80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
maydanoz kürü
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı
domates salatalık
Ara
1 muz
Öğle
1 kase köfteli çorba
1 kase karışık sebze közleme
1 dilim karpuz
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık çekirdekli siyah üzüm
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
yeşil çay
Akşam
1 büyük kase buğdaylı salata
Ara
2 dilim karpuz
yarım limon
1 tatlı kaşığı pekmez
bugün aldığım kalori 1540

Maydonoz kuru 1bardak yarım Saat önce kahvaltıdan
Sabah.1simit domates salatalık zeytin peynir çay
Öğle.1ayran 1specil K kraker
Ara.yeşil çay
Akşam.1servis kaşığı bulgur pilavı büyük tabak 2küçük patatesli akdeniz salata
2.5litre su

Son düzenleme:
kızlarr bugün çokk kötüydüm ya
maydanoz kürü ile başladım güne
sabah: 3dlm ekmek, 1yhaşlama, 1dlm peynir, domates, salatalık,karpuz
öğle: karpuz
şimdiye kadar iyi
akşam: pikniğe gittik kızlar yaaa offffffff
3.5 tavuk but ızgara
4 dlm ekmek (((
biber patlıcan domates( ızgara)
2 bardak ayran( pet bardak)

normalden 1 dlm fazla ekmek yedim yaaaa kendimi acayip dolu hissediyorummm sebze ızgaralarıda bayağı yedim ((

Son düzenleyen: Moderatör:

canım dediğin gibi o 1 dilim ekmek bide but fazla olmuş 2 tane olsaymış bence gerisi iyi

ayyyy kızlar sevincimden uçuyorum bu gün
çooooookkkkkkk mutluyum çoooookkkk:119:
Gümünüz vardı bu gün kim gördüyse çok kilo verdigimi güzelleştiğimi söyledi .bazıları uzakdan tanıyamadık dedi çok moral oldu bana
Eeee tabii evden öyle bişey duymayınca çok iyi geldi bana
Ama biraz şımardım pastalarda çok güzel olmuş kaçırdım biraz .dünde bozuk menüydü olmadı hiç ama tamda cuma dan önce

sorma beyazcanım yaaaa durduk durdukkk tartı gününden önce patlattık bombayı şimdi hiç yoktan yarın moral bozukluğu olacak

menüm
sabah1 dlm peynir 2 dllm ekmk.domates salatalık.2 ceviz
ara
1 elma
öğle..ikindi
1 poğoça.1 kurabiye.1 zeytinyağlı biber dolma.az makarna salatası
akşam
1 kase yoğurt 1 dlm karpuz
bugün aldığım kalori 991..anlamadım bu kadar şey yedim niye bu kadar az kalori çikiyor:26:

sabah yok öğle 3 sarma yarım dilim kek akşam baya sarma yedim 1 bardak ayran 3 lt su 1 saat yürüyüş

elma şekerim yarın ben kilo bildirimi yapıcam mı ? 2 hafta listeye giremiyorum ya ondan soruyorum

eveeeetttt

ahh be canım kaç gün yemedim 2 gündür cozuttum.allah verede yarın çanta yemeyelim
yok yokk menünnnnn bana yetişememişşş canım merak etmeeee :))))

Piiişşşşşttt şeker naber sesin çıkmıyor.piknik yormuş seni
piknik değil de moralim çok bozuk canım yaaa işin kötüsü vicdan azabıda duymuyorummmm korkarım eskiye dönüyorummm :))) amaaa çok yedim diye kızıyorum da kendimeeee :))) ay ne dengesizimmmm iyisimi ben bir yeşil çay daha içeyimmm :))) kızzz limonla çokkk gzl oluyooooo sade mi içiyorsun limonlumu :)

kızlar ben acayip yoruldum bugün, sabahtan akşama kadar bir koşturmacanın içindeyim, şuan yorgunluktan elim ayağım şişti resmen daha da işim bitmiş değil, yarın öğleden sonra rahatım inşALLAH , öğrencilerime söz vrdim sütlü tatlı yapıcam onlara son günleri diye, daha belge dolduracam.......... oyyyy anaaaam oyyyyy

son ara ince dilim karpuzumu yiyeyim de yeşil çayın suyunuda koyayım kaynasın, anca kendime gelirim sanırım, bacaklarım ağrıyo çookkk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…