- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
esracım bizim elektik faturası ayda 90, 100 geliyorKv lere 3o gelip bizr bu kadar gelince bende dolabı sorumlu tutuyorum Benim dolap çoooooooooooooookk eskilerden çatır çatır buz:26: Buzluğundan bişey çıkaramıyorum bile içimde az bir açık yer Kalıyor buzdan görünmüyor buzluk,sanırım dolap çok yakıyor elektiriği .bende bu low fosttlara takmiş durumdayım net tedepek bi bilgi alamadım kafam karıştı ondan burda soruyorum Netteki yorumlara pek güvenmiyorum sahtemidir nedir herkes ağız birliği yepmış gibi aynı sitede ya övüyorlar başka sitede kötülüyorlar ,çıkamadım içinden.
kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu
günaydın canımmmmmmm bende yaptımmm kürümü :)Ben bugün maydonoz kurumu yapıyorum tadını biliyorum zaten
hadi yaaa bende dün tam yaptım dedimmmm ama bu sabah yine gittiiii garantiye gitsede çözümü yok anlaşılanCanım ben aynı sorundan yaşadım garantiye 6 kere gönderdim olmadı sıfır almıştım aynı sorundu birisi aradiginda kapanıp kendi kendine açılıyordu bazende kendi kendine kapanıp açılıyordu sonunda ıkinci el olarak satıp yerine başka aldım
o, hhhh yarasınnn şifa olsun yağ yaksınnnn, bak şimdi canımmmm hemen acil yardım geliyor öğle yemeği yemiyorsun ikindi arası ve öğle yemeği yerine 1 tatlı 1 tuzlu yeme hakkın var sakın fazlaya kaçma akşam aynen devam edersinnnngünaydın kızlar
bende kürü mü içtim kahvaltı yapıcam ..bu gün aylık günümüz var işallah az hasarla atlarım:44:
aminnnnnnnnnnnn inş. canımmmBugün kürume tekrar başladım güzeldi hepimize şifa olsun
,,menüm
sabah
2 dlm ekmk.1 dlm peynir.domates
ara
1 konya gevreği
öğle
6 kaşıkpatlıcan yemeği.yoğurt,2 dlm ekmk.3 kaşık çorba
ara
yarım dlm kek
akşam
2 dlm ekmk,1 kibrit kutusu helva,5 yaprak sarma,ara.1 lokum 1 elma
bu gün çok yedim sanırım çok pişmanım iştahım açıldı eyvah
kızlar bir sorum olacak telefonum biri araınca kendi kendine kapanıp açılıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu
BİR CEVAP DAHA İSTİYORUMHERGÜN SORARIM BEN VAZ GEÇMEM KAFAYI :26:TAKTIM DOLABA
kızzz bu takoz da değildi güzeldi severdim keratayıı :)))) dediğin gibi sağolsunnn mesajları gösteriyor aksilik yaaa yedek telefonunda ekranı gittiiiii kullana bileceğim birşey kalmadı :) ben arayınca görüşebiliyoruz artık :) sırf bana zarar varyaslm kızlar. nasılsınız. dünden beri epey kaynatıyonuz ama ben gelince kimsecikler olmuyo.
canım benim eşimin bi takozu var aynı şeyi yapıyo. kimseyle konuşturmuyor. ama hiç denemedik yaptırmayı. çok sinir bozucu. şu an benim yedek tlf oldu. diğer hattım takılı biri arayınca konuşturmuyo ama gelen msjlarıma falan bakmama izin veriyo sağolsun.
ben evlenirken hiç elektirik tüketim durumuna bakmadım sırf çok geniş diye aldım. benimki derin dondurucu. çok güzel ama komşularımdan fazla fatura geliyor. b grubuna giriyor. low frostu hiç bilmiyombe gülüm o yüzden sana bi fikir veremeyecem.
herkeslere merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bugün iki gündür giremedinm nete nedense bugün yine 73 üstü çıktım anlamyrm ben bu kilo işini ya sumu tutyoruz bi gecede ne neyse bugün maydonoz aldık akşam yemeğinden önce kürüme başlıyrm yarında sabahtan devam ediyoruz inş
kızzz bu takoz da değildi güzeldi severdim keratayıı :)))) dediğin gibi sağolsunnn mesajları gösteriyor aksilik yaaa yedek telefonunda ekranı gittiiiii kullana bileceğim birşey kalmadı :) ben arayınca görüşebiliyoruz artık :) sırf bana zarar varya
ödemdir o canım sıkma canınıııı başla kızzz küree ben faydasını gördüm vallaaa hiç birşey olamsa da çok afedersin kabızdım onu halletti :)
olsun canım..genelde diyet listelerinde ikindi de tatlı oluyor..akşama dengelersin..yarım dilim pasta yedim( oysa süt içmek içn kalkmıştım
Kızlar dün akşam menümü yazamadım bu günlerde gep dışardayım giremiyorum beni mazur görünnnnmnkürümüde evde olur olmz yapıcam çok merak ediyorummm:) am kilo veriyorum bu hafta bende bildirim yapmak istiyorum, olurmukiiiiii kaptanlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?