haftaya p.tesi yaparızzz salı bitirir başka birşeye başlarızzzz olur mu?şekerim ne kadar sürecek bu kür
bilmiyomki tansyon var mı. mutfakta şimdi gelsin de sorayım. ya azıcık iş yapsın nefes nefese kalıyo. tiroit hastalığının tüm belirtilerini yaşıyo ve yaşatıyo. kilo, sinir, adet düzensizliği ne ararsan yani.
bendeee yaptımmmmm şimdi içeceğimmm yeşil yeşilllllist arkadaşım nasıl bir tadı vardıııı :))) birde kızlar ben blendır da çektimmmmmdaha ii oldu sanki aklınızda olsun
haftaya p.tesi yaparızzz salı bitirir başka birşeye başlarızzzz olur mu?
öğlee yok bebebğimmm ayyy bende içtimmmmmneyse fena değildi :)limonun tadı pek yok gibi daha çok maydanoz tadıyo biraz zor içtim taneler büyük oldu rondoda öğlen içtiğimi blendırda yapayım inşallah o daha iyi olur ama içilmiyecek gibi de değil iyidir
üst üste kürleri yapıp metabolizmayı bozmayalım en azından 1 hafta ara versek daha iyi olmaz mı kürler arasında
öğlee yok bebebğimmm ayyy bende içtimmmmmneyse fena değildi :)
evet canım haftaya kür değilde bitki çayı içelim diye düşündümmmm bir bitki belirleyeyimmmm onu içelim olur muuu
pardon canımmmmmmm cümle hatasııııı iyikiiiii yazmışsın bakk diğer arkadaşlar da öyle anlamış olabişlirsadece sabahları mı içiyoruz yemekten yarım saat önce yazınca ben 3 öğün içicez anladım
yaaa kızlar bendeee hiç gr oynamadı bu haftaaaaa neden acaba((( takıldı kaldıııı gerçi kırmızı kartlıyım ama beni etkilemezdi pek o
canım bende de aynı sorun var ama regl değil de kabızım valla çok moral bozuyo
çooook gzl canımmmmmm kahvaltına 1 yumurta haşlama 1dlm de ekmek koy istersennnn o zaman mükemmel olur afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhhhh
ooo tecrübelimizde varrrr çok güzell hadi başlayalım hayırlısı bakalımm :)))
çoooooook gzl canım seninde yumurtayı sabah bence sende menüne ekle, bilgin varmı bilmiyorum ama patates ve çorba ekmek yerine geçenlerrr tatlım ona göre ayarlarsın kendini menünde yoğurt var cacık varrr bu çokkkk önemliiii yoğurt yemeyi ihmal etmiyoruzzzz :)))))
kahvaltına bayıldımmm :9 ıspanağı 4 5 yap canımm 2 yemek kaşığı az bence yaaa birdee araların yok dikkatimi çekiyorr işden dolayı filan mı?
Herkese söylediğimin tersi olacak şimdi yumurta 1 olsun kuzum zeytin ekle onun yerine, aran çok olmuş çerezler olmasa daha güzel olurmuş, ekmek miktarında az makarnalarını 4 kaşık yap bence ama sonrasında kurabiye yeme :)
ayyy çok hoşuma gitti bu olay yaaaaa inşallah yarırını görürüz canımmmmm :)
beyazcanım bidenemmm ne bu menüü vur deyince öldürüyon ama sen kahvaltı çoooooook az öğleyi anladım ama ya akşam o nerde :) yaroın böyle olmasın tamam mıııııııı
canımmmmm benimmmmm hepimiz birimiz birimiz hepimiz için :) ohhhh en güzelide senin kiii organik organikkk amaaa benimde saksı maydanozum varrrrr :)))) bahçe bulamadım saksıya ektim bendee :)
koay gelsinnnn canımmmmm
tamam kaptanların birtanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şekerimYüreğine ağzına sağlık tek tek uğraşmışın yazmışsın .şekerim canım benim biliyormusun ben senii çookk seviyorumm
şekerim ben ist doğma büyümegünaydın kızlar. maşallah başlamışsınız maydonozu içmeye. nilersin canım sen nerelisin. acılı şalgam deyince ilgimi çektin. hemşehrimiyiz yoksa.
doğrudur sağlıklı değil pek diyetisyene inanmıyorumpekiiii doktor kontrolündemisin canımmmmm???? bana pek sağlıklı gelmedi ama doktorsa birşey diyemem tabi ki
benim kapmam pek mühim değil canım senin sağlığın gitmesin yeterrdoğrudur sağlıklı değil pek diyetisyene inanmıyorum
aslında herşeyden azar azar yiyerek vermek daha ii
ancak benim çok hızlı kilo vermem lazımm :))) kapiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?