80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim elektrik 100-125 arası geliyo ama buzdolabından şüphelenmiyorum bizde elektrikli aletler çok kullanılıyo mesela tv nerdeyse 24 saat açık bilgisayarda öyle diğer aletler de çok çalıştırılır bence suçlu tv ve bilgisayar bide çamaşır makinesi de çok yakıyo olabilir bu ay perdeleri yıkamıştık 123 geldi fatura önceki ay 106 gelmişti

kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu

Canım ben aynı sorundan yaşadım garantiye 6 kere gönderdim olmadı sıfır almıştım aynı sorundu birisi aradiginda kapanıp kendi kendine açılıyordu bazende kendi kendine kapanıp açılıyordu sonunda ıkinci el olarak satıp yerine başka aldım

günaydın kızlar
bende kürü mü içtim kahvaltı yapıcam ..bu gün aylık günümüz var işallah az hasarla atlarım
:44:

Eki Görüntüle 724179

HAYIRLI SABAHLAR KIZLAR..
Yukarıdaki resim hareketli..ama hareketli yüklemiyor neyse..ben bu kedicik gibi sporla başlamadım güne..ama biraz sonra pilates zamanı..
kızlar dün öldüm bittim ya.. akşama kadar aşırı bir şekilde mide bulantısı çektim..yattım kaldım..hiçbirşey yapamadım..akşam k.validelere gittik..misafir vardı..menümü yazayım pek birşey yiyemedim

sabah
omlet
2 d.ekmek
domates salatalık
zeytin
ara
2 kuru kayısı
öğle
2 yemek kaşığı yemek
azıcık yoğurt

akşam
1 tane köfte
2 tane patates
yoğurt
1 d.ekmek
ara
bir dilim kek
meyve
booooll boooolll su...........

Ben bugün maydonoz kurumu yapıyorum tadını biliyorum zaten
günaydın canımmmmmmm bende yaptımmm kürümü :)

hadi yaaa bende dün tam yaptım dedimmmm ama bu sabah yine gittiiii garantiye gitsede çözümü yok anlaşılan seviyordum yaaaa telefonumu ama bana kırıldı ooooo biliyorum bundan sıkıldım s 4 s 4 diye diyeee yedi
m telefonun başını babam da hayatta almaz :)
günaydın kızlar
bende kürü mü içtim kahvaltı yapıcam ..bu gün aylık günümüz var işallah az hasarla atlarım
:44:
o, hhhh yarasınnn şifa olsun yağ yaksınnnn, bak şimdi canımmmm hemen acil yardım geliyor öğle yemeği yemiyorsun ikindi arası ve öğle yemeği yerine 1 tatlı 1 tuzlu yeme hakkın var sakın fazlaya kaçma akşam aynen devam edersinnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın herkese dün akşam biraz fazla kaçırdım
oyüzden bu sabah diyete başladım kabul ediyorum
vee kahvaltı menümü yazıyorum
bir kase yulaf ve süt
bir kibrit kutusu peynir
1 domates-salatalık
şekersiz çay
ara 1 kase çilek
öğle ye kaşarlı tam buğday ekmeğinden pide var yarısını yemeyi düşünüyorum
akşam benim için tehlike çanları çalıyor çok atıştırıyorum ben akşamları yaaa (

,,
çok açık renk olmamış canım kaçamaklar okunuyor sanırım davetteydin..benimde akşam kaçamağım oldu ama seninki kadar değil..ertesi gün yani bugün dengelersen yarın tartıda artı görünmez canım..

selam kızlarrrnasıl gidiyor
bol sağlıklı kilo vermeli günler dilerim
dünkü menüm
sabah 7:30 2 hşlnmş yumurta peynir 1 dlm kpkli kızarmış ekmek
öğle 12:00 semizotlu sarımsaklı yoğurt , 3 ymk kaşığı makarna, mercimek çorba
ara 15:00 kiraz, fındık, yeşil çay
akşam 18:00 semizotlu yoğrt, 1 ymk kaşığı makarna, mantar sote( 3 ymk kaşığı)

bakalım cmtesiyi dört gözle bekliyorum
tartılazaağimmmmmmmmm :))
herkese azim inşallah

slm kızlar. nasılsınız. dünden beri epey kaynatıyonuz ama ben gelince kimsecikler olmuyo.

kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu

canım benim eşimin bi takozu var aynı şeyi yapıyo. kimseyle konuşturmuyor. ama hiç denemedik yaptırmayı. çok sinir bozucu. şu an benim yedek tlf oldu. diğer hattım takılı biri arayınca konuşturmuyo ama gelen msjlarıma falan bakmama izin veriyo sağolsun.

BİR CEVAP DAHA İSTİYORUM HERGÜN SORARIM BEN VAZ GEÇMEM KAFAYI :26:TAKTIM DOLABA

ben evlenirken hiç elektirik tüketim durumuna bakmadım sırf çok geniş diye aldım. benimki derin dondurucu. çok güzel ama komşularımdan fazla fatura geliyor. b grubuna giriyor. low frostu hiç bilmiyombe gülüm o yüzden sana bi fikir veremeyecem.

herkeslere merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bugün iki gündür giremedinm nete nedense bugün yine 73 üstü çıktım anlamyrm ben bu kilo işini ya sumu tutyoruz bi gecede ne neyse bugün maydonoz aldık akşam yemeğinden önce kürüme başlıyrm yarında sabahtan devam ediyoruz inş

kızzz bu takoz da değildi güzeldi severdim keratayıı :)))) dediğin gibi sağolsunnn mesajları gösteriyor aksilik yaaa yedek telefonunda ekranı gittiiiii kullana bileceğim birşey kalmadı :) ben arayınca görüşebiliyoruz artık :) sırf bana zarar varya

ödemdir o canım sıkma canınıııı başla kızzz küree ben faydasını gördüm vallaaa hiç birşey olamsa da çok afedersin kabızdım onu halletti :)

inş ödemdir canım yarın bakalım kürden sonmra anlaşılacak ödemmi yoksa löp löp yağmı bakalım

Kızlar dün akşam menümü yazamadım bu günlerde gep dışardayım giremiyorum beni mazur görünnnnmn kürümüde evde olur olmz yapıcam çok merak ediyorummm:) am kilo veriyorum bu hafta bende bildirim yapmak istiyorum, olurmukiiiiii kaptanlarrrrr

canım iki hafta dolmadı sanırım daha bildirim yapacaksın ama henüz listede değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…