handeryaaa ablaaa dövme beni noluuur
1500gr aldim inanamiyom poofffffff
listeyi hazirliyorum güzel güzel ama yoruyorlar beni :)))
ben yine internet cafedeyim ama tartılamadım eczane falan bulursam tartılıp yazarım aylincim ama aç karnına kilosu olmaz tabi
aaaa aylin naptın sen yaaaaaa!!!!
sürekli takipteyim ona göre bu hafta çok kas kendini 2 kilo gitsin ona göre..klava: klava: klava:
aksamlari yemiyim bariiii,. bide spora gitmem lazimm. 2 hafta izinliyimmm, hergünnn spora gitmem lazimmmmmmm, ozaman 24 temmuz 80 olmam lazim!!!!!!!!!!
iddaya felan girelimm basariyim noluur........
üzülmeyinnn en kötü olani benim
gecen hafta 83.3
bu hafta 84,8
1500gr alinirmii söleyin banaaa......... bukadar aptal olunurmu he diyin ana bi :mymeka:
kızlar bide lahana yağınıda öneririm çok daha fazla terletiyo ve daha çabuk sonuç alabiliyorsunuz .
yeşil çaydan nefret eden biri olarak yeşil çay içmeye başladım önerim poşet çayı çok bekletmeyin acıyo birde soğuk içmeyi deneyin benm acyp midemi bulandırır ama artık soğukkn bir dikişte içiyorum
paylaşmak istedim :) belki birilerinin işine yarayabilir bide herkes paylaşsa keşke gün için de ne yediğini o zaman yemek yerken yazacağımızı düşünerek miktarı azaltabiliriz belki :)
üzüldüm canım :teselli:geçer inş doktorunla görüştünmü bu konuyu:uhm:
kızlar bide lahana yağınıda öneririm çok daha fazla terletiyo ve daha çabuk sonuç alabiliyorsunuz .
yeşil çaydan nefret eden biri olarak yeşil çay içmeye başladım önerim poşet çayı çok bekletmeyin acıyo birde soğuk içmeyi deneyin benm acyp midemi bulandırır ama artık soğukkn bir dikişte içiyorum
paylaşmak istedim :) belki birilerinin işine yarayabilir bide herkes paylaşsa keşke gün için de ne yediğini o zaman yemek yerken yazacağımızı düşünerek miktarı azaltabiliriz belki :)
:1hug:çok tşk ederim canımm dikkat et aspirin mideye çok zararlı allah korusun:Saruboceq:fırsatını bulduğunda bir dr danış lütfen bu ağrıları ihmal etme güzelimCADIARZUseni tanıdığıma çok memnunum canım hep beraber baaşarıcaz:lepi:canım burda dr yok bu yuzden soramıyorum bol bol asprin içiyorum eritip benı anca o rahtlatıyor...
bu arada senı tebrık ederım cok guzel 1 kg gıtmesı ya yanlıs anlama ama sen bızden daha cok daha hızlı kg verırsın bır dr söylemıstı cunkı cok kılolu olanlar daha hızlı ve daha cok kg verıyor demıstı ama ne olur yanlıs anlama benı uzulurum ve lutfen bırakma azımle devam et vereceksın...bu arada ödem sorununu ben yesıl soganla çözmeye çalışıyorum ya cidde onu cok tükettiğim zaman acayip ödem atıyorum kokudan dolayı rahatsız oluyorum ama en azndan akşamları dene ıstersen ama kg verdıgın ıcın ben vermısım gıbı sevındım:)
:1hug:
:1hug:çok tşk ederim canımm dikkat et aspirin mideye çok zararlı allah korusun:Saruboceq:fırsatını bulduğunda bir dr danış lütfen bu ağrıları ihmal etme güzelimCADIARZUseni tanıdığıma çok memnunum canım hep beraber baaşarıcaz:lepi:
canım burda dr yok bu yuzden soramıyorum bol bol asprin içiyorum eritip benı anca o rahtlatıyor...
bu arada senı tebrık ederım cok guzel 1 kg gıtmesı ya yanlıs anlama ama sen bızden daha cok daha hızlı kg verırsın bır dr söylemıstı cunkı cok kılolu olanlar daha hızlı ve daha cok kg verıyor demıstı ama ne olur yanlıs anlama benı uzulurum ve lutfen bırakma azımle devam et vereceksın...bu arada ödem sorununu ben yesıl soganla çözmeye çalışıyorum ya cidde onu cok tükettiğim zaman acayip ödem atıyorum kokudan dolayı rahatsız oluyorum ama en azndan akşamları dene ıstersen ama kg verdıgın ıcın ben vermısım gıbı sevındım:)
soğanı nasıl tüketiyorsun salata yaparakmı:uhmpuyorumnanaktan yazarmısın lütfen
ailemin yanına gittiğimde gideceğim artık dr.troid tahlilimide yaptırırım...canım bende seni ve burdaki tüm ark.ları tanııdgım için mutluyum burda çok yalnızdım kışın anlamıyorum okul ev arası kosturmaktan ama yazın canım cok sıkılıyor hıc kımse yok carsıya pazara cıksam kucuk bır ılce 20 dk gerı gelıyorum bıtıyor cunkı ama en aızından ıkı kelam edecegım ınsanlar var burda...
veeeeeeee artık ortak bir hedefimizzzzzzzz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?