kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu
kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu
canım akşamki salatan süper gözüküyobende deniycem bunu :))
sağol canım yazayım hemen içindekileri tabi ben evde ne bulduysam koydum belli bi tarif değil sende kafana göre takılabilirsin yaparsan afiyet olsun
domates
salatalık
kıvırcık
maydanoz
semizotu
soğan
dereotu
kırmızı ve yeşil biber
mısır
sağol canım,ben hiç denemedim mısırlı salat,nohut ve fasulyeyide denemedim ama salatalarda çok güzel olduğunu duymuştum, deniycem canım ama bu salatayı
valla ben diyete başlayıncaya kadar yemeğin yanında bile pek salata yemezdim şimdi yemekten çok salata yiyorum
üçüde salatada çok güzel oluyo canım ben 1er kilo fasulye ve nohut alıp haşlayıp 1 su bardağı ölçüyle buzdolabı poşetlerine koydum buzluğa attım çok kolay oluyo çabukta çözülüyo
salatanın içine katınca yanında başka bişey yemene gerek kalmıyo doyuruyo seni benim favorim nohut ayrı bi güzel oluyo mısırı önceden yapmıştım tadını biliyodum ama nohutla fasulyeyi bu sene denedim
kızlar yaa maydonoz nasıl yapılıyodu ve ne zaman içiyoduk
şekerim bende o kadar takoz tel kullandım hiç yaşamadımkızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu
kızlar yaa maydonoz nasıl yapılıyodu ve ne zaman içiyoduk
kızlar hepinize danışıorum
benim buzdolabı değişicek,lowfrost lar enerji tasarrufundan baya iyiymiş ama biraz buzlanma yapıyormuş karar veremedim nofrost mu low frost mu aranızda kullanan varmı memnunmusumuz lowftosttan
Aslında çok kalori almamışım1400 kalori almişim ama kendimi çok şişkim hissediyorum.asıl şu helva pişmanlığı beni şişirdi
BİR CEVAP DAHA İSTİYORUMHERGÜN SORARIM BEN VAZ GEÇMEM KAFAYI :26:TAKTIM DOLABA
bizim ki nofrost alırken ben seçmiştim geniş olanlardan biz memnunuz ama hiç elektriğine dikkat etmedim enerji sınıfı a+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?