizmayı hızlandırdığını düşünüyorum
ama ana öğünler arasına
5 saatlik ara veriyordum ara öğünleride 5 saatlik aranın tam orta vaktinde meyve yada canın ne çekiyorsa 1 avuç ve yeşil çayla onu yiyerek devam ettim
eşim hfta sonu evde o yüzden o varken spor yapamıyorum
hfta içi hergün 100 dk spor yapıyordum 8 bin adım atıyordum
ancak en az 10 bin atmamız gerektiğini ve bunun daha ii olacağını öğrendim
eğer her gün 12 bin adım atarsak da ayda otomatikman 2 kilo gidiyormuş rejim yapmadanda
hızlı tmpoda 2 saat sürüyor dünden beri böyle ypmaya başladım
4 lt karbonatlı su içiyorum ph ına dikkat ediyorum en az 8 olmalı
hee birde ağzımıza attığımız her şeyi en az 20 kere çiğnememiz gerek yavaş yemek gerekiyor
ben normalde burcumunda etkisi ikizler burcuyum çok hızlı yemek yiyorum aceleciyim ama bu yanlış işte.
ama bu aralar kilo verme yavaşladığı için vücudu şaşırtmak gerekiyor
dünden beri 4 öğün ve gene öğünler arası 4 saat falan koyuyorum bakalım böyle kaç kilo vercem :))
yarışmacı arkadaşlara başarılar :))

herkese söylediğimin tersi olacak şimdi yumurta 1 olsun kuzum zeytin ekle onun yerine, aran çok olmuş çerezler olmasa daha güzel olurmuş, ekmek miktarında az makarnalarını 4 kaşık yap bence ama sonrasında kurabiye yeme :)

selam yorum için teşekkürler canım
ancak ben sadece sabah 1 dlm ekmek yada galeta yiyorum başka hiç ağzıma sürmüyorum
birde dün kurabiye yedim çnkü gerçekten çok kötü oldum şekerim düştü normalde 18 den sonra ağzıma hiç birşey sürmüyorum
:)) zeytin sewmiyom ( sabhları birde domates salata flnda hiç yiyemiyorum aslında yemek gerek ancak

hee eileen1990 arkadaş 21 günde nasıl 7 kilo verdin demişti yazdımda şunuda unutmıyayım akşam 18 den sonra ağzıma su ve yeşil çaydan başka br şey de sürmüyorum onu da ekliyim :))

KIZLAAARR HAYIRLI SABAAAHLAAAARRRRR..

Ya kürü yapmaya haftaya pazartesi başlamıyormuyduuk
elma şekeri başladınızmıı????
ya malzemeler var bende yapayım

kızlar
haftaya da greyfurt kürü yapalım..yağ yakımında çok etkili..hazırlaması kolay tadı da güzel olur mu???

bu arada dünkü menüm;

sabah
yumurta
2 d.ekmek
zeytin
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurt
2 d.ekmek
ara
leblebi-üzüm
kahve
akşam
karpuz
yarım kase çorba
2-3 tane yaprak sarma
ara
meyve

spor: 40 dk plates

evet evet işte tam da buuuuuuuuuuu :))))

başlıyoruz canım bugünnnnnnn sende başlaaaa, ama ben burada greyfurt bulamam ki dahaaaa biz bildiğin karpuz sezonunu açtık :)

Maydanoz içinde bulunan maddelerden dolayı tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Bu yüzden düşük tansiyonu olan kişiler bu kürü uygulamasınlar.

diyor..bende düşük tansiyon var..acaba yapsammıki???deneyeceğim bakalım:44:

günaydın kızlar. maşallah başlamışsınız maydonozu içmeye. nilersin canım sen nerelisin. acılı şalgam deyince ilgimi çektin. hemşehrimiyiz yoksa.

pekiiii doktor kontrolündemisin canımmmmm???? bana pek sağlıklı gelmedi ama doktorsa birşey diyemem tabi ki

evet canım onu bende belirtmiştim zaten istersen uygulama

kız anama da yaptırıp içirsemmi ki. tiroid ameliyatından sonra duba gibi olmuş 4 ayda göbek iki katına çıkmış. o kadar da yürüyüş yapıyo ama yinede almaya başlamış.

yaptır kızzz :))) ama bak dikkat gastrit veee tansiyon hastası değilse :)

bilmiyomki tansyon var mı. mutfakta şimdi gelsin de sorayım. ya azıcık iş yapsın nefes nefese kalıyo. tiroit hastalığının tüm belirtilerini yaşıyo ve yaşatıyo. kilo, sinir, adet düzensizliği ne ararsan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…