80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh canım benim hoşgeldin bende sendenim ama malesef senden daha tecrübeliyim galiba 2 aşılama 6 tüp bebek bir gün bizimde yüzümüz güler işalllah

zayıflayıp tedavisiz kalırsın alırsın bebişini kucağına..
ben kaptan irem tekrar hoşgeldin

bu arada eşya toplamaktan çok sık gelemedim başka yeni gelen arkadaşlarım da hoşgelmişlerrr

sabah : 1 kurabiye, 1 bardak şekersiz çay
ara : 2 kurabiye
öğle : 4 y.k fasulye , 1 kepçe çorba , 1 dilim t.b ekmek
ara : yok ( uyumuşum bi güzel )
akşam : 2 ince dilim t.b ekmeğiyle ince kaşar,marul,domates sandiviç
ara : 12 adet kiraz
bol su içmeye çalışıyorum, birazdan yeşil çay hazırlıycam kendime

düzensiz bir beslenme yine, bugün öğrencilerimin sınav telaşı vardı o yüzden sabah bu şekilde malesef :44:

bende tedavi için zayıflamak istiyorum allah yardımcımız olsun çoooooooook zor allah aratmasın kucağımızı doldursun tüm isteyenlerin inş

6 tüp bebek mi? ben daha hiç yaptırmadım zayıflayıp yaptırcam inş bundan sonra her daim dualarımdasın allah yardımcın olsun tez zamanda kucağın dolar inş

Sabah, peynir , 1 haşlanmış yumurta, 2dilim tam bugday, domtes salata yeşil çay
Öğlem 6 kaşık sebze 3 kaşık yogurt 2 dilim tam bugday domates
Ara starbuks kahve şekerli
Akşam 3 köfte ayran 2 bugday ekmeği
Ara kiraz ve erik
2,5 litre su
40 dk yürüyüş ( kahve için )

Kürü yapamadım bu hafta evde yokummmm ( bir sonraki sefere katılıcam inşallhhhh

6 tüp bebek mi? ben daha hiç yaptırmadım zayıflayıp yaptırcam inş bundan sonra her daim dualarımdasın allah yardımcın olsun tez zamanda kucağın dolar inş

sorma canım malesef
aminnn isteyen herkesin dolsun göbüşleri kucakları bebeişleee

Arkadaşlar Allah size en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek verir inşllahhhhhhh, tüm isteyenlere, Allah gönlünüze göre versin, yardımcınız olsun ,

kızlar hepinize danışıorum
benim buzdolabı değişicek,lowfrost lar enerji tasarrufundan baya iyiymiş ama biraz buzlanma yapıyormuş karar veremedim nofrost mu low frost mu aranızda kullanan varmı memnunmusumuz lowftosttan

bende bi ara çok araştırdım lowfrostlarında yılda bir bardak su dolduracak kadar buz tuttuğu söyleniyor bana değer gibi geldi

benim faturalarım çok yüksek geliodu ölçüm yaptım hani dolapların üzerinde 400w filan yazıyo ya benim ki 700 üstü harcıyo müthiş elektrik faturası bi hesap daha yaptık 3 yılda buzdolabı kendini elektrik faturamızla ödüyo

valla benim de aklıma çok yatıyo bu dolaplar
benim eski dolap çooookkkk eski 2 aya kalmaz buzluguna el girmezbuz tutar
tamaman boşaltır akşama kadar çözülmesini beklerim tabi bu arda mutfak çarşamba pazarı olur
tek sorun kışın sıcaklık 0 ın altına düşünce dolap kendini kapatıyor çalışmiyormüş eşime göre bu bir artı zaten soğukda ne gerek var çalişmasına diyor bilmem öylemi 40 yılda bi dolap alıcam iyi bişey olsun istiyotum hem iyi hem enerji tasarruflu.hemde cebimize göre hepsi nasıl olcak bilmem

çoooooooooook gzl bir menüüü canımmmmmm çözdünnnn olayı :)

ne kadar güzel kıs, hemencecik de yapmışsın, ben bugün başlayamadım yarın inş. yapıcam

bencede şekerim bitki çayları daha kolay olur
evet canım haftalık çay şeklinde giderizzz bu birazda detoks gibi birşey olur diye bununla başlamak istedimmmm

ben karar verdim mi hemen yaparım hatta evde maydanoz kalmamıştı sabah 8 de markete gittim almaya
süpersin yaaaaaaaaaaaaa maşallahhhh inan çok takdir ettim seniiii canım benim bağırsakları bir çalıştırdı bu kürrr sende bir değişiklikl varmı :)

kızlar menüm
sabah
2 dlm ekmk 1 dlm peynir
ara
1 kase yoğurt
ara
1 kurupasta
öğlen
1 dm kek
çok az keşkül
akşam
ara
1 elma
yarım etliekmek
biraz tavuk göğsü
gece 1 kase yoğurt
4 lt su
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu neeeeeee kuru pasta kek keşkül görmedin bana de lütfennnnnnn :)))) ayyy etli ekmek mii nasıl özledim ben onuuu ya nben konyaya geri gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

şekerim bişey sorcam sana,ben geçen aktardan tere tohumu aldım öğütülmüş.sen bilirsin faydası varmıdır yağ yakımına, bide maydamoz kürüyle birlikte kullanıyımmı şeker
olurrr canım ama onuda aç karnına kullanman gerekiyorrrr onu bu hafta ertele bide midende sorun varsaa eğerrr kullanma bebeğimmmm sen konyadaydın değil miii çok şanslısın orada gönlüne göreee bir sürü aktar varrrrr :) hatta ahmet efendiydi sanırımmm bir makinası varmış onun o neyin var neyin yokkk gösteriyormuş sana vücudu tarıyormuş umarım konyadansındır bu kadar şey yazdım rezil olamayayım :)

Ben bugün baslayamadim maydonoz yoktu kb hastalandı onla uğraştık sonrada denize gittim olmadı yarın pazardan alıyorum yapacağım Hemen
olsun kuzum yarın başlarsınnnn

Sabah.yarım boreklik yufkadan içi yesillikli gözleme yağsız yanında çay
Ögle.3 etli yaprak sarması Sonra 1saat Sonra elma 1portakal
Aksam .1etli dolma 1yaprak sarması 1
avuç içi yufkayla
2.5litre su
çok guzelll ama akşamki yufkaaa olmasaymış daha ii miş
:)))))))))))) ayyy bu pastaya çok güldsüm sen ölme emiiii

kızlarrrrrrrrrrrr bize söylemeden gün mü yaptınızzz siz :)))) hepsi kurabiye yemişşşşşşş cıks cıoskkk bir daha görmeyeyim hiç yakıştımı bebeğimmmm

çokk gzl canımmmm afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah: 1y. haşlama, 2 zetin, 2dlm ekmek, 1dlm peynir, domates salatalık
öğle: yiyecek birşey bulamadım kahvaltının aynısını yedim :)
akşam: 1 tabak sulu patates ( kıymalı), 1 kase cacık, 1 dlm ekmek
ara: 6 tane erik

şekerimmm hoş geldin hadi gelde sanle meram da etliekmek yiyelim
Evet konyalıyın ben
aktar çok burdada ahmet efendi duymadım ben bi ahmet efendi çarşısı var aktarlarda hep orda o numu diyorsun yoksa başka bişeymi.öyle bi ölçüm yapan yer varsa giderim bende şeker

ANNEEEE SAAT 1 OLMUŞŞ
HADİ YATALIM KIZLAR
BENİM KÜÇÜK KIZ HOCAYLA YARIŞTA SANKİ SABAH EZANI KALKIYOR CİMCİME SONRADA ÇENESİ HİÇ SUSMUYOR VIDI VIDI ANNE KAKL AALŞAM OLDU DİYE BAĞIRIYOR TABİİ AKŞAM OLUR HAVA DAHA AYDINLAMADAN
KALKIYOR SIPA .EEE O SAATTE KK DE BİRİLERİ OLSA KALKAR OTURURUM AMA KİMSE YOK

İYİ GECELER ÖPÜYORUM SİZİ.

sen meram da mı oturuyordunnn canımmmm bahçeli ev filan deyincee şimdi geldi bak aklıma ben o tarafı çok seviyorummm yaaaa hep evimiz orda olsunnn diyorummm daaa ikna edemedim benimkini :))) eğer oradaysın bide baktın komşu olduk :)

çok tşk ederim. önerilerini dikkate alıyorum ama sabah yumurtayı yerken çoook zorlandım :)hergün yiyemem ama arada muhakkak yicem :))))

çok tşk ederim. önerilerini dikkate alıyorum ama sabah yumurtayı yerken çoook zorlandım :)hergün yiyemem ama arada muhakkak yicem :))))
asıl ben tşk ederim canımmmmm gereksiz alınganlık yapıp tavır almadığın için :) bazen yanlış anlaşıla biliyorum ama amacımmm sadece bildiğim birşeyleri sizlerle paylaşmak sonuçta buraya birbirimizden faydalanmak için geliyoruz bende ilk geldiğim zamanlarda çok uyarı alırdım hatta bazen sert uslupla söylendiğinde kırılırdım ama hiç tavır almadımmm sonuçta benim için söylenen birşeydi o yüzden bazen sertmiş gibi gelsede uslubum kırılmayın olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…