- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
asıl ben tşk ederim canımmmmm gereksiz alınganlık yapıp tavır almadığın için :) bazen yanlış anlaşıla biliyorum ama amacımmm sadece bildiğim birşeyleri sizlerle paylaşmak sonuçta buraya birbirimizden faydalanmak için geliyoruz bende ilk geldiğim zamanlarda çok uyarı alırdım hatta bazen sert uslupla söylendiğinde kırılırdım ama hiç tavır almadımmm sonuçta benim için söylenen birşeydi o yüzden bazen sertmiş gibi gelsede uslubum kırılmayın olur mu :)
süpersin yaaaaaaaaaaaaa maşallahhhh inan çok takdir ettim seniiii canım benim bağırsakları bir çalıştırdı bu kürrr sende bir değişiklikl varmı :)
bende 89 kiloyum oldum evlendikten sonra ve daha 8 aylık evliyim çok fazla takmıyodum farketmiyodum yazlıklarımın hiç biri olmayınca panikledim.Her zaman kiloluydum ama bu kadar hiç olmamıştım.Çok üzgünüm.Eşim bi tavır yapsa bişey olsa hep bu kilom yüzünden diye düşünüyorum.Oysaki dalga geçer sadece hiç ciddi takmadı yada öyle görünüyor.Kim istemez zayıf bi kadın görmek yanında(
Çok iştahlı değilim ama aldıkça alıyorum yakında hamile kalsam düşünemiyorum nolucak.Napmam gerekir nasıl başlamalıyım bilmiyorum bana bu konuda yol gösteren biri olursa süper olur koşu bandımda var yardımcı olur diye düşünüyorumsizler nasıl başladınız nasıl başardınız geçmi kaldım dahil olabilirmiyim
sen meram da mı oturuyordunnn canımmmm bahçeli ev filan deyincee şimdi geldi bak aklıma ben o tarafı çok seviyorummm yaaaa hep evimiz orda olsunnn diyorummm daaa ikna edemedim benimkini :))) eğer oradaysın bide baktın komşu olduk :)[/QUOTE
GÜNAYDIN HERKESE
AHHH AHH ŞEKER MERAMDA KİM OTURMAK İSTEMEZKİ ..BENİM AKILLI HERİF SATMASAYDI KV MİN MERAMDA ÇOK EVİ VARDI.İŞ YAPIP BATINCA OTURAMADAN İNŞAAT HALİNDEYKEN YOK PAHASINA SATOLDI HALA GÖZÜM VAR ORALARDA..İŞALLAH ALLAH NASİB EDERDE SENLE MERAMDA KOMŞU OLURUZ AMA ŞİMDİLİK HAYAL BENİMKİ..
BU SABAH YAPTIN İÇTİM BENDE ŞEKERİMgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr :)))) hadi kürleri yapmayaaaaaa ben yaptım şimdi içiyorummm :)İLK ÖNCE Bİ İÇEMİYCEM SANDIM AMA SENİN İÇİN ÇİĞ TAVUK YERİM ŞEKERİM. AMA ÇİĞ TAVUĞA GEREK KALMADI TADI GÜZELMİŞ ÇAĞLA GİBİ GELDİ BANA ,YEŞİL ÇAY İÇELİMMİ SABAH BUNUN YANIDA:26:
hemde çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk
BEN SENİ DAHA ÇOK BEYENİYORUM ŞEKER KIZ
ayyy çok üzüldüm yaaaaa benimkide çulsuz zatensen meram da mı oturuyordunnn canımmmm bahçeli ev filan deyincee şimdi geldi bak aklıma ben o tarafı çok seviyorummm yaaaa hep evimiz orda olsunnn diyorummm daaa ikna edemedim benimkini :))) eğer oradaysın bide baktın komşu olduk :)[/QUOTE
GÜNAYDIN HERKESE
AHHH AHH ŞEKER MERAMDA KİM OTURMAK İSTEMEZKİ ..BENİM AKILLI HERİF SATMASAYDI KV MİN MERAMDA ÇOK EVİ VARDI.İŞ YAPIP BATINCA OTURAMADAN İNŞAAT HALİNDEYKEN YOK PAHASINA SATOLDI HALA GÖZÜM VAR ORALARDA..İŞALLAH ALLAH NASİB EDERDE SENLE MERAMDA KOMŞU OLURUZ AMA ŞİMDİLİK HAYAL BENİMKİ..
BU SABAH YAPTIN İÇTİM BENDE ŞEKERİMİLK ÖNCE Bİ İÇEMİYCEM SANDIM AMA SENİN İÇİN ÇİĞ TAVUK YERİM ŞEKERİM. AMA ÇİĞ TAVUĞA GEREK KALMADI TADI GÜZELMİŞ ÇAĞLA GİBİ GELDİ BANA ,YEŞİL ÇAY İÇELİMMİ SABAH BUNUN YANIDA:26:
BEN SENİ DAHA ÇOK BEYENİYORUM ŞEKER KIZ
nnn yetiştiremeiyz diyor :) belli olmazzz dediğin gibi :) valla neye benziyorr çıkaramadım içtim gittiii ama içer içmez karnım ağrıyor varya :) olurr kız içelimmm bu haftamız yeşilçay haftası olsunnnnn, ummahhhhhhhhhh fıstığımmm
ayyy çok üzüldüm yaaaaa benimkide çulsuz zaten
nnn yetiştiremeiyz diyor :) belli olmazzz dediğin gibi :) valla neye benziyorr çıkaramadım içtim gittiii ama içer içmez karnım ağrıyor varya :) olurr kız içelimmm bu haftamız yeşilçay haftası olsunnnnn, ummahhhhhhhhhh fıstığımmm
AMANN BE ŞEKERVARSIN ÇULSUZ OLSUN BENİMKİ ÇULLUYDU ALDIĞIMDA KV NİN MERANDA 6 DUBLEX DAİRESİ VARDI TARLASI ARSASI ŞİNDİ Bİ OTURDUGUMUZ EV BİDE BAHÇE KB YA BİŞEY OLSA KANDİMİZİ KAPININ ÖNÜNDE BULUCAZ FARKINDA DEYİL BENİMKİ HİİÇÇ UMRUNDA DEYİL.SENİNKİ İŞALAAH AKILLI FİKİRLİDİRDE BERABERCE BİRBİRİNİZE DESTEK OLUR İSTEDİĞİM YERDEN EN GÜZEL EVLERİ ALIRSINIZ İŞALLAH
aysee antalyada başladı mı mevsimmm 18 haziranda ordayım:))
ahhh canım benim hoşgeldin bende sendenim ama malesef senden daha tecrübeliyim galiba 2 aşılama 6 tüp bebekbir gün bizimde yüzümüz güler işalllah
zayıflayıp tedavisiz kalırsın alırsın bebişini kucağına..
ben kaptan irem tekrar hoşgeldin
canım aramıza hoşgeldin, birlikte güzel kilolar veririz inş.slm herkese ben geçen yıl yine yaz aylarında yazmıştım buraya ama olmadı zayıflayamadım taşındım ettim derken bugün tekrar açtım ilk defa bana her yaz böyle bir zayıflama sevdası geliyor demekki :) geçen sene dukan yapmaya çalışmıştım başarılı olamadım uzun süre et görmek bile istemedim hatta sadece ekmek koparıp yedim bi süre :) 81,5 kg ile yeniden aranızdayım..
ben yaptım bu sabah şekerim, ben böyle karışımlara pek gelemiyorum ama limon sayesinde içtim, şifa olur inş. ( amiiiinn )günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :)))) hadi kürleri yapmayaaaaaa ben yaptım şimdi içiyorummm :)
hayatım sen öğrendiklerinle amel et,geri kalan kısmını düz ama harekelere dikkat ederk okumaya çalış, tecvitsiz okumak manayı bozamaz, tecvit kuran-ı süsülemektir, bu da peygamberimiz (s.a.v) in bizlere tavsiyesidir, sadasında hoşluk verir ama kelime manalarını bozmaz düz okumak, için rahat olsun,sen aldığın zevki düşüncanım şimdi ben kuranı okuyorum yaa bizim bütün kurallar yetişmediii bir kaç kural öğrene bildim şimdi benim merak ettiğim ben kuralsız çarpmadan düz okursam hatalı mı okumuş olurum bildiğim kuralalrı uygularsam yarım yamak birşey oluyorrr düz okumam ne kadar doğru anlam değişiyormuş eee ama dedelerimiz nenelerimiz hep öyle okurdu onlar bugüne kadar hatalımı okumuş oldu şimdiii bana bunu bir anlat canım yaaa
bende 89 kiloyum oldum evlendikten sonra ve daha 8 aylık evliyim çok fazla takmıyodum farketmiyodum yazlıklarımın hiç biri olmayınca panikledim.Her zaman kiloluydum ama bu kadar hiç olmamıştım.Çok üzgünüm.Eşim bi tavır yapsa bişey olsa hep bu kilom yüzünden diye düşünüyorum.Oysaki dalga geçer sadece hiç ciddi takmadı yada öyle görünüyor.Kim istemez zayıf bi kadın görmek yanında(
Çok iştahlı değilim ama aldıkça alıyorum yakında hamile kalsam düşünemiyorum nolucak.Napmam gerekir nasıl başlamalıyım bilmiyorum bana bu konuda yol gösteren biri olursa süper olur koşu bandımda var yardımcı olur diye düşünüyorumsizler nasıl başladınız nasıl başardınız geçmi kaldım dahil olabilirmiyim
hoş geldin yeniden aramıza canımmmmslm herkese ben geçen yıl yine yaz aylarında yazmıştım buraya ama olmadı zayıflayamadım taşındım ettim derken bugün tekrar açtım ilk defa bana her yaz böyle bir zayıflama sevdası geliyor demekki :) geçen sene dukan yapmaya çalışmıştım başarılı olamadım uzun süre et görmek bile istemedim hatta sadece ekmek koparıp yedim bi süre :) 81,5 kg ile yeniden aranızdayım..
allah razı olsun can ım yaaa uzun zamandırrr aklımdaydııı bu soruuu hocaya da sormak istemedimmm zatennnn unutuyordum da :)))) çoooooookkk tşk ederimcanım aramıza hoşgeldin, birlikte güzel kilolar veririz inş.
ben yaptım bu sabah şekerim, ben böyle karışımlara pek gelemiyorum ama limon sayesinde içtim, şifa olur inş. ( amiiiinn )
hayatım sen öğrendiklerinle amel et,geri kalan kısmını düz ama harekelere dikkat ederk okumaya çalış, tecvitsiz okumak manayı bozamaz, tecvit kuran-ı süsülemektir, bu da peygamberimiz (s.a.v) in bizlere tavsiyesidir, sadasında hoşluk verir ama kelime manalarını bozmaz düz okumak, için rahat olsun,sen aldığın zevki düşünALLAH zayi etmez inş. çünkü amaç RABBİMİZİN rızası
canım sende aramıza hoşgeldin, önceliklke yemek düzeni oluşturmalısın ki bunların en önemlisi sabah kahvaltıları, güne ne ile başlarsan gerisini kontrol etmek daha kolay oluyor, zaten zamanla da alışıyosun istemsiz düzenli oluyosun,kaçamak olduğunda da telafi etmesini öğreniyosun, biz burdayız ve birbirimize desteğiz yeterki sen kararlı ol
allah razı olsun can ım yaaa uzun zamandırrr aklımdaydııı bu soruuu hocaya da sormak istemedimmm zatennnn unutuyordum da :)))) çoooooookkk tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?