Arkadaşlar bende yeniyim buralarda 1.57 boy kilo ise 85 3 yıldır evliyim 2 kez tedavi gördüm ama maalesef tutmadı hatta gebelik test bile yaptıramayıp her seferinde adet gördüm .. 3 tedavi öncesinde zayıflamam gerekiyor ne yapalım
Arkadaşlar bende yeniyim buralarda 1.57 boy kilo ise 85 3 yıldır evliyim 2 kez tedavi gördüm ama maalesef tutmadı hatta gebelik test bile yaptıramayıp her seferinde adet gördüm .. 3 tedavi öncesinde zayıflamam gerekiyor ne yapalım
ahhh canım benim hoşgeldin bende sendenim ama malesef senden daha tecrübeliyim galiba 2 aşılama 6 tüp bebekbir gün bizimde yüzümüz güler işalllah
zayıflayıp tedavisiz kalırsın alırsın bebişini kucağına..
ben kaptan irem tekrar hoşgeldin
6 tüp bebek mi? ben daha hiç yaptırmadım zayıflayıp yaptırcam inş bundan sonra her daim dualarımdasın allah yardımcın olsun tez zamanda kucağın dolar inş
6 tüp bebek mi? ben daha hiç yaptırmadım zayıflayıp yaptırcam inş bundan sonra her daim dualarımdasın allah yardımcın olsun tez zamanda kucağın dolar inş
kızlar hepinize danışıorum
benim buzdolabı değişicek,lowfrost lar enerji tasarrufundan baya iyiymiş ama biraz buzlanma yapıyormuş karar veremedim nofrost mu low frost mu aranızda kullanan varmı memnunmusumuz lowftosttan
bende bi ara çok araştırdım lowfrostlarında yılda bir bardak su dolduracak kadar buz tuttuğu söyleniyor bana değer gibi geldi
benim faturalarım çok yüksek geliodu ölçüm yaptım hani dolapların üzerinde 400w filan yazıyo ya benim ki 700 üstü harcıyo müthiş elektrik faturası bi hesap daha yaptık 3 yılda buzdolabı kendini elektrik faturamızla ödüyo
çoooooooooook gzl bir menüüü canımmmmmm çözdünnnn olayı :)sabah 2 dilim çavdar 1 haşlama yumurta 2 banım reçel çok az çökelek domates şekersiz çay öğle yarım kase çorba 1 bardak ayran ara 1 elma akşam 4 kaşık bezelye 3 kaşık bulgur pilavı yarım dilim çavdar 1 bardak ayran 2.5 lt su spor 1 saat yürüyüş
evet canım haftalık çay şeklinde giderizzz bu birazda detoks gibi birşey olur diye bununla başlamak istedimmmmne kadar güzel kıs, hemencecik de yapmışsın, ben bugün başlayamadım yarın inş. yapıcam
bencede şekerim bitki çayları daha kolay olur
süpersin yaaaaaaaaaaaaa maşallahhhh inan çok takdir ettim seniiii canım benim bağırsakları bir çalıştırdı bu kürrr sende bir değişiklikl varmı :)ben karar verdim mi hemen yaparım hatta evde maydanoz kalmamıştı sabah 8 de markete gittim almaya
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu neeeeeee kuru pasta kek keşkül görmedin bana de lütfennnnnnn :)))) ayyy etli ekmek mii nasıl özledim ben onuuu ya nben konyaya geri gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar menüm
sabah
2 dlm ekmk 1 dlm peynir
ara
1 kase yoğurt
ara
1 kurupasta
öğlen
1 dm kek
çok az keşkül
akşam
ara
1 elma
yarım etliekmek
biraz tavuk göğsü
gece 1 kase yoğurt
4 lt su
olurrr canım ama onuda aç karnına kullanman gerekiyorrrr onu bu hafta ertele bide midende sorun varsaa eğerrr kullanma bebeğimmmm sen konyadaydın değil miii çok şanslısın orada gönlüne göreee bir sürü aktar varrrrr :) hatta ahmet efendiydi sanırımmm bir makinası varmış onun o neyin var neyin yokkk gösteriyormuş sana vücudu tarıyormuş umarım konyadansındır bu kadar şey yazdım rezil olamayayım :)şekerimbişey sorcam sana ,ben geçen aktardan tere tohumu aldım öğütülmüş.sen bilirsin faydası varmıdır yağ yakımına, bide maydamoz kürüyle birlikte kullanıyımmı şeker
olsun kuzum yarın başlarsınnnnBen bugün baslayamadim maydonoz yoktu kb hastalandı onla uğraştık sonrada denize gittim olmadı yarın pazardan alıyorum yapacağım Hemen
çok guzelll ama akşamki yufkaaa olmasaymış daha ii mişSabah.yarım boreklik yufkadan içi yesillikli gözleme yağsız yanında çay
Ögle.3 etli yaprak sarması Sonra 1saat Sonra elma 1portakal
Aksam .1etli dolma 1yaprak sarması 1
avuç içi yufkayla
2.5litre su
:)))))))))))) ayyy bu pastaya çok güldsüm sen ölme emiiiiofff üzüliyimmi seviniyimmi bilemedimbu güm 800 kalori almışım çok az ,normalde diyetisyenin listesine göre 1800 kalorilik beslenmem lazım.işten güçten vakit bulamıyorum bu gün bide misafir telaşım vardı .aklıma gelince yedim canımda istemiyor bişey ama sonra gece uykumdan uyanıyorum acıkıyorum dün gece kalktım dolabın önünde buldum kendimi allahdan yoğurt yapmıştım onu yedim yabide pasta yapsaydım
kızlarrrrrrrrrrrr bize söylemeden gün mü yaptınızzz siz :)))) hepsi kurabiye yemişşşşşşş cıks cıoskkk bir daha görmeyeyim hiç yakıştımı bebeğimmmmsabah : 1 kurabiye, 1 bardak şekersiz çay
ara : 2 kurabiye
öğle : 4 y.k fasulye , 1 kepçe çorba , 1 dilim t.b ekmek
ara : yok ( uyumuşum bi güzel )
akşam : 2 ince dilim t.b ekmeğiyle ince kaşar,marul,domates sandiviç
ara : 12 adet kiraz
bol su içmeye çalışıyorum, birazdan yeşil çay hazırlıycam kendime
düzensiz bir beslenme yine, bugün öğrencilerimin sınav telaşı vardı o yüzden sabah bu şekilde malesef :44:
çokk gzl canımmmm afiyet olsunSabah, peynir , 1 haşlanmış yumurta, 2dilim tam bugday, domtes salata yeşil çay
Öğlem 6 kaşık sebze 3 kaşık yogurt 2 dilim tam bugday domates
Ara starbuks kahve şekerli
Akşam 3 köfte ayran 2 bugday ekmeği
Ara kiraz ve erik
2,5 litre su
40 dk yürüyüş ( kahve için)
Kürü yapamadım bu hafta evde yokummmm( bir sonraki sefere katılıcam inşallhhhh
şekerimmm hoş geldin hadi gelde sanle meram da etliekmek yiyelimçoooooooooook gzl bir menüüü canımmmmmm çözdünnnn olayı :)
evet canım haftalık çay şeklinde giderizzz bu birazda detoks gibi birşey olur diye bununla başlamak istedimmmm
süpersin yaaaaaaaaaaaaa maşallahhhh inan çok takdir ettim seniiii canım benim bağırsakları bir çalıştırdı bu kürrr sende bir değişiklikl varmı :)
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu neeeeeee kuru pasta kek keşkül görmedin bana de lütfennnnnnn :)))) ayyy etli ekmek mii nasıl özledim ben onuuu ya nben konyaya geri gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
olurrr canım ama onuda aç karnına kullanman gerekiyorrrr onu bu hafta ertele bide midende sorun varsaa eğerrr kullanma bebeğimmmm sen konyadaydın değil miii çok şanslısın orada gönlüne göreee bir sürü aktar varrrrr :) hatta ahmet efendiydi sanırımmm bir makinası varmış onun o neyin var neyin yokkk gösteriyormuş sana vücudu tarıyormuş umarım konyadansındır bu kadar şey yazdım rezil olamayayım :)
olsun kuzum yarın başlarsınnnn
çok guzelll ama akşamki yufkaaa olmasaymış daha ii miş
:)))))))))))) ayyy bu pastaya çok güldsüm sen ölme emiiii
kızlarrrrrrrrrrrr bize söylemeden gün mü yaptınızzz siz :)))) hepsi kurabiye yemişşşşşşş cıks cıoskkk bir daha görmeyeyim hiç yakıştımı bebeğimmmm
çokk gzl canımmmm afiyet olsun
sen meram da mı oturuyordunnn canımmmm bahçeli ev filan deyincee şimdi geldi bak aklıma ben o tarafı çok seviyorummm yaaaa hep evimiz orda olsunnn diyorummm daaa ikna edemedim benimkini :))) eğer oradaysın bide baktın komşu olduk :)şekerimmm hoş geldin hadi gelde sanle meram da etliekmek yiyelim
Evet konyalıyın ben
aktar çok burdada ahmet efendi duymadım ben bi ahmet efendi çarşısı var aktarlarda hep orda o numu diyorsun yoksa başka bişeymi.öyle bi ölçüm yapan yer varsa giderim bende şeker
şekerim
Beni beyeniyormusun
çoooooooooook gzl bir menüüü canımmmmmm çözdünnnn olayı :)
evet canım haftalık çay şeklinde giderizzz bu birazda detoks gibi birşey olur diye bununla başlamak istedimmmm
süpersin yaaaaaaaaaaaaa maşallahhhh inan çok takdir ettim seniiii canım benim bağırsakları bir çalıştırdı bu kürrr sende bir değişiklikl varmı :)
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu neeeeeee kuru pasta kek keşkül görmedin bana de lütfennnnnnn :)))) ayyy etli ekmek mii nasıl özledim ben onuuu ya nben konyaya geri gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
olurrr canım ama onuda aç karnına kullanman gerekiyorrrr onu bu hafta ertele bide midende sorun varsaa eğerrr kullanma bebeğimmmm sen konyadaydın değil miii çok şanslısın orada gönlüne göreee bir sürü aktar varrrrr :) hatta ahmet efendiydi sanırımmm bir makinası varmış onun o neyin var neyin yokkk gösteriyormuş sana vücudu tarıyormuş umarım konyadansındır bu kadar şey yazdım rezil olamayayım :)
olsun kuzum yarın başlarsınnnn
çok guzelll ama akşamki yufkaaa olmasaymış daha ii miş
:)))))))))))) ayyy bu pastaya çok güldsüm sen ölme emiiii
kızlarrrrrrrrrrrr bize söylemeden gün mü yaptınızzz siz :)))) hepsi kurabiye yemişşşşşşş cıks cıoskkk bir daha görmeyeyim hiç yakıştımı bebeğimmmm
çokk gzl canımmmm afiyet olsun
asıl ben tşk ederim canımmmmm gereksiz alınganlık yapıp tavır almadığın için :) bazen yanlış anlaşıla biliyorum ama amacımmm sadece bildiğim birşeyleri sizlerle paylaşmak sonuçta buraya birbirimizden faydalanmak için geliyoruz bende ilk geldiğim zamanlarda çok uyarı alırdım hatta bazen sert uslupla söylendiğinde kırılırdım ama hiç tavır almadımmm sonuçta benim için söylenen birşeydi o yüzden bazen sertmiş gibi gelsede uslubum kırılmayın olur mu :)çok tşk ederim. önerilerini dikkate alıyorum ama sabah yumurtayı yerken çoook zorlandım :)hergün yiyemem ama arada muhakkak yicem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?