benim kapmam pek mühim değil canım senin sağlığın gitmesin yeterr
kızlar nasılsınızz?? ay ben regl oldum nasıl ağrım varrrtabii ki de iştahım da arttıı lanet olsun ki ama allahtan iştahım var ama yiyesim yok böyle de bir garip ay çok şeker bi defter tutmamya başladım yediklerimi tek tek kalorilerini yazıyorum kaç l su içtigimi de yazıyorum süper oluo. Buraya yazmak çok yardımcı oluooo ama orda sıkıldıkça girip bakıyorum yuh diyorum bazen ve geç yemek yiyo olmam en büyük düşmanımmış
Ay bugun spor falan yapcak halim yok valla oturdugum yerden agrıdan inliom resmen
bugunkü menüm,
sabah, 2 galeta 1 elma
öglen, tulum lorlu , domatesli marullu yağsız salata
ara, çizi
akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum
şimdiden 1.5 lt su içtim :)
öptüm hepiniziii :)
ne kadar güzel kıs, hemencecik de yapmışsın, ben bugün başlayamadım yarın inş. yapıcamEki Görüntüle 722559
ilk kür benden
öğlee yok bebebğimmm ayyy bende içtimmmmmneyse fena değildi :)
evet canım haftaya kür değilde bitki çayı içelim diye düşündümmmm bir bitki belirleyeyimmmm onu içelim olur muuu
ne kadar güzel kıs, hemencecik de yapmışsın, ben bugün başlayamadım yarın inş. yapıcam
bencede şekerim bitki çayları daha kolay olur
kızlar yardım ...
akşam yemeği vaktinde uyumuşum ve zaman geçti, sizce ne yemeliyim daha geç olmadan ?
canım 2 dilim ekmek arasına ince dilim peynir domates kıvırcık ve maydanozla bir sandviç yap 10 dkanı almaz
ESRA cım nasılsınsen kürü yapmışın ne güzel ben yapamadım malesef misafir geldi sabah sabahsonrada unuttum yarın işallah.hatta şimdiden maydanoz almalıyım bahçeden gözümün önünde dursun
iyiyim canım sen nasılsın bizimde yatılı misafir var pazara kadar ama ben bekar olmanın avantajını kullanıyorum babamla annem misafirlere yeme içmede eşlik ediyolar ben büyük ölçüde diyetimi bozmamaya çalışıyorum çok canım çekmediği sürece de bozmuyorum ama sizin benim yaptığımı yapmanız biraz zor
sağol canım bende iyiyim çok şükür,aman dikkat et bozmadiyetini pazara kadar kim bilir neler pişecek evde kahvaltılar bile tehlikeli oluyor misafir olunca çok çeşit börekler kızartmalar ,kendine mukayyet ol esra ..evet bekar olman gerçekden avantaj bunu iyi kullan .biz anneler kendimizi çöp tenekesi zannediyoruz çocukların artanları akşamdan kalanlar,ekmek kırıntısı ne varsa günah olmasın diye yiye yiye bu hale geldik ,ee misafire eşl,
ik etmek de var tabii
Ben bugün baslayamadim maydonoz yoktu kb hastalandı onla uğraştık sonrada denize gittim olmadı yarın pazardan alıyorum yapacağım Hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?