80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

görüşürüz iyi tatiller..

yarın alırım şuan evde yok:1no2: soğanda nar ekşiside tşk ler bilgi içinopuyorumnanaktan

artemis canım sıkmacanını inşallah herşey yoluna girer, burda gerçekten hiç çıkarsız güzel paylaşımlar var ve kilo vermek adına da güzel paylaşımlar var

çokbilmiş ben bir ara düzenli elma sirkesi içmiştim balsız geceleri mide rahatsızlığı tutunca (halbuki sadece sabahları içmiştim) bıraktım arada bir sabahları içiyorum sen ii dayanıyorsun tebrikler

neslihan kolay gelsin

aylincim sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan birde bu kadar artıda olduğun için :mymeka:

ÖNEMLı BıR AÇIKLAMA

Bu bir itiraftır.

Arkadaşlar daha yani yaklaşık 20-30 gün öncesine kadar herkes günlük ne yediğini içtiğini yazardı ve bu gerçekten bizi etkileyen bir durumdu yani en azından beni o haftalık kaçamaklarıma dikkat ederim yada abartılı bir şey yemişsem yazarken utanırdım. Buraya ne yediğimizi yazacağım diye yemekten ve kaçamaktan bile kıstığım olurdu. Hatta yediklerimiz konusunda uyarılır yada yemediklerimiz konusunda uyarılır dikkat ederdim. ( Sağolsun flatliners beni uyarmıştı ve ben bundan çok olumlu etkilenmiştim o süreçte dikkat ettim de yani) ama bu sıralar bıraktım bir erteleme yaptım neden anlamadım zaman zaman birbirimizi uyarmalar gerçekten işe yarıyor

Yağmur gözlünün msjını okuyunca bunu yazma gereği duydum

fazla kg alma tamammı dönüşün muhteşem olsun yoksa gerisini sen düşün gelince neler olacagını :mymeka:klava::lepi:

fazla kg alma tamammı dönüşün muhteşem olsun yoksa gerisini sen düşün gelince neler olacagını :mymeka:klava::lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biliyorum canım ya kayınvalidemlere izmir foçaya gidiyorum canım evet kilo almamaya özen göstericem

olabilir tabiki şişlik vardır ödem oluşmuş olabilir

bu hafta genelde dışardaydım çok fazla dışarda kaçamağım oldu canım ya kendi kendimle dalga geçiyorum bakma bana şişliğin ötesindeki fazlalığımın ne kadar olduğunu tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…