80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bendeee yaptımmmmm şimdi içeceğimmm yeşil yeşilllllist arkadaşım nasıl bir tadı vardıııı :))) birde kızlar ben blendır da çektimmmmmdaha ii oldu sanki aklınızda olsun

bendeee yaptımmmmm şimdi içeceğimmm yeşil yeşilllllist arkadaşım nasıl bir tadı vardıııı :))) birde kızlar ben blendır da çektimmmmmdaha ii oldu sanki aklınızda olsun

limonun tadı pek yok gibi daha çok maydanoz tadıyo biraz zor içtim taneler büyük oldu rondoda öğlen içtiğimi blendırda yapayım inşallah o daha iyi olur ama içilmiyecek gibi de değil iyidir

limonun tadı pek yok gibi daha çok maydanoz tadıyo biraz zor içtim taneler büyük oldu rondoda öğlen içtiğimi blendırda yapayım inşallah o daha iyi olur ama içilmiyecek gibi de değil iyidir
öğlee yok bebebğimmm ayyy bende içtimmmmmneyse fena değildi :)
üst üste kürleri yapıp metabolizmayı bozmayalım en azından 1 hafta ara versek daha iyi olmaz mı kürler arasında

evet canım haftaya kür değilde bitki çayı içelim diye düşündümmmm bir bitki belirleyeyimmmm onu içelim olur muuu

öğlee yok bebebğimmm ayyy bende içtimmmmmneyse fena değildi :)

evet canım haftaya kür değilde bitki çayı içelim diye düşündümmmm bir bitki belirleyeyimmmm onu içelim olur muuu

sadece sabahları mı içiyoruz yemekten yarım saat önce yazınca ben 3 öğün içicez anladım

yaaa kızlar bendeee hiç gr oynamadı bu haftaaaaa neden acaba ((( takıldı kaldıııı gerçi kırmızı kartlıyım ama beni etkilemezdi pek o

GÜNAYDIN KIZLAR ERKEN GELMİŞİNİZ BU GÜN İMRENDİN SİZE
BEN SABAH ERKENDEN KAPI ÖNLERİNİ TEMİZLEDİM GELEMEDİM .BAHÇELİ EVİN İŞİ HİÇ BİTMİYOR,İÇERLER BİTİYOR MERDİVEN KALIYOR ,ONU YAPIYOM,BAHÇE .HADİ BAHÇEDE BİTTİ DIŞARI KAPI ÖNLERİ.DAHA ÇATIYLA BODRUMA HİÇ SIRA GELMİYOR.DAHA EV BİTDE KAYINVALİDENİN EVİ VAR TEMİZLENİCEK .ALLAH BANA GÜÇ VERSİN.VALLA BAZEN İMRENİYORUM APARTMANA OH KAPICI MERDİVENLERİ ,DIŞARLARI TEMİZLİYOR .ÇÖPLERİ ALIYO KALORİFERİ YAKIYOR.BİZİM KIŞIN BİDE KALORİFER YAKMA SIKINTISI VAR Bİ DOĞALGAZ GELSE MAHALLEMİZE RAHATLIYCAZ.AYY BEN KAHVALTI YAPMADIM DAHA UNUTTUM KÜRÜ DE YAPIYIM GEÇ OLDU ZATEN

şekerim Yüreğine ağzına sağlık tek tek uğraşmışın yazmışsın .şekerim canım benim biliyormusun ben senii çookk seviyorumm

şekerim Yüreğine ağzına sağlık tek tek uğraşmışın yazmışsın .şekerim canım benim biliyormusun ben senii çookk seviyorumm

sen saydın ben yoruldum beyezcanım yaaaaaaaallah yardımcın olsunnnn orda olsaydım yardıma gelirdim :) vallahi vbende seniiii çooooooooooooooooook seviyorum beyazcanım yaaaa acayip kanım kaynıyorrr :) ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy kızlarrr nasıl içiyorsunuz maydanoz kürünü rejim yapmadan karaciğer için 10 gün falan denemiştim bilmiyo işe yaramışmıdır ancak midem çok kötü oluyordu :))

kızlar nasılsınızz?? ay ben regl oldum nasıl ağrım varrr tabii ki de iştahım da arttıı lanet olsun ki ama allahtan iştahım var ama yiyesim yok böyle de bir garip ay çok şeker bi defter tutmamya başladım yediklerimi tek tek kalorilerini yazıyorum kaç l su içtigimi de yazıyorum süper oluo. Buraya yazmak çok yardımcı oluooo ama orda sıkıldıkça girip bakıyorum yuh diyorum bazen ve geç yemek yiyo olmam en büyük düşmanımmış

Ay bugun spor falan yapcak halim yok valla oturdugum yerden agrıdan inliom resmen
bugunkü menüm,

sabah, 2 galeta 1 elma
öglen, tulum lorlu , domatesli marullu yağsız salata
ara, çizi
akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum

şimdiden 1.5 lt su içtim :)

öptüm hepiniziii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…