80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm
ama hiç birşey yememişsin kiii
ben de kötü besleniyorum ama sen hiç birşey yememişsin hemen hemen
bağırsakların çalışmaz cnm
bnde öptüm seni

Sabah
maydanoz kürü
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
domates
salatalık
1 bardak meyve çayı
Ara
1 muz
Öğle
yarım tabak haşlanmış makarna
yarım tabak et sote
salata
1 dilim karpuz
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 şeftali
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
yeşil çay
Akşam
2 kase mercimek çorbası
1 kase közlenmiş karışık sebze
Ara
karpuz
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
1 bardak fanta (misafirlerle dayanamadım içtim bugünlük pek diyet menüsü olmadı ama bugünlük görmezlikten gelin beni)
bugün aldığım kalori 1815

Son düzenleme:
sabah 2 dilim çavdar 1 haşlama yumurta 2 banım reçel çok az çökelek domates şekersiz çay öğle yarım kase çorba 1 bardak ayran ara 1 elma akşam 4 kaşık bezelye 3 kaşık bulgur pilavı yarım dilim çavdar 1 bardak ayran 2.5 lt su spor 1 saat yürüyüş

kızlar menüm
sabah
2 dlm ekmk 1 dlm peynir
ara
1 kase yoğurt
ara
1 kurupasta
öğlen
1 dm kek
çok az keşkül
akşam
ara
1 elma
yarım etliekmek
biraz tavuk göğsü
gece 1 kase yoğurt
4 lt su

ESRA cım nasılsın sen kürü yapmışın ne güzel ben yapamadım malesef misafir geldi sabah sabahsonrada unuttum yarın işallah.hatta şimdiden maydanoz almalıyım bahçeden gözümün önünde dursun

şekerim bişey sorcam sana,ben geçen aktardan tere tohumu aldım öğütülmüş.sen bilirsin faydası varmıdır yağ yakımına, bide maydamoz kürüyle birlikte kullanıyımmı şeker

ESRA cım nasılsın sen kürü yapmışın ne güzel ben yapamadım malesef misafir geldi sabah sabahsonrada unuttum yarın işallah.hatta şimdiden maydanoz almalıyım bahçeden gözümün önünde dursun

iyiyim canım sen nasılsın bizimde yatılı misafir var pazara kadar ama ben bekar olmanın avantajını kullanıyorum babamla annem misafirlere yeme içmede eşlik ediyolar ben büyük ölçüde diyetimi bozmamaya çalışıyorum çok canım çekmediği sürece de bozmuyorum ama sizin benim yaptığımı yapmanız biraz zor

Ben bugün baslayamadim maydonoz yoktu kb hastalandı onla uğraştık sonrada denize gittim olmadı yarın pazardan alıyorum yapacağım Hemen

Sabah.yarım boreklik yufkadan içi yesillikli gözleme yağsız yanında çay
Ögle.3 etli yaprak sarması Sonra 1saat Sonra elma 1portakal
Aksam .1etli dolma 1yaprak sarması 1
avuç içi yufkayla
2.5litre su

offf üzüliyimmi seviniyimmi bilemedim bu güm 800 kalori almışım çok az,normalde diyetisyenin listesine göre 1800 kalorilik beslenmem lazım.işten güçten vakit bulamıyorum bu gün bide misafir telaşım vardı .aklıma gelince yedim canımda istemiyor bişey ama sonra gece uykumdan uyanıyorum acıkıyorum dün gece kalktım dolabın önünde buldum kendimi allahdan yoğurt yapmıştım onu yedim yabide pasta yapsaydım

sağol canım bende iyiyim çok şükür ,aman dikkat et bozmadiyetini pazara kadar kim bilir neler pişecek evde kahvaltılar bile tehlikeli oluyor misafir olunca çok çeşit börekler kızartmalar,kendine mukayyet ol esra..evet bekar olman gerçekden avantaj bunu iyi kullan .biz anneler kendimizi çöp tenekesi zannediyoruz çocukların artanları akşamdan kalanlar,ekmek kırıntısı ne varsa günah olmasın diye yiye yiye bu hale geldik ,ee misafire eşl,
ik etmek de var tabii

yok allahtan benim yemek saatlerim evdekilere uymuyo onlar kahvaltı yaparken ben yürüyorum o yüzden daha da rahatım
annemde aynı senin gibi mecburi misafire eşlik ediyo onlarla yemeyince de ayıp oluyo

Arkadaşlar bende yeniyim buralarda 1.57 boy kilo ise 85 3 yıldır evliyim 2 kez tedavi gördüm ama maalesef tutmadı hatta gebelik test bile yaptıramayıp her seferinde adet gördüm .. 3 tedavi öncesinde zayıflamam gerekiyor ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…