80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah -öğle : karışık tabak (salatalık,domates,bezelye tava,1 mayasız poağaça, 1 kaşık kısır, 1 kaşık makarna salatası ,2 küçük içli köfte ) şekersiz çay
ara : 2 dilim sütlü tatlı
akşam : bol marul salatası ton balıklı, 1 dilim t.b ekmek
ara : 1 kivi
bolca su ve yeşil çay

bugün öğrencilerimle piknikteydik, sabah-öğle o yüzden bir oldu,menümün bu kadar karışık olmasının nedenide bu yüzden:44:

canım akşamki salatan süper gözüküyo bende deniycem bunu :))

sağol canım yazayım hemen içindekileri tabi ben evde ne bulduysam koydum belli bi tarif değil sende kafana göre takılabilirsin yaparsan afiyet olsun
domates
salatalık
kıvırcık
maydanoz
semizotu
soğan
dereotu
kırmızı ve yeşil biber
mısır

Son düzenleme:

sağol canım,ben hiç denemedim mısırlı salat,nohut ve fasulyeyide denemedim ama salatalarda çok güzel olduğunu duymuştum, deniycem canım ama bu salatayı

sağol canım,ben hiç denemedim mısırlı salat,nohut ve fasulyeyide denemedim ama salatalarda çok güzel olduğunu duymuştum, deniycem canım ama bu salatayı

valla ben diyete başlayıncaya kadar yemeğin yanında bile pek salata yemezdim şimdi yemekten çok salata yiyorum
üçüde salatada çok güzel oluyo canım ben 1er kilo fasulye ve nohut alıp haşlayıp 1 su bardağı ölçüyle buzdolabı poşetlerine koydum buzluğa attım çok kolay oluyo çabukta çözülüyo
salatanın içine katınca yanında başka bişey yemene gerek kalmıyo doyuruyo seni benim favorim nohut ayrı bi güzel oluyo mısırı önceden yapmıştım tadını biliyodum ama nohutla fasulyeyi bu sene denedim

bende yapayım senin gibi, 1 er kilo alıp haşlayıp ölçüyle buzluğa atayım,hazırlaması kolay olur,güzel fikir

Sabah.2dilim çavdar ekmeği zeytinyagda pişirilmiş 1kaşık yumurta domates.zeytin küçük parça peynir çay
Öğle.2kayısı 1paket form bisküvi form çayı
Akşam.2kepçe etli kurufasulye yarım dilim ekmek
Ara.1fincan türk kahvesi 5.6fındık 1yemek kaşığı dondurma
2.5litre su

sabah 2 dilim çavdar 2 zeytin az peynir 3 banım reçel şekersz çay öğle 3 kaşık taze fasülye 2 dilim çavdar ara 2 kuru kayısı akşam 4 kaşık taze fasülye 1 dilim çavdar 1 bardak ayran 2.5 su yarım saat yürüyüş

kızlar yaa maydonoz nasıl yapılıyodu ve ne zaman içiyoduk

15-16 dal maydanoz yarım limonun suyu ve bir bardak suyu blendırda iyice parçalayıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyosun maydanozu ne kadar ufak parçalayabilirsen o kadar rahat içersin ben ilk gün rondo da çektim ama blendır daha küçük parçaladı blendırda yaparsan önce bıçakla biraz kıy

kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu
şekerim bende o kadar takoz tel kullandım hiç yaşamadım
kızlar yaa maydonoz nasıl yapılıyodu ve ne zaman içiyoduk

kaptanım yanlış yatırlanıyorsam yani ben öyle yaptım,15 .16 dal mydanoz dallarıyla beraber.2 kaşık limon 1 su br su.hepsini blendırdan geçir sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce iç.afiyet olsun

menüm
sabah
2 dlm ekmk.1 dlm peynir.domates
ara
1 konya gevreği
öğle
6 kaşıkpatlıcan yemeği.yoğurt,2 dlm ekmk.3 kaşık çorba
ara
yarım dlm kek
akşam
2 dlm ekmk,1 kibrit kutusu helva,5 yaprak sarma,ara.1 lokum 1 elma
bu gün çok yedim sanırım çok pişmanım iştahım açıldı eyvah

Aslında çok kalori almamışım1400 kalori almişim ama kendimi çok şişkim hissediyorum.asıl şu helva pişmanlığı beni şişirdi

BİR CEVAP DAHA İSTİYORUM HERGÜN SORARIM BEN VAZ GEÇMEM KAFAYI :26:TAKTIM DOLABA

Aslında çok kalori almamışım1400 kalori almişim ama kendimi çok şişkim hissediyorum.asıl şu helva pişmanlığı beni şişirdi

bugün helva günü galiba bende 1 dilim helva yedim sonra kalorisine bakınca pişman oldum 100 gramı 434 kaloriymiş

bizim ki nofrost alırken ben seçmiştim geniş olanlardan biz memnunuz ama hiç elektriğine dikkat etmedim enerji sınıfı a+

esracım bizim elektik faturası ayda 90, 100 geliyor Kv lere 3o gelip bizr bu kadar gelince bende dolabı sorumlu tutuyorum Benim dolap çoooooooooooooookk eskilerden çatır çatır buz:26: Buzluğundan bişey çıkaramıyorum bile içimde az bir açık yer Kalıyor buzdan görünmüyor buzluk,sanırım dolap çok yakıyor elektiriği.bende bu low fosttlara takmiş durumdayım net tedepek bi bilgi alamadım kafam karıştı ondan burda soruyorum Netteki yorumlara pek güvenmiyorum sahtemidir nedir herkes ağız birliği yepmış gibi aynı sitede ya övüyorlar başka sitede kötülüyorlar ,çıkamadım içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…