80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handeryaaa ablaaa dövme beni noluuur
1500gr aldim inanamiyom poofffffff

listeyi hazirliyorum güzel güzel ama yoruyorlar beni :)))

ben yine internet cafedeyim ama tartılamadım eczane falan bulursam tartılıp yazarım aylincim ama aç karnına kilosu olmaz tabi

handeryaaa ablaaa dövme beni noluuur
1500gr aldim inanamiyom poofffffff

listeyi hazirliyorum güzel güzel ama yoruyorlar beni :)))

aaaa aylin naptın sen yaaaaaa!!!!
sürekli takipteyim ona göre bu hafta çok kas kendini 2 kilo gitsin ona göre..klava:klava:klava:

aksamlari yemiyim bariiii,. bide spora gitmem lazimm. 2 hafta izinliyimmm, hergünnn spora gitmem lazimmmmmmm, ozaman 24 temmuz 80 olmam lazim!!!!!!!!!!

iddaya felan girelimm basariyim noluur........

aksamlari yemiyim bariiii,. bide spora gitmem lazimm. 2 hafta izinliyimmm, hergünnn spora gitmem lazimmmmmmm, ozaman 24 temmuz 80 olmam lazim!!!!!!!!!!

iddaya felan girelimm basariyim noluur........

benle iddaya varmısın birinin benide tetiklemesi lazım bende 80 olmayım kakibem olurmusunnnn

gecen haftaki kilo: 83.200
bugünkü kilo: 83
verilen kilo:200 gr
hedef:70
slmm kızlar utanç içindeyim

aylin90 geç bildirdim özür dilerim
baharnaz veremedim bu hafta kiloları hiç spor yapmadım ki kpssden tercih yapmam lazım bütün gün bilgisayar başındayım kaldı bu kilolar
şu hızlı kilo verenlere hayranım

bu arada bende elma sirkesiyle zayıflayanlardanım ben sabah aç karnına 1 su bardağı ılık suy 1 tatlı kaşığı bal bi yemek kaşığı elma sirkesi içitim akşam yatmadan öncede tabi acyp iştah kapatıyo ama artık bıraktım 2 ay içtim artık iştahımı kontrol etmeye çalışyrm mideme zararlı olr die korkuttular beni :)

kızlar bide lahana yağınıda öneririm çok daha fazla terletiyo ve daha çabuk sonuç alabiliyorsunuz .
yeşil çaydan nefret eden biri olarak yeşil çay içmeye başladım önerim poşet çayı çok bekletmeyin acıyo birde soğuk içmeyi deneyin benm acyp midemi bulandırır ama artık soğukkn bir dikişte içiyorum
paylaşmak istedim :) belki birilerinin işine yarayabilir bide herkes paylaşsa keşke gün için de ne yediğini o zaman yemek yerken yazacağımızı düşünerek miktarı azaltabiliriz belki :)

size katılıyorum yeşilçayı bende sevmezdim ama alıştım ödem sökücü diye içiyorum fazla bekletince çok acı oluyoooa.s.

üzüldüm canım :teselli:geçer inş doktorunla görüştünmü bu konuyu:uhm:

canım burda dr yok bu yuzden soramıyorum bol bol asprin içiyorum eritip benı anca o rahtlatıyor...
bu arada senı tebrık ederım cok guzel 1 kg gıtmesı ya yanlıs anlama ama sen bızden daha cok daha hızlı kg verırsın bır dr söylemıstı cunkı cok kılolu olanlar daha hızlı ve daha cok kg verıyor demıstı ama ne olur yanlıs anlama benı uzulurum ve lutfen bırakma azımle devam et vereceksın...bu arada ödem sorununu ben yesıl soganla çözmeye çalışıyorum ya cidde onu cok tükettiğim zaman acayip ödem atıyorum kokudan dolayı rahatsız oluyorum ama en azndan akşamları dene ıstersen ama kg verdıgın ıcın ben vermısım gıbı sevındım:)

slm kızlar

geÇen haftakı kılom 82,5
bu haftakı kılomm 82,1
verılen 0,400 gr.

Bu aralar Çok yoĞunum oyÜzden paylaŞım yapamıyorumm.

ben bugün sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyla tiroid ilacımı içtim saat 6 da çıktım evden yolda 2 adet kepekli diyet bisküvi yedim
saat 9 da kahvaltı işyerinde
2 dilim çavdar ekmeği
1 küçük salatalık
1 ince dilim light peynir
1 fincan şekersiz çay

11,30 da ara öğün
3 adet minik armut

1,30 öğle yemeği
kocaman bir tabak yağsız tuzsuz salata(domates,salatalık,göbek marul,ve azcıkta peynir doğradım)
1 adet dolam biber
1 dilim çavdar ekmeği

ikindi
acıkmadığım için bişey yemedim
1 maden suyu içtim
birazdan mesai bitiyor çıkıcam 8 gibi evde olurum salata meyva yerim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

:1hug: :1hug:çok tşk ederim canımm dikkat et aspirin mideye çok zararlı allah korusun:Saruboceq:fırsatını bulduğunda bir dr danış lütfen bu ağrıları ihmal etme güzelimCADIARZUseni tanıdığıma çok memnunum canım hep beraber baaşarıcaz:lepi:

ailemin yanına gittiğimde gideceğim artık dr.troid tahlilimide yaptırırım...canım bende seni ve burdaki tüm ark.ları tanııdgım için mutluyum burda çok yalnızdım kışın anlamıyorum okul ev arası kosturmaktan ama yazın canım cok sıkılıyor hıc kımse yok carsıya pazara cıksam kucuk bır ılce 20 dk gerı gelıyorum bıtıyor cunkı ama en aızından ıkı kelam edecegım ınsanlar var burda...
veeeeeeee artık ortak bir hedefimizzzzzzzz var...

soğanı nasıl tüketiyorsun salata yaparakmı:uhmpuyorumnanaktan yazarmısın lütfen

soğanı nasıl tüketiyorsun salata yaparakmı:uhmpuyorumnanaktan yazarmısın lütfen

salatanın içine bayaa bir dogruyorum basıt bır salata tarıfı vereyım kıvırcık yada marulu ınce ınce kıy ıcıne taze sogan koy bol lımon yada nar eksısı cok az zeytınyagı gezdır ama tuz atma...hem tadı guzel oluyor hemde habıre wc gııdyorsun..

:lepi:evetttttkaydirigubbakcemile5sizlere doyum olmaz bana müsade mesai bitiyor çıkmam lazım iyi akşamlar evden girebilirsem görüşürüz opuyorumnanaktan hoşcakal topichihoyyythihoyyytyarın sabah yanıma arkadaşta buldum erkenden kalkıcam yürüyüşe gidicem:sm_cool:iyi tatillerrr kızlarrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…